مشکلات لاک پشت های من
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
مشکلات لاک پشت های من
خسته نباشید
اگر ممکن باشه ممنون میشم کمکم کنید
من از دو تا بچه لاک پشت گوش قرمز چند روزی هست که نگهداری میکنم
یه مشکل جدید پیدا کردم اونم اینکه یکیشون که اتفاقا خیلی سرحاله و خوبم غذا میخوره، دو شبه که کم خواب شده.یعنی تو طول شب نمی خوابه.در صورتیکه روزای اول تمام شب رو از تاریکی تا طلوع آفتاب میخوابید... دیشب فکر کردم شاید تصادفیه و شیطونیش گل کرده اما الانم هنوز بیداره... فکر کردم شاید دمای آبشون زیاده ولی باوجودیکه جاشون رو تغییر دادم بازم نخوابید! شایدم غذا زیاد خورده... بهرحال من و نگران کرده.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
مشکل قدیمی تر هم زیاد خوابیدن اون یکیه که کوچکتره... نه تنها تمام طول شب رو میخوابه تو طول روز هم خیلی چرت میزنه.کمتر غذا میخوره و خیلی خجالتیه...
من بیش از حد تو نگهداری حیوانات آبزی بی تجربه ام.هر رفتارشون رو که مدام چک میکنم به نظرم غیرطبیعی میاد و نمی تونم تشخیص بدم کدومشون سالمه و کدوم خدایی نکرده کسله.این تازه فقط مشکل خوابشون بود که اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
شهرزاد- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: مشکلات لاک پشت های من
راستی اینم یادتون باشه که با غروب خورشید باید محیط لاک پشتها تاریک شود و با طلوع خورشید روشن شود.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
راستی اینم یادتون باشه که با غروب خورشید باید محیط لاک پشتها تاریک شود و با طلوع خورشید روشن شود.
این کارو میکنم ولی نمی دونستم.
مرسی.
Koosha_Raisi- دوست گفتگوی لاک پشتی
هی میخوره و تف میکنه.
عوضش میگو ریز خیلی دوست داره.
سبزی و میوه هم نمیخوره.
بد غذاست.
" پیشنهاد میگو رو میکنم چون اکثرا لاکی ها میگو دوست دارند."
اینا رو رعایت کردم...البته تازه یه ساعته که محل خوابشون و تاریک تر کردم
یه نفر بهم گفته ممکنه لاکش نرم شده باشه؟...چنین چیزی ممکنه؟ قبلا هم همین حرف باعث شده بود من اینا رو تو خشکی بذارم تا بخوابن که نزدیک بود باعث مرگشون بشه ولی خدا رو شکر نشد...اما الان نمی دونم ممکنه لاکش مشکل پیدا کرده باشه؟..من فقط چند روزه اونا رو دارم.
اگه لاکش نرم شده چی کار باید بکنم؟
یه چیز دیگه بیشتر بین سنگریزه هاشه و اونا رو بهم میریزه ...
من واقعا نگرانم اگه ممکنه مشکلی براش پیش اومده باشه، بهم بگید
میگو نده اصلا ، فسفر زیاد آن عامل دفع کلسیم و بیماری های لاک و استخوان می شود ، به کسی هم پیشنهاد نکن میگو رو. اگر غذا رو به تیکه های کوچک تقسیم کنی دیگه غذا را بیرون نمی دهد.
مرسی.
باشه امتحان میکنم.
ببخشید.
چرا فکر کردید این کار باعث مرگشان میشود؟!
اکر خشکی نداشته باشند هم لاکشون نرم میشه هم خدایی نکرده قارچ میگیرن.
تصاویر تراریوم و آکواریوم اعضا را ببین و ایده بگیر:
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f3/
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
انتخاب مدت زمان موندن توی آب یا خشکی رو باید به انتخاب خود لاک پشت گذاشت؟ یعنی فرقی نمیکنه توی آب یا روی خشکی بخوابند؟
خدا رو شکر هر دو تا لاک پشت ها درحال حاضر خوابیدن.از راهنمایی ها هم ممنونم
ماندن در آب یا خشکی هم باید به انتخاب خود لاکپشت باشد
مگه بغیر از هدایت و غریزه شان ، در طبیعت کسی بهشون میگه کجا باشن!؟
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
بیخیال حرفهای اون یک نفر شو ، من خیلی ها را دیدم که با راهنمایی های غلط دیگران مشکلات زیادی را برای لاک پشتشون ایجاد کردن. من در این فروم سعی می کنم مطالب غلط را اصلاح کنم و نمی زارم نظرات اشتباه دیگران در فروم وارد شود. پس به مطالب اینجا اعتماد کن و تمام مطالب وبلاگ من را به دقت مطالعه کن . قبول دارم مطالب وبلاگم خلاصه نوشته شده است و این برای راحتی شماست و مطالب جامع تر در کتاب لاک پشتها نوشته ام که بعد از عید در اختیار شما قرار می گیرد.
چون یه نفر گفته بود اگه زیاد تو آب باشن لاکشون نرم میشه ...
متاسفانه لاک پشتم دوباره بیدار شده بود.من گذاشتمش کف دستم تا هم تاریک هم خشک باشه و خوابیده...وقتی تو ظرفشونه میره تو آب
نمی دونم چی شده.این از اون یکی هم سرحال تر بود...به نظرم یه کم لاکش حساس شده...یه کمم به نظر تنفسش تنده...البته نه خیلی.به نسبت اون یکی که کاملا خوابش برده
خواهش میکنم اگه می تونین شما یا دیگران فعلا اینا رو تحویل بگیرید و مراقبت کنید تا من یه فرد مناسب و پیدا کنم.این لاک پشت خیلی سرحال بود نمی دونم چه اتفاقی براش افتاده ...میترسم اگه بیشتر پیش من بمونن هردوشون از بین برن
الانم نمی دونم چی کار کنم...بذار بیرون از ظرف پیش خودم باشه و بخوابه یا دوباره برگردونمش به ظرفشون... و اصلا مشکلی براش پیش اومده یا من حساس شدم؟
پس زیاد حساس نباشید و لمسشان نکنید و به حال خودشان رهایشان کنید. اگر بیماری یا مشکلی داشته باشند بر روی پوست و لاک خود نشان می دهند.
تو دست من راحت خوابیده بود ولی وقتی گذاشتمش تو ظرفش چند دقیقه بعد که بهشون سر زدم دوباره رفته بود توی آب و کاملا بیدار!
نرم شدن لاکشون چه علایمی؟ این توهم که ممکنه لاکشون نرم شده باشه من و خیلی ترسونده ...
امیدوارم حالشون خوب باشه.
از راهنمایی های همگی ممنونم
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
چطوره؟
من لاکی خودم رو به جای این چند روز که تراریوم ندارم میخوام ببرم بیرون تو حیاطمون تا بهش آفتاب بخوره!
چطوره؟
فقط سرما نخوره ، چون کوچک ها خیلی حساس و کم مقاومت اند.
ببخشید اقا ی محمد فر ولی شما میگید مگو ندید پس ما با برکه ای هامون چی کار کنیم که بو کردند و عقب رفتند
لاک جان خودت هم می دونی لاک پشن ها یکی دو روزه به یه غذا عادت نمی کنن ، پس صبور باش و تحمل کن ، برطرف می شه.
موفق باشید ، پرهام :\m/:
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 3/24/2009, 13:36 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
لاک پشت کوچکترم که بیشتر می خوابید و کم غذاتره(البته خوب شنا میکنه و وقتی ما کنارش نباشیم سرحالتره) یه لک قهوه ای رنگ روی لاکش داشت که من فکر میکردم برای خود لاکشه چون همرنگ خطوط بین طرح های لاکش بود...ولی امروز متوجه شدم رنگ لکه تقریبا سفید شده...(چند تا عکس گرفتم ولی متاسفانه یو اس بی کامپیوترم مشکل پیدا کرده نتونستم بندازم)... می خوام بدونم ممکنه قارچ باشه و اگر هست لطفا نحوه و مدت استفاده از داروی ضدقارچ رو بگین تا زودتر درمان بشه...(مطالب رو خوندم اما هنوز نمی دونم چند روز و روزی چند متربه باید از دارو استفاده کرد)
یه سوال دیگه درباره ی اون یکی لاک پشتمه که خداروشکر خیلی خوش اشتهاست..ولی نمی دونم روزی چند وعده می تونم بهش غذا بدم.چون با یه وعده سیر نمیشه و مدام دنبال غذا میگرده
ممنون میشم راهنمایی کنین.
ممنونم از کمکتون
خب از کجا میشه فهمید.من چند تا عکس هم همین جا از لکه های سفید دیدم ولی نمی تونم به برداشت خودم اعتماد کنم چون حساسیت زیادم باعث میشه بدترین مورد رو همیشه درنظر بگیرم
داروی ضدقارچ گرفتم...فکر می کنید یه قطره آبشون اضافه کنم چطور باشه؟چون روی دارو نوشته برای جلوگیری از بیماری یک قطره به آب اضافه کنیم...
و ممکنه مشکل یا بیماری دیگه ای داشته باشه؟ ... نیاز به دامپزشک داره؟
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 3/25/2009, 07:35 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» مشکلات لاک پشت و تانک
» مشکلات آیفون 4
» بیماری و مشکلات تنفسی
» مشکلات تراریوم منو میشه بگین