مشکلات تراریوم منو میشه بگین
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: مشکلات تراریوم منو میشه بگین
اون چراغ چیه بالای سر لاکیتون؟
به چه درد می خوره؟
setareh_roz- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
اره داخل آب بود یه نوع فیلتر اسفنجی بود در واقع و نسبتا هم خیب بید ولی الان از همون یه فیلتر خارجی (اکسترنال) ساختم خفن دختر کش بیبین:Behnam نوشته است:آهرین, آهرین! به این ابتکارات فنی!
فقط یه سئوال! این فیلتر ابداعیتون داخل آبه یا نه؟
setareh_roz نوشته است:سلام
اون چراغ چیه بالای سر لاکیتون؟
به چه درد می خوره؟
سلام
لاکپشتا باید افتاب داشته باشن تا لاکشون نرم نشه ازون جایی که نمیشه تو همیشه افتاب داشته باشن باید یه نوع آفتاب مصنوعی براشون درس کنین که ترکیب دو ناع لامپه 1 لامپ هالوژن (برای گرما) لامپ مهتابی یا فلوئورسنت برای اشعه ماورابنفش اگه برگردین به اول همین موضوع کامل دوستان برا منم توضیح دادن
Behnam نوشته است:راستی!!!! لاکیات کوشن؟؟؟؟ ( کجان؟؟؟) :
تو یکی از عکسا یکیشون نصفه افتاده تو عکس و اون یکی تو لونشون خسبیده . اینم عکس مایکل آنجلوی خودمه که یه ماهیم از صبی بهش دادم ذوق کرده تا الان داره میخورش
اين مطلب آخرين بار توسط ساکورا در 4/15/2012, 00:55 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
ساکورا- کاربر متوسط لاک پشتی
یکم بیشتر دربارش توضیح بدم:
آموزش تبدیل فیلتر داخلی به خارجی :
همونطور که میدونین فیلترای داخلی یه صافی مانندی دارن که توش اسفنجه و میخواره سر پمپ آب و داخل اکواریوم قرار میگیره همین باعث میشه مواد کشیده شده داخل فیلتر داخل آب بمونن و آبو آلوده کنن
تنها کافیه اسفنج داخل صصافی فیلترو برداشت و خروجی فلتر رو به وسیله ی یک شلنگ پهن و بیرنگ (من از ابزار فروشی گرفتم) به یک فیلتر که خودتون ساختین متصل کنین که آب با گذشتن از ان پاک بشه و از پایینش دوباره به داخل آکواریوم بریزه
من برای این کار از یک ظرف سفالی که قبلا هم ازش یه فیلتر اسفنجی ساخته بودم (چند پست بالا تر) استفاده کردم شما میتونید مثلا از یک بتری نوشابه استفاده کنین یا ظرف دیگه
ابتدا کف ظرف رو خوب باید سوراخ کنید مانند یک صافی و بعد مواد داخل فیلتر رو داخل اون بریزین من به ترتیب از پایین اول ذغال ریختم بعد یه طوری که قاطی نشن بعد سرامیک بعد زئولیت و بعد اسفنج
فقط دوستان یه نکته بگم: سرعت خروج آب از فیلتر باید بیشتر یا مساوی سرعت ورود آب به اون باشه تا سرریز نکنه برای همین اگه دیدین سرریز کرد بدونین سوراخهای کف باید بیشتر و بزرگگتر بشن
راستی لاکیتون اون ماهی خوشگلارو نمیخوره؟اگه لاکیه من بود که تا حالا شکارشون کرده بود
hasti- کاربر متوسط لاک پشتی
hasti نوشته است:خیلی خوب بود اما من نمیتونم واسه لاکیم اینو درست کنم یه کم سخته خب!
راستی لاکیتون اون ماهی خوشگلارو نمیخوره؟اگه لاکیه من بود که تا حالا شکارشون کرده بود
خیلی ممنون
باور کنین سخت نیست فقط کافیه به خوروجی فیلتر داخلی یه صافی دلخواه که خودتون مواد فیلتر توش ریختین وصل کنین
چرا میخوره ولی من بهش نمیدم بدبخت میاد لب شیشه نیگاشون میکنه حصرت میخوره من هر کدوم از ماهیام میمیرن میدم لاکپشتام ولی یکم میترسم مریض شن
ماهی خوراک براش بگیر حتما میخوره میتونی هم ماهی بهش بدی هم پلت واسش خوبه لاکی من تحت نظر افای دکتر معماریانه و ایشون راهنمای خوبی هستن
من میخوام مولی تکثیر کنم بدم بزنه تو رگ
اللان جیره غذاییشون شامل: ماهیایی هست که تو اکواریومم میمیرن ریحون و کلم و پلت و ماهی هایی که خودمونم میخوریم
golparjoon- کاربر متوسط لاک پشتی
hasti نوشته است:مگه ماهیهای خودمونو میتونه بخوره ؟لاکی من تازگیها لوس شده پلت نمیخوره و این اصلا براش خوب نیست
مال من که ماهی معمولیم میخورن خوب حتما میتونه بخوره که میخوره
http://www.lakposhtha.com/t6691-topic#94164
http://forum.niksalehi.com/forum247/thread27747-20.html