گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فال روزانه

+42
بیتا
کیم
samir
پیام
مونا
sharareh
shinili
spider
محمد
پریسا
mahshid_laki
Innocent
apb
melika
Foad
alex_pk
کیمیا
rira
honey
maria alexio
hamed_myh
مروارید خانوم
Ronia
mahssa
amir hosein
شیوا
نازی
maryam.m
Salma
Sahra
Farshad.roger
hengameh
sara_b211
masi
siamak
Samantha
hana.mn
پریا
الهام
فرهاد
arefkarimzadeh
فریده
46 مشترك

صفحه 10 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  الصفحة التالية

فال روزانه - صفحة 10 Empty رد: فال روزانه

پست من طرف فریده 5/24/2010, 05:05

خواهش می کنم مهندس فرهاد عزیز رز
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پست من طرف فریده 5/24/2010, 05:10

خواهش می کنم ریرا جان. آبان ماهی هستی؟
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/24/2010, 05:17

فال روز 3 خرداد ماه 1389

فال روزانه - صفحة 10 3gemni

فروردین

فال روز متولدین فروردین: شايد يكي از دوستان تصميم بگيرد در مورد مسئله مالي صحبت كند اما صحبت آن ها هيچ فايده اي ندارد زيرا هيچ كس نمي تواند به شما ياد بدهد چه طور زندگي كنيد. البته اگر مسئله اي احساسي باشد بيشتر به آن گوش مي كنيد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: از این که تلاش کرده اید و شکست خورده اید خسته و بی خوصله هستید و نمی دانید با این مشکلات و مخالفت های خانگی چه کار باید بکنید. صادق باشید و بپذیرید که اگر دیگران به این رفتار غیرمنطقی خود ادامه دهند تلاش شما هیچ فایده ای ندارد.کمی آن ها را به حال خود رها کنید تا خودشان به دنبال شما بیایند این به نفع آن هاست تا بفهمند که این حس چگونه است. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: اعصابتان ضعيف است و امروز كه با عجله كار مي كنيد اين موضوع بيشتر مي شود. وقتي را براي آرامش گرفتن و ريلكسيشن ذهن خسته خود قرار دهيد. تنها در اين حالت مي توانيد شرايط را كنترل كنيد در غير اين صورت لحظات خوبتان كم مي شود. تصميمات مهمي در اين زمان بگيريد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: امروز روز شگفت انگیزی است.شاید یک هدیه جالب دریافت کنید اما بیشتر به نظر می رسد پیشنهاد خوب از طرف یک نفر یا پاداش غیرمنتظره از طرف یک فرد مهم باشد.چگونگی استفاده از آن به خودتان مربوط می شود. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز ستاره ها سلول هاي خاكستري را به فعاليت وادار خواهند كرد و باعث مي شوند كه شما نيز آنها را جدي بگيريد. ايده هاي جالبي به ذهنتان مي رسد كه ارزش بيان كردن را دارد. بنابراين يا آنها را يادداشت كنيد و يا آنها را با دوستي مورد اعتماد شريك شويد. در حال حاضر فعاليت هاي گروهي لذت بخش هستند و از اين كه با دوستان همدل، احاطه شده باشيد، لذت خواهيد برد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: فوق العاده باهوش هستید.بنابراین ایده های فوق العاده ای دارید.برخی از آن ها ممکن است دور از ذهن باشد اما نباید آنها را نادیده بگیرید.در عوض آنها را یادداشت کنید و از نوشتن آن ها لذت ببرید.در چند روز بعدی می توانید در مورد آنها تصمیم بگیرید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: بهترین استفاده را از زندگی اجتماعی تان در روز بکنید،چرا که امروز برای شما بسیار لذت بخش و شاد خواهد بود.با دوستانتان که مدت زیادی است آنها را ندیده اید ارتباط برقرار کرده و انواع صحبت ها و غیبت ها که این همه مدت گفته نشده بود را عنوان کنید و یا برنامه ای بگذارید و با آنها دور هم جمع شوید.گوش هایتان را تیز کنید چرا که یکی از دوستانتان مطلب بسیار جالبی را عنوان خواهد کرد که می تواند آغاز یک سرگرمی جدید باشد که شما را اسیر و مجذوب خود می کند. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: اگر احتیاج به استراحت و آرامش دارید می توانید به دوستان نزدیک تان تکیه کنید.آن ها امروز نقش بزرگی در زندگی تان بازی می کنند.امروز فرصت دارید دیدگاه تان را گسترش دهید.بنابراین به آن فرصت چنگ بزنید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: امروز تصوير سياره اي بسيار واضح تر است و به شما اطمينان بيشتري براي طرح نقشه هايتان مي دهد. براي مدتي شما مشغول پر كردن جاهاي خالي تصوير بوده ايد ولي بالاخره امروز همه تصوير را بدستتان مي دهند. حالا كه تصوير كلي مسايلي كه دست بدست هم مي دهند را مي بينيد ممكن است بخواهيد فكرتان را انطباق دهيد و يا به افكار بدرد نخور اجاز مرخصي بدهيد. ...

دی

فال روز متولدین دی: افكار مختلف در ذهنتان وجود دارد و سلول هاي خاكستري نيز دائماً فعاليت مي كنند. شايد اول كمي گيج كننده به نظر برسد اما موضوعي فوق العاده بر اثر اين فعاليت ها به ذهنتان خطور مي كند. تنها بايد صبور باشيد و كارها را خراب نكنيد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: امروز شانس در خانه یتان را می زند و زندگی شما را به مبارزه ای می طلبد تا دنیاتان را وسعت دهد و شما را با ایده ها و موقعیت های تازه آشنا کند. همچنین می توانید کارها را خودتان پیش ببرید . با برنامه ریزی یک سفر یا برای پیشرفت ذهنی در دوره ها یا کارگاه های شرکت کنید . هر چقدر در تفکرتان خلاق تر باشید انتخابهای بیشتری خواهید داشت . ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: شما ممکن نیست مانند کار عادی روزانه احساس خستگی کنید. به آسانی عقب نشینی کرده و به دیگری اجازه دهید سینه سپر کند . به هر حال شما نمی خواهید بعداً‌ جبران کنید . بنابراین عزمتان را جزم کنید به جلو حرکت کنید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/24/2010, 05:35

اي بابا فريده خانم عزيز من سوادم در حد ديپلمه
شما و ساير دوستان مهندس هستين .من كه اصلا در حد اين حرفا نيستم بخدا

اينطور شرمنده نفرمائيد.
همون فرهاد بفرمائيد حق مطلب ادا شده
لبخند لبخند رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/24/2010, 05:48

نفرمایید آقا فرهاد. علم به تجربه هستش نه به تحصیلاتی که فقط مدرک بگیری و بندازی گوشه خونه. علم رو با تجربه می شه بدست آورد. مهندس فرهاد عزیز همسر من مدرک مهندسی داره من مدرک مهندسی ندارم اما در کنار همسرم به کلیه کارهای کامپیوتری و تسلط به نرم افزار رو در این 8 سال یاد گرفتم و می تونم بگم تا حدودی در این عرصه حرفه ای شدم
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/24/2010, 06:49

اعصابتان ضعيف است و امروز كه با عجله كار مي كنيد

فریده جون ما خرداد ماهیا کلا اعصاب نداریم فقط مال امروز نیست که خیلی خوشحال

ممنون از زحمتتون بابت فال های روزانه رز
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریا 5/24/2010, 06:51

فال روز متولدین خرداد: اعصابتان ضعيف است و امروز كه با عجله كار مي كنيد اين موضوع بيشتر مي شود. وقتي را براي آرامش گرفتن و ريلكسيشن ذهن خسته خود قرار دهيد. تنها در اين حالت مي توانيد شرايط را كنترل كنيد در غير اين صورت لحظات خوبتان كم مي شود. تصميمات مهمي در اين زمان بگيريد. ...

(راست میگه ، اعصابم خیلی ضعیف شده ) ناراحت
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/24/2010, 10:18

مرسی فریده جون :* شما خیلی برای این تاپیک زحمت میکشید :;;>:
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف rira 5/25/2010, 02:24

بله من متولد آبان هستم
ممنون
rira
rira
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/25/2010, 06:07

پریا جون و الهام عزیز بله می دونم شماها اعصاب ندارین اما رفتارتون زود گذره. همسر منم خرداد ماهیه اما همسرم سر کار اعصاب نداره انگار نه انگار که همسرشم. انگار کارمندم و باید حسابی کار کنم اما تو خونه اعصاب و صبرش زیاده. توی کار قاطی می کنه. چرا اینو اشتباه اینترکتیو گذاشتی، چرا چک نکردی، کی تلفظ ها رو می نویسی، استودیو کی می خوای بری، دیر شد کارمون هنوز تموم نشده، صدا کی تموم می شه، یکم زودباش البته با یکم صدای بلند خیلی خوشحال رز

سلما جون قربونت برم خانمی. از شما ممنون که فال روزانه رو بازدید می کنین رز

خواهش می کنم ریرا جان
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/25/2010, 06:22

فال روز 4 خرداد ماه 1389

فال روزانه - صفحة 10 3gemini

فروردین

فال روز متولدین فروردین: امروز مي توانيد كارهاي خلاق انجام دهيد. اگر مقدار كمي از پولتان را سرمايه گذاري كنيد پول زيادي به دست مي آوريد كه البته ترجيح مي دهيد به يك فروشگاه برويد و تا ذره آخر آن را خرج كنيد. البته بايد به شما بگويم كه اگر مسئوليتي در قبال شخصي داريد سعي كنيد جلوي اين ولخرجي را بگيريد! ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: اگر با دوستان صحبت می کنید چون حواس آن ها جمع نیست سعی کنید منظورتان را خوب به آنها بفهمانید شاید از حرف های آنها خنده تان بگیرد اما سعی کنید آنها را مسخره نکنید زیرا به سرعت عصبانی می شوید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: اكنون نقش مهمي را بازي مي كنيد. ديگران از شجاعت شما متعجب مي شوند اما بد نيست به آنها اجازه دهيد به روش شما مسائل را ببينند. در اين صورت آنها از شما ايراد نمي گيرند. شما بدون فكر پول خرج مي كنيد، بنابراين مراقب باشيد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: بیش از آن که همه چیز به حالت عادی بگردد باز هم مدتی وقت دارید تا محبوب باشید. کارها و فعالیت هایی که دیروز عادی و روزمره بودند اکنون جالب تر و جذاب تر به نظر می رسند. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: گرچه برخي از نقشه هايتان، هنوز حاضر نيست، ولي دليل آن نمي شود كه شما به طور كلي از مسائل چشم پوشي كنيد. بخشي از امروز را صرف بررسي ايده هايتان كنيد و مطمئن شويد كه آنها عملي و امكان پذيرند. در حال حاضر شما داراي بهترين هاي 2 جهانيد، چرا كه مي توانيد انرژي و عقل سليم خود را با هم تركيب كرده و به مقدار معين و با رفتاري كنترل شده، به كار بپردازيد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز تلاشتان را بر روی اهداف خود متمرکز کنید.و از وجود خودتان لذت ببرید.امروز انررژی و قدرت فوق العاده ای دارید که می خواهید از آن استفاده کنید.اگر کسی شما را معطل می کند و کارتان را به تاخیر می اندازد بدون توجه به او به کارتان ادامه دهید.اما آخر شب که دست از کار می کشید وقتی به عقب نگاه می کنید از کارهایی که انجام داده اید شگفت زده می شوید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز شما بسیار مصمم و بلند پرواز شده اید و دقیقاً می دانید که چه کاری را انجام دهید.در حقیقت اکنون بسیار مصمم شده اید و حتی ممکن است دیگران احساس کنند که شما کمی غیرقابل درک و آشفته شده اید.مراقب باشید و سعی کنید کاری نکنید که موقعیت هایی ناپایدار را بیافرینید. در این صورت حتی اگر در حال حاضر همه چیز به درستی پیش رود نیز نخواهید توانست از شرکای کاری که خودتان تدارک دیده اید،خلاص شوید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: امروز خلاق تر از همیشه هستید و این موضوع سبب موفقیت شما می شود اما مراقب باشید شاید فردی سعی دارد تلاش شما را به هدر ببرد. به این فرد نشان بدهید که نمی تواند این کار را بکند و شما از افکار او با خبر هستید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: شما كاملاَ آگاهيد به اين كه چه مسيري را پيموده ايد، و در عين حال مي دانيد هنوز چقدر ديگر راه در پيش داريد. براي شما آذري ها سفر مهم است و نه مقصد، پس مي توانيد از اين خبر كه هنوز خيلي سفرهاي ماجراجويانه در پيش داريد خوشحال باشيد. ...

دی

فال روز متولدین دی: بعضي ها عقيده دارند كه اگر در يك لحظه به شما الهام شود خيلي بهتر از اين است كه تمام عمرتان را تمركز كنيد. خوب، البته شايد شما با اين عقيده فلسفي موافق نباشيد زيرا شما عادت داريد كه هميشه به سختي كار كنيد، اما ممكن است اين كار زياد باعث شود تا شما براي بالا بردن درآمدتان خود را بيش از حد خسته كنيد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: امروز حقیقتاً زندگی لذت بخش و هیجان انگیز است و هر چقدر با افرادی که همفکرتان هستند قاطی شوید شادتر خواهید شد . امروز به کسانی که به خودتان شبیه هستند جذب می شوید بنابراین از افراد خسته کننده و کسالت آور دوری کنید در عوض به طرف کسانی جذب شوید که ازهیجانان و تغییرات نمی ترسند و روح آزاد دارند. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: برعکس دیروز حالا شما یک موتورخانه پر از انرژی هستید .سریع از میان کار روزانه اتان برانید. حتی به نظر می رسد که وقت اضافه هم داشته باشید.. در ساکت ترین لحظات شما ممکن است تصمیم بگیرید که یک دگرگونی کامل داشته باشید. و این درست زمان مناسبی برای این است که به طرف آن بروید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/25/2010, 07:16

به به چه فال خوبي بود فريده خانم عزيز

خيلي ممنون از زحمتتون

رز رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/25/2010, 08:14

ماه تولد دوستانی که از فال روزانه دیدن کردن.
ریرا عضو جدید هم اضافه شد

(فروردین)

فال روزانه - صفحة 10 1aries

مریم جون

(اردیبهشت)

فال روزانه - صفحة 10 2taurus

هانیه جون
آقا سیامک

(خرداد)

فال روزانه - صفحة 10 3gemni

الهام جون
پریا جون

(مرداد)

فال روزانه - صفحة 10 5leo

مهسا جون

(شهریور)

فال روزانه - صفحة 10 6virgo

نجمه جون

(مهر)

فال روزانه - صفحة 10 7libra
مهتاب جون
هنگامه جون
سلما جون
رونیا جون
آقا فرشاد

(آبان)

فال روزانه - صفحة 10 8scorpio
آقای امیر حسین
ریرا جان

(آذر)

فال روزانه - صفحة 10 9sagittarius

آقا فرهاد
سامانتا جون
سارا ب 211 عزیز

(دی)

فال روزانه - صفحة 10 10capricorn

آقا حامد

(بهمن)

فال روزانه - صفحة 10 11aquarius

آقا عارف

(اسفند)

فال روزانه - صفحة 10 12pisces

شیوا جون
معصومه جون
مروارید جون
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/25/2010, 08:17

آقا فرهاد خوشحالم که بالاخره فالتون خوب شد. خواهش می کنم ممنون که هر روز از فال روزانه دیدن می کنید و نظر می دین
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف rira 5/25/2010, 12:32

ممنون فریده عزیز رز
rira
rira
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/25/2010, 13:43

وااااای فریده جون چقدر زحمت کشیدید عشق
تشکر بابت عکس ها و اسم ها رز

همین طور تشکر بابت فال
(واقعا امروز یکی از مهمترین روزهای زندگیم بود که از مهمترین اهداف زندگیم را مشخص کردم) <:-p
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/25/2010, 15:18

بازم ممنون فریده جون :*

مراقب باشید و سعی کنید کاری نکنید که موقعیت هایی ناپایدار را بیافرینید. در این صورت حتی اگر در حال حاضر همه چیز به درستی پیش رود نیز نخواهید توانست از شرکای کاری که خودتان تدارک دیده اید،خلاص شوید. ...

نگرانم کرد

ناراحت
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/25/2010, 23:53

فريده خانم عزيز

فال ديروزتون برام درست از آب درومد و بعد از مدتها انتظار به نتيجه رسيد

دست شما درد نكنه

رز رز رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/26/2010, 08:35

ریرا جان خواهش می کنم.

مریم جونم لطف داری خانمی. امیدوارم خوب بوده باشه.

سلما جون عزیزم قابل شما رو نداره. نگرانی نداره فقط نوشته احتیاط کن.

آقا فرهاد پس باید منتظر خبرهای خوب باشم. امیدوارم در مورد کار یا مسائلی که در موردش فکر می کردید باشه. منتظر خبر خوبش هستم. چون حس کنجکاویم داره منو می کشه خیلی خوشحال
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف پریا 5/26/2010, 09:18

مررررررررررسی فریده جون که اینقدر زحمت می کشی برامون قلب :*
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/26/2010, 13:14

خواهش می کنم پریا جون عشق :*
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/27/2010, 05:55

فال روز 6 خرداد ماه 1389

فال روزانه - صفحة 10 3gemini
فروردین

فال روز متولدین فروردین: امروز احساسات سردرگم و گيج كننده داريد و در حال رسيدگي به آنها هستيد. خوشبختانه روز آرام و مطمئني را پيش رو داريد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: انرژی فوق العاده زیادی دارید به سختی می توانید آرامش بگیرید یا به جزئیات مهم اهمیت دهید و استعداد و هوش شما در نهایت خود قرار دارد . سعی کنید مسائل شخصی تان را که نیاز به رسیدگی دارند نادیده نگیرید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: پول هايي كه مال شما بوده است در آينده نه چندان دور، دوباره به دست شما مي رسد. شما فوق العاده جذاب هستيد، اگر از آن در محل كار استفاده كنيد. با انرژي اي كه داريد امروز آماده هستيد كه بيرون برويد و در اجتماع باشيد حتماً فرصت احساسي خوبي به دست مي آوريد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: امروز فکرتان مشغول است و در حال فکر کردن به سیاست های کاری و خصوصی هستید.یکی از همسایگان تمایل دارد مدت زیادی با شما صحبت کند. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز ستاره ها شما را تحريك مي كنند كه برخلاف آن چه كه خصوصيت شخصيتي شماست رفتار كنيد. در واقع، شما علاقه داريد كه رفتار معمولي خود را كنار گذاشته و كاري متفاوت انجام دهيد. گرچه اين مسئله منجر به مخالفت افراد زيادي مي شود كه احساس ضديت با اين رفتار شما دارند و مي خواهند كه دوباره اين حالت غير قابل پيش بيني شما كم شود. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: شخصی محکم و قوی و با اعتماد به نفس است که دوست دارد شما نیز با این خصوصیت کنار بیایید.شاید احساس کنید،بیش از حد سخت گیری می کنند و افراد زیادی را ناراحت می کنند.اگر زیادی با آنها باشید،عصبی می شوید بنابراین بهانه ای بیاورید و آن جا را ترک کنید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز روزی است که شما نیاز دارید تا جایی که می توانید انعطاف پذیر و همه کاره باشید در غیر این صورت خیلی زود از آنچه در اطراف شما اتفاق می افتد،خسته خواهید شد.همکارانتان ممکن است عقیده شان را دقیقه به دقیقه تغییر دهند و شما نمی توانید بفهمید که آنها تصمیم انجام چه کاری را دارند.اگر قصد سفری بلند مدت را دارید،قبل از این که با این اتفاق روبرو شوید که بدون اطلاع شما شرایط سفر تغییر کند، بهتر است دقیقاً از جزئیات با خبر شوید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: برخلاف دیروز،امروز کاملاً جذاب هستید.بسیار محبوب هستید و در زندگی احساسی تان پیشرفت می کنید.اگر تصمیم داشتید تغییری در خودتان ایجاد کنید اکنون بهترین زمان برای این کارمی باشد.این تغییر اعتماد به نفس شما را بالا می برد. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: شما به قدري روي آنچه مي خواهيد انجام دهيد متمركز شده ايد كه به سختي متوجه مي شويد كه در اطرافتان چه مي گذرد اين براي انجام آنچه بايد انجام شود بسيار خوبست ولي به يك نفر در اطراف شما اين احساس را مي دهد كه مثل يك قطعه يدكي به او نگاه مي كنید كه هر وقت به او نياز داريد به او توجه مي كنيد. حتي اگر زياد برايتان مهم نيست كه چه احساسي مي كند او را ناديده نگيريد. شايد فقط احتياج داشته باشد كه با شما حرف بزند. ...

دی

فال روز متولدین دی: برج جدي و آرزو اغلب باهم جور در مي آيند و در كنار هم هستند اما اگر بخواهيد اين موضوع را به اوج برسانيد، بايد راه زيادي را طي كنيد تا به آنجا برسيد. البته سيارات اكنون فرصتي به شما مي دهند و ديد شما را كمي بالاتر از حد معمول مي برند....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: اگر هنوز مشغول گرفتاری های مالی هستید امروز روز خوبی برای بدست آوردن حمایت است . و همچنین زمان مناسبی است برای صحبت با افرادی ذی ربط زیرا می توانید مشکلات تان را به نحوی از طریق کاغذ بازی و پارتی بازی پیش ببرید. اگر اخیراً به کسی علاقه مند شده اید امروز می توانید در انتظار کلمات شیرینی از جانب او باشید. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: شما کاملاً‌ با شریک زندگی تان هماهنگ به نظر می رسید و می دانید چطور او را خوشحال کنید. حتی می توانید توافق نامه ای بگیرید . یک سینه برجسته ای برای دعوا بین خودتان . فقط از شوق نگاه عاشقانه جلوگیری کنید والا همه کارهای خوبتان خراب می شود. ..
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 07:07

ممنون فریده جون:*
چند روزه متوجه نمیشم چه خبره D\'oh :[-o<: ناراحت
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/27/2010, 07:28

خواهش می کنم سلما جون. منم همچین حسی رو دارم.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 07:36

فریده خانوم عزیزممنون واسه ی مطلب خوبت خانمی!
:* :* :* رز رز رز
من هر روز این فالا رو دنبال میکنم!توخیلی واسه ی این بخش زحمت کشیدی از همین جا خسته نباشی میگم!

رز رز رز عشق عشق
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 10 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة