گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فال روزانه

+42
بیتا
کیم
samir
پیام
مونا
sharareh
shinili
spider
محمد
پریسا
mahshid_laki
Innocent
apb
melika
Foad
alex_pk
کیمیا
rira
honey
maria alexio
hamed_myh
مروارید خانوم
Ronia
mahssa
amir hosein
شیوا
نازی
maryam.m
Salma
Sahra
Farshad.roger
hengameh
sara_b211
masi
siamak
Samantha
hana.mn
پریا
الهام
فرهاد
arefkarimzadeh
فریده
46 مشترك

صفحه 19 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28  الصفحة التالية

فال روزانه - صفحة 19 Empty رد: فال روزانه

پست من طرف فریده 6/30/2010, 04:33

وای این حرف رو نزن پریسا جون. دیدی همه برای فالت پیغام گذاشتن

پریسا جون نه بازیگرم نه مجری مدیر بخش نرم افزار هستم. برای صدای آموزشی باید یکی توی استودیو پیش گوینده باشه که اولاً به نرم افزار تسلط کامل داشته باشه. دوم به زبان انگلیسی هم کاملاً مسلط باشه. چون نصف متن کلمات انگلیسی داره و باید پیش گوینده باشم تا اگه متن رو مطابق با اون چیزی که نوشته شده نخوند تصحیح کنم. و انگلیسی ها رو هم ایراد بگیرم. البته کار ما حدود 200 صفحه a4 و 28 خطی هستش که شامل دوره های مقدماتی و متوسط و پیشرفته می شه. که زمان زیادی رو برای ساخت آموزشی در یک دوره طی می کنیم.

اما برای اطلاعت خیلی از گوینده ها و بازیگرها رو توی این 5 سال تو استودیو دیدم. اما یک چیزی که فهمیدم نمی دونم چرا کسانی که وارد دنیای هنر می شن، چرا خودشون رو گم می کنن. نمی خوام اسم ببرم فقط می گم مدیر شبکه چهار. رفتارش هر روز یک جوریه. واقعاً تعجب می کنم که بعضی ها خودشون رو گم می کنن. ولی کیکاووس یاکیده رو که دیدم آدم با وقاری بود. همت مومی وند، حمید یاسمین که گوینده ان و حسن همایی (گوینده ایرانسل) و سبحان اکرامی (گوینده بخش مسابقه رادیو جوان) آدم های باوقاری بودن. گوینده خودمون هم اهظم حبیبی که گوینده رادیو جوانه که اونم یک خانم تمام عیاره

اين مطلب آخرين بار توسط فریده در 6/30/2010, 04:45 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پست من طرف پریسا 6/30/2010, 04:39

خواهش میکنم کیمیا جون
خواهش میکنم ریرا ی گل
خواهش میکنم اقا فرهاد
خواهش میکنم هاله جون انشاالله به لطف خدا همه کنکوری ها قبول میشن
چه جالب فریده جون راستی منم می هواهم بازیگر بشم لبخند
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/30/2010, 04:48

چه خوب پریسا جون. اما سعی کن یه رشته ای غیر از بازیگری رو انتخاب کنی و بعد وارد این رشته بشی
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف honey 6/30/2010, 04:52

خیلی خوشحال منم یه زمانی تئاتر بازی می کردم ولی خسته شدم دیگه من کلا هی زود زود رشته وض میکنم تنها رشته ای که تا الان حدود 8 ساله توش دوام اوردم والیباله غیر از اون هم کار کردم ولی 2یا3 سال خیلی خوشحال
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریسا 6/30/2010, 04:55

فریده جون خواهرم هم میگه اول از فیلمسازی وارد شو
شما جایی برای فیلمسازی نمیشناسید؟
یا رشته ی دیگه ای معرفی کنید؟
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/30/2010, 05:06

آخه ببین یه چیزهایی هست توی سایت نمیشه گفت دنیای سینما اونقدر که از بیرون می بینی قشنگ و پاک نیست. اگه می خوای وارد این دنیا بشی باید همرنگ جماعت بشی و مثل اونا باشی. من بیخودی این حرف رو نمی زنم چون در این موارد تجربه دارم و با چشمم دیدم و توی استودیوهایی که می رفتیم خود صاحبان استودیو می گفتن که .... حالا اگه علاقه زیادی داری امروز از گوینده امون می پرسم.

بهتره دنیای سینما رو از بیرون ببینی. و ازش لذت ببری
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف پریسا 6/30/2010, 05:12

فریده خانم میدونم
معنی حرفتون رو درک میکنم
حالا اگه میشه بپرسید فقط پیام خصوصیم و بخونید
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/1/2010, 06:46

ببخشید فال امروز دیر شددعا
فال روزانه، امروز پنجشنبه 10 تیر 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: اخيراً در مورد خواسته هايي كه داشته ايد زياد پافشاري نكرده ايد اما امروز مي توانيد از ديگران درخواست كنيد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: اکنون زمان مناسبی برای استراحت کردن و لذت بردن از لحظات است و سعی کنید در مورد خوردن افراط نکنید زیرا می دانید که چه قدر راحت وزن اضافه می کنید . اگر متعادل رفتار کنید هیچ جایی برای نگرانی نیست . ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: جذابيت بسيار فوق العاده اي داريد كه كمتر كسي مي تواند از شما دوري كند، بنابراين مي توانيد به جلو گام برداريد و به دنبال خواسته هايتان برويد. اما به اين خاطر كه شايد بعداً ديگران مجازاتتان كنند، كارهايتان را به عقب نيندازيد، شما دقيقاً‌‌‌ مي دانيد چه كاري صحيح است. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: یک نفر در محل کار سعی دارد عمداً با شما بد رفتاری کند.اما ستارگان به شما کمک می کنند که دلیل اش را بفهمید.شاید یک سوءتفاهم باشد.اما هر دوی شما به یک اندازه مقصر هستید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز، روزي گرم و دوست داشتني است و شخصي بخصوص ،‌از آن، روزي فراموش نشدني خواهد ساخت. در حال حاضر تفاهم و ارتباطي عميق بين هر دوي شما وجود دارد، حتي اگر تاكنون اين قدم به هم نزديك نبوده ايد، تا زماني كه اين ارتباط وجود دارد،‌از آن لذت ببريد! امروز، روز بسيار خوبي است كه احساساتتان را به پرواز در آوريد و احتمالاً بدون اين كه متوجه شويد، اين كار را انجام خواهيد داد، چرا كه امروز احساساتتان بسيار قدرتمند مي باشند. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: بهتر است یک سری از مشکلات خانوادگی را کنار بگذارید.به سرعت صبرتان را از دست می دهید.سعی نکنید از قدرت تان بیش از حد استفاده کنید و زیادی سخت گیری کنید زیرا موقعیت را بدتر می کند. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز افکار شما اهمیت و قدرت زیادی دارند و شما توجه زیادی به آنها خواهید کرد.در نتیجه هر چیزی که از ذهن شما بگذرد،روحیه آن لحظه شما را می سازد.صحبت و گفتگو با افرادی که که تقریباً هر روزه آن ها را می بینید مثل همسایه ها و یا افراد فامیلتان،ممکن است منجر به درگیری شود و بنابراین ممکن است شما در مورد مباحثی که می کنید بسیار دقیق و سخت گیر باشید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: اگر به اندازه ای که دوست داشته اید موفق نبوده اید لازم نیست که ناامید شوید امروز از تلاش زیادتان سود می برید از لحاظ مالی پیشرفت زیادی می کنید و از نیروهای تان بهره می برید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: بدليل آذري بودن، شما قطعاً ارزش زيادي براي آزادي خود قائليد. امروز از آن روزهائي است كه شما يك حس قوي خاصي براي مستقل بودن و انجام آنچه دلتان مي خواهد، داريد. تمام راه ها جلويتان باز است و هيچ بازدارنده اي وجود ندارد. در داشتن اعتماد به نفس سعي كنيد يك نمونه عبرت براي ديگران باشيد و مشوق آنها نيز باشيد. ...

دی

فال روز متولدین دی: امروز در محل كار با يك دوراهي رو به رو مي شويد چون با تمام تلاشي كه براي يك طرح مي كنيد به نظر مي رسد اصلاً‌ موفق نمي شويد. مي دانيد كه گاهي اوقات بهتر است كه مدتي به موضوع ديگري رسيدگي كنيد، و مجدداً به موضوع قبلي با ديد بهتري نگاه كنيد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: عاقلانه است که امروز تا جایی که امکان دارد به زندگی تان تنوع دهید . وگرنه دچار بی حوصلگی و تنبلی می شوید . اگر در محل کارتان هستید سعی کنید برای خودتان ساعت کار قرار دهید . زیرا اگر تحت فشار باشید بهتر کار می کنید. رابطه ای که اخیراً بی روح بوده است تنها احتیاج به یک جرقه دارد و چه کسی از شما بهتر که این جرقه را ایجاد کنید و همه چیز را از نو شروع کند ؟ ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: همانطور که مجبور به پروش بچه ها می باشید مجبور به پرورش امور عشقی نیز می باشید. اگر علامت نگران کننده ای از شخص مطمئنی دریافت کردید شاید بهتر باشد امشب یک گردگیری با او انجام دهید و خیلی خوشحال خواهید بود که این کار را کرده اید. ...

پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/1/2010, 06:54

مرسی پریسا جون بابت فال. من الان باید دایانا و مت و مایکل رو ببرم دکتر
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 7/1/2010, 07:24

پریسای گل ممنون بابت فال روزانه ات!اصلاهم دیر نشد!مرسی عشق عشق بوس کردن رز
فریده جونم خسته نباشی!واقعا که کار مشکلیه نگهداری یه عالمه لاک پشت!مرسی
بوس کردن بوس کردن رز قلب
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/1/2010, 07:51

خواهش می کنم فریده جون و کیمیا جون
فریده جون کیمیا جون درست میگن خیلی سخته من همین یه لاک پشتم و قت نمی کنم ببرمش دکتر
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 7/1/2010, 09:35

دست شما درد نکنه پریسا خانم عزیز
زحمت کشیدید
رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 7/1/2010, 09:37

خیلی ممنون!
مثل اینکه درست در اومده! lol!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/1/2010, 09:39

خواهش می کنم اقا محمد و اقا فرهاد
خوشحالم که خوشتون اومده
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف Salma 7/1/2010, 10:17

ممنونم پریسا جون رز

Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/1/2010, 10:23

خواهش میکنم مریم جون
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/1/2010, 14:27

پریسا جون چون اصرار داری بری تو رشته هنرپیشگی از گوینده امون پرسیدم. جواب داد: دختر برو پی زندگیت. خودتو بیخودی بدبخت نکن. این جمله نقل قول مستقیم از ایشونه و یه چیزی دیگه هم گفت اگه می خوای بازیگر بشی یا باید خیلی خیلی پولدار باشی یا ....
منم ازت یه سوال دارم خونواده ات با این تصمیمت موافقن؟؟ آیا زندگی چند سال دیگه و ازدواج برات مهم نیست؟؟ چون برای ازدواج موفق بهتره دور این کار رو خط بکشی. و آیا برات مسئله ای نیست که با افراد زیادی سر و کار داشته باشی چون اکثر گوینده های آقا که من می شناسم یا سیگار می کشن یا چیز دیگه برای اینکه صداشون بم بشه. چون من باهاشون کار می کنم از نزدیک دنیاشون رو می بینم. زیاد دنیای جالبی برای یک دختر خوب نیست. من که خودم هیچ وقت حاضر نیستم تو دار و دسته اینا برم. من 5 ساله از نزدیک دارم می بینم. دنیای هنر دیدنش از بیرون لذت بخشه
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/1/2010, 14:44

نه فریده جون من ازدواج نخواهم کرد
همینطور مادر و پدرم هم موافق هستن
تازه حالا من کنار میام البته میدونم سخته
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/1/2010, 15:08

پریسا جون همه دخترها می گن من ازدواج بکن نیستم. من خودم همه خواستگارهامو به خاطر اینکه می گفتن جلوی فامیل ما روسری سرت کن و سرِ باز نیا رد کردم. ولی آخرش که چی؟ نمیشه که تنها موند پدر و مادر که همیشه نیستن. برادر و خواهر هم هیچ وقت آدم رو نگه نمی دارن مخصوصاً اگه ازدواج کنن.
من وقتی با همسرم آشنا شدم به خاطرش دیگه با حجاب شدم. کسی باورش نمی شه. و حالا به خاطر همسرم موهامو بیرون نمی ذارم و جلوی همه با مانتو و روسری هستم. 6 ساله که اینکار رو می کنم. البته ناراحت نیستم چون ارزش همسرم بیشتر از باز کردن سرم و روسریه. و حاضر نیستم همسرم رو با دنیا عوض کنم.
فکر می کنی. زمانش برسه خودت دهنت بسته می شه و میگی باشه
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/1/2010, 15:11

نه فریده جون من اگه معروف ترین فرد جهان بیاد میگم :نه
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/1/2010, 15:30

پریسا جون نارحت نشی منم از این حرفها می زدم و خیلی از دخترها از این حرفها می زنن. اما الان که شوهر پیدا نمی شه. مردها دیگه به خاطر شرایط سخت ازدواج حاضر به ازدواج نیستن.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/1/2010, 15:44

فال روز جمعه 11 تیر 1389

فروردین

فال روزانه - صفحة 19 I121679_1

فال روز متولدین فروردین: اخيراً در مورد خواسته هايي كه داشته ايد زياد پافشاري نكرده ايد اما امروز مي توانيد از ديگران درخواست كنيد. ...

اردیبهشت

فال روزانه - صفحة 19 I121680_2

فال روز متولدین اردیبهشت: اکنون زمان مناسبی برای استراحت کردن و لذت بردن از لحظات است و سعی کنید در مورد خوردن افراط نکنید زیرا می دانید که چه قدر راحت وزن اضافه می کنید . اگر متعادل رفتار کنید هیچ جایی برای نگرانی نیست . ...

خرداد

فال روزانه - صفحة 19 I121681_3

فال روز متولدین خرداد: جذابيت بسيار فوق العاده اي داريد كه كمتر كسي مي تواند از شما دوري كند، بنابراين مي توانيد به جلو گام برداريد و به دنبال خواسته هايتان برويد. اما به اين خاطر كه شايد بعداً ديگران مجازاتتان كنند، كارهايتان را به عقب نيندازيد، شما دقيقاً‌‌‌ مي دانيد چه كاري صحيح است. ...

تیر

فال روزانه - صفحة 19 I121682_4

فال روز متولدین تیر: یک نفر در محل کار سعی دارد عمداً با شما بد رفتاری کند.اما ستارگان به شما کمک می کنند که دلیل اش را بفهمید.شاید یک سوءتفاهم باشد.اما هر دوی شما به یک اندازه مقصر هستید. ...

مرداد

فال روزانه - صفحة 19 I121699_5

فال روز متولدین مرداد: امروز، روزي گرم و دوست داشتني است و شخصي بخصوص ،‌از آن، روزي فراموش نشدني خواهد ساخت. در حال حاضر تفاهم و ارتباطي عميق بين هر دوي شما وجود دارد، حتي اگر تاكنون اين قدم به هم نزديك نبوده ايد، تا زماني كه اين ارتباط وجود دارد،‌از آن لذت ببريد! امروز، روز بسيار خوبي است كه احساساتتان را به پرواز در آوريد و احتمالاً بدون اين كه متوجه شويد، اين كار را انجام خواهيد داد، چرا كه امروز احساساتتان بسيار قدرتمند مي باشند. ...

شهریور

فال روزانه - صفحة 19 I121700_6

فال روز متولدین شهریور: بهتر است یک سری از مشکلات خانوادگی را کنار بگذارید.به سرعت صبرتان را از دست می دهید.سعی نکنید از قدرت تان بیش از حد استفاده کنید و زیادی سخت گیری کنید زیرا موقعیت را بدتر می کند. ...

مهر

فال روزانه - صفحة 19 I121701_7

فال روز متولدین مهر: امروز افکار شما اهمیت و قدرت زیادی دارند و شما توجه زیادی به آنها خواهید کرد.در نتیجه هر چیزی که از ذهن شما بگذرد،روحیه آن لحظه شما را می سازد.صحبت و گفتگو با افرادی که که تقریباً هر روزه آن ها را می بینید مثل همسایه ها و یا افراد فامیلتان،ممکن است منجر به درگیری شود و بنابراین ممکن است شما در مورد مباحثی که می کنید بسیار دقیق و سخت گیر باشید. ...

آبان

فال روزانه - صفحة 19 I121702_8

فال روز متولدین آبان: اگر به اندازه ای که دوست داشته اید موفق نبوده اید لازم نیست که ناامید شوید امروز از تلاش زیادتان سود می برید از لحاظ مالی پیشرفت زیادی می کنید و از نیروهای تان بهره می برید. ...

آذر

فال روزانه - صفحة 19 I121703_9

فال روز متولدین آذر: بدليل آذري بودن، شما قطعاً ارزش زيادي براي آزادي خود قائليد. امروز از آن روزهائي است كه شما يك حس قوي خاصي براي مستقل بودن و انجام آنچه دلتان مي خواهد، داريد. تمام راه ها جلويتان باز است و هيچ بازدارنده اي وجود ندارد. در داشتن اعتماد به نفس سعي كنيد يك نمونه عبرت براي ديگران باشيد و مشوق آنها نيز باشيد. ...

دی

فال روزانه - صفحة 19 I121704_10

فال روز متولدین دی: امروز در محل كار با يك دوراهي رو به رو مي شويد چون با تمام تلاشي كه براي يك طرح مي كنيد به نظر مي رسد اصلاً‌ موفق نمي شويد. مي دانيد كه گاهي اوقات بهتر است كه مدتي به موضوع ديگري رسيدگي كنيد، و مجدداً به موضوع قبلي با ديد بهتري نگاه كنيد....

بهمن

فال روزانه - صفحة 19 I121705_11

فال روز متولدین بهمن: عاقلانه است که امروز تا جایی که امکان دارد به زندگی تان تنوع دهید . وگرنه دچار بی حوصلگی و تنبلی می شوید . اگر در محل کارتان هستید سعی کنید برای خودتان ساعت کار قرار دهید . زیرا اگر تحت فشار باشید بهتر کار می کنید. رابطه ای که اخیراً بی روح بوده است تنها احتیاج به یک جرقه دارد و چه کسی از شما بهتر که این جرقه را ایجاد کنید و همه چیز را از نو شروع کند ؟ ...

اسفند

فال روزانه - صفحة 19 I121706_12

فال روز متولدین اسفند: همانطور که مجبور به پروش بچه ها می باشید مجبور به پرورش امور عشقی نیز می باشید. اگر علامت نگران کننده ای از شخص مطمئنی دریافت کردید شاید بهتر باشد امشب یک گردگیری با او انجام دهید و خیلی خوشحال خواهید بود که این کار را کرده اید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف spider 7/1/2010, 16:04

مثل اینکه فاله داره درست جواب میده!!! جشن

خیلی ممنون فریده خانم پیروزی
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/1/2010, 17:24

ممنون فریده جون راستی صورتک ها رو چه جوری میزاری خانمی
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 7/2/2010, 05:16

فریده جونم بازم مثل همیشه عالی بود و کاملا درست بود!از اینکه دیگه خودت فال میذاری خوشحال شدم چون واقعا وقتی نبودی جات خالی بود!مرسی و خسته نباشی!

فال روزانه - صفحة 19 08443053576016229275
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 19 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة