گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

+28
siamak
sara_b211
Samantha
vahid.t
hana.mn
masi
Ronia
agrin
الهام
Foad
mahsa
spider
niloofar20
amir hosein
پریا
oskar
apb
فریده
سارا س
mehdix622
مرضیه
samira
محمد
شیوا
maryam.m
Sahra
ultra
فرهاد
32 مشترك

صفحه 18 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  الصفحة التالية

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 18 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف فرهاد 4/14/2010, 11:34

اوكي سيامك خان عزيز

چون شمائي يه دونه خوبشو گير ميارم .حالا حتما بايد از خانواده مارها باشه ؟؟؟؟

نميشه از يه دسته ديگه هم معرفي كنم

الان ديگه ازدواج فاميلي از مد افتاده و همه با غريبه ازدواج ميكنن
حالا از ما گفتن بود خیلی خوشحال خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 18 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف siamak 4/14/2010, 11:52

اگه اینجوریه که مشکلی نیست، اصلا اگه میشه می خوای یه دختر خانم خوب براش پیدا کنیم که آدم باشه آخه من تا حالا ندیدم با آدما مشکل چندانی داشته باشه فقط باید یه خانم رو راضی کنیم که شبا تو تراریوم خونه ی ما بخوابه !!!!!
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/14/2010, 13:44

آقاي كارشناس باتجربه و بامزه و دوست داشتني لاكپشتي

بيا دست خواهر ناتني نتو بگير ببر .اگه نميخواستي چرا سفارش دادي ؟؟؟ خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف sara_b211 4/14/2010, 17:46

واي آقا فرهاد چه كيس با كلاسي انتخاب كردي خيلي با حاله كلي خنديدم. در مورد مريضي هايي كه گفتي همه شو قبول دارم. بالا خره هر كسي يه خوبي هايي داره يه بدي هايي فقط گزينه ي 5 و چه جوري با هاش كنار بيام؟آدم خوب فكر كردي من كه كارم رابطه مستقيم با چرم داره هر روز با كلنگ بهم حمله كنه چه جوري زندگي شيريني داشته باشم؟ ولي عيب نداره سعي مي كنم يا شغلم و عوض كنم يا يه زره فولادي تهيه كنم.كاش رنگش سبزه بود نه سفيد نقرابي ولي اينم عيب نداره بالا خره كه همه همه ي شرايط آدمو ندارند. سعي مي كنم همين فردا پاشم برم عربستان ببينمش.ميشه لطف كنين بهش بگين صبح با اون وسيله ي نقليه اش بياد دنبالم
آقا فرهاد مي تونم دوتا انتخاب كنم؟؟؟؟؟[ خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال آخه من هميشه عاشق مار بودم الانم كه مار آقاي سيامك قصد ازدواج داره من خيلي مارهارو دوست دارم مخصوصا اگه رنگشون تيره باشه و چشماشون برق بزنه. ولي نميشه كه با مار ازدواج كرد.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مي گماا بهتره اگه من با غلام عبدالعزيز جمعه جونم به توافق رسيدم اين پيتون رو به فرزندي قبول كنيم ببريمش صحراي عربستان تو ويلاي آقامون اونجا پر از ماره اونوقت خودش حق انتخاب داره بعد دست زنشو بگيره و بگرده.نظرتون چيه؟اين پيشنهادو به آقا سيامك از طرف من و غلام عبدالعزيز جمعه بدين آقا فرهاد.

فردا صبح قراره با ماشينش بياد دنبالم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
خيلي خوشحالم.
آقا فرها نگفته بودين كيس خارجي هم در دسترس دارسن هاااا كارتون درسته

چقدر خوبه كه اهل آهنگ و بزن برقصه چون اسمشم جمعه هست هر روز هفته تعطيله آقا فرهاد ممنونم كه چنين كيسي معرفي كردين. فكر كنم خوشبخت و عاقبت به خير شدم
sara_b211
sara_b211
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/15/2010, 01:24

خواهش مي كنم سارا خانم عزيز

البته كيس زياد بود اما اين از نظر شرايطي كه مد نظر شما بود بهتر بود
در مورد مشكل كلنگ شما ميتونيد تمام كلنگهاي مغازه هاي ابزار ساختماني محلتون رو بخريد تا خيالتون از بابت حمله كلنگي راحت باشه و تو خونه هم كلنگ مطلقا نگه نداريد و از چرم كاري هم در داخل منزل پرهيز كنيدو بهش آمپول ضد حساسيت هم بزنيد تا حالا حالاها خيالتون راحت باشه

ضمنا اگه غلام موافق بود همين ايزابلا رو بياريد بزرگ كنيد و ثواب هم داره چون كسي رو نداره و يتيمه
و آقا سيامك هم قبلا اين كيس رو جواب كردن و مشكلي نيست

ضمنا با اون شريطي كه مدنظر شما بود كيس داخلي خيلي سخت گير ميومد ومجبور شدم كيس اجنبي معرفي كنم خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

ايشالا كه عاقبت بخير بشين و صاحب 18 تا بچه بشيد و همرو هم عروس و داماد كنيد عشق عشق عشق

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/15/2010, 10:01

کیس سارا جون خیلی بامزس کلی خندیدم وقتی دیدمش [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/15/2010, 10:30

آقا فرهاد، بچه من رو به کلی فراموش کردین؟؟ منتظره ها!! کلی هم خاطرخواه داره، می ره از دستتا!!
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/15/2010, 11:02

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] خب دوستان من چون عزادار بودم 2 روزی نیومدم به این تاپیک سر بزنم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] عشق در نگاه اول خیلی خوشحال

به ترتیب جواب میدم:

معصومه جان
همان طور که سارا جون گفتند ، شما روسری هاتون را در آوردید و من هم برای اینکه غلام عبدالعزیز جمعه و ممل کاموا و ناصر چشم قشنگ و ... غیرتی نشن ، مجبور شدم عکس ها را دستکاری کنم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
به هر حال ممنون که اومدید.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

آقا فرهاد عزیز
مطمئنم که خودتون بودید چون همش دوربین دست لی لی بیوتی بود که عکس بگیره.
راستی تنها عکسی که همه توشون بودند این بود آخه در بقیه عکس ها فقط شما دیده میشدید عشق در نگاه اول ) در ضمن اون که خپل نیست!!!! عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول
در مورد شوخی و خنده و ... نتنها ناراحت نشدم بلکه منم پشت درخت ها داشتم همراهی تون میکردم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ، خیلی خوش گذشت.
(مخصوصا بخش بابا کرم! )[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

غولمراد هم مُرد دیگه! روحش شاد و بقای عمر شما باد رز

الهام جون
نه عریرم عیبی نداره شما هم بالاخره مراسم داشتید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]. اتفاقا آقا مونارضا گفت که شما برای مراسم نازگل تون سنگ تموم گذاشتید. روحش شاد عاشق لاک پشت
خودمونیم مونا رضا خان هم مرد خیلی خویبه ها ![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ایشاا... به پای هم پیر شید
همین که به یادم بودید کافیه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

agrin معصومه خانم
شما کجائی؟ [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] از اینکه چاپارخان رفت تو کما ناراحتید؟ یک خبری از خودتون بدید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

آقا سیامک
عکس آواتار شما شبیه مبل است!
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من خودم یک مبل خوشگل برای مامارین پیدا میکنم، لوکس و درجه 1، دارای پیراهن ابریشمین[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

سارا جون
خیلی خوشحال شدم وقتی از هانیه جون شنیدم از غلام عبدالعزیز خوشت اومد . [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] از من به تو نصیحت چشمت را رو همه ببند و دیگه شک نکن! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بطور کلی افرادی که پيرو مكتب ايكبيرونيزم هستند، دائما دارن برای به کمال و جمال رسیدن تلاش میکنن . خیلی خوشحال

.

اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/15/2010, 11:16 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/15/2010, 11:11

مریم خانم اگه مارمارین بفهمه راجع بهش چی گفتین همین الان میاد سراغت چون چند روزه که غذا هم نخورده، شانس آوردی زیاد پای سیستم من نمی شینه، درضمن این که مارمارین نیست!! این یه عکس الکیه وگرنه این قدش سه برابر مارمارینه!!
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/15/2010, 13:13

میدونم آقا سیامک که این مارمارین نیست! اما اصلا شبیه مار نیست[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] واقعا شبیه این مبل های دکوری است [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

lol!
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/16/2010, 08:16

اوكي

باتوجه باينكه سيامك حان كيس فبلي رو پسند نكردن و ايزابلا رفت فرزند خونده سارا خانم عزيز شد يه كيس
ديگه براشون معرفي ميكنم

.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

نام : باربارا

عاشق حيوانات با كلاس .- عاشق مدل شدن براي مزون ها- دندانهايش را هر رزو سمباده ميزند.با حيا- با مرام و با معرفت - اهل زندگي - عاشق مبل و چهار پايه
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/16/2010, 08:25

مدل بعدي :

نام : بقرا خانم

مزايا : روزي 8 ليتر شير ميدهد- خوش پوش است - مدل مجله معروف بوردا است - اصلا اهل من من كرن و خودخواهي( همان مو مو )نيست و به نظر همسرش احترام ميگذارد- زياد با خانواده مادرش رفت و آمد ندارد- شيرش 5/1 % چربي دارد - عضو افتخاري هيئت مديره شركت پگاه در زمينه كنترل كيفيت

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/16/2010, 10:29 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/16/2010, 08:47

سلام آقا فرهاد
به نظر میاد که این بچه پسند کرده ولی مشکل اینجاس که الان جفتشونو پسندیده و از اونجا که مشکل تعدد زوجین در کشور ما بسیار سخت حل میشه پس می خوام خودتون و سایر دوستان هم نظر بدن و یکیو انتخاب کنن.
از همین الان هم همه دعوت هستن برای عروسی
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 4/16/2010, 09:47

آقا فرهاد از دست شما اشاره
این دومیه (بقرا خانوم) یه جوری بود[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فکر میکنم باربارا بهتره خیلی خوشحال
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/16/2010, 09:55

پس تا اینجا یه رای به باربارا،
بقیه نظری ندارن؟؟
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/16/2010, 10:19

من خودم به بقرا خانم راي ميدم
ضمنا تعدد زوجين در ميان حيوانات كاملا حمايت شده و آزاده و مشكلي نيست

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/16/2010, 10:37 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Foad 4/16/2010, 10:33

منم دوست داشتم در این تاپیک شرکت کنم. برای همین مستر فیش را بهتون معرفی می کنم:

المرفقات
سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 18 Attachment
P1130078.JPG مستر فیشلا تتوفر على صلاحيات كافية لتحميل هذه المرفقات.(29 Ko) عدد مرات التنزيل 62

اين مطلب آخرين بار توسط MohamadFar در 4/16/2010, 10:34 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad
Foad
حامی حیوانات لاک پشتی
حامی حیوانات لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/16/2010, 10:33

راجع به مارمارین از کلمه حیوان استفاده نکنید دوستان من، چون یه دفعه شاکی میشه و نفر اول خود منو می خوره ولی درخصوص تعدد زوجین بگم که مارمارین کاملا با شخصیته و خودش اجازه نمیده به خودش که بخواد با احساسات یه خانم محترم بازی کنه!!
پس آرا تا اینجا یک یک مساویه !! ادامه می دیم ...
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/16/2010, 10:33

اين مدل هم هست سيامك جان :
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

نام : شيتيل

خانه داري در حد عالي - داراي 1 كوهان سالم با 5 ماه ذخيره غذا و يك كوهان زاپاس جهت مواقع اظطراري - داراي بوتيك مخصوص حيوانات صحرائي - قهرمان مسابقات شتر سواري دوبي
داراي 5 سال كاركرد تضميني كوهان
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/16/2010, 10:37

مهندس جان مستر فيش فقط ميتونه يه روز همسر مارمارين باشه و روزبعد بايد دوباره يه همسر جديد پيدا كنيم براي مارمارين .
راستي مستر فيش ماهي خودتونه ؟؟؟؟ چه چشمان هوشياري داره عشق عشق عشق

خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/16/2010, 10:45

به هر حال من هم با توجه به اشتهای مارمارین و اینکه زیاد از محیط های مرطوب استقبال نمی کنه فکر نمی کنم که اینا خوشبخت بشن، لطفا پیشنهادی بدین که از نظر فرهنگی به هم بیان !!!
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 4/16/2010, 13:38

مارمارین کاملا با شخصیته و خودش اجازه نمیده به خودش که بخواد با احساسات یه خانم محترم بازی کنه!!
سیامک جان آفرین به شما که پسرتون رو خوب تربیت کردین اشاره و آفرین به مارمارین برای فهم و درک بالاش! :m/:
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/16/2010, 14:06

عجب کیس هایی تعجب عشق در نگاه اول

من با شیتیل موافقم :cheers:
آقا فرهاد ادامه لباس بقرا خانم را خودتون کشیدید؟! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] چرا مارمارین را گول میزنید؟ با جوون مردم این کار را نکنید.
باید مارمارین بفهمه هر کدوم از این کیس ها چه جور همسرانی هستند D\'oh

باربارا هم بد نیست ولی نباید گول زیبایی را خورد خیلی خوشحال

آقای محمد فر خوش آمدید خیلی خوشحال
آخه این ماهی بیچاره اگه با آقاشون دعواش شه باید چیکار کنه؟!! یک راست بلعیده میشه که!
فکر کنم این را به لاکی های دوستان پیشنهاد کنید بهترهعشق

خودتون چی؟ میخواهید برای شخص شما هم کیس مناسب در حد لی لی فشن بیوتی پیدا کنیم خیلی خوشحال

یادش بخیر خیلی خوشحال آقا پرهام از قدقدسی خانم خیلی خوشش اومده بود ولی چون باید نوبت را رعایت میکردند با شکست روبه رو شدند D\'oh و آقا فرهاد قدقدسی را انتخاب کردند!

نقل قول از آقا پرهام:
ای وای نگفتم آقا فرهاد خیلی فهمیده اند ، در این میان ایشون هم مثل مریم خانم و من ، پتاسیل های بالقوه قدقدسی رو تشخیص دادند ، خوب ایشون حق تقدم دارند ، من برای ایشون می زنم کنار! خداحافظ قدقدسی! گریه من از این فداکاری ها برای شما فقط می کنم آقا فرهاد عزیز!

بعد از اون آقا پرهام هرگز به این تاپیک باز نگشتند ناراحت

lol!
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف masi 4/16/2010, 14:22

آخ آقا فرهاد خدا خيرتون بده.
دل جووناي مردمو كه از هزار جا گرفته از جمله خودمو شاد ميكنين با اين كيساتون.
مريم جوون شكست عشقي كه مهندس پرهام خوردن سنگين تر از اين حرفاس.فكر نكنم ديگه اين تاپيك كه هيچ،به هيچ تاپيك همسر يابي ديگه اي هم سر بزنن.
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 4/16/2010, 15:23

اینا چه اسمایه عجیب قریبی دارن تعجب
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 18 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة