گوپی - Guppy Fish
صفحه 12 از 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
رد: گوپی - Guppy Fish
سلامmary.m نوشته است:سلام دوستان.من به یه مشکلی برخوردم اونم اینه که حدود 3هفته پیش گوپی ماده زایمان کرد 16تا نی نی واسم بدنیا اوردش منم نینی هارو گذاشتم تو پرورشگاه و به تانک منتقل کردم.اما بعد چند روز بچه گوپی هام شدن 11تا و هیچ اثری از اون 5تا نبود .میخوام دلیل مردنشونو بدونم واینکه جسدشون چی شده؟
اول از همه بايد ديد پرورشگاه شما چه نوعيه از اين توري هاست؟
بعد بايد ديد در اون تانكي كه پرورشگاه قرار داشته چه ماهي هاي ديگه اي وجود داشتن؟
اگه دو تا سال بالا رو جواب بدين توي جواب دادن خيلي كمك مي كنه
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
movaffaq نوشته است:سلامmary.m نوشته است:سلام دوستان.من به یه مشکلی برخوردم اونم اینه که حدود 3هفته پیش گوپی ماده زایمان کرد 16تا نی نی واسم بدنیا اوردش منم نینی هارو گذاشتم تو پرورشگاه و به تانک منتقل کردم.اما بعد چند روز بچه گوپی هام شدن 11تا و هیچ اثری از اون 5تا نبود .میخوام دلیل مردنشونو بدونم واینکه جسدشون چی شده؟
اول از همه بايد ديد پرورشگاه شما چه نوعيه از اين توري هاست؟
بعد بايد ديد در اون تانكي كه پرورشگاه قرار داشته چه ماهي هاي ديگه اي وجود داشتن؟
اگه دو تا سال بالا رو جواب بدين توي جواب دادن خيلي كمك مي كنه
پرورشگاه توریه و ماهی هام هم انجل گوپی مولی دلقک
mary.m- کاربر تازه وارد لاک پشتی
دقيقيا هموني شد كه فكرشو مي كردم!
آنجل يه ماهيه آب زير كاهيه كه نگو با چشم خودم ديدم كه چطور بچه ماهي ها رو از پشت تور ميمكه و ميخوره!به خاطر همين هيچ وقت بچه هاي بيچاره رو پيش اين قاتل بي رحم نمي زارم!
movaffaq نوشته است:چه جالب!
آنجل يه ماهيه آب زير كاهيه كه نگو با چشم خودم ديدم كه چطور بچه ماهي ها رو از پشت تور ميمكه و ميخوره!به خاطر همين هيچ وقت بچه هاي بيچاره رو پيش اين قاتل بي رحم نمي زارم!
دقیقاً همین طوری که آقای موفق گفتند قاتل بچه ماهی هاست. من وقتی گوپی هام زایمان کرده بودند یه شیشه گرفته بودم سرش رو با توری که خیلی سوراخای ریزی داره بستم و داخل آب آکواریوم کنار بقیه ماهی ها گذاشتم. سمت شیشه می رفتند اما هیچ کاری نمی تونستند بکنن. بچه ماهی ها هم می رفتند ته شیشه. البته اون موقع تازه گوپی و آکواریوم خریده بودم و اطلاعاتم کم بود ولی خوشبختانه فکر خوبی واسشون کرده بودم
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
movaffaq نوشته است:چه جالب!
ممنون از راهنماییتون دچار عذاب وجدان شدم اگه میدونستم به هیچ عنوان این کارو نمیکردم اخه توری من خیلی ریز هستش چون خودم رو اندازه سوراخهای روی تور حساس بودم که یه وقت بچه ها ازش در نرن نکته دیگه اینه که من پرورشگاهم کاملا داخل تانک نیست و از سقف اویزون کردم و فقط نصفش تو اب هست یعنی انجل ها به قسمت پایین پرورشگاه تماس دارن ولی بچه گوپی هام همیشه روی اب وبالا بودن یعنی با این حال باز هم شکار انجل های نامرد شدن؟
بهتره روي آب يه برگ كاهو كوچيك قرار بدين تا همچين ماهي هايي روي اين برگه كاهو بشينن
movaffaq نوشته است:بله بعضي از بچه ها بنيه ضعيفي دارن و ميرن كف پرورشگاه ميشينن و ناگهان آنجل ها خيلي راحت اول شكمشونو زخمي ميكنن بعد كه ماهي مرد اينقدر ضربه به بدن ماهي ميزنن تا از بين سوراخا رد بشه و بخورنش
بهتره روي آب يه برگ كاهو كوچيك قرار بدين تا همچين ماهي هايي روي اين برگه كاهو بشينن
بله.دقیقا همینطوری که فرمودید هستن اون اوایل یه برگ گیاه مصنوعی بطور اتفاقی افتاده بود داخل پرورشگاه چند تا از بچه گوپی هام روش نشسته بودن.من هم فکر کردم ممکنه اذیتشون کنه برگ رو برداشتم متاسفانه در اون زمان دوستان خوبی مثل شما نداشتم و اطلاعاتم هم کم بود.
از شما وهمه دوستان خوبی که راهنماییم کردن متشکرم .
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
من فکر می کنم چون زاد و ولد گوپی ها زیاد است، این موارد و مشکلات مادر زادی هم درشون دیده می شود. البته در گوپی های ماده که زایمان می کنند هم این حالت خم شدن را دیده بودم.
چه کار کنم؟؟؟ همش دارم تقویتش میکنم
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
علت اصلی این عارضه ضعیف بودن(از نظر تغذیه) ماهی مولده
نور را بالای آکواریوم بذار
کف آکواریوم را سنگ بریز
گیاهان طبیعی توی آکواریوم بکار
اون مرجانو از توی آکواریوم در بیار
-
اگه دوست داری ماهی های شاداب و سالمی داشته بشای همین فضایی که درست کردی عالیه(کف بدون سنگ فیلتر ابری، مرجان برای بالابردن سختی و ...) ولی اگه قصد داری زیبایی تانک هم بالا بره توصیه های دوستمون رو بکار بگیر
ولی در هر صورت جای اون لامپ اصلا مناسب نیست، نمی دونم جمن مصنوعی هم روی آب هست یانه ولی اگه نیست خیلی تو گرفتن بچه ها کمک می کنه
arsalan- کاربر تازه وارد لاک پشتی
من خیلی به این ماهی علاقه دارم جوری که تا الان خیلی برای خریدن این ماهی هزینه کردم.ولی یه مشکل خیلی بزرگ دارم و اون اینه که قبلا حدودا چند ماه پیش چند جفت گوپی گرفتم و داخل تانکم انداختم.همه شرایط رو هم استاندارد کردم.وقتی ماهی ها رو انداختم داخل تانک بعد از چند دقیقه که خیلی هم فرز بودن یدفه همشون کف تانک خوابیدن.بعدش همشون به صورت سربالا میومدن بالا و یدفه مثه جسد میرفتن کف.آخرشم که...
همه وسایل رو عوض کردم حتی تانکم رو چند دفه با آب نمک شستشو دادم ولی بازم...
بعد رفتم اسکار گرفتم انداختم توی همون تانک با همون وسایل و البته شرایط مخصوص خودش.تا همین چند روز پیش مثه جن بسم الله اینور اونور میپرید که دادمش به یکی از دوستام چون خیلی بزرگ شده بود.حالا دوباره رفتم سراغ گوپی چون واقعا نمیتونم ماهی دیگه ای رو جز گوپی دوست داشته باشم.امروز رفتم یه جفت گرفتم و با تمام امکانات انداختمشون داخل یه تانک که تازه ساختم.در عین ناباوری باز هم همون کابوس چند ماه قبل تکرار شد.نمیدنم چرا اینجوری میشه!!!!اولش خیلی سرحال بودن و اینور اونور میرفتن بعدش ماهی نر همون بلای قبل سرش نازل شد و مرد.منم دیدم اینجوریه سریع ماده رو درآوردم و انداختمش توی یه دونه تانک دیگه که البته دمای پائینتری داشت.ماده سر حال شد بعد آب تانک رو عوض کردم و ماده رو انداختم داخلش دیدم در عرض 10 ثانیه ماده کله پا شد.انقد اعصابم خورد شد که دیگه ازش گذشتم مادرم درش آورد دوباره انداخت داخل همون تانکه با دمای پائین.الآن سرحاله سرحاله تورو خدا اگه کسی میدونه چرا اینجوری میشن راهنمائی کنه!من نمیدونم چرا اینجوری میشن و خیلی هم ناراحتم
ببخشید که انقد طولانی شد
منتظرم
تابعد
rasaam- کاربر تازه وارد لاک پشتی
دمای آب، مدت زمانی که آب ریختی توی تانک، میزان نور، چه نوع فیلتر و سنگ هوایی استفاده می کنی؟ آیا ماده شیمیایی و یا داروی خاصی توی آب میریزی؟
در صورت امکان ph و سختی آب؟
آیا در زمان جابجایی موارد مربوط به نقل مکان ماهی ها رو رعایت می کنی؟
خلاصه هر چقدر اطلاعات بیشتری بدی بهتر می تونیم کمکت کنیم.
-
و در آخر هم اینکه ماده ای که زنده بود امروز صبح مرد
وقتی آب تازه توی تانک میریزی باید حداقل 24 ساعت صبر کنی تا کلرش بصورت کامل بپره و باید مدت زمان بیشتری صبر کنی تا چرخه ازت کامل بشه. من شخصا حدود دو هفته صبر می کنم و بعد ماهی توی تانک میندازم. آب تازه قاتل بدی برای ماهی ها محسوب میشه.
فرقی نمی کنه آب تانک جدید باشه یا قدیمی هر تانکی فیلتر نیاز داره. حتما یه دونه براش تهیه کن
-
ولی من برای آکواریوم قبلیم حدودا 1هفته آب رو کنار گذاشته بودم.برای این یکی هم خواستم بزارم بیشتر بمونه ولی از فروشنده که پرسیدم گفت حتی 2 ساعت هم کافیه برای گوپی.یعنی بخاطر این بوده که آب زیاد نمونده؟
یا حق
milad 22- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 12 از 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
» سایت نژادهای گوپی (انجمن گفتگوی لاک پشتی و فیشنا)
» گلد فیش - Gold fish
» color fish
» شيرماهي ( آب شور) - Lion Fish