مشکلات تراریوم منو میشه بگین
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: مشکلات تراریوم منو میشه بگین
متاسفانه عکس ندارم ازش چون تو جزیره غذای لاکپشت گیر نمیومد نتونستم نگهشون دارم دادم پارک دلفینا دلم براشون خیلی تنگ شده اگر عکسی پیدا کردم باشه حتما براتون می ذارم امید وارم لاکی هاتون با منزل جدید کلی حال کنن
pikajoo- کاربر متوسط لاک پشتی
بچا امروز ساختش تموم شد رفتم نصبش کردم تو اب بدبختا گگیچ شده بودن میرفتن زیرش نمیتونستن بیان بالا خلاصه ما گذاشتیم تو همون بمونن بعد از یه ساعت چسبای چوبش ول داد یکی از شاهکارای مهندسی جهان ریخت پایین
ولی چوب خیلی خوشگل میشه زیادم به آب واکنش نمیده فقط عیب از چسب چوبا بود فک کنم چینی بودن
اینم عکسش بعد از تخریبه :
اینم بعد از تخریبه ولی من بازسازیش کردم دوستان ببیننش:
این خوونه موقتی این جانوران مصیبت دیده هست که سنگای ریزشم جمع کردم:
golparjoon نوشته است:خودمون تو همین سایت با دوستان لاک پشتی کشفت میکنیم غم مخور . بشی تیتر روزنامه ها . نخبه 2012 ایرانی کشف شدساکورا نوشته است:مخالفم چون پایهاشو عایق کردم خفن
بزارین ساخته شه میبینین ها ها منو دستم کم گرفتین من یکی از نوابغ کشورم فقط کفش نشدم
فعلا که شاهکارم ریخته پایین استعدادام کور شده
farzad نوشته است:ساکورا نوشته است: مرسی فرزاد جون خیلی اطلاعات داری خیلی انجمن باحالیه همه اعضاش باحالن
راستی فرزاد جون من یه لامپ هالوژن گرفتم هی زرت زرت میسوزه چیکار کنم؟ ازین پایه خرتومیا داره لامپشم حالت دو شاخست
خواهش میکنم مهدی جون! اطلاعات؟ نه بابا دارم درس پس میدم پیش مدیران سایت(اگه لایق باشم)
در مورد هالوژن هم شاید سیم اتصالی داره یا جریان برق مناسب نیست یا... در هر صورت من زیاد سر در نمیارم از مسایل برقی!
از یه لوازم الکتریکی سوال کن(اینم کمک من! )
اختیار داری فرزاد جون
اقا من فهمیدم هالوژنایی لامپاشون میسوزه که لامپ هالوژن 12 ولت میخورن و اگه ترانسشو برداری و تبدیلشون کنی به 220 مشکل سوختن لامپ حل میشه (لطفا کسایی که زیاد تو کار فنی نیستن این کارو نکنن خدایی نکرده برن اون دنیا)
منم گرفتم ترانسشو برداشتم و هالوژن 220 روش گذاشتمو یه سره وصلش کردم به برق شهر درس شد ) حالا گذاشتمش این جانور سبز تنبل رفته زیرش پاهاشو دراز کرده داره برنزه میکنه
pikajoo نوشته است:سلام اقا مهدی مرسی ممنون
متاسفانه عکس ندارم ازش چون تو جزیره غذای لاکپشت گیر نمیومد نتونستم نگهشون دارم دادم پارک دلفینا دلم براشون خیلی تنگ شده اگر عکسی پیدا کردم باشه حتما براتون می ذارم امید وارم لاکی هاتون با منزل جدید کلی حال کنن
جناب آقای مهندس مهدی!
ا ا ا دادیشون پارک دلفینا ! خوب بابا اصلا غذای تجاری خیب نیس که ماهی کاهو میگو ریحون یه چی دیه میدادی بخوره خوب. ولی اکشال نداره برو یکی ازین خرچنگ دریاییا بیگیر بزار تو اکواریوم حالشو ببر صبا اگه بری دیریا آب پایین راحت میتونی جانور شکار کنی
خیلی ممنون کیمیا جون فعلا که خونه به دوش شدن
راستی من 14م دارم میام کیش ساحل مرجانی تو کیش جایی رو سراغ دارین میخوام برم چنتا دیگه مرجان پیدا کنم
اين مطلب آخرين بار توسط ساکورا در 3/27/2012, 02:22 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
ساکورا- کاربر متوسط لاک پشتی
اینم بعد از تخریبه ولی من بازسازیش کردم دوستان ببیننش:
میشه در مورد شاهکار مهندسیتون یکم توضیح بدین مهندس جان .
اصلا چی هست این؟ تخت خواب براشون درست کردی ؟
نقش اون سیب اون وسط چیه؟
golparjoon- کاربر متوسط لاک پشتی
میشه در مورد شاهکار مهندسیتون یکم توضیح بدین مهندس جان .
اصلا چی هست این؟ تخت خواب براشون درست کردی ؟
نقش اون سیب اون وسط چیه؟
بله ببینید این شاهکار تا پایه داخل آب قرار میگرفت و استاتیک و دینامیک خیلی مقاومی داشت
و لاک پوشت میتوانست با بالا رفتن از اون نرده سطح شیب دار بیاد روش و افتابی بگیرد حال کند
اون سیبم نقشش خیلی پیشرفتست توضیح بدم میترسم در ذهن شما نگنجه
واه واه چه حرفااااااا , ما خودمون مهندسیم برادر .
مشکلی نیست . دوست دارن با چشم بسته تو آفتاب پهن بشن و آفتاب بگیرن . چش تورو میخوان در بیارن که دارن حال میکنن تو آفتاب
این چوبا یه ماهه کارش ساختس و خراب میشه .چوباشو چطوری عایق کردی که پوسیده نشه برادر ؟
اين مطلب آخرين بار توسط golparjoon در 3/27/2012, 05:21 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
golparjoon- کاربر متوسط لاک پشتی
ساکورا نوشته است:میگم این لاک پوشتام وقتی میرن زیر این چراغه چشماشونو میبندن عادیه؟ مال شمائم همطوره؟
لاکپشت ها وقتی می خوابن چشماشون رو می بندن . احتمالا می خوابه.
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
ساکورا نوشته است:
مشکلی نیست . دوست دارن با چشم بسته تو آفتاب پهن بشن و آفتاب بگیرن . چش تورو میخوان در بیارن که دارن حال میکنن تو آفتاب
این چوبا یه ماهه کارش ساختس و خراب میشه .چوباشو چطوری عایق کردی که پوسیده نشه برادر ؟
بله میدونم مهندس باکتری شناسی لاکپشتی
نه بی باجی (خواهر بمی ) چوب تو آب بیشتر عمر میکنه فوقش یکم شکلش بهم میخوره بدون عایق فک کنم 1 سالی بره ولی اگه میخوای یه روغن جلا از رنگ فروشی بیگیر بزن روش
ولی تو همون یه ساعتیم که تو تراریوم بود خوششون نیومد و ترسیدن یکم کلا میدونی این طرح برای تراریوم به نظر من خیب نیس :
بهترینش اینه که تراریوم چند طبقه نشه و مثل طبیعت باشه منم میخوام برم سنگ پیدا کنم از تو جو براشون بسازم حال صب کنین عسکشو میزارم
ولی به لطف بربچززز لاکیام دیگه زیر شنا دیگه نمیرن البته به جز شبا و همش میرن زیر این لامپ میخسبن حال میکنن
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
farzad نوشته است:مهدی جان پس لامپ فلورسنت چی شد؟ لاکپشتایی که داخل خونه نگهداری میشن از خورشید و اشعه یو وی محروم هستند پس باید زیر لامپ فلورسنت این اشعه رو دریافت کنن(گرمای هالوژن فقط بهانه ای بود که لاکپشتا بیان و زیر لامپ فلورسنت قرار بگیرن(فقدان اشعه یو وی باعث بیماری لاک نرم میشه که درمانش طولانی و حتی باعث مرگ میشه(من سال 2009 لاکپشت سابقم رو به همین علت از دست دادم)
برششون گرفتم فرزاد جون
یه لامپ مهتابی زیر کابینتی گرفتم بعد براش یه گیره با چوب درس کردم که بخوره گوشه تراریوم روکش پلاستیکیشم برداشتم همچین فرابنفش تا مغز استخونشون بره
واسه زیبا شدن تراریومت بت پیشنهاد میدم که از اکواریوم فروشی نوار برای لبه های شیشه و یه پوستر برای منظره پشت تراریوم بگیر(خرجش کلا 2000 تومن در میاد) اینجوری دیگه تراریومت تک میشه!
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
golparjoon نوشته است:ساکورا نوشته است:
بله میدونم مهندس باکتری شناسی لاکپشتی
نه بی باجی (خواهر بمی ) چوب تو آب بیشتر عمر میکنه فوقش یکم شکلش بهم میخوره بدون عایق فک کنم 1 سالی بره ولی اگه میخوای یه روغن جلا از رنگ فروشی بیگیر بزن روش
ولی تو همون یه ساعتیم که تو تراریوم بود خوششون نیومد و ترسیدن یکم کلا میدونی این طرح برای تراریوم به نظر من خیب نیس :
بهترینش اینه که تراریوم چند طبقه نشه و مثل طبیعت باشه منم میخوام برم سنگ پیدا کنم از تو جو براشون بسازم حال صب کنین عسکشو میزارم
ولی به لطف بربچززز لاکیام دیگه زیر شنا دیگه نمیرن البته به جز شبا و همش میرن زیر این لامپ میخسبن حال میکنن
براش سطح شیب دار درست کردی چون بدون اون نمی تونه بره خشکی
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
یه فیلتر سی استار گرفتم ولی ارتفاع آب خیلی کمه نمیشه تازه فضولاتشونم جم نمیکنه تازه وقتیم غذا میریزم تو آبشون خیلی آبشونو کثیف میکنه تو فکر بودم یه جایی مخصوص غذا خوردنشون درس کنم
مشکل کثیف شدن تراریوم
یه چیز دیگه! هروقت می تونم با تور فوضولات و باقی مونده غذاها رو از توی آب خارج میکنم. از وقتی این کار رو میکنم خیلی دیرتر مجبورم آب رو عوض کنم!
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
من میخووام یه نوع فیلتر خودم بسازم که فضولاتو خودش جمع کنه با استفاده از واتر پمپ ولی بازم نیاز به سیفون هست
ولی نگهداریش سخته همش ابش بو میگیرههههههه
mahtab- کاربر تازه وارد لاک پشتی
سیفون (انواع)
من خودم از این مدل آخری استفاده میکنم که خیلی کار باهاش مشکله البته! اون نوع که خودش پمپ دستی داره باید از همش راحت تر باشه. (یه مدل سبز رنگه که راستش عکسش رو پیدا نکردم, ولی شبیه همین آبی رنگاس)
طرز کار این مدل منم اینطوریه که لوله بزرگش رو داخل آب میکنم و چند بار سریع بالا و پایینش میکنم که باعث جریان آب داخلش میشه و از طریق اون لوله باریک بالاش آب رو توی دستشویی تخلیه میکنه. ولی به خاطر اون لوله بزرگ اصلیش به راحتی همه کثافات و ... کف آکواریوم رو میکشه بیرون که خیلی برای لاک پشت بزرگ من مناسبه.
طرز ساخت:
یه ظرف سفالی رو مانند شکل زیر کفشو سوراخ کردم
بعدی یه لوله یی که مال فیلتر زیر شنی بود گذاشتم کف بعد یه طوری گذاشتم بعد روش سنگریزه و ذغال اکتو ریختم بعدم یه اسفنج گذاشتم
کار میکنه و آشغالای ریزی که اطرافشن میکشه تو ولی میخوام یه کاری کنم بهتر شه کسی میدونه چجوری؟
به علت اینکه خیلی منو تحویل میگیرین اینم چنتا عکس از تراریوم و آکواریومم که اندازه همن و گذاشتمشون رو یه پایه چرخ خیاطیه عتیقه
ببشخید یکم دور برش شلوغه روم سیا
دوستان اگه مشکلی چیزی داره بگین خوشحال میشم
فقط یه سئوال! این فیلتر ابداعیتون داخل آبه یا نه؟
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
» مشکلات بچه های من
» مشکلات لاک پشت و تانک
» مشکلات آیفون 4
» بیماری و مشکلات تنفسی