تاثیرات مخرب برخی از عادات روزانه بر مغز
تاثیرات مخرب برخی از عادات روزانه بر مغز
نخوردن صبحانه
كسانی كه صبحانه نمی خورند قند خونشان به سطح پائین تری افت می كند. این امر باعث تامین نامناسب مواد غذایی برای مغز و در نتیجه افت فعالیت مغزی می شود.
*
پرخوری
این امر باعث تصلب شرائین (سختی دیواره رگ های) مغز شده و منجر به كاهش قدرت ذهنی می شود.
*
دخانیات
این امر (دخانیات) باعث كوچك شدن چند برابری مغز و منجر به آلزایمر می شود.
*
استفاده زیاد قند و شكر
استفاده زیاد قند و شكر، جذب پروتئین و مواد غذائی را متوقف می كند و منجر به سو تغذیه و احتمالا اختلال در رشد مغزی خواهد شد.
*
آلودگی هوا
مغز بزرگترین مصرف كننده اكسیژن در بدن ماست. دمیدن هوای آلوده باعث كاهش اكسیژن تامینی مغز شده و منجر به كاهش كارآیی مغز می شود.
*
كمبود خواب
خواب به مغزمان اجازه استراحت می دهد. دوره طولانی كاهش خواب منجر به شتاب گیری مرگ سلولهای مغزی خواهد شد.
*
پوشاندن سر به هنگام خواب
خوابیدن با سر پوشیده باعث افزایش تجمع دی اكسید كربن و كاهش تجمع اكسیژن شده و منجر به تاثیرات مخرب مغزی خواهد شد.
*
كار كشیدن از مغزتان در هنگام بیماری
كار سخت یا مطالعه در زمان بیماری ممكن است منجر به كاهش كارآیی مغز و در نتیجه صدمه مغزی شود.
*
كاهش افكار مثبت
فكر كردن بهترین راه برای تمرین دادن به مغزمان است. كاهش افكار مثبت مغزی ممكن است باعث كوچك شدن مغز شود.
*
كم حرفی
مكالمات انتزاعی منجر به رشد كارآیی مغز خواهد شد.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
رد: تاثیرات مخرب برخی از عادات روزانه بر مغز
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
1- نخوردن صبحانه: اینم وقت نمی شه پس اینم تقصیر من نیست
2- استفاده زیاد قند و شكر: البته منظور نوشیدنی های شیرین هستش
3- آلودگی هوا: این مورد دیگه تقصیر من نیستش
كار كشیدن از مغزتان در هنگام بیماری: این مورد هم باز هم تقصیر من نیست چون وقتی مریضی یا سالمی وقتی کار رو می خوان یعنی کار رو می خوان حالا یا داری می میری یا زنده ای باید کار رو برسونی
كم حرفی: خدا رو شکر توی این یک مورد من حرفه ای ام البته برعکس. گاهی اوقات آرزو می کنم ای کاش مثل بعضی ها آروم بودم و کم حرف
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
كاهش خواب منجر به شتاب گیری مرگ سلولهای مغزی خواهد شد.
متاسفانه من کم خوابی دارم و الان حدود 1.5 ماه است که وقت نمیکنم بیش از 5 یا 6 ساعت بخوابم! و متاسفانه حس خوبی ندارم!!!
بهترین مدت خواب در طول شبانه روز 8 ساعت است.
امیدوارم این عادت غلط من به زودی اصلاح شود
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
مریض بودن لاکی: باعث نگاه کردن به مدت 5 ساعت در شبانه روز به لاکی میشه. و نتیجه آن: نخوردن صبحانه، دخانیات ، كمبود خواب ، پوشاندن سر به هنگام خواب ،كاهش افكار مثبت ،كم حرفی.
پس مواظب لاکی هاتون باشید و گرنه خودتون تعطیل میشید خدایی نکرده
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من شیرینیجات زیاد می خورم!
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
» ایران در بین 10 کشور مخرب محیط زیست جهان
» خواص برخی از سبزیجات
» فال روزانه
» برخی اسامی اشتباه اما رایج طوطی ها