گوپی - Guppy Fish
صفحه 4 از 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
رد: گوپی - Guppy Fish
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
البته معذرت می خوام اگه عکسا کج در اومدن اصلا یه جا بند نمی شد اینطوری در مد
همینطور که ماهی خودش داره رشد می کنه اون ماهی زیر شکمشک داره رشد می کنه دمش هم قرمز شده
فکر کنم ماده هستش
من نفهمیدم چطوری نر و ماده بودنشونو چطور باید تشخیص داد؟
فقط با هم د عوا می کنن رو بدن دو تا شونم یه خال سیاه داره نمی دونم چیه
نر ها باله دمی رنگین تر و بلند تری دارند! ماده ها شکم بزرگتری دارند ، مخصوصا وقتی باردارند و معمولا رنگ سادتر دارند و طول بیشتری دارند!
عکس بالایی 3 تا نرند!
عکس وسطی ماده جلو و نر پشت اون هست!
عکس پایینی ماده جلو و نر پشت هست!
اون هایی که خال دارند ماده اند با نر؟
اینا کی بچه به دنیا میارن؟ 2تا ماده 3 تا نر بسه یا من بازم ماهی بگیریم و اینکه گوپی با چه ماهی بیشتر سازگاری داره؟
من دیروز اکواریوم رو راه انداختم و 2 تا گوپی ماده تازه گرفتم که یکیشون شکمش باد کرده بود و سیاه بود تقریبا الان شب انداختم تو اب صبح دیدم کنار چراغ 2 تا ماهی کوچویو هستش :;;>: و تا الان 5 تا بچه گوپی جدید پیدا کردم و انداختم تو اب تنگی که قبلا ماهی های خودمو انداخته بودم البته اکسیژن نداره هنوز !
همچنان هی از زیر سنگ ماهی در میاد اون ماده هم زیر شکمش هنوز سیاهو چاقه !
غذا به این بچه ها همون پولکی که به ماهی های خودم می دمو بدم؟
و اینکه جداشون بکنم اصلا از اکواریوم یا نه؟
این ماهی همون گوپی هستش که ما تو خونه نگه میداریم؟یا نژادشون فرق میکنه؟
این ماهی فایتر هست نه گوپی
اطلاعات بیشتر در مورد این ماهی رو میتونید از اینجا ببینید
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f24/topic-t422.htm
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
Gonopodium on a male guppy
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
امروز توی این فرم عضو شدم و پست های شما رو از اول تا اینجا خوندم واقعا سوالتون حرفه ای بوده واز عکس های جناب محمد رسولی نژاد هم لذت کافی رو بردم دوست داشتم که نژآد همه این ماهی هایی رو که زحمت کشیدین و عکسشون رو گذاشتین یکی یکی براتون بنویسم تا یکم فرهنگ گوپی تو کشورمون ارتقا پیدا کنه ولی متاسفانه اینجا جاش نیست
جناب رسولی نژاد اون عکس لاروی که گذاشتین می تونم بگم که صد در صد گوپی نیست چون لارو گوپی خیلی هنر کنه فقط رنگ سیاه داره!غیر از همه اینا یه نگاه به چشم این ماهی بندازین همه چی روشن میشه این عکس بیشتر به لارو ماهی های آبشور میخوره یکی خصوصیات بچه گوپی اینه که راحت میشه قلب و ضربان قلب گوپی رو بدون چشم مسلح دید!
کاربر گرامی honny هم یه سری عکس از گوپی هاشون گذاشته بودن و از زائده زیر شکم ماهی پرسیده بودن
باید بگم حدس شما درست بوده پس از زایمان یه سری از گوپی ها دیده میشن که دوقلو هستند و اکثرا هم از ناحیه سر بهم چسبیده هستند و در بیشتر موارد همچین ماهی هایی زنده نممونن واگر هم زنده بمونن فقط یکیشون شانس رشد پیدا میکنه و اون یکی مثل یه زایده زیر شکم اون یکی باقی میمونه!
در مورد خم شدن کمر ماهی هم باید بگم من تا حالا گوپی ای ندیدم که در دوران بزرگ سالی کمرش خم بشه و اگه خم شدنی هم بوده از دوران بچگی شروع شده البته خم شدن دو نوع داره یه نوع تقعر به سمت پایینه که این نوع گوپی ها همیشه کف آکواریوم دراز میکشن و فقط موقع غذادهی با هزار زور و زحمت خودشون رو به سطح آب میرسونن که البته این نوع خم شدگی قابل پیشگیریه و با کم کردن عمق آب کم خوب میشه من احتمال میدم که این نوع خم شدن کمر زمینه وراثتی داشته باشه در نوع دوم خم شدگی کمر،کمر به سمت پایین خم میشه که نادر تره و راه پیشگیری هم نداره
در هر صورت نر هایی که کمر خم دارن میتونن به تولید مثلشون ادامه بدن درحالی که ماده ها نازا میشن
امیدوارم که سرتون رو درد نیاورده باشم
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
در حال حاضر چندتا گوپی نر با بدن و دم قرمز و صورتی رنگ هم دارم که در حال رشد هستند و عکس آنها را هم به زودی قرار می دهم.
اين مطلب آخرين بار توسط محمدفر در 7/25/2010, 08:58 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
گوپی های من که فقط یه ذره دمشون رنگیه
اقای movaffaq من این گوپی رو از بچگیش دارم الان حدود 4 ماهی می شه ولی اون دوقلوشم داره باهاش بزرگ می شه ولی کمترس همین دوقلوش باعث شد رشدش نسبت به اون یکی گوپی هام کمتر بشه نه؟ ممنون
اول از همه به آدمین عزیز به خاطر گوپی های زیبا وعکاسی خوبشون تبریک میگم مثل اینکه شما از رنگ زرد خیلی خوشتون میاد
از بالا به پایین نژاد ماهی های شما اینه
Mosaic
Cobra
lace
البته نزاد بندی گوپی روش های فراوونی داره و من اونقدر که بلد بودم گفتم در ضمن به نظرم عکس سوم یه نزاد دورگه باشه که یکی از والدینش نزادش wild بوده
در مورد گوپی های دوقلو ها باید بگم که حتما اون زائده رشد اون یکی رو کم میکنه ولی تا حالا ندیده بودم اینقدر زائده رشد کنه ورنگ بگیره!یه بار زائده رو قطع کردمن ولی متاسفانه اون ماهی بین انبوه مالهی ها گم شد ونفهمیدم سرنوشتش چی شد
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
در مورد گوپی های دوقلو ها، امروز که توضیح شما را دیدم، خیلی کنجکاو شدم و دیدم که یکی از گوپی های من هم دارد یک زائد در زیر شکمش هست که من همیشه فکر می کردم مدفوع آن است! سعی کنم تصویر از آن قرار بدم.
تصویری هم که از گوپی تون قرار دادید خیلی زیبا است. گوپی ها ماده من چون همه دارای دم زرد رنگ بودند، تمام گوپی های نر به دنیا آمده، دارای تم رنگی زرد در باله ، بدن و دم خود هستند.
من تا حالا مطلبی درباره نژادهای گوپی ندیدم، خوشحال میشم راهنماییم کنید، چون خیلی علاقه مند هستم.
صفحه 4 از 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
» سایت نژادهای گوپی (انجمن گفتگوی لاک پشتی و فیشنا)
» گلد فیش - Gold fish
» color fish
» شيرماهي ( آب شور) - Lion Fish