گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

+28
siamak
sara_b211
Samantha
vahid.t
hana.mn
masi
Ronia
agrin
الهام
Foad
mahsa
spider
niloofar20
amir hosein
پریا
oskar
apb
فریده
سارا س
mehdix622
مرضیه
samira
محمد
شیوا
maryam.m
Sahra
ultra
فرهاد
32 مشترك

صفحه 16 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  الصفحة التالية

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 16 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف hana.mn 4/11/2010, 17:18

الهام جون
از اون حرفا بودا!!! یکی از اون چیزایی که الان دیگه اصلا ملاک دختر یا پسر بودن نیست گوشواره است! البته از پستهای بعدی و این که برای آقا محمد جورش کرده بودی فهمیدم دختره خیلی خوشحال

آقا فرهاد!!!!!!!!!!
عشق در نگاه اول راضی به زحمتتون نبودم! من همین که خوشبختی و سر وسامان گرفتن بچه ها رو می دیدم برام کافی بود
خیلی خوشحال من این قدر شوکه شدم که باید زمان بذارم این کیس نازنین رو تجزیه تحلیل کنم
به هر حال چه ختم به خیر بشه یا نه شما حسن نیت به خرج دادین ایشالا جبران کنم
hana.mn
hana.mn
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 16 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف vahid.t 4/11/2010, 17:23

فرهاد جان
این تیکه هارو از کجا گیر میاری[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
vahid.t
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف hana.mn 4/11/2010, 17:30

تعجب مریم جان!!!!!!!!!!!!!باورم نمی شه D\'oh
منو در غم خودت شریک بدون ، می دونم تازه عاشق شده بودی ، روی من حساب کن
دوستی برای همین روزاست!!!!!!!! رز
برای شادی روح غول مراد عزیز دعا می کنم :[-o<:
hana.mn
hana.mn
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف masi 4/11/2010, 18:26

فاتحة الصلوات....
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 4/12/2010, 13:21

اقا فرهاد من خوشم نیومد.اخه خواهرم کچل میکنه خیلی خوشحال
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 4/12/2010, 14:05

وای آقا فرهـــــــــــــــــــــــــــاد! خواهش می کنم دیگه از این عکس ها نگذارید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف amir hosein 4/12/2010, 14:07

تازه این تصویر دستکاری هم شده آقا فرهاد عشق
کیس من کو آقا فرها میخوام ببرمش
amir hosein
amir hosein
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/12/2010, 14:31

رونيا خانم عزيز

اين در اصل عكس يه مومياييه .جسد تازه نيست كه اينقدر مي ترسيد خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

اميرحسن جان

كيس شما الان در زندان گوانتاناموست .دير جنبيدي و عمه ننه كه عامل عمليات تروريستي هفته قبل تو پاكستان بود و 10 نفر هم توش كشته شدن توسط نيروهاي امريكائي دستگير شد.

حالا يه دونه ديگه برات پيدا ميكنم .
چرا اينقدر دير امدي دست نامزدتو بگيري ببري؟؟؟؟؟

محمدجان

پس شما يه خواهر مودار و جوون ميخواي كه حرف همو بفهميد و تو درسا هم كمكت كنه

اوكي

يه دونه خواهر عسل دم دستمه واست معرفي ميكنم الان خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 4/12/2010, 14:54

اخ جون خیلی خوشحال
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Ronia 4/12/2010, 14:57

اين در اصل عكس يه مومياييه .جسد تازه نيست كه اينقدر مي ترسيد

آقا فرهاد عزیز
اولاً که من از هیـــــــــچی نمی ترسم :m/: به جز .. ناراحت
بعدشم انقدر از این عکس های جهان پس از مرگ [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بگذارین که همه مشتریاتون فرار کنن! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/12/2010, 15:45

محمد جان من جای شما باشم همون کیس رو بر میدارم چون آقا فرهاد وقتی میگه یه کیس عسل یعنی اون کیس می تونه بدون گریم فیلم ترسناک بازی کنه از من گفتن بود [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/12/2010, 16:07

اينم يه خواهر خوب واسه محمدجان
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
..

.
.
.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نام : خواهر ترزا

تحصيلات : تكميلي نهضت

خصوصيات اخلاقي و مزايا :
داراي خط 7 كونگ فو توآ - عاشق قصابي - مربي دفاع شخصي - متنفر از اينترنت - متنفر از بازيهاي كامپيوتري -متنفراز اتوموبيل و ماشين - عاشق كالسكه و دوچرخه و خر - ساطوركش حرفه اي

مال و منال :
داراي 3 عدد يابو (جهت استفاده از شيرشان در صبحانه )
داراي يكعدد خر جوان جهت اياب ذهاب و رفتن به خريد در سطح شهر
داراي بهترين كلكسيون ساطورهاي قصابي
داراي دو عدد پنجه بكس از جنس طلا

بيماري ها:

1-غده هيپوفيزش خوب كار نميكند ( كه گاهي منجر به پرتاب اشياي سنگين به طرف اطرافيانش ميشود)

2-بعد از خوردن غذا بلند آروغ ميزند و دوست ندارد بابت اين عمل كسي به او اعتراض كند (بخاطر ناراحتي معده )

3-دماغش هفته اي 5 ميلي متر بلندتر ميشود(رشد دائمي دماغ دارد)

4-در صورتي كه زياد گرسنه بماند ممكن است اطرافيانش را تا جائي كه مي خورند كتك بزند.

5- اگر به حرفش بي توجهي شود جفت پا مي رود رو صورت طرف مقابل و دكور صورت را كامل عوض مي كند

6- با توجه باينكه از ماشين متنفر است چنانچه عكس يا پوستر اتوموبيل ببيند دچار جنون آني ميشود و با ساطور عكس را ريز ريز ميكند

محمدجان .اينو انتخاب نكني از دستت رفته .كلي طرفدار داره
دير بجنبي ميدمش اميرحسين هااا

پيشاپيش مباركت باشه عزيز جان

عشق عشق خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/13/2010, 01:37 ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/12/2010, 16:26

با توجه باينكه از ماشين متنفر ست چنانچه عكس يا پوستر اتوموبيل ببيند دچار جنون اني ميشود و با ساطور عكس را ريز ريز ميكند [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

آقا فرهاد
دستتون درد نکنه. اما من موندم این لرد سوبارو کت شلوارش ماکسیم هست یا نه :scratch:
بعد تکلیف بچه شون چی میشه؟ لگد میزنه یا ماهی میخوره؟ :scratch:

مریم جان
چیکار کردی این غولمراد ما را؟
از اون بالا انداختیش تو کوه آتشفشان این ریختی شده؟
غصه نخور خواهر .
حالا کاری است که شده.
خودم برات یکی تپل دیگه پیدا میکنم.
که اقلا عرضه اسب سواری داشته باشه.
شایدم از لرد سوبارو خودمون کمک گرفتیم. داریم با خانواده اسبها فامیل میشیم آخه. :m/:
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف masi 4/12/2010, 16:43

اااااا.محمد بايد طراحي رو ببوسه بزاره كنار كه...
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/13/2010, 01:49

hana.mn

هانيه خانم عزيز

اين كيس رو وزرارت بهداشت از نظر بهداشتي و سلامتي كاملا تاييد كرده و احتياجي به تجزيه تحليل نيست و اگه بازوشو ببينيد مهر سلامت دام هم روش خورده و ضمنا همينو بهتون بگم كه از لحظه اي كه من "ممل كاموا " رو به شما معرفي كردم تا اين لحظه كه در خدمتتون هستم ، 4 تا از بانوان عزيز بمن پيام خصوصي زدن و گفتن اگر هانيه خانم نخواستن به ما معرفيش كنيد
بنظر من كه كيس نايابي هستش .معطل نكنيد و طعم واقعي عشق رو در زندگي تجربه كنيدعشق خیلی خوشحال خیلی خوشحال

vahid.t

وحيد جان اينارو تو يه جاي مخفي نگهداري ميكنن و هر روز تحت نظر هستن و روزي 2 ساعت هم هواخوري دارن و كاملا مطمئن و درجه يك هستن
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/13/2010, 02:24

صحرا خانم عزيز

در صورت ازدواج ماركي با لرد سوبارو احتمال بچه دارشدنشون كمه اما اگه نذر كنيد براشون و برگه دعا واسه 30 نفر بفرستين شايد خدا گشايش كنه براتون

ضمنا كت ايشون مارك ايكات هستش و كاملا قابل شستشو و درجه يك

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف sara_b211 4/13/2010, 03:30

سلام
وااااي من تازه اين تايپيك رو خوندم تمام 27 صفحه رو خوندم نزديك بود از كار اخراجم كنن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
خيلي خوشحال شدم كه آقا فرهاد يه استعداد همسر يابي جديد در خودش كشف كرده و شغل جديدتو آقا بهت تبريك ميگم.
آقاااا فرهاد منم التماس دعا دارم در حق منم برادري كن تا منم يه سر و ساماني بگيرم برم خونه ي بخت.فقط تورو خدا يه جوري نباشه كه روزي يه بار وقتي ميخنده سكته هرو بزنم.
اينجا شرايط كيس مورد نظرم رو مي نويسم ببينيد چي تو دست و بالتون پيدا ميشه؟

1-حتما قيافه اش مردونه باشه ازين فشن امروزيا كه موهاشو برق گرفته و ابرو ورداشته نباشه.
2- حاضرم يه چشم نداشته باشه ولي بدون سيبيل باشه.
3-از من كوچكتر باشه هم سنم باشه ولي از من بزرگ تر نباشه (محض اطلاع، من 25 سالمه)
4- [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] جوونو سرحال و سر زنده باشه مثل اين پسر 30 ساله قرقرو ها نباشه.
5- خيلي تعصب به خرج نده اجازه بده من همكاراي مرد رو هم تو مهموني دوستان دعوت كنم.
ديگه خيلي هم بي غيرت نباشه.
6- وقتي با من ازدواج كرد ديگه اصلا دختراي ديگه رو نبينه به هيچ كس نگاه نكنه جز من[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
7- حتما 5-6 تا باغ توي كشور و 10-20 تا ويلا خارج از كشور و چند تا قطار و هوا پيما و كشتي و كروكي داشته باشه چون من دوست دارم هر روز توي يه شهر زندگي كنم
8-اگه تو تهران خونه نداشت عيب نداره چون من خودم خونه دارم ولي حتما مورد 7 رعايت بشه.

ديگه آقا فرهاد ببينم چه مي كني واسه خواهر كوچكترت هاا يه كيس سفارشي

راستييي مهم ترين اصل يادم رفت حتما حتما حتما سبزه باشه اصلا سفيد و بور نباشه
من اينجا منتظر مي مونم تا بياد
sara_b211
sara_b211
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/13/2010, 03:44

اطلاعات دريافت شد...

الان كولاك مي كنم براتون سارا خانم

خیلی خوشحال خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/13/2010, 04:57

سارا جون فدات شم چیز دیگه ای نمی خوای [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] یه وقت خجالت نکشیا بگو آقا فرهاد الان یه کیس برات پیدا می کنه که تا آخر عمر هر وقت یادش می افتی می خندی [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/13/2010, 04:59

آقا فرهاد مونا رضا خیلی باحال بود کلی خندیدم دیدمش [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/13/2010, 07:53

با قلبي اندوه بار درگذشت ناگهاني غولمراد پیتی اصلِ در پیتی را به اطلاع دوستان ميرساند.
بدينوسيله [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اعلام میگردد مجلس بزرگداشت آن مرحوم امشب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] از ساعت ]19:45 تا 19:47
در هالیوود برگزار می گردد.

همچنین مراسم شب هفتم آن مرحوم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] روز شنبه مورخ 28/1/88 از ساعت 12 تا 16 در این مکان بصرف ناهار از نوع قدقدسی یخ زده، و تفریح در همان پارک اسب های شاخدار برگزار می گردد.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

حضور شما دوستان عزیز و بزرگوار باعث شادی روح آن مرحوم و تسلي خاطر من خواهد بود.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وسیله ی ایاب و ذهاب برای عزاداران موجود میباشد. از همین تاپیک اگه تونستید سوار شید.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[/b]================================================

همچنین جا داره از هانیه جون که در این چند روز کنارم بودند و خود را در غم من شریک میدونستند، سپاسگزاری کنم.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

از معصومه خانم هم تشکر ویژه دارم که 900 نفر را وادار به فرستادن صلوات و فاتحه کردند، این کار باعث غافلگیری شدید روح غولمراد شد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] و اون شب همش به خوابم میومد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

صحرا خانم عزیز باور کنید نمیدونم چرا ایتجوری شد! ما رفته بودیم گردش.... چقدر خوش گذشت...
من که تحمل دیدنش را نداشتم! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] طفلکی آقا فرهاد برادری کردند و از پیش لی لی بیوتی یک راست از رستوران خودشون را به بیمارستان رسوندندو غولمراد را تحویل گرفتند![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
به هر حال ممنون از همدردیت.

رز

اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/13/2010, 07:58 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریا 4/13/2010, 07:55

تسلیت ! گریه
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف hana.mn 4/13/2010, 08:19

آقا فرهاد عزیز

فکر نکنید خدای نکرده قدر زحمتای شما رو نمی دونما
ولی.............
درسته این روزا قحطی شوهر و از این حرفاست اما این دلیل نمی شه این آقای ممل کاموا زور بگه
این آقا با دست پس می زنه با پا پیش می کشه
اولا من از گاو می ترسم دست به سرشم نمی تونم بکشم چه برسه به این که بخوام شیر بدوشم
در ضمن جهیزیه و این حرفا گفتن نداره اول کاری ، شکر خدا چیزی که تو بساط ما زیاده جاشمعی و شمعدان و گلدان و شکلات و بستنی و خلاصه هر چی بخوای بخوری
با وجود همه این حرفا مشکل من چیز دیگست این آقا حاضر نیست لباس بپوشه و می خواد تو جنگل تنها زندگی کنه من اگه شرکت خصوصیمو بخوام تو جنگل راه بندازم ارباب رجوع از کجا پیدا کنم ؟
تنها کسب و کاری که اونجا می گیره همون واکسیناسیون و این حرفاست برای ببر و پلنگ و شیر و میمون و...

سارا جان
من که توقعم پایین بود کارم به این جا کشید تو که دیگه توقعت هم بالاست
D\'oh خیلی خوشحال
hana.mn
hana.mn
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف sara_b211 4/13/2010, 09:05

آخييي مريم جون تسليت مي گم خيلي سخته اول زندگي از دست دادن غولمراد عيب نداره ديگه فراموشش كن هميشه بخت دوم بهتر از بخت اوله[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] البته به شرطي كه نخواي به عشق غولمراد تا آخر عمر تنها بموني و ازيم مرام بازيا در بياري[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هانيه جونم خوب كاري نداره تغيير شغل بده.كارت چيه مگه؟اسم شركتتو عوض كن و بكنش شركت آموزش اينترنت به حيوانات . قانون هم بزار كه حيوانات وحشي حق ندارند سر كلاس توي ساعات آنتراك بجاي تغذيه شاگردان اهلي رو بخورند[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

مشكل لباس هم كاري نداره كه بفرستش پيش من تا مثل اين نقاشي هاي بادي آرت روي بدنش لباس نقاشي كنم اينجوري هم لخته هم لباس دار ديده ميشه خوب مشكلات شما زوج جوون حل شد خدارو شكر.

راستي هانيه عزيز منكه پر توقع نيستم تازه از 80% معيارهام رو كنار گذاشتم كه كار آقا فرهاد خيلي سخت نشه و زودتر سرو سامان بگيرم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

حالا بايد ببينيم اين داماد خوشبخت كيه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

البته از قديم گفتن علف بايد به دهن بزي شيرين بياد يا بزي بايد به دهن علف شيرين بياد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
sara_b211
sara_b211
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف sara_b211 4/13/2010, 09:07

[b]هانيه جون اينم يه گله گاو واسه اينكه ترست بريزه و آماده به تمرين بشي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
sara_b211
sara_b211
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

صفحه 16 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة