گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

+28
siamak
sara_b211
Samantha
vahid.t
hana.mn
masi
Ronia
agrin
الهام
Foad
mahsa
spider
niloofar20
amir hosein
پریا
oskar
apb
فریده
سارا س
mehdix622
مرضیه
samira
محمد
شیوا
maryam.m
Sahra
ultra
فرهاد
32 مشترك

صفحه 8 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  الصفحة التالية

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 8 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف mahsa 3/31/2010, 15:08

مرضیه جون نیکی و پرسش؟
خوب بیار کیساتو دیگه

آقا فرهاد من تحمل صف ندارم.زنبیل گذاشته بودم.الان دیگه نوبتمه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 8 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف مرضیه 3/31/2010, 15:58

از کدوم نوع کیس ها می خوایی مهسا جون.صفحه 8 یا 10 خیلی خوشحال ؟ همه رو با هم رو نکنم خیلی خوشحال
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 3/31/2010, 16:14

من دو تا كيس اينجا ميذارم اگه مورد پسند دوستان قرار گرفت بفرمايند تا مشخصات كاملتري بدم

توجه : افراد ته صف و زنبيل گذاشته و كساني كه قبلا فرم پر كرده و مصاحبه انجام داده انددر اولويت قرار دارند [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نام : آلبرت

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نام : قادر بن قوبلاي

فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 3/31/2010, 16:17

جسارت نباشه جای برادری این قادر آقا چه خوشتیپ هستن.بازم جای برادریه خیلی خوشحال حیف که از بد روزگار عرب از آب در اومده

اين مطلب آخرين بار توسط marye در 3/31/2010, 19:05 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 3/31/2010, 16:34

من از قادر بن قوبلاي بیشتر از همه خوشم اومد خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 3/31/2010, 16:47

يك كيس استثنائي و بي نهايت رمانتيك و پولدار

نام : شل مراد كفتر پور

داري اتوموبيل لكسوس مدل 2010

داراي مدرك تحصيلي جراحي پلاستيك از دانشگاه ماساچوست

داراي ويلاي اختصاصي در فشم

داراي روحيه فمينيستي و اعتقاد به برابري زنان و مردان

عاشق بانواني كه اعتقاد به زندگي رمانتيك دارند

توجه : كساني كه مايل به ازدواج با ايشان ميباشند بطور كامل رزومه خود را به ايميل ايشان به نشاني

زير ارسال نمايند:

oh [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریا 3/31/2010, 18:25

بابا آقا فرهاد این که یه بار ازدواج کرده ! عکس زنش هم که کنارشه !! همون یه بار بسه برایش !
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 3/31/2010, 18:32

پریا جون ممنون رز ... ایشاا... برای شما[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

مرضیه جان مثل اینکه حسابی عاشق کامبیز شدیا !!!! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اسمش قادر است نه جابر خیلی خوشحال [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نیلوفر جون مبارکه عشق در نگاه اول یعنی این عشق در نگاه اول
حالا نیلوفر جان من یک چیزی گفتم!!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ولی منظورم به این شدت نبودا......[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

آقا فرهاد عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] دستتون درد نکنه عکس عروسی یک نفر را قیچی میکنید و برای دخترها میگذارید وازش این همه تعریف میکنید!!!! تعجب حالا کامبیزی که صحرا جون معرفی کرد، بعدا معلوم شد که زن و بچه داره[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ولی شما چرا !!!!! چرا..... [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]چرا با احساسات دخترها بازی کردید D\'oh و عکس عروسی آقای کفتر پور را که 5 سال پیش ایمیلش به دستم رسیده بود را به این دخترها نشان دادید؟!

maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 3/31/2010, 18:54

نه دیگه مریم جون. خودت گفتی منم پیداش کردم . حالا باز یه سرچ میکنم در کیسهای آینده.

آقا فرهاد این آقا چقدر آشناست. یا شایدم من اینقدر با کسی که فکر میکنم شباهت حس میکنم خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف Foad 3/31/2010, 19:35

دوستان فکر می کنم اسم این تاپیک را باید عوض کنیم، چون اولین روز سال 89 سپری شده است و دوستان به استمداد و کمکهایی که نیاز داشتند، رسیدند.
Foad
Foad
حامی حیوانات لاک پشتی
حامی حیوانات لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 3/31/2010, 19:56

دوستان،جدیدترین کیس ها خیلی خوشحال :

جاسم الدوله

کامیار خان

عباس آقا

بدری خانم

خندانه خانم

ااااااا آقای محمدفر پس شما و آقا پرهام چی؟؟؟؟ : خیلی خوشحال تعجب
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/1/2010, 07:04

بابا مگه چشه اين كيس مريم خانم ؟؟؟ عشق در نگاه اول

حالا فقط قبلا 7 بار ازدواج كرده و زنهاي قبليش هم همه تو تصادف مردن و شل مراد طلاقشون نداده كهاشاره
اينقدر رو جنس ايراد نذاريد.مرد به اين خويي و پولداري كجا گير مياد آخه ؟؟

نيلوفر خانم
كجا ديديد اين شل مراد رو؟؟ ايشون خيلي كم در انظار ظاهر ميشن

آقاي محمدفر

هنوز امداد رساني ادامه داره و اگر ملاحظه بفرمائيد دوستان صف گرفته اند و هنوز تقاضا موجوده و اين فروم در راستاي برداشتن موانع ازدواج گام بلندي بوسيله اين تاپيك برداشته است
خیلی خوشحال :;;>:

مرضيه خانم عزيز

اين كيس ها بمراتب از كيسهاي قبلي با كلاس ترند و اميدوارم مرود پسند بانوان و آقايان محترم قرار بگيره
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/1/2010, 07:14

بچه ها با قدقدسي خانم داريم به مراحل نهائي نزديك ميشيم و ايشون يه بوسه از راه دور بخاطر اين شوهريابي خوب براي مريم و صحرا خانم عزيز ارسال كرده اند

اين عكس رو از قدقدسي و بعد از به توافق رسيدن بر سرمهريه شخصا گرفتم:

فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 4/1/2010, 08:34

قیافه قدقدسی خانم خیلی آشناست خیلی خوشحال
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 4/1/2010, 11:13

مرضیه جون یه نفرو معرفی کن روم بشه تو دوست و آشنا نشونش بدم.

شل مرادم بد نیستا رمانتیکو پولداره.
واسه قیافش هم یه کاری میکنم دیگه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

با بقیه زناش چجوری بسازم؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

حالا کیسای دیگه هم بیارین تا انتخاب کنم.

چه حالی میده شل مراد منو نپسنده[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/1/2010, 11:30

آقا فرهاد از قدقدسی جون تشکر کنید ناراحت فقط بهشون بگید اگر ما را دیدند از همین سیستم از راه دور استفاده کنند D\'oh خیلی خوشحال lol!

مهسا جون نگران نباش مگه ما مُردیم.... همه مان پشتت هستیم. جرات داره بگه نه!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

حالا روی جاسم الدوله هم کمی فکر کن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/1/2010, 12:53

وااااااااااااااای
این قدقدسی خانمه؟ ماسک مرغی زده بود وگرنه برای شما معرفی نمیکردم. D\'oh
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/1/2010, 17:24

چشم مريم خانوم عزيز
مي گم كه اگه تو عروسيم اومدين از همين سيتم تله واسه روبوسي استفاده كنيد خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

صحرا خانم عزيز
اتفاقا وقتي ماسكشو برداشت بيشتر عاشقش شدم .

ببينيد چه مهربون و رمانتيكه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

هنوز هيچي نشده رفته فرم اهداي اعضاي بدنشو بعد از مرگه به من پر كرده تا بهم ثابت كنه كه چقدر درعشقش ثابت قدمه[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ايشالا كه خانوادش هم از من ايراد نگيرن و شيربها كم بخوان :[-o<:

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/1/2010, 17:30 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 4/1/2010, 17:32

نه جاسم موهاش سفیده اول باید رنگ کنه بعد من فکر کنم. کامیارم بد نیستا.
مرضیه جون از کامیار [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بیشتر بگو میخوام جدی بهش فکر کنم. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

مرسی مریم جون من طاقت شکست عشقی رو ندارم

قدقدسی خانم که خیلی خوبه. اینشالا به پای هم پیر بشین آقا فرهاد. آقا فرهاد یکم لباس قدقدسی مشکل داره ها.میان سایتو میبندن
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف mahsa 4/1/2010, 17:37

آقا فرهاد از این خانوما کم پیدا میشن تو این دوره زمونه. قدرشو بدونین.

آآآه کاش کامیاره منم از این کارا بلد باشه

:[-o<:
mahsa
mahsa
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/1/2010, 17:44

خوش به حالتون که لاکی هاتون حالشون خوبه که به فکر تجدید فراش افتادین
من که همش باید بشینم غصه بخورم که چرا نازگلم غذا نمی خوره
گریه
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/1/2010, 18:02

الهام جان نگران نباش خیلی خوشحال شاید لاکی از یکنواختی خسته شده!
حالا اینجا را امتحان کن و یکی را انتخاب کن. شاید لاکیت اشتهاش باز شد[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] و خوشحال شد خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

فقط نوبت را رعایت کن تا بقیه دوستان مخصوصا مهسا خانم ، اعتراض نکنند[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] lol!

maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/1/2010, 18:10

آخه اینا اینقد جذابن که من نمی دونم کدومو انتخاب کنم
بعدشم حالا خیلی مونده نوبت به ما برسه خیلی خوشحال
من ورودی 2010 هستم lol!
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/1/2010, 18:17

عزیزم اینجا سن و سال مطرح نیست خیلی خوشحال دیگه از اینا تا آخر عمر گیر نمیاری ها!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

آقا فرهادو ببین چه جوری عاشق قدقدسی 20 ساله شده!!![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/1/2010, 18:22

مریم جون فدات شم بذار از راه برسم بعد کیس پیشنهاد بده
بعدشم آقا فرهاد ظاهرا اینجا از بچه های قدیمیه حق تقدم داره
تازه من فعلا قصد ازدواج ندارم D\'oh تورو خدا اصرار نکن عشق
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 8 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة