مشکلات لاک پشت و تانک
مشکلات لاک پشت و تانک
من اولین بارمه که اکواریوم دارم که به خاطر جناب لاکپشت خریدمش.
لاکپشت من تقریبا 6-7 ماهشه و نزدیک به 4-5 سانت طولش. جاش هم توی یه اکواریوم حدودا 60*40*30 با یه خونه زیر اب و کف سنگی (ریز سفید) و با فیلتر اب و بخاری و لامپ فلوروسنت (استفاده نمیکنم فعلا) با یک تیکه خشکی 10*10 که میاد آفتاب میگیره زندگی میکنه.
من اکواریوم رو پشت پنجره گذاشتم تا نور و گرما هم کاملا داشته باشه (دما 21-27). غذا هم میگو خشک و کاهو و pellet(از ماهیران گرفتم همرو) میخوره.
1- همیشه میاد نزدیک اب زیر سنگها که برای خشکی گذاشتم میخوابه نمیره تو خونش که بسته تره، مشکلی داره یا عادت کرده به زیر سنگ؟
2- لاکش (لاک روش) بنظرم نرم میاد، کوچیکه اینجوریه یا اشکالی هست؟
3- جاش پشت پنجره خوبه؟
4- اب از فیلتر اب از ارتفاع 2 سانتی میریزه توی اکواریوم، اذیت نمیکنه لاکپشت رو؟
در ضمن چه فیلتی ابی خوبه؟ این که دارم خیلی صدا میکنه...
rezakoohi- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: مشکلات لاک پشت و تانک
فلورسنت رو هم استفاده کنید.
پشت پنجره مناسب نیست چون اشعه ی فرا بنفش، از شیشه عبور نمی کنه و در فصل سرما، اون گرمایی که در موردش صحبت کردید رو هم نخواهید داشت.
ممکنه مشکل نرمیه لاک داشته باشه که باید با تغییر برنامه ی غذایی حاضر و فراهم کردن غذای مناسب (غذاهای حاوی کلسیم) مثل لارو ماهی ، بچه ماهی، ماهی کوچک و بهره گرفتن از فلورسنت بدون تلق که حاوی UVB ست و روشن کردن اون در تمام طول روز، بهبود پیدا می کنه.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
بدون تجویز دارو تنها توسط پزشک، اقدام به استفاده از هیچ دارویی نکنید
از جهت دیگه بسیاری از دارو ها، اعم از قرص کلسیم، در آب حل نشده و اگر مسبب ضرر نباشند ، کارایی هم نخواهند داشت.
برای بهبود این وضعیت در تغذیه، از لاشه ی کامل ماهی و کف دریا استفاده کنید و فلورسنت رو هم حتماً به کار بگیرید.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
و اینکه از پشت پنجره ورش دارم یا هالوژن رو هم اضافه کنم؟
تلفن : 66414616 )
و هم تانک را پشت پنجره ورش دارین و هم هالوژن رو هم اضافه کنم. از بخش تصاویر ، تصویر تانک و زیستگاههای دوستان را مشاهده کنید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
» مشکلات لاک پشت های من
» مشکلات آیفون 4
» آب کردن فوری تانک
» شیشه های افقی کف تانک؟