مشکلات تراریوم منو میشه بگین
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
مشکلات تراریوم منو میشه بگین
اول اینکه اگه میشه اشکالات تراریوم منو بگین
بعدشم اینه که لاکیام همش میرن زیر شنا میخسبن و فقط وقتی افتاب روشونه از خواب بیدار میشن برا همین من بدبخت هرروز بایر این تراریوم الماسکو بگیرم دستم ببرم تو حیاط شبایم بیارمش تو به خدا کمر برام نمونده :| چه گلی به سرم بمالم؟ توجه کنین تراریومم کوچیکه ها فک نکنم بتونم لامپ بزارم
برا همین میخوام یه جا رو حیاط براشون درس کنم ولی میترسم بمیرن چون ما تو کرمونیم زمستوناش سردو خشکه تابستوناشم گرم خشک :|
اینم عکس این دو جانور موزی
ساکورا- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: مشکلات تراریوم منو میشه بگین
خوب شما از این لامپ های مهتابی زیر کابینتی کوچک بگیر و نصب کن ( روکش لامپ هم بردار )
یک لامپ هالوژن هم با پایه گیره ای بگیر نصب کن.
این کار هم به نفع خودته و هم لاکپشتت.
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
golparjoon- کاربر متوسط لاک پشتی
abtin3 نوشته است:این کار رو که می کنی بعد هابه مشکل می خوری امکان داره با تغییر ناگهانی دما لاکپشت سرما بخوره.
خوب شما از این لامپ های مهتابی زیر کابینتی کوچک بگیر و نصب کن ( روکش لامپ هم بردار )
یک لامپ هالوژن هم با پایه گیره ای بگیر نصب کن.
این کار هم به نفع خودته و هم لاکپشتت.
میگم تراریوم من کوچیکه اکشال نداره توش لامپ بزارم؟
ولی به جان خودم تو افتاب خیلی حال میکردن فک کنم اگه یه جا تو حیاط درس کنم خوب باشه ولی باید یه فکری برا گرما سرماش بکنم
golparjoon نوشته است:جانور موزی چیه بیتربیت . لاک پشت برا خودش شخصیت داره . لاک پشت به این خوشکلی و نازی داری باید قربون صدقش بری نه این که بگی موزی .
موزی موزی موزی بعدشم بی تربیتو جدا مینویسن بعدشم قربون صدقش میرم میگم گوگوری مگوریه ی سبزه شکم پرست چاق این قد نخور همه ماهیامونو
golparjoon نوشته است:بیتربیت بیتربیت بیتربیت . بیچاره لاک پشته دلم براش میسوزه از این قربون صدقه رفتن شما . حتما خود کشی میکنه بزودی . حیووووووووونیییییی . من یه جا خوندم لاکیا نباید بیشتر از 15 دقیقه تو آفتاب باشن براشون بده .
خودتی خودتی خودتی چرا دلتون بر من نمیسوزه که این جانور پر خورو میزارم رو کولم میبرمش تو حیاط تا حموم آفتاب بگیره؟ کمرم نفص شد به خدا (البته من ورزشکار بیدم به این راحتیا کمرم نفص نمیشه )
اين مطلب آخرين بار توسط ساکورا در 3/24/2012, 03:51 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
golparjoon نوشته است:یه لامپ بخر این قدر خودتو هلاک نکن . لاکیات خیلی بامزن از طرف من بوسشون کن
هابله همین کارو میکنم اوا نه ازین مریضای جونم مرگی میگیرم چیه اسمش. سالومونلا
مرسی فریبا جون جوابیدی (حالا درسته صواد نداری ولی اکشال نداره )
farzad نوشته است:احتمالا لاکپشتات به این علت تو خونه همیشه خواب هستن که دمای آب تراریوم پایینه (پس بخاری یادت نره)به همین علت هم هست زمانی که تو آفتاب قرار میگیرن بیدار میشن. لاکپشتها به دلیل خونسرد بودن نیاز به آب با دمای 25.5 و خشکی با 32 دارن تا فعالیتشون زیاد بشه!!!!!! برای ترقیب شدنشون به اومدن رو خشکی و زیر لامپ قفلورسنت اومدن یه لامپ هالوژن هم کنار فلورسنت بزار با فاصله حدودا 20 سانت از خشکی تا گرماش باعث حمام آفتاب گرفتن لاکپشتاتون بشه!
اره منم همین فکرو میکنم رفتم تو کار خرید لامپ راستی من یه جا خوندم سنگ ریزه نباید تو آبشون بریزی (که من ریختم ) چون عقل درستی ندارن ممکنه بخورنشون درسته؟
یه چن بارم سبزک اومد یکیشونو خورد ولی یکم جویدش تفش کرد بیرون فمید نمیشه بخوریش
farzad نوشته است:اصلا نباید سنگریزه تو آبشون باشه چون احتمال داره توسط لاکپشت خورده بشه و حتی باعث مرگشون بشه و اینکه وجود سنگریزه تمییز کردن آب تراریوم رو سختتر میکنه.
یعنی جایی که لاکپشتا زندگی میکنن سنگ ریزه نیست؟ مگه میشه
اخه لاکپشتای من زیر شنا میخسبن وقتی دیگه شنی نباشه ناراحت میشن به نظرم
اين مطلب آخرين بار توسط farzad در 3/24/2012, 15:07 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
من برا لاکپشتام از سنگ های تقریبا بزرگ استفاده کردم همینطور از سنگ رنگی ها که خیلی خوشگل می کنن برا لامپشون من دو طرف ویواریوم رو یه سکو با چوب گذاشتم بعد لامپ رو بینشون گذاشتم کلی حال می کردن برا خشکیشون علاوه بر یه سکوی بزرگ پلاستیکی از مرجان هم استفاده می کردم با مرجان پشتشونو می خارنندند این بود تجربه ی من
pikajoo- کاربر متوسط لاک پشتی
golparjoon نوشته است:مگه گوسفندن که میگی میخسبن . خب برای که ناراحت نشن سنگایی که از سایز دهنشون بزرگتره براشون بریز حیوووونیا خفه نشن تو گلوشون گیر کنه سنگا .
نمیدونم شاید.اخه علفم میخورن بعدشم لاکیای من مثل خودم تیز هوشن سنگ نمیخورن
farzad نوشته است:مهدی جون، وظیفه شما نگهداری لاکپشتتون در شرایط صحیحه نه طوری که اونا دوست دارن.اونا مثل بچه های کوچیک هستن که خوب رو از بد تشخیص نمیدن پس ایجاد محیط زندگی سالم برای اونها وظیفه ماست. و در مورد وجود سنگریزه در محیط زندگی اونها در طبیعت باید بگم شاید وجود داشته باشه اما مگه شما خبر دارید که چه تعدادیشون به علت خردن این سنگا در طبیعت از بین میرن؟ این اتفاقها در طبیعت کاملا عادیه! مرگ حیوانات درطبیعت که فقط بر اثر شکار شدن آنها نیست. این اتفاق هم میتونه یکی از دلایل باشه. فریبا جان هم درست گفتن اگه اسرار دارید میتونید از سنگهایی بزرگتر از دهان لاکپشت استفاده کنید که البته لبه های تیز و برنده نداشته باشن که مبادا به لاکپشت آسیب بزنه. موفق باشید دوست عزیز!
مرسی فرزاد جون خیلی اطلاعات داری خیلی انجمن باحالیه همه اعضاش باحالن
راستی فرزاد جون من یه لامپ هالوژن گرفتم هی زرت زرت میسوزه چیکار کنم؟ ازین پایه خرتومیا داره لامپشم حالت دو شاخست
pikajoo نوشته است:سلام اقا مهدی سال نوتون مبارک
من برا لاکپشتام از سنگ های تقریبا بزرگ استفاده کردم همینطور از سنگ رنگی ها که خیلی خوشگل می کنن برا لامپشون من دو طرف ویواریوم رو یه سکو با چوب گذاشتم بعد لامپ رو بینشون گذاشتم کلی حال می کردن برا خشکیشون علاوه بر یه سکوی بزرگ پلاستیکی از مرجان هم استفاده می کردم با مرجان پشتشونو می خارنندند این بود تجربه ی من
سلام کیمیا خانم سال نو شمائم مبارک به به میبینم از کیشین به خدا کیش بهترین جای دنیاست من عاشق کیشم سالی دوبار حداقل کیش میرم هرروزم میرم دریا شنا قورباغه میکنم و جانورای زیر ابو نیگا میکنم
منم اتفاقا دارم از دیروز تا حالا یه سکوی چوبی خوشمل میسازم که سنگا رو بردارم ساخته شد عکسشو میزارم. عجیب سکویی همطو میبینمش حال میکنم
میگم میشه یه عکس تراریومتون بزارین که ببینم چجوری ساختینش؟
کی موافقه, کی مخالف؟؟؟؟
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
موافقم .هم میپوسه هم کثیف میشه زودBehnam نوشته است: ساکورا جان لاک پشت های خوشگلی داری, امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشن. فکر نمی کنم چوب فکر خوبی باشه, چون بعداز یه مدت میپوسه و حتما موادش داخل آب آزاد میشن!
کی موافقه, کی مخالف؟؟؟؟
بزارین ساخته شه میبینین ها ها منو دستم کم گرفتین من یکی از نوابغ کشورم فقط کفش نشدم
خودمون تو همین سایت با دوستان لاک پشتی کشفت میکنیم غم مخور . بشی تیتر روزنامه ها . نخبه 2012 ایرانی کشف شدساکورا نوشته است:مخالفم چون پایهاشو عایق کردم خفن
بزارین ساخته شه میبینین ها ها منو دستم کم گرفتین من یکی از نوابغ کشورم فقط کفش نشدم
Behnam نوشته است:فکر نمی کنم چوب فکر خوبی باشه, چون بعداز یه مدت میپوسه و حتما موادش داخل آب آزاد میشن!
کی موافقه, کی مخالف؟؟؟؟
پوست درخت جوب پنبه و تخته چوب و چوب درخت انگور قابل استفاده هستند. پوست درخت و چوب میتواند سکوی طبیعی رو با شکلها و اندازه های مختلف به وجود بیاره. تکه های چوب در داخل آب دچار تغییر رنگ میشوند این تغییر رنگ مضر نیست اما باید قبل از استفاده از اونها تا جایی که ممکن است این اتفاق برایشان افتاده باشه. پوست درخت پنبه مقاومت بالایی در مقابل رطوبت داره. تکه های بزرگش رو میتونید برش بدید و به اندازه اکواریوم در بیارید. از تخته چوب و چوب درخت انگور هم میتونید به این طریق استفاده کنید. حتی میشه از انها برای تزیینات داخلی اکواریوم های بزرگ هم استفاده کرد .اگرچه ممکنه باعث تغییر کیفیت و رنگ اب بشه(از چوبهاب مصنوعی هم میشه استفاده کرد)
اين مطلب آخرين بار توسط farzad در 3/25/2012, 20:10 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
اين مطلب آخرين بار توسط farzad در 3/25/2012, 20:14 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
ساکورا نوشته است: مرسی فرزاد جون خیلی اطلاعات داری خیلی انجمن باحالیه همه اعضاش باحالن
راستی فرزاد جون من یه لامپ هالوژن گرفتم هی زرت زرت میسوزه چیکار کنم؟ ازین پایه خرتومیا داره لامپشم حالت دو شاخست
خواهش میکنم مهدی جون! اطلاعات؟ نه بابا دارم درس پس میدم پیش مدیران سایت(اگه لایق باشم)
در مورد هالوژن هم شاید سیم اتصالی داره یا جریان برق مناسب نیست یا... در هر صورت من زیاد سر در نمیارم از مسایل برقی!
از یه لولزم الکتریکی سوال کن(اینم کمک من! )
سپاس
farzad نوشته است:Behnam نوشته است:فکر نمی کنم چوب فکر خوبی باشه, چون بعداز یه مدت میپوسه و حتما موادش داخل آب آزاد میشن!
کی موافقه, کی مخالف؟؟؟؟
پوست درخت جوب پنبه و تخته چوب و چوب درخت انگور قابل استفاده هستند. پوست درخت و چوب میتواند سکوی طبیعی رو با شکلها و اندازه های مختلف به وجود بیاره. تکه های چوب در داخل آب دچار تغییر رنگ میشوند این تغییر رنگ مضر نیست اما باید قبل از استفاده از اونها تا جایی که ممکن است این اتفاق برایشان افتاده باشه. پوست درخت پنبه مقاومت بالایی در مقابل رطوبت داره. تکه های بزرگش رو میتونید برش بدید و به اندازه اکواریوم در بیارید. از تخته چوب و چوب درخت انگور هم میتونید به این طریق استفاده کنید. حتی میشه از انها برای تزیینات داخلی اکواریوم های بزرگ هم استفاده کرد .اگرچه ممکنه باعث تغییر کیفیت و رنگ اب بشه(از چوبهاب مصنوعی هم میشه استفاده کرد)
با سپاس از اطلاعات خوبی که در مورد چوب بهمون دادین.
Behnam- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» مشکلات بچه های من
» مشکلات لاک پشت و تانک
» مشکلات آیفون 4
» بیماری و مشکلات تنفسی