گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فال روزانه

+42
بیتا
کیم
samir
پیام
مونا
sharareh
shinili
spider
محمد
پریسا
mahshid_laki
Innocent
apb
melika
Foad
alex_pk
کیمیا
rira
honey
maria alexio
hamed_myh
مروارید خانوم
Ronia
mahssa
amir hosein
شیوا
نازی
maryam.m
Salma
Sahra
Farshad.roger
hengameh
sara_b211
masi
siamak
Samantha
hana.mn
پریا
الهام
فرهاد
arefkarimzadeh
فریده
46 مشترك

صفحه 6 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  الصفحة التالية

فال روزانه - صفحة 6 Empty رد: فال روزانه

پست من طرف hengameh 5/4/2010, 04:39

متفکر: متفکر: که اینطور...

مرسی فریده جونم مثل هر روز عالی رز رز
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پست من طرف پریا 5/4/2010, 04:46

فال روز متولدین خرداد: برخلاف انتظار ديگران شما مي توانيد واقعاً مهربان و دلسوز باشيد و پاسخ محبتهاي ديگران را بدهيد اما گاهي خيلي انتقادي و حساس مي شويد. اشتباه است اگر كسي سعي كند شما را به جلو هل بدهد. گاهي اوقات طبيعت منصف و بخشنده شما بايد كمي جدي و سرسخت شود. گاهي اوقات لازم است كمي بي انصاف باشيد و اكنون همان زمان است. ...

پیش به سوی بی انصافی !! جدا از شوخی راست میگه
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/4/2010, 05:26

خواهش می کنم هنگامه جون. امیدوارم امروز به خوبی برامون بگذره. مخصوصاً مهر ماهی ها که یکم امروز مشکل دارن
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/4/2010, 05:27

پریا جون فکر می کنم خیلی شخص حساسی هستی و به همه ندیده و نشناخته محبت می کنی یکم باید در مورد افراد دیگه تامل کنی. چون هر کسی لیاقت خوبی و محبت آدم رو نداره. همسر منم خردادیه و می خواد به همه کمک کنه، خوب باشه، اجتماعی باشه اما از رفتارهایی که از مردم دید فهمید باید اعتدال رو رعایت کنه و مطمئن بشه شخص قصد سوء استفاده نداره و فکر نکنه چون بهش محبت می شه وظیفه ماست یا اگه کاری رو برای کسی انجام می دیم یا لطفی می کنیم به عنوان وظیفه برامون تلقی نکنه
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/4/2010, 05:33

ولی من اکثر اوقات بی انصافم پس لازمه بیشتر بی انصاف باشم خیلی خوشحال
مرسی فریده جون
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/4/2010, 14:38

فال روز متولدین مهر: تصادمی بین خورشید و پلوتن امروز باعث تنش های احساسی بی شماری می شود و اگر مراقب نباشید در نهایت بدخلق و آشفته خواهید شد.[b]شما بسیار مایلید که تغییری اساسی در زندگیتان بوجود آورید و اگر دیگران مانع شما شوند ،بسیار ناراحت و عصبی خواهید شد.شما راهتان را از میان اعتراضات آنها خواهید ساخت و این امر تنها آنها را مصمم تر می کند که جلوی شما بایستند. اگر واقعاً نمی خواهید محبوبیت خود را در بین آنها از دست بدهید بهتر است روش دیگری را برگزینید.
...
[/b]

چه سخت D\'oh
مرسی فریده جون رز
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/5/2010, 05:50

الهام جون داشتیم عشق در نگاه اول سعی نکن بی انصاف باشی سعی کن محبتت رو به کسانی ببخشی که لایقش هستن.

خواهش می کنم سلما جون
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/5/2010, 06:16

فال روز 15 اردیبهشت ماه 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: شما به مرحله ای رسیده اید که اگر هر وظیفه ای به شما محول شود قادر به انجام آن می‌باشید.اما تعلیق یا ضعفی در کار این قدرت را از شما می‌گیرد توصیه می‌شود آمادگی لازم را در خود ایجاد کنید.تمام انرژی تان را صرف کار کردن نکنید، ساعت‌هایی را نیز به سلامتی خود اختصاص دهید. شما فردی هستید که برای مواجه شدن با اتفاقات لحظه‌ای آمادگی کاملی را دارید.

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: شما تمام انرژی خود را جمع کرده اید تا بر یأس و نا امیدی که در سابق بر شما حکم فرما بوده است غلبه کنید. به شما تبریک می‌گوییم زیرا شما به خوبی در این کار مهارت پیدا کرده اید، در تصمیمات مهمی که قصد انجام آنها را داشته اید نیز موفق خواهید شد. هیچ واقعه‌ای نمی‌تواند این قدرت را از شما بگیرد. اگر هر کاری را شروع کنید به راحتی و توکل بر خداوند آن را به اتمام می‌رسانید.

خرداد

فال روز متولدین خرداد: شما عزمی را که در سابق برای انجام کارهایتان داشتید را از دست داده اید و دیگر مانند سابق با تلاش کارهایتان را انجام نمی‌دهید. شما باید هم چنان مانند سابق برای آینده تان تلاش کنید تا در این زمینه موفق شوید زیرا آینده را با کوشش مداوم می‌سازید نه تلاش یک ماه یا یک ساله. اصلاً به نتیجه و بازده فکر نکنید مهم تلاش مستمر شماست.

تیر

فال روز متولدین تیر: بیش از حد به روابط و فعالیت‌های اجتماعی تان بها می‌دهید، این ارزش گزاری نا به جا باعث شده است که زندگی شخصی تان را فراموش کنید. زمانی را نیز به خود اختصاص دهید تا قبل از این که دیر شود زیرا اگر این مهم را فراموش کنید از لحاظ روحی و با گذشت زمان از لحاظ جسمی نیز به شدت آسیب خواهید دید. تمام فعالیت های زیاد اجتماعی تان به این دلیل است که می‌خواهید اوضاع مالی تان را بهبود ببخشید اما به خاطر داشته باشید که برای به دست آوردن پول بزرگترین سرمایه زندگی تان یعنی سلامتی‌تان را از دست ندهید.

مرداد

فال روز متولدین مرداد: این اواخر با سرنوشت تان در حال ستیز بوده اید، در صورتی که موضوع مورد ستیزتان را به راحتی می‌توانستید حل کنید. شما با جنگ با خودتان فقط انرژی و امیدتان را از دست داده اید. به جای نا امیدی، امید را در دلتان جایگزین کنید زیرا شما قدرت انجام بهترین و سخت‌ترین کارها را نیز دارید. شما اگر با دیدی مثبت به زندگی بنگرید سرنوشت هدایای بسیاری را به شما می‌دهد.

شهریور

فال روز متولدین شهریور: شما در زندگی‌تان با مانعی برخورد کرده اید، اما به جای این که این مانع را از سر راه بردارید کار دیگری را شروع کرده اید، همیشه و در هر مرحله‌ای از زندگی ممکن است به مانع برخورد کنیم اما نباید سریع از راهی که آمده اید برگردید. اکثر مشکلاتی که بر سر راه شما ظاهر می‌شوند را خودتان به طور تصادفی می‌سازید. به تازگی به شخص یا اشخاصی کمک می‌کنید که باعث ضعیف شدن شما شده است، بهتر است برای مدتی این کار را به تعویق بیاندازید.

مهر

فال روز متولدین مهر: رییس یا فردی که به شما هر روز با او در ارتباط هستید به شدت بر روی شما تاثیر می‌گذارد و با صحبت‌هایی که گاه منفی است دید شما را نسبت به زندگی تغییر می‌دهد بهتر است ارتباط خود را با این فرد کم کنید یا این که به صحبت‌های او اهمیتی ندهید. در مقابل دوستان دیگری هستند که با خلوص قلبی می‌خواهند به شما کمک کنند، دست این افراد را بگیرید زیرا به شما تجارب بسیار خوبی را منتقل خواهند کرد.

آبان

فال روز متولدین آبان: شما صبر و استقامت خود را از دست داده اید و در مقابل مسائلی که برایتان پیش می‌آید زود عصبانی و آزرده خاطر می‌شوید. مسائل و مشکلات زندگی را باید با صبر و حوصله حل کرد با بی تابی و افسردگی نه تنها مشکلات تان حل نمی‌شود بلکه مشکل دیگری را نیز بر مشگلات تان افزوده می‌کنید. مانند همیشه با صبر و امید به راه خود دامه دهید تا این مشکلات با مرور زمان حل شوند.

آذر

فال روز متولدین آذر: شما برای انجام کارهایتان به شخصی احتیاج دارید که به شما کمک کند زیرا قدرت و انرژی سابق‌تان را ندارید، اما می‌ترسید که از شخصی کمک بگیرید، زیرا فکر می‌کنید دیگران نمی‌توانند آن چنان که باید و شاید به شما کمک کنند و خودتان به تنهایی از پس کارهایتان بر می‌آید، اما اجازه دهید تا انرژی تان به صفر تبدیل نشده است کسی شما را همراهی کند. تا شما نیز با کم شدن فعالیت‌هایتان از زندگی لذت ببرید.

دی

فال روز متولدین دی: شما در کارهایتان کمی مرموزانه و مخفیانه عمل می‌کنید بهتر است این کار را ترک کنید، زیرا گاهی ساده انگاری و بدون این که مرموزانه رفتار کنید، بهترین سیاست می‌باشد. شما مسئولیت کارهای زیادی را بر دوش دارید توصیه می‌کنیم در ابتدا کاری را شروع کنید و به پایان برسانید، سپس کار دیگری را شروع نمایید زیرا اگر همه کارهای را با هم شروع کنید دچار سردرگمی‌می‌شوید.

بهمن

فال روز متولدین بهمن: در این روزها خورشید خوشبختی کاملاً بر سرنوشت شما سایه انداخته است، چه در مسائل شغلی و چه در مسائل شخصی موفقیتهای بسیاری را به دست خواهید آورد، فقط باید ذهن‌تان را بر روی مسائلی که پیش می‌آ‌ید متمرکز سازید تا مبادا پیش آمدی شما را غافل گیر نکند. انرژی‌های خود را جهت کارهایی که ارزشی ندارند هدر ندهید، زیرا شما انگیزه‌های بزرگتری را برای انجام دادن دارید.

اسفند

فال روز متولدین اسفند: مسئولیت‌های امروز شما با مسئولیت‌هایی که در سابق داشته‌اید کاملا فرق کرده است، شما دیگر با مسئولیت‌های جدید آن آدم سابق نیستید باید افق دیدتان را گسترش دهید.از تجاربی که تاکنون به دست آورده‌اید در تمام مسائل زندگی‌تان استفاده کنید. به کمی‌استراحت و سفر برای به دست آوردن دوباره قوای خود احتیاج دارید.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/5/2010, 06:20

متولد مهر

در مقابل دوستان دیگری هستند که با خلوص قلبی می‌خواهند به شما کمک کنند، دست این افراد را بگیرید زیرا به شما تجارب بسیار خوبی را منتقل خواهند کرد.

واقعا همینطوره
ممنون فریده جان رز
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/5/2010, 06:50

خواهش کی کنم مهتاب خانم رز عشق
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف hengameh 5/5/2010, 06:55

مممممممممممممم... پس بزارم با خلوص نیت کمکم کنه و دستشو بگیرم.....

چشــــــــــــــــــــــــم :;;>:

مرسی فریده جون مثل هر روز رز رز
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/5/2010, 07:07

لبخند خواهش می کنم هنگامه جون
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/6/2010, 07:44

فال روز 16 اردیبهشت ماه 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: امروز اگر به سفر مي رويد قرارهايتان را خوب بررسي كنيد زيرا ممكن است مشكلي پيش بيايد. بهتر است در ارتباط با افراد خارجي مفيد باشيد زيرا آنها بسيار حساس هستند. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: احتمال دارد به سفر کوتاهی بروید. شاید بخواهید در قسمتی از زندگی کار جدیدی را شروع کنید . هیچ زمانی بهتر از حالا نیست زیرا می توانید تحت تاثیر ستارگان موفق باشید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: امروز ستارگان آينده بهتري را درست مي كنند. تغييراتي در محل كار و يا شايد هم در زندگي همكارانتان صورت مي گيرد. شايد كسي براي مشورت پيش شما بيايد زيرا مي دانند كه تا چه اندازه عادل و منصف هستيد. ببينيد چه كاري مي توانيد برايشان انجام دهيد، كمي وقتتان را به آنها بدهيد تا بتوانيد كاملاً به حرف هايشان توجه كنيد. مسلماً يك دوست واقعي پيدا مي كنيد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: مشتاق ایجاد تغییر هستید اما زندگی روزمره تان از همیشه یکنواخت تر است. اما اگر واقعاً به آن فکر کنید از احساس امنیتی که دارید رضایت خاطر پیدا می کنید. گاهی اوقات امنیت به معنای قبولی اتفاقات ساده و قابل پیش بینی زندگی است. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: احساس وحشت ديروز فروكش كرده و احساس صلح بيشتري را در شما به جا گذاشته است. اين امر كمك مي كند تا اعتمادتان را نسبت به شخصي كه قبولش داشتيد حفظ كنيد و به آرامشي كه به شما مي دهد ارزش بگذاريد. عشق و احساس در فضا است، حتي اگر تمام آن چه كه انجام مي دهيد، ديدن فيلم مورد علاقه تان و يا خواندن يك داستان عشقي باشد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز وسوسه می شوید که پرخوری کنید، مخصوصاً اگر قرار باشد رژیم بگیرید بیشتر وسوسه می شوید غذاهایی که نباید بخورید را امتحان کنید.اما به فکر احساسی باشید که بعد از پرخوری به شما دست می دهد. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز یکی از آن روزهای غیر قابل تحمل است هیچ خبری مطابق برنامه پیش نمی رود و شما را متعجب بر جای می گذارد که واقعاً چه اتفاقی در روی زمین رخ دادن است. افرادی که عموماً شما به آنها اعتماد دارید رفتاری عجیب و غیرقابل پیش بینی داشته و شما را وادار می کنند که خودتان کارها را بر عهده بگیرید. هر چه بیشتر بتوانید در زمان حال انعطاف پذیرتر باشید، روز را ساده خواهید گذراند.به خصوص اگر برنامه ها تغییر یافته باشد و شما در آخرین دقایق از این امر مطلع شوید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: اگر می خواهید برای کاری برنامه ریزی کنید بهتر است از شخص دیگری نیز کمک بگیرید.هم فکری به شما کمک می کند تا ایده های بیشتری پیدا کنید،اما مراقب باشید زیرا به یک موضوع خاصی بی توجه هستید و به راحتی آن را نادیده می گیرید. قبل از اینکه قراردادی را بنویسید حتماً آنرا به خوبی بررسی کنید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: سياره ها هنوز مطالب تعجب آور و سورپريز كننده در زندگي تان وارد مي كنند. امروز از آن روزهائيست كه نمي دانيد تا يك ساعت ديگر چه اتفاقي خواهد افتاد. يك چيز غير قابل انتظار سركار اتفاق خواهد افتاد، به جاي عصباني شدن (يا عكس العملي نشان دادن) از آن بعنوان موقعيتي كه بتوانيد ترديدها و افكارتان را به زبان بياوريد استفاده كنيد. ...

دی

فال روز متولدین دی: فرصت هايي برايتان وجود دارند كه مي توانيد پيشرفت كنيد. اما بايد خوب جستجو كنيد. امروز همه چيز مرموز است و آن طوري كه نشان مي دهد نيست. احساس مي كنيد كه سردرگم و گيج هستيد اما باور كنيد كه واقعاً شوم نيست....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: ستارگان این فرصت را به شما می دهند تا موضوعات برجسته را حل کنید. بنابراین اگر چیزی را که می خواهید به کسی بگویید و تاکنون دنبال فرصت مناسب بوده اید یک نفس عمیق بکشید و همین الان آن را بگویید. می توانید موضوعات مختلف را با هم در نظر بگیرید .یعنی این که منظورتان را با انتخاب صحیح کلمات و با سیاست کامل بیان کنید . همچنین زمان مناسبی است تا به شخصی بگویید که چه احساسی نسبت به او دارید و پیشنهادی به وی کنید که نتواند آن را رد کند زیرا شما امروز بسیار راحت تر می توانید دیگران را متقاعد کنید. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: همه امروز آنقدر جذاب و مودب به نظر می آیند که هر چه انجام می دهید لذت بخش به نظر می آید. شما ممکن است تعجب کنید که چرا بیشتر وقتها مانند امروز نیست. اگر جواب این سوال را می دانستیم دنیای خیلی بهتری می داشتیم. فعلاً فقط از روز لذت ببرید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف Ronia 5/6/2010, 07:48

افرادی که عموماً شما به آنها اعتماد دارید رفتاری عجیب و غیرقابل پیش بینی داشته و ..
راست میگه D\'oh
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/6/2010, 08:05

اوه. به به رونیا جون. شما هم که مهر ماهی هستین عشق :m/:
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/6/2010, 08:16

واقعا دوستای جدید پیدا می کنم عشق من همیشه از دوستای جدید استقبال می کنم شایدم فردا تو نمایشگاه کلی دوست خوب پیدا کنم :m/:
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/6/2010, 15:56

بسيار ممنون فريده خانم عزيز

رز رز رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریا 5/7/2010, 04:38

راست میگی فریده جون ، دقیقا همین جوری هستم که گفتی . ناراحت
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/7/2010, 07:21

خواهش می کنم آقا فرهاد
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/8/2010, 00:59

فال روز 18 اردیبهشت ماه 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: شايد فرد جالب و جديدي وارد زندگي تان شود. اين فرد به خصوص پر از خوبي و محبت است و براي اين كه شما را خوشحال كند از حق خودش مي گذرد. سعي كنيد محبت هاي وي را پاسخ دهيد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: شاید خودتان را گول بزنید و یک نفر را که اخیراً ملاقات کرده اید بسیار مهم تر از آنچه که هست فرض کنید. نمی توانید دیگران را مجبور کنید شما را دوست داشته باشند بنابراین سعی کنید در کنار دوستان بمانید و اجازه دهید هر چیزی در زمان خودش صورت بگیرد. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: امروز رفتاري غير معمول داريد و دوست نداريد در پشت صحنه بمانيد. اگر مشكلي پيش بيايد با آن روبه رو مي شويد. اما بهتر است آرام باشيد و همسرتان را ناراحت يا خشمگين نكنيد، مخصوصاً‌ اگر آنها به دنبال دعوا هستند. اگر احساساتتان در اوج خود هستند نبايد لزوماً فكر كنيد همه بايد مثل شما باشند مراقب باشيد تا به دردسر نيفتيد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: احساس نگرانی و اضطراب هر لحظه بیشتر و قوی تر می شود.شاید دوست نداشته باشید در مورد هیچ چیزی جدی فکر کنید اما در بعضی موارد باید در مورد این احساس های نا امنی و عدم اطمینان صحبت کنید مخصوصاً اگر رابطه دوستانه دارید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز مريخ به علامت سرطان وارد مي شود كه مربوط به خصوصي ترين ونهاني ترين بخش جدول شماست. به اين معني كه زمان هايي وجود دارد كه شما نمي توانيد احساسات خود را بيان كنيد، و اين مسئله سبب اضطراب و نگراني شما مي شود. حتي اگر پشت پرده هم علت هايي براي ناراحتي وجود دارد، باز هم شما تمام دلايل خود را بازگو كنيد ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز،مریخ به برج سرطان می رود.این قسمت از چارت شما به دوستان و آشنایان مربوط می شود.بنابراین در برخورد با آنها دچار تنش های زیادی می شوید.اگر با سرعتی که شما دوست دارید کار نکنند حوصله تان سر می رود.اما بهتر است کمی آرام باشید و با ملایمت کار کنید.واگر نه با آن ها دچار مشکل و جر و بحث می شوید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: مارس امروز وارد علامت خاکی بز کوهی می شود و شما را وادار می سازد که انرژی خود را متمرکز ساخته و آن را در جهت پیشرفت در زندگی به کار برید.از این به بعد شما به تماشای دیگران که برای خود نام و شهرتی می سازند،نمی شینید..در عوض می خواهید که به آنها ملحق شده و از سهیم بودن خود در پیروزی ها لذت ببرید.باید در این رابطه مصمم باشید ولی اجازه ندهید که افراد فامیل تان به مناسبت این بلند پروازی جدید از شما برنجند. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: امروز مریخ وارد برج سرطان می شود.این قسمت از چارت شما به مسافرت های روحی و جسمی مربوط می شود.یعنی می توانید هر چیزی را که می خواهید با طبیعت و فکرتان آن را به دست آورید.شاید به کشور دیگری بروید و یا تحصیلات تان را ادامه دهید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: امروز مارس به خانه تير وارد مي شود كه خانه شراكتها و روابط با جنس مخالف است. بطور غريزي شما خواهيد خواست كه انرژي بيشتر را براي برقراري روابط عاشقانه تر و پرمحبت تر با شريك زندگي تان صرف كنيد. ولي اگر هر نوع عصبيتي بين شما وجود دارد بهتر است اول آنها را مرتفع سازيد. ممكن است يك رقيب شما را غافلگير كند و در اين صورت شما بايد يك خط دفاعي مناسب براي خود بگيريد. ...

دی

فال روز متولدین دی: امروز ديگران فوق العاده حساس هستند و اگر با كسي رك صحبت كنيد حتماً ناراحت مي شوند. اگر به نظر مي رسد كه اطرافيان بي اراده هستند و يا در رابطه با موضوعي قاطع نيستند، دليلي براي مجبور كردن آن ها وجود ندارد بعداً نتيجه مي گيرند و همه چيز درست مي شود پس از قبل آماده باشيد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: مریخ امروز به تیر می رود و به قسمت کارهای روزمره سلامتی و روابط تان با همکاران مربوط می شود . بنابراین تعجب آور نیست که احتیاج دارید به برتری های خود توجه کنید و از خودتان بپرسید که آیا زمان کافی برای کارهای مهم قرار می دهید یا لحظات بیداریتان را صرف انجام کارهایی می کنید که آخر سر هیچ موفقیتی ندارد و یا سعی می کنید به زحمت بر مشکلات غلبه کنید. اگر از تعادل زندگی تان راضی نیستید روش برنامه ریزی جدیدی پیدا کنید و در موردش فکر کنید. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: سیارات تصمیم گرفته اند که آیا امروز را در بحث و مشاجره بگذارنید یا در عشق بازی. حقیقتاً انتخاب با شماست. دقیقاً چه می خواهید ؟‌ خوب ظاهراً آشکار به نظر می رسد اما زندگی هرگز بی پرده نیست. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف مروارید خانوم 5/8/2010, 01:13

خیلی میسی فریده بانو!

من عاشق فال روزانه ام!
مروارید خانوم
مروارید خانوم
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/8/2010, 03:46

مرسی فریده جون
به فال های شما عادت کردم خیلی خوشحال :*
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/9/2010, 10:37

خواهش می کنم مروارید جون. به فال روزانه ما خوش اومدی. فقط ماه تولدت رو هم بگو چون همه دوستان در اینجا ماه تولدشون رو اعلام کردن رز

لطف داری سامانتا جون. عشق رز
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/9/2010, 10:46

فال روز 19 اردیبهشت ماه 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: در اين زمان اطراف تان بسيار شلوغ است شايد بهتر باشد كمي خودتان را پنهان كنيد تا همه جا سكوت برقرار شود اما بايد مشكلات را حل كنيد. هيچ كس به اندازه شما نمي تواند كارها را سامان دهد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: امروز هر جا بروید با افراد خوش رو و خوش مشرب روبرو می شوید. دوستان و همکاران افراد جالبی برای معاشرت هستند. در آینده به مهمانی های زیادی دعوت می شوید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: امروز حس شادي و نشاط وجود دارد. همه چيز بر وفق مراد شماست، حتي زندگي. اگر بتوانيد تلاش كنيد و استفاده مفيد داشته باشيد قول مي دهم كه وقتتان را تلف نكرده ايد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: خسته شده اید اما بحث هم چنان ادامه دارد.به نظر می رسد به یک جایی رسیده اید.هر کسی که در این بحث شرکت دارد تمایل دارد مصالحه کند و این بهترین راه برای خاتمه به این بحث می باشد.به خودتان قول داده اید که عادت های بد قدیمی را کنار بگذارید اما نباید در مقابل عادت های بد دیگران خود را مسوول بدانید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز شما در حالتي سخت كوش و پرتلاش هستيد و اين امر، انجام كار را براي شما آسان تر مي كند. هر چه تاثير گذارتر باشد،‌بيشتر كسب مي كنيد. شايد اين امر كمك كند كه پيشاپيش براي روزتان برنامه ريزي كنيد و يا تمام كارهايي را كه بايد انجام دهيد بنويسيد. هم چنين ممكن است كمك ارزشمندي را از طرف يكي از همكارانتان و يا همكاري مسن تر از خودتان، دريافت كنيد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: اعتماد به نفس بالایی دارید و عقل سلیم شما برای همه واضح و آشکار است.توجه زیادی را به خودتان جلب می کنید و از این موضوع لذت می برید.اکنون زمانی است که می توانید نقشه هایتان را عملی کنید و توانایی هایتان را امتحان کنید.سفرهای طولانی نیز جزء برنامه های روزانه تان می باشد و وفوق العاده هیجان انگیز است. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز اوضاع به خوبی پیش می رود، از خوش مشربی امروز شما و توانایی شما در برقراری ارتباط با هر کسی که می بینید، تشکر کرد.اگر می خواهید آرامش و هماهنگی را در روابط با همسرتان باز یابید، پس سعی کنید که ناز او را بخرید و یا غذایی خوشمزه و لذیذ برایش بپزید.خواهید دید که ذره ای محبت چگونه عمل خواهد کرد و شما را از رنجش در آورده و راضی و خوشنود خواهد ساخت. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: معمولاً برای اینکه با یک نفر صمیمی شوید احتیاجی به صحبت ندارید اما امروز بعد از یک صحبت طولانی با یک نفر که هر دوی شما هم به آن موضوع علاقه دارید مخصوصاً موضوعات روانشناسی و روحی،با هم صمیمی تر می شوید.امروز به افرادی که نمی شناسید تمایل بیشتری دارید تا افرادی که سالهاست می شناسید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: در طول هفته هاي آينده شما كاملاً توانائي آن را داريد كه به يك سرمايه گذاري مشترك حركتي بدهيد و يا با عملي كه خود انجام ميدهيد مزايايي بدست آوريد. اعتماد به نفس و سطح بالاي انرژي شما تواماً به شما نيرويي مي دهد كه بدنبال آنچه مي خواهيد برويد. ستاره ها بهترين مسير به طرف جلو را به شما نشان مي دهند البته گيرائي شما بايد خوب باشد و غرق در ايده هاي خود نباشيد. ...

دی

فال روز متولدین دی: تقاضاي كمك كردن تنها مخصوص آدم هاي ضعيف نيست! ما همه گاهگاهي از نقطه نظرهاي مختلف مقصر هستيم و ديدي متفاوت مي تواند همه چيز را عوض كند....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: یکی از اعضای خانواده امروز به همدردی احساسی یا شانه ای برای گریه کردن نیاز دارد و خوشبختانه شما هم وقتش و هم انرژی اش را دارید تا به وی کمک کنید. اگر در مورد تغییراتی در منزلتان فکر کرده اید این کار را از زمانی شروع کنید که احساس می کنید الهام گرفته اید و کارها را برنامه ریزی کرده اید. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: یک مهمانی خودمانی یا محلی با دوستان یا خانواده این هم بلیط !‌ همه از دیدن شما خوشنود می شوند گویا احساس می کنند که شما در یک تابش خودمانی ـ‌ صمیمانه و لطیف حمام گرفته اید. حتی ممکن است پی ببرید که یک چهره جدید مورد توجه شما قرار گرفته است بنابراین این می تواند به وقت تلف کردن منجر شود . بنابراین جذابیت را روشن کنید ! ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/9/2010, 10:51

امروز حس شادي و نشاط وجود دارد. همه چيز بر وفق مراد شماست
امیدوارم اینطور باشه
مرسی فریده جون :*
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی