سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
صفحه 10 از 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
اولا كه غولمردا 15 سال ديگه تشريف بردن اون دنيا ( اون شيكموئي كه من ديدم 15 سال ديگه فاتحه اش خوندس )
دوما من حرفم اينه كه چرا كيسهائي را كه من معرفي ميكنم رو بصورت مخدوش به بانوان عزيز معرفي ميكنيد و توي معادله قرار ميديدو شخصي رو كه تو معادله 10 سال پيرتر ميشه رو مي فرمائيد كه جوونتر ميشه ؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
سوما كه من يه زماني با اين كيسهاي مرضيه خانم دوست بودم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] (اون موقع كه تو قرنطينه بوديم تو امين آباد)و بعد از اون خبري ازشون نداشتم و نه تاييدشون مي كنم نه تكذيب
چهارما:عزيز جان صورت مسئله شيربها رو درست نخونديد و محاسبات بنظرم درست نيست .[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شيربها دو قسمت داره :
1-معادل ريالي شيري كه 150 تا گاو در عرض 45 سال توليد مي كنن (يعني شير توليدي هر گاو در روز در 365 ضرب و جواب بدست آمده در 45 ضرب ميشه و جواب نهائي هم باز در 150 ضرب ميشه)
2- ارزش ريالي شيري كه 5 تا گاو تا 4 سالگي به قدقدسي مستقيم دادن
شما فقط تا دو سالگي شو حساب كردين و 45 سال رو در نظر نگرفتين و كلا از اول حساب كنين.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من كه حساب كردم خيلي شد.
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/4/2010, 08:06 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
2- این معادله را که شما خودتون برای سن زعفر پیری دادید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] 12+16+y=8+11-4x+x الان که 47 سالشه حالا شما هر چی به x بدید، زعفر جوان تر میشه دیگه!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3-پس قوز قندون و کامیار و زعفر پیری و شل مراد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اونجا بودند : غولمراد چی؟ [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] دوست شما نبوده؟!
4-چرا شیری که هر گاو تولید میکنه؟!!! اگه هر گاو 5 لیتر شیر تولید کنه ضربدر 150 تا میشه روزی 750 لیتر شیر[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] انقدر که شیر نمیخورده!!!
آقا فرهاد حواستون را جمع کنید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اونا میخون دبه در بیارن و پول هاتون را بگیرن!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شیر بها همون بود که گفتم (شیری که 150 گاو تولید کردند برای 45 سال نیاز قدقدسی
مراقب باشید! نگذارید عشق قدقدسی خانم شمارا کور کند[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
آق فرهاد مراقب خودت باش. این قدقدسی خانم را امروز دیدیمش. گمانم فهمیدم چرا سر شیر بها بهانه میاره.
دلم نمیاد بهتون بگم.اما خوب دوست میگه گفتم دشمن میگه میخواستم بگم.
امروز قدقدسی خانم را دیدم که با اون چشمان زیباش یک عکسی را تو دستش گرفته بود و هی نگاه میکنه.از اون نگاهها.
خلاصه تا من اومدم جلو هول شد زودی عکس را قایم کرد. منم هیچ به روی خودم نیاوردم گفتم بیا بریم یکمی مزرعه دور بزنیم. خلاصه جوری که متوجه نشه دست کردم تو جیبش و اون عکس را کش رفتم. آخه نا سلامتی ما اول آقا فرهاد را میشناختیم . ما قدقدسی را معرفی کردیم باید بدونیم چی به چیه یا نه؟
چشمتون روز بد نبینه
ببینین اونی که منم دیدم.فکر میکنین این کیه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
اي قدقدسي بي وفا
صحرا خانم يه هديه ويژه بابت اين خبر مهم پيش من داريد
حالا اين عكس رو از كجا آورديد.
خيلي باحاله
البته بنظر رقيب قدرتمندي هم مياد و از همين الان عرصه رو باخته مي بينم
بله واقعا رقیب قدری است گمانم کت شلوارش هم ماکسیم باشه.
حواستان را امسال خیلی خیلی جمع کنید......
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
صحرا جون دستت درد نکنه خیلی کار باحالی کردی
منم گفتم یک ریگی تو کفششون هست و میخوان دبه در بیارن ها! : :
آقا فرهاد، خدا شما را خیلی دوست داره :[-o<: بنابراین خیلی بیشتر از اینها، امسال حواستان را جمع کنید.....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
من که نفهمیدم اینجا چه خبره :scratch: ایشالا که خیره :cheers:
agrin- کاربر متوسط لاک پشتی
بجای گریه کردن نوبت بگیر و از بین این همه کیس یک نفر را انتخاب کن
با آرزوی خوشبختی برای شما
پس من چیکار کنم؟
میخواین ما آگهی بدیم؟
شاید اینجوری بهتر بشه نه؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
آقا فرهاد من گفتم خوشتیپ این داغونا چین؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اینارو کجای دلم بذارم؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مریم جون شماره غولمرادو میدی من؟ باهاش کار خصوصی دارم. بهش بگو من دستپختم عالیه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فعلا غولمراد تنها مرد رویاییه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فکر کنم از الان موندیم تو بیابون به 4 سال دیگه نرسید[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
آقا فرهاد واقعا امسال حواستان را خیلی خیلی جمع کنید این دومین خیانت در 1 ماه
4 روز دیگه میگن لابد تقصیر شماس که این طفلیا فرار میکنن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
هر كدوم كه مورد پسند بود بفرمائيد كه مشخصات كامل بدم .مهسا خانم عزيز !!! كجائيد؟؟...اگه دير بجنبيد رو هوا مي برن هاااا
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
قضیه اشگیه!!!..ایول بالاخره یه صفحه پیدا شد به فکر یالقوزا باشه!
از بزرگترای اینجا عرض میخوام ااا اما من از این عمو خوشم اومد...اسمش چیه؟چی خونده؟چقدر شبیه انارشیستاس....
جون من استین بالا...لازم!
هلپ!
راستی این ایکون با نمکا رو از کجا میارین؟
برای برداشتن این آیکون ها برو به این سایت: [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
خونديد كه چه وضعي داشت
40-30 تا مگس مرده بهم خوروند.
هديه خريدم براش دنبالم كرد و فحشم داد
كلي هم علف از طريق غذاهاش بهم داد
شما جاي من باشي از اين صحنه خوشحال نميشيد؟؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
به اين نازي و دلبري
حالا اين كيس جديدا رو هم ببينيد خيلي عالين واقعا
Elham s
الهام خانم عزيز
اينا بهترين كيسهاي موجود هستن و همه واكسن خورده و تميز و بهداشتي هستن كه مهر وزارت بهداشت رو كتفشون هم خورده و از لحاظ مريضي هم كاملا قابل اطمينان هستن
پس بشتابيد
agrin
معصومه خانم عزيز
كدوم كيس مد نظرتونه ؟؟؟
وسطيه يا آخريه ؟؟
بهرحال اين كيسها واقعا عشق رو تو وجود هر دختري شعله ور ميكنن و با ديدن اينها واقعا اگر هم تصميم به ازدواج نداشته باشيد ، ترغيب به ازدواج ميشيد و مطمئنا از لحاظ شرايط هم مطابق نظر شما خواهند بود
اگر نه كه من براي شخص شما كه همشهري هم هستيد يه كيس ويژه معرفي ميكنم همينطور كه براي مهسا خانم كردم
اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/4/2010, 14:50 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
یکی شون [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ....خدا نکرده مگه من...![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ج.ن من معرفیش کنید این انارشیستو...[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] تا خل نشدم...
اخی بعد چشای گشنگ مملی عشق سابقم که رفت زیر ماشین[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دیگه دلم واسه کسی نزده بود....[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
یکی بزرگی کنه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] مارو به هم معرفی کنه...
چقدر کله نصفه اش یهش میاد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تورو خداااااااااااااااااااااااا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حواس یه دختر خانوم محترم سر به راه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] که عاشم شده[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] پرت کیسای جور واجور نکن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] .....من عاشق شدم رفت
دو تا چشم سیا داری!
فدای کله نصفت
دلم برات هلاک میشه!
دوست دارم دوتا نصفک!
شما بشدت عاشق شديد و اول از همه بايد احساسات خودتون رو كنترل كنيد تا با چشم بازتري مزاياو معايب معشوقتون رو ببينيد و البته با كيسهاي ديگه هم مقايسه كنيد تا انتخاب بهتري داشته باشيد و براي همين من كيسهاي مختلف رو اينجا گذاشتم.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فكر كنم شخص مورد نظر شما همونيه كه نصف صورتش مو داره نصف ديگش بي مو
اسمش چاپارخان هستش و 29 سالشه .
دچار يه نوع بيماري ريزش مو شده كه كلا نصف سرش هميشه اينطوريه و از نوعي مگس سبز رنگ اين بيماري رو گرفته.
شغل فعليش در حال حاضر تخليه آب استخرها و بازكردن لوله فاضلاب با فنر فولادي هستش.
درآمدش ماهيانه 303 هزارتومنه و يكواحد مسكوني هم تو چغندر آباد داره كه حياط هم داره [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بنظر من كه مناسب شما نيست حالا هرطور خودتون صلح ميدونيد
مگه نمیدونی غولمراد مال منه؟!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
معصومه خانم حالت خوبه؟کجایی؟!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نکنه زدی به کوه و دشت و صحرا![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واقعا که
آقا فرهاد روی اقدس خانم هم حساب نکنید !!! امروز دیدمش با دوستاش تو پارک نشسته بود.
معلوم نیست با کی داشت چت میکرد
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/5/2010, 18:17 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
هم شما و هم صحرا خانم واقعا حق خواهري رو نسبت به بنده بجا آورديد و با اين عكس خيانت قدقدسي برام محرز شد .
حالا اين عكس رو از كجا شكار كرديد ؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دو تا از كيسهاي مرضيه خانم هم توش ديده ميشه
مرضيه خانم كجائي كه دو تا از كيسهاي شما هم تو زرد از اب در اومدن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
راستي مريم خانم
مراقب غولمراد باشيد كه شديدا خاطرخواهاش زياد شده و همه مترصد فرصتن تا از چنگتون دربيارن
از من گفتن بود حالا خود دانيد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام خانم
عكسشو تو صفحه 10 گذاشتيم اما فعلا مال صاحاب داره و صاحابشم فرد بسيار خشنيه و بعيد ميدونم بتونيد از چنگش دربياريد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
راستی ممنون که آدرس صفحه را به الهام خانم اشتباه دادید خیالم راحت شد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دوستان! کیسهای جدید برای خانم ها و آقایون رسید!
لی لی فَشِن بیوتی
بانو نخودی
عباسعلی
آنجلینو جولز و جولی
مرحوم مملی....خدا بیامرزدش...بچه باحالی بود...اهل مطالعه...مودب...باشخصین!
چارسال همین موقه ها دامنش گیر کرد زیر پاش وسط خیابون رف زیر ماشین!
پیرن بابابزرگ خدا بیامرزش کار دستش داد...عاشق این ریخت و قیافه بود..میگفت انارشیستیه!گفتم ممل ول کن این انارسمو...بیا بریم قاطی مرغا!..قبول نکرد که نکرد...منم عاشق انارشیستا کرد و رفت...نور به قبرش بباره....الان اون دنیا نشسته با باکونین دارن شامپاین میزنن!
اخ که دلم از دیشب که چاپارخان و دیدم چه تالاپتلوپا که نکره!چه خیالاتی!.....هوووووووووم
شغلشم رمانتیکیسم انارشیستیه!
دستش درد نکنه اون مگس سبزه..خوشگلش کرده!من مطمئنم روح اون خدا بیامرز تو قالب این برگشته!
اییییییییییییی
بزرگترا.....هلپ!
این دفه اصلا اصلا از این با نمکا نمیزارم...تا بفهمین چقدر جدیه حرفام
صفحه 10 از 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
» حيوان خانگيتان را از دست داده ايد؟اينجا را بخوانيد
» ميخواهيد زبان خرگوشها را بفهميد؟پس اينجا را بخوانيد
» سفيد شدن لاك
» لکه کوچيک سفيد روي سر لاک پشت