گوپی - Guppy Fish
صفحه 9 از 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
رد: گوپی - Guppy Fish
جون دادنشو خودم دیدم از پهلو میفتاد روی سنگها بعد شنا میکرد روی شکم بیاد نمیتونست یه چند باری اینکارو کرد بعد تموم کرد
mehrshad- کاربر خوب لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
امروز رفته بودم یه سری چیز بخرم از پلاسکو برای این جدیده که هیچ کدوم فیلتر اتمن رو نداشتن! یه مدل داشتن ازش که بدرد من نمیخورد بقیه همه اکسترنال بود
از کجا برم همشو بگیرم که تخفیفم بدن؟ نواب کدوم بدرد بخوره
راستی تصمیم گرفتم فعلا دور گیاه طبیعی رو خط بکشم!
سیستم مرجانو گیاه خونه کار میکنم!کفشم چیزی نمیریزم نظرتون چیه؟
راستی اکواریوم بچه ها رو چیکار کنم میخوام یه کوچولو بگیرم که فقط ارتفاعش به فیلتر اسفنجیه بخوره! بعد مادرشون رو بزارم تو خود اکواریوم اصلی زایمان کنه؟ اگه بخوام بزارمش تو اکواریوم بچه ها فکر کنم همه رو از دم میخوره دو تا چمن مصنوعی بگیرم جواب میده یا حتما باید جداش کنم ماهی باردار رو؟
مثل همیشه خیلی ممنون
فیلتر اتمن چیه؟استوانه ای اسفنجی میخواید یعنی؟
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
متاسفم،من هم تا حالا نتونستم گوپی های اینچنینی رو نجات بدم
از کجا برم همشو بگیرم که تخفیفم بدن؟ نواب کدوم بدرد بخوره
جواب این سوال رو باید دوستان بدن
راستی تصمیم گرفتم فعلا دور گیاه طبیعی رو خط بکشم!
سیستم مرجانو گیاه خونه کار میکنم!کفشم چیزی نمیریزم نظرتون چیه؟
مرجان برای زنده زا ها خوبه،کفش رو هم چیزی نریزی عالی میشه چون گوپی ها واقعا این حالت رو دوست دارن فقط سیفون کردن ها رو باید زیاد کنی
راستی اکواریوم بچه ها رو چیکار کنم میخوام یه کوچولو بگیرم که فقط ارتفاعش به فیلتر اسفنجیه بخوره! بعد مادرشون رو بزارم تو خود اکواریوم اصلی زایمان کنه؟
میتونی بزاری توی تانک اصلی زایمان کنی بعد بچه ها رو از بین چمن مصنوعی ها بگیری ( البته اگه بچه های بیشتری می خوای و به ماهی 30 -40 تا راضی نیستی یه زایشگاه 4- 5 لیتری درست کن)
اگه بخوام بزارمش تو اکواریوم بچه ها فکر کنم همه رو از دم میخوره دو تا چمن مصنوعی بگیرم جواب میده یا حتما باید جداش کنم ماهی باردار رو؟
بغیر از خودش بچه های بزرگتر هم به کیسه زیر شکم بچه های جدید حمله می کنن پس این کار رو نکن
من خودم دو تا چمن مصنوعی گذاشتم به نظرم میاد یکی دیگه هم اضافه کنم بهتر میشه ولی برا شما خیلی خوب جواب میده قسمت دوم سوالتون رو هم تو سوال قبلی دادم
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
جان؟
منظورم اینه
http://bluecenter.ir/index.php?productID=110
دو تا فیلتر میزارم توش یدونه استوانه اسفنجی یدونه هم از این
میرم ماهیران فکر کنم خوب باشه!
بچه ها با هم کاری ندارن که یکی مثلا یک ماهش باشه((نمیدونم یک ماه چقدر میشه همون اندازه ای که کم کم موقش میشه بندازمش نوی اکواریوم))
هر چی سرترینگ(سایز بندی کردن)بیشتر باشه نتیجش بهتره ولی معمولا اولین سرترینگی که میشه باید بچه هایی که دمشون تازه رنگ گرفته رو از کوچیک تر ها جدا کرد
امروز رفتم ماهیران
خیلی خیلی خیلی شلوغ بود
واقعا به زور این فیلتر اتمن رو تونستم به اینا بگم که بیارن تا میومدی توضیح بدی یه خروس بی محل سروکلش پیدا میشد روش زده 2000 لیتر در ساعت!!!! جابه هیچیم نداره! فقط دو تا دونه اسفنج ساده هست جواب میده؟تاپ فیلتر کلی خرتوپرت داره!!!!
استوانه اسفنجیم واقعا با دردسر پیدا کردم
همه چی خریدم بجزء مرجان طرف میگفت توی اب شیرین ابو اهکی میکنه اصلا خوب نیست خیلی ها اینو بهم گفتن منم نگرفتم!
کنده درخت چطوره؟ کوپی ها خوششون میاد؟
با دویتم رفته بودم یه ماهی اب شور بود خیلی باحال بود یه نیم ساعتی داشتیم نگاهش میکردیم! سرش از تنش بزرگتر بود بعد چشمهاش مثل افتاب پرست همه جهتی میگشت!!!! یدونه ماهی بدبختو گیر اورده بود همه باله هاشو کنده بود بعد داشت هی گازش میزد اون میخواد فرار کنه کاری نمیتونست بکنه
اول از همه این فیلتری که خریدی تقریبا 8 برابر بیشتر از ظرفیت آکواریوم شما جریان ایجاد میکنه چون اگه شما تا 10 سانت زیر آکواریومتون رو پر کنید تازه میشه 84 لیتر پمپ شما باید هر ساعت 3 بار این آب رو از خودش عبور بده که میشه 84*3 = 252 و ...
برای خونه هاش هم میتونید خودتون هر متریالی که دوست داشتین بخرین و ابر دوم رو بردارین و بجاش بزارین
در مورد مرجان باید بگم
شما اگه فقط قصد نگه داری از گوپی و حلزون رو دارین تازه خوب هم هست چون اینا آب سخت رو بیشتر ترجیح میدن و کمتر مریض میشن
کنده آب رو اسیدی می کنه و گوپی ها دوست ندارن
اين مطلب آخرين بار توسط movaffaq در 8/27/2010, 06:55 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
من فکر کردم منظورش یه چیز دیگست همون دیشب جعبشو انداختم دور امروز که وصلش کردم فهمیدم نه درست نوشته! اون بابا که داشته به من لوازم میداده بارش نبوده یکی از دوستانم میخواد اکواریوم 1 متری از دوستش بگیره ببینم فیلتر نداره میفروشمش به اون اگه اون داشت میزارمش تو فوروم برای فروش!
در مورد مرجان مرده گرون بود نخریدم تست کنم! باشه پس مرجان مرده رو میخرم
این فیلتر اسفنجیه نمیره ته اب حتما باید بهش هوا وصل باشه؟
منظورت فیلتر استوانه ای اسفنجی هست یا فیلتر اینترنال آتمن؟این فیلتر اسفنجیه نمیره ته اب حتما باید بهش هوا وصل باشه؟
-
ماهی ها اذیت نمیشن که؟
مدل فیلتر اتمن at-f203 هست هر کسی خواست بهم پیام خصوصی بده
راستی مدیر عزیز تو فوروم جایی هست یه تاپیک بزنم برای فروش این؟
فکر نکنم فشار شکن مشکلی ایجاد کنه. چرا میگی حس می کنم مشکل ایجاد می کنه؟
-
-
صفحه 9 از 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
» سایت نژادهای گوپی (انجمن گفتگوی لاک پشتی و فیشنا)
» گلد فیش - Gold fish
» color fish
» شيرماهي ( آب شور) - Lion Fish