گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

+28
siamak
sara_b211
Samantha
vahid.t
hana.mn
masi
Ronia
agrin
الهام
Foad
mahsa
spider
niloofar20
amir hosein
پریا
oskar
apb
فریده
سارا س
mehdix622
مرضیه
samira
محمد
شیوا
maryam.m
Sahra
ultra
فرهاد
32 مشترك

صفحه 19 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  الصفحة التالية

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 19 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف پریا 4/16/2010, 15:45

چه کیس های جالبی !! خیلی خوشحال
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 19 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف Sahra 4/17/2010, 04:39

ای بابا من 3 روز نبودم چقدر اینجا شلوغ پلوغ ( این از نظر املایی مورد تایید بنده است ) شده.
همش زیر سر این آقا فرهاده
آقا این کیس های مارکی را چرا برای دیگران پیشکش میکنی
حالا ما یک چند روز نبودیم ها خیلی خوشحال
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف sara_b211 4/17/2010, 05:06

سلام من اين دو روز نبودم با غلام عبدالعزيز جمعه رفته بوديم ويلاشون عربستان همه چيز روبه راهه غلام خيلي مرد خوب و ايده آليه فرزند خوندمون ايزابلا هم حالش خيلي خوبه روزا زير ماسه هاي عربستان مي خوابه و آفتاب مي گيره.
غلام اول كه اومد به من گفت:( السلام و العليكم يا سارا الخانم.كيف حالك؟ و ال شما الخانم رويا هاي انا بودين پس تا حالا ال كجا بودي؟؟ ذالك الفرهاد666 شكرا كثيرا.....)
بقيه ي حرفاشم نفهميدم البته اونم خيلي از حرفاي منو نمي فهميداا بهتر اينجوري وقتي دعوامون ميشه هر چي بهم بدو بيراه بگيم هيچ كدوم نمي فهميم كه بخوايم جواب بديم و كار به جاهاي باريك نمي كشه.
من و غلام و ايزابلا هر سه از آقا فرهاد بسيار متشكر و سپاسگزاريم و به قول غلام جان شكرا كثيرا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
sara_b211
sara_b211
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف sara_b211 4/17/2010, 05:10

ااااا راستي اين شيتيل خانم كه خواهر غلام عبدالعزيز جمعه هست[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] آقا سيامك ديگه معتلش نكن همينو واسه مارت بگير كه فاميل شيم اينا خيلي خانواده ي خوب و پولدارين اينجورين هم مارت خوشبخت ميشه هم تا آخر عمر بيمه ميشي.
چون اينا دو تا خواهر برادر بيشتر نيستند و باباشون هم خيلي پيره و داره ميميره و خيلي هم پولداره اينجوري ارثش بين منو شما تقسيم ميشه ميگما اگه مارت زير بار نرفت خودت تا رو هوا نزدنش اقدام كن.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
زود باش
sara_b211
sara_b211
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/17/2010, 07:59

آقا فرهاد کجاییییییییییی؟ گریه
صبح میخواستم مارکی را بفرستمش خونه شما با بچه هاتون بازی کنه یک خواستگار سمج افتاده دنبال مارکی یکی یدونه من.خیلی هم خشنه.
بهش یک هشداری چیزی بدین.
آخه مارکی خزنده هست ولی هر خزنده ای که نمیتونه زن خزنده دیگه بشه.
هزار تا عیب داره مثلا فکر کنید شوهرش صبح که از در میره بیرون نزدیکای ظهر دمش از در خارج میشه. گریه
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/17/2010, 08:16

من اينجااام
كي جرات كرده دنبال اين ماركي خوشگل بيفته؟؟؟؟
عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول

شما آدرس و مشخصات اين خزنده رو بديد فردا بصورت حلق آويز شده عكسش رو اينجا ميذارم خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/17/2010, 08:19

نمیدونم اسمش مارگارین ( نه اون که کره گیاهی است ) ماماریم یه همچین چیزی بود ولی خوشبختانه با یک پاتک از میدان به در شد.
فعلا گمانم آمده سراغ برو بچه های شما مراقب باشین نخوردشون.
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/17/2010, 08:28

صحرا خانم
شما كه داشتين رو لرد سوبارو كار ميكردين و من فكر كردم توافق كردين و ماركي داره عروس ميشه برا همين بقيه كيسارو براي سيامك جان رو كردم
خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

سارا خانم عزيز
سلام مخصوص منو به غلام برسونيد و بفرمائيد حق همسر يابي من يادش نره و قدر اين دختر زيباي ايراني كه معرفي كردم رو بدونه كه از هر انگشتش هم هنر ميباره .
سارا خانم اگه غلام اذيتتون كرد فوري بمن خبر بدين تا طلاقتون رو بگيرم و يه كيس بي نظير معرفي كنم

الان دارم رو يه كيس جديد واسه معصومه خانم كار ميكنم
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/17/2010, 08:29

کی ؟کجا؟
این دختر که همش تو خشکیش خوابیده تا وقت غذاش بشه.
آقا فرهاد خودش دختر پسر شناسه.گول نمیخوره اشاره
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/17/2010, 08:30

متفکر: متفکر:

سيامك عزيز

من ماركي رو ميشناسم
اصلا دنبال پسر راه افتادن نيست
تا حالا هم كلي كيس جواب كرده
چرا پشت سر خزنده مردم حرف در مياري ؟؟؟؟

ضمنا مطمئن باش مارمارين رو اينقدر چاق كردي كه نميتونه از جاش جم بخوره و الان حتي پشه هم نيمتونه شكار كنه چه برسه به
فنچ

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

صحرا خانم خيالتون راحت باشه
اين مارمارين خاصيتش قدر همون مارگارين هستش

هيكل فقط گنده كرده lol! خیلی خوشحال خیلی خوشحال

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/17/2010, 08:40 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/17/2010, 08:33

بله آقا فرهاد
مارکی و لرد را قراره آخر هفته ببرم اصطبل هتل هما با هم یک ماهی یونجه گلاسه بخورن در حضور من با هم صحبت هاشون را بکنند.
بقیه از روی حسادت میخوان برای دخترم حرف در بیارن. ناراحت

اين مطلب آخرين بار توسط sahra1970 در 4/17/2010, 08:35 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 4/17/2010, 08:38

فرهاد جان میتونی یه داداش ناتنی واسه من جور کنی؟!!!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/17/2010, 08:44

حالا که اینجوری شد من مارمارین رو می برم آمازون براش یه زن اصیل و خونواده دار میگیرم که دیگه راجع به مارمارین بد حرف نزنین. یه دختر خشگل و مودب و خیلی خوب، اسمش هم نمیگم که بمونین تو خماری
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/17/2010, 08:44

آقا محمد چه جراتی دارید که همچین درخواستی کردید lol!
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/17/2010, 08:48

آقا سیامک مگه در آمازون زن اصیل و خانواده دار هم وجود داره؟ عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول خیلی خوشحال که خوشگل و مودب هم باشه!!!

اگه دیدینشون سلام ما را برسونید و چند تاشون را بیارید اینجا در همین تاپیک برای دوستانمون خیلی خوشحال
(هم مونث هم مذکر لطفا عشق در نگاه اول )

تشکر فراوان
<:-p <:-p <:-p

می سی سی پی فراموش نشود عاشق لاک پشت
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/17/2010, 08:52

بله که وجود داره مریم خانم،
اونجا مارهایی هستن که خیلی خانم تشریف دارن و خونه دار هم هستن، بعضیهاشون هم مهندسن، درضمن این رو یادآوری می کنم که اکثر مارهای Constrictor متعلق به همین منطقه هستن و مسلما اگه دنبال یه اصیلش باشم باید برم اونجا. فعلا یه دونه میارم تا بعد ببینم چی میشه، البته خودش داره میاد، یعنی وارد کننده ی اصلی داره باز هم وارد می کنه اما من نمی تونم این رو بزارم کنار یه پیتون درختی یا یه بوآ !!
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/17/2010, 08:57

چشم محمدجان (spider)

فقط ميخواي چه خصوصياتي داشت باشه ؟؟

نكنه معرفي كنم و بعد مثل محمد(كارشناس با تجربه لاكپشتي ) پشيمون بشي و بي سرو صدا در بري و جنس رو دستم باد كنه
فكراتو بكن و خبرشو بده
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/17/2010, 09:00

eeeee عشق در نگاه اول پس عروس خانم تو راهند [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] عیب نداره درختی باشه (اونوقت مامارین کلی شاد میشه و میخنده خیلی خوشحال )

ما دعوتیم دیگه آقا سیامک؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

به صرف چی اونوقت؟
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 4/17/2010, 09:05

فرهاد جان فقط مثل خودت با مرام باشه!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/17/2010, 09:13

همه دعوت هستن مریم خانم
همه دعوت میشن به صرف شکارهای مارمارین و همسرش، آخه سر سفره ی عقد عروس خانم میخواد بره پلنگ شکار کنه، شما گوشت پلنگ دوست دارین؟ توی پست های قبلی هم که خودم دستور پخت سوسک رو دادم و اونم به عنوان دسر سرو میشه و هرکس دوست داشت می تونه از غذاهایی که تو یخچال هم داریم سفارش بده، اگه هم نخواستین که واسه خودتون تخم مرغ بیارین که یه املت بزنیم
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/17/2010, 09:19

ناراحت خطر از بیخ گوش باربارا گذشت !!! وگرنه توسط مامارین یک لقمه چپ میشد! :>#(:

ممنون که دعوتمون کردید خیلی خوشحال اما من از همین الان تصمیم گرفتم رژیم غذایی خام گیاه خواری را پیش بگیرم ، بنابراین خودم غذایم را می آورم ! مهم اینه که دور هم باشیم و خوشبختی این زوج نگون بخت را ببینیم.
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/17/2010, 09:40

لطف کنید مارمارینو مسخره نکنید بچه ها، روحیه اش حساسه
اگه اینجوری بازم می خواین مسخره کنید باید بگم که در مرحله بعد مارمارین گشنشه و شماها هم خیلی به نظرش خوشمزه هستین پس مسخره اش نکنید دوستان، ممنون
مریم خانم شما اگه غذا آوردی واسه منم بیار لطفا، به خدا ثواب داره
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/17/2010, 12:55

اوكي محمد جان spider
الان دست بكار ميشم

ضمنا بامرامي ازخودته عزيز
شما لطف داري

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/17/2010, 15:48 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/17/2010, 13:28

اسپايدر جان اگه سن و سال برات مطرح نيست من اين كيس رو برات پيشنهاد ميكنم چون نوزاده و ميتوني همونطور كه ميخواي تربيتش كني تا بزرگ كه شد يه داداش با مرام بشه برات و چون از نوزادي هم پيش خودت بزرگ ميشه كاملا باهاش اخت ميشي
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نام : بوبولي

مزايا ي اخلاقي : هنوز چيزي شكل نگرفته

بيماريها : مشكلات معمول يك نوزاد را دارد و كاملا خوب و سرحال است
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 4/17/2010, 13:38

اییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلی خوشحال
این بزرگم بشه همینجوریه؟؟! باحال میشه ها[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 19 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة