سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
صفحه 9 از 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
البته تو فروم لاکپشتی وضع لاکپشتا از همه چیز مهم تره.منم 2 روزه یه لاکی مریض پیدا کردم دلم براش میسوزه.
نه مریم جون من باید همه کیس هارو ببینم بعد.هرکی میخواد بیاد جلو من حالا حالاها انتخاب نمیکنم
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
راستی این شکلکای خوشملو از کجا میاری مخصوصا اون spring رو
حالا قسمت های تغذیه را مطالعه کردی؟ این همونیه که 1 ماه پیش داشتی و بی حال بود؟ سوال تغذیه را در همون تاپیک های تغذیه مطرح کن تا کمکت کنیم.
اینم سایت شکلک ها [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] این بهار هم در همین صفحه است
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
اتفاقا وقتي ماسكشو برداشت بيشتر عاشقش شدم
خوب پس خدا را شکر
از قدیم گقتن علف به دهن بزی ( دور از جون شما آقا فرهاد ) باید شیرین بیاد.
خوب اسم تاپیک را عوض کردید به این زودی ها دیگه این تاپیک تمومی نداره.برگردم تهران منم آستینها را بالا میزنم.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
اطلاعات:
تحصیلات دکترای ؟
شغل:تاجر فرش
مایملک:2 تا خونه در تهران-1 ویلا در قشم-یکی در شمال- 2 تا مجتمع مسکونی در بریتانیا-یک فروشگاه زنجیره ای و یک واحد آپارتمان در هامبورگ آلمان.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
راستی مهسا جون جاسم الدوله می خواد رنگ کنه اما میگه می خواد باب طبع همسرش باشه
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
نه دیگه بی کامیار هرگز
حالا چون دل جاسم میشکنه شرایطشو میشنوم.
کامیار [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مهسا خانم عزيز
شل مراد شما رو بطور كامل پسند كرده منتها گفته من همسري ميخوام كه چادر عربي سركنه و روبنده ببنده تا هيچ نامحرمي نبيندش [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
قبول داريد يا جوابش كنم ؟؟؟
ضمنا كاميار دچار بيماري "شب بيرون رويه"(گلاب به روتون اسهال داره ) [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] و شبها دو دفعه جاشو خيس ميكنه و مجبوريد هر روز لاحاف دشك بديد خشك شوئي .بنظرمن اگر ميتونيد با شرايط شل مراد كنار بيايد خيلي خوبه .اگرنه كه من چند تا كيس خوب ديگه سراغ دارم
Elham s
الهام خانم عزيز
در ازدواج هيچگونه قديم و جديد بودن اعضا مهم نيست و اتفاقا ما اول بانوان تازه وارد را راهي خونه بخت مي كنيم بعد بچه هاي قديمي رو راه ميندازيم.
ضمنا به وروديهاي 2010 متولدين 1903 الي1918 رو معرفي ميكنيم كه همگي رمانتيك و پولدار هم هستن
و اينم بگم كه لاكي شما بعلت تنهائي به غذا بي ميل شده و بايد هرچه زودتر واسش يه همدم پيدا كنيد.
صحرا خانم عزيز
اتفاقا قدقدسي خانم چند بار تو قرمه سبزي اي كه موقع پيك نيك رفتن برام درست كرده كلي بهم علف خورونده و خيلي هم اتفاقا خوشمزه بود و البته من بعدا متوجه شدم كه از چمنهاي مرتع جلو خونشون كه هر روز گاواش تو اونجا چرا مي كنن تو غذاش استفاده كرده و اعتقاد داره كه اونا بهداشتي ترند چون گاوها با خوردن اون علفها بيشتر شير ميدن و بيشتر زاد و ولد ميكنن و با اين حساب فكر كنم من در حال حاضر همون آقا بزه شدم
خب چاره اي نيست اما چون قدقدسي رمانتيكه و عاشقمه ميشه اين عيباشو نديده گرفت .
مريم خانم عزيز
بنظر شما ازدواج يه دختر ميتونه تو روحيه لاكپشتش تاثير بذاره ؟؟؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
چرا دختر مردم رو ميخواين اغفال كنين ؟؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
البته خوبه كه شما مشاور تغذيه بشين چون آمار ازدواج شديدا افزايش پيدا ميكنه (و به تبع اون آمار طلاق چون طرف بخاطر افزايش اشتهاش ميره ازدواج ميكنه و بعد كه حالش خوب شد مي فهمه كه چه كار خبطي كرده و بدون توجه به ساير فاكتورهاي لازم و فقط بخاطر افزايش اشتهاش شريك زندگيشو انتخاب كرده و مجبور ميشه دوباره طلاق بگيره )
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
در این عروسیش که با یک خانم بسیار محجوب ازدواج کرده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اغفال کدومه؟![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] شما که نمیدونید! دختر اگه عاشق بشه ، محبتش به اطرافیانش چند برابر میشه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] حیوانات خانگی که جای خود دارد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] (محبت هزار برابر میشه)[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بنابراین لاکی الهام خانم از محبت بیش از حد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اشتهاش باز میشه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة](100% جواب میده هر کی میخواد میتونه امتجان کنه!!! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
آقا فرهاد همین طوری آمار ازدواج و طلاق بالا هست[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ،بی جهت گردن من نندازید! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/3/2010, 13:10 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
[[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مریم جون تو می خواستی منو اغفال کنی [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تازه نازگلمم هنوز غذا نمی خوره
نه من که زیر بار چادر و رو بتده نمیرم
لطفا کیس های جدید ترجیحا خوش تیپ پیشنهاد بدین
1- نام : زعفر پيري
شغل : ماساژور دامهاي اهلي (دامهائي كه پشت وانت بوده اند و تو دست انداز دچار كوفتگي بدن شده اند توسط ايشون ماساژ داده ميشن كه سرحال بيان )و همينطور نگهباني از دستشوئي هاي عمومي د راوقات بيكاري و فراغت
سن : 12+16+y=8+11-4x+x (جهت جلوگيري از وارد شدن شوك به صورت معادله اي نوشته شده )
سابقه ازدواج : ندارد
بيماري ها: سرطان خوش خيم پروستات دارد + كنترل جيش در شبها ندارد ( با اسفاده از my baby اين مشكل حل شده است )
آخرين مدرك تحصيلي : سيكل تركيبي ازت
مال و منال : يكعدد پتوي گلبافت كه شبها روي خودش مي كشد + يك دست لباس زير مارك اسپانيائي ركابي اعلا كه هنوز تو نايلون است و كاملا نو ميباشد+ يكعدد ويلچر كه بروي آن نشسته و نگهباني ميدهد
بدنبال دختري كه :
موهايش را هر ماه يكرنگ مختلف كند.
از خانواده تحصيلكرده بوده و مدرك خودش كمتر از كارشناسي نباشد.
جهازيه بالاي 10 ميليون داشته باشد.
شيك پوش بوده و آرايش مناسب داشته باشد.
روز مادر زن سلام ساعت سوئيسي به داماد هديه بدهد.
حداقل 5 نوع غداي فرانسوي بلد باشد.
تسلط كامل به زبان بلغاري داشته باشد.
ترجيحا اتوموبيل تويوتا ياريس داشته باشد.
آدرس ايشان جهت مراجعه و بازديد از نزديك :
اتوبان مدرس - زير پل همت- بين ستون سيماني چهارم و پنجم
فقط از ساعت 9 صبح تا 3 عصر
..........
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
مهسا جان غم به خود راه ندید که ما از فردا شروع به کار میکنیم
آقا فرهاد مگه مزرعه حیوانات دارین شما؟ از اول مرغو دم حجله بکشین به صلاحتونه ها . از ما گفتن بود.
مریم جان این تاپیک انرژی مثبت را اینجا هم راه بنداز که روی من عجب تاثیری داشته.
( بعدا میفهمین. البته اگر جرات کنم از ترس بعضی هاکه نگن دستم تو دست اجانبه یا ندید بدید و ... هستم اونو بگم)
اونطوری هر کسی که از فکرتون رد بشه بطور ناگهانی از جلو در خونتونم رد میشه و اتفاقی شما را هم میبینه و دیگه ..... بعله.
مريم خانم اون عكسي كه قبلا از شل مراد ديديد يه ازدواج اجباري بوده و مي بينيد كه شل مراد هم اصلا توش لبخندي نزده و واسه گرفتن گرين كارت و سفر خارج مجبور شد اون ازدواج رو بكنه
ضمنا عشق و محبت باعث سوئ تغذيه ميشه نه اشتها .نشنيديد كه ميگن فلاني در عشق فلاني رنجور و لاغر شده و شب و روز ناله مي كنه
پس دست از اغفال برداريد و به صراط مستقيم كه همان 666 است برگرديد. :m/:
الهام خانم عزيز
اكثر متولدين اين دوره اكنون سرحال و زنده اند و يكي از اونها رو هم همين الان تو پست بالا معرفي كردم پس عجله كنيد و بررسي رو شروع كنيد كه وقت تنگ است.
ضمنا اگه نازگلتون غذا نميخوره كمي غذاهاي ميگوئي و گوشتي بديد تا اشتهاش تحريك شه و بعد برنامه غذائي استاندارد رو شروع كنيد و اگه باز جواب نداد بايد به كتر معماريان نشونش بدين
رسيدن بخير
خوش امدين به تهران زيبا و دوست داشتني
راستشو بخواين من مزرعه ندارم قدقدسي خانم داره + 4 تا گاو + 16 تا مرغ و خروس
بدبختي اينه كه من بقدري عاشقش شدم كه نميتونم جلوي كاراشو بگيرم و قدقدسي هم هر روز بهم سوپ جو ميده (بهمراه 5تا مگس مرده كه توش شنا ميكنن) و بايد جلوي چشماش سوپ رو سر بكشم تا بهش ثابت بشه كه دوسش دارم .
بنظر شما اين عشق ، عشق پاينده اي خواهد بود؟؟؟
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
حتما پاینده خواهد بود و به پای هم پیر خواهید شد.
منتها به شرطی که با این وضعیت بهداشت و سلامتی که دو تایی دارید ( بزنم به تخته ) عمری باشه که به پای هم پیر بشین. :>#(:
شما در عوض اینهمه محبت قدقدسی جون براشون چیکار میکنید؟
فعلا سر شيربها اختلاف درومده
نميدونم چيكار كنم
شيربها رو اينطوري محاسبه كردن :
ميگن معادل ريالي شيري كه 150 تا گاو در 45 سال (سن قدقدسي جون )توليد مي كنن + ارزش ريالي شيري كه 5 تا گاو تا 4 سالگي به قدقدسي مستقيم دادن (ظاهرا قدقدسي رو مستقيم زير گاو ميذاشتن كه خودش از گاوه شير بخوره چون خيلي شيكمو بوده و شير مادرش جواب نميداده و الانم اگه عكسشو ديده باشيد خيلي بيش از حد تپله )
موندم آخه اين چه طرز محاسبه شيربهاست ؟؟
صحرا خانم عزيز
من بخدا تقصيري ندارم .خيلي تلاش كردم كه نظيف بشه اما 45 سال همينطوري بوده و عادت كرده و منم بايد به اين عشق بسوزم و بسازم .
من براش بعنوان هديه چكمه ساق بلند چرمي + ماتنو چاكدار كوتاه و مجله بوردا واسه ديدن مدلهاي لباس جديد دادم اما همينكه هديه هارو ديد تا وسط مزرعه دنبالم كرد و داشت فحشم ميداد كه مگه من خيابوني ام و مگه خودت خواهر مادر نداري و خيلي بي نزاكتي و .. از اين حرفا بارم كرد.
كلا ميگه برام سفيدآب (روشور) و سرمه بخر و من عاشق اين دوتا چيزم .
حالا فعلا كه اختلاف بر سر شيربها بالا گرفته و موندم چيكار كنم
:[-o<:
راستی مگس مرده مگه شنا میکنه؟ [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] حالا که انقدر دقت کردید زیر آبی میرن یا پروانه یا کرال
من نگرانتون شدم آقا فرهاد.به عنوان یک خواهر خواهش میکنم از الان معلوم کنید که چطوری باید شیر بها و مهریه را بدید!
ببینید قسط بندی میکنن یا نه؟ اگه نه همون اول خودتون را دادگاه معرفی کرده و یک قسمت خوب را برای ادامه ی زندگی رزرو کنید ( شوخی بود ، خودم ناراحت شدم خدا نکنه برای دوستانمون پیش بیاد!!!!!! )
اااااااووووووه چقدر هدیه دادید بهش! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] توقعش میره بالا ها!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صحرا جون رسیدن بخیر
عزیزم شما جون بخواه تاپیک انرژی مثبت که سهله ، همه را هم بسیج میکنم که براتون انرژی مثبت بفرستن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حالا چی شده؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
قابل توجه خانم ها : [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]***** بشتابید...بشتابید *****[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
زعفر پیری بهترین کیس برای شماست.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
به قیافه اش نگاه نکنید! چون تنها موجودی است که پیر متولد شده و رفته رفته جوان تر میشود[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اگر به این معادله دقت بفرمایید همه چیز روشن میشود : 12+16+y=8+11-4x+x این یعنی : y=-3x+47
یعنی یک معادله با شیب منفی تازه با ضریب 3 یعنی به سرعت ایشون جوان تر رعنا تر خوشتیب تر میشود[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ميگم شما كه رياضيون خوبه يه حساب كتاب كنيد ببينيد معدل ريالي اين شيربها چقدر ميشه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]؟؟؟؟؟خدا عوضتون بده انشا لا...
:[-o<: :[-o<: [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضمنا مگسهاش در حال مردن شنا مي كردن و شنا كرال پشت هم ميرفتن و دو تاشون تونستن به اين ور كاسه برسن و اول شن .عجب مسابقه اي بود
:m/:
مريم خانوم وقتي بابت هديه ها دنبالم كرد و فحش داد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ديگه چه فايده اي داره .اون كه قدرشونو نميدونه ببم جان كه .اون سفيدآب و سرمه فقط پسند ميكنه
ضمنا من در معادله شيب دار شما مقدار 5 رو قرار دادم و قيافه زعفر پيري تبديل شد به اين :[/b]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چرا باز قصد اغفال بانوان عزيز را داريد؟؟؟؟؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مگه كسي اعتراض كرد يا حسودي كرد شما با غولمراد ازدواج كرديد؟؟؟
[b]
چرا نمي گذاريد 4 تا دختر برن خونه بخت و مستقل شن ؟؟
چرا؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
به راه راست برگرديد و اينقدر با شيب منفي بانوان عزيز رو گمراه نكنيد
وااااااااااااای آقا فرهاد میگم شما وقتی سن یکی را محاسبه میکنید، علاوه بر جواب ، عکس طرف هم ظاهر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
میشه بگید غولمراد15 سال دیگه چه شکلی میشه؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
چه تغییری هم کرده از قیافه امریکایی جنوبی تبدیل شده به پاکستانی!
تازه این زعفرپیری را که شما خودتان به دوستانم معرفی کردید! منم تایید کردم پس چرا من اغفالشون میکنم
دوستان عزیزم خودم شما را راهی خانه ی بخت میکنم![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
معلوم شد آقا فرهاد میخواهد دوستانش را به ما قالب ....! در ابتدای این تاپیک که قوزقندون دوست صمیمی شان را به من معرفی کردند و در طول این مدت هر مردی را که ما معرفی کردیم ، ایشون میشناختند.
بنابراین، امسال حواستان را جمع کنید .....
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 4/3/2010, 18:40 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
با توجه به اینکه ایشون در 2 سال اول زندگی روزی 2 لیتر شیر میخوردند و از بعد از آن روزی 1 لیتر = 17155 لیتر شیر مصرف کردند... البته فراموش نشود که هر چهار سال یکبار سال کبیسه است، پس + 11
پس قدقدسی جون 17166 لیتر شیر خوردند (نوش جوووونش)
با توجه به اینکه قیمت شیر از 850 است تا 1000 (بدون در نظر گرفتن شیر کیسه ای و شیر مدت دار [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مبلغ شیر بها: 14591100~ 14 میلیون و 600 هزار تومان خیرش را ببینید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] البته + قیمت گاو ها که من در جریان قیمتش نیستم!
معامله انجام شد ما را هم خبر کنید!
آقا فرهاد موفق باشید. :m/: شیرینی 900 نفر اینجا یادتون نره (زودتر اقدام کنید چون روز به روز قیمت شیر افزوده و تعداد کاربران فروم بیشتر میشود) :>#(:
راستی به قدقدسی خانم بگید بابت محاسبه، تشکر لازم نیست
صفحه 9 از 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
» حيوان خانگيتان را از دست داده ايد؟اينجا را بخوانيد
» ميخواهيد زبان خرگوشها را بفهميد؟پس اينجا را بخوانيد
» سفيد شدن لاك
» لکه کوچيک سفيد روي سر لاک پشت