گوپی - Guppy Fish
صفحه 11 از 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
رد: گوپی - Guppy Fish
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
مشکل جدیدی را در آکواریوم زنده زاها و در ماهی های گوپی ام مشاهده کردم و آن پاره شدن دم های این ماهی های دُم شاپرکی است (دُم شاپرکی اسم دیگه گوپی است!). این مشکل را در 5 مورد از ماهی های گوپی نر بزرگ دیدم. می خواستم بدونم آیا این مورد طبیعی است یا از تغذیه یا از تزیینات زبر آکواریوم است؟ و چگونه می توان از آن جلوگیری کرد؟ و درمان آن چیست؟
باتشکر
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
من دعوایی ندیدم هیچ وقت بین گوپی های نر، فقط شده که گاهی چندتایی دنبال یک گوپی ماده می رن ولی دعوا نمی کنند! به نظرم شاید از مرجانهایی باشه که در تانکشون است. چون هر وقت خودم هم مرجانها را می شورم دستم را می برند!
آکواریوم زنده زا هست و ماهی های گوپی و مولی و حلزون سیب و کت فیش هستند. ممکنه از تغذیه شون باشد؟ و چه درمانی دارد و چه چیزی باعث بهبود سریعترشون می شود؟
با شما موافقم. مرجان برای آکواریوم آب شیرین نیست به نظرم بهتره به جای اون از گیاهان طبیعی و یا مصنوعی مخصوص آب شیرین استفاده کنید. محیط طبیعی تری برای گوپی شما بوجود میاره
کلا دم گوپی های نر ترمیمش کنده ولی تغذیه خیلی روی سرعت ترمیم تاثیر میذاره. به نظرم قطعات بسیار ریز گوشت قرمز (اینقدر ریز که گوپی بتونه اونو بخوره) خیلی روی این روند تاثیرگذاره ولی به هر حال مهمترین مسئله اینه که عامل اصلی رو پیدا کنید و مشکلو رفع کنید.
راستی رنگ دم ماهی هات چطوره؟ رنگ لبه های دم خیلی شفاف شده؟
-
من حالت خارش و مالش بدنشون به تزیینات را در ماهی هام ندیدم، به هر حال باز هم بهشون توجه بیشتری می کنم.
در تصاویر آکواریوم من می توانید آکواریوم و ماهی های من را ببینید و رنگ دم و لبه های دمشون هم قابل رویت است. ممکنه این مورد در اثر شلوغ بودن آکواریوم باشه؟ چون من تعداد زیادی ماهی و بچه ماهی گوپی و مولی را در کنار هم دارم و سعی می کنم هر دو تا سه هفته آب را سیفون کنم.
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
شما غذاهای خوبی انتخاب کردید برای ماهی هاتون ولی این کافی نیست. این غذاها مثل بهترین غذاهای کنسرو شده برای ما آدماست! ایا همین برای یه شخص کافیه؟
بهتره تنوع غذایی ماهی ها رو بیشتر کنید. از غذاهای گیاهی طبیعی مثل برگ کاهوی جوشیده شده استفاده کنید. تکه های خیلی ریز گوشت و یا دل و جگر به اندازه ای که دهن ماهی مورد نظرتونو در نظر گرفته باشید هم حتما به ماهی هاتون بدید. ویتامینهایی که بصورت مایع موجوده می تونید استفاده کنید. اگه یه چرخی توی اینترنت بزنید می تونید غذاهای ابتکاری متنوعی که ماهی بازها خودشون درست می کنن پیدا کنید و شما هم استفاده کنید.
نکته آخر اینکه اگه تعداد وعده های غذادهی به ماهی را بیشتر کنید ولی حجم هر وعده کمتر باشه هم خودتون لذا بیشتری می برید هم به سلامتی ماهی ها کمک می کنید.
-
توی لینک زیر قسمتهای آخر متن نکات جالبی در مورد برنامه غذایی مورد استفاده نویسنده برای ماهی های گوپی نوشته. حتما بخونید. ضمن اینکه هر نوشته ای که پیدا می کنید باید حتما قبل از استفاده بررسی کنید.
نکات نگهداری و غذادهی به ماهی گوپی
اینو هم بررسی کن:
How to make a feeding chart for guppies
-
بچه ها الان اب اکواریوم من سبز شده!
غذا بهشون تترامین میدم از این پولکیا!
روزی یک بار معمولا شبها ساعت 10!
خوشبختانه مشکلی ندارن هم گوپی هام دوست دارن هم حلزون ها
خیلی وقته دیگه 20 درصد ابو عوض نمیکنم!
برای ماهیی ها ایرادی نداره که؟
یه سوال دیگم اینکه بالای اکواریومم یه چیز عجیب دیدم فکر میکنم حلزون هام تخم گذاشتن!
به نظرتون این چیه؟
من بعد یه دوره مردن ماهیی ها از اون 12 تا ماهی 6 تا نر 6 تا ماده یاد گرفتم هر چقدر کمتر انگولک کنم اکواریوم رو بهتره!
4 تا نر برام مونده بود با یدونه ماده 3 تا نرها ماده رو ول نمیکردن
ماهی مادم یه 3 باری زایمان کرد اون 5 تای دیگه همشون سر زا رفتن
سنشم زیاده باید باشه اندازش تقریبا 2 برابر نرهامه
این بیچاره بعد چند بار زاییدن بار اخری بدنش کج شده!
الانم یه جورایی افسرده شده غذام نمیخوره الان چند روزیه روی اب نمیاد! اوایل میومد میترسم از گشنگی طلف بشه
mehrshad- کاربر خوب لاک پشتی
خوش به حالتون، حلزونهاتون تخم گذاری کردند، حلزونهای من که تا به حال تخم گذاری نکردند. در تاپیک حلزون سیب - Apple Snail - صفحة 4 اطلاعات خوبی در این مورد موجود است.
توصیه می شود تعداد ماده های گوپی دو یا سه برابر نر گوپی باشد. اینجوری ماده گوپی خیلی اذیت می شود و همش باید از نرها فرار کند.
همون جریان 20 درصد دیگه؟
کل ابو نمیخواد که؟
بخاطر غذاست یا نه اب بمونه سبز میشه؟
اون برای قدیم بود که 3 تا نر بودن یدونه ماده! الان بچه های همون ماده بزرگ شدن میشه گفت یه جورایی تعداد نرها با ماده ها الان یکی هست اگه اینکاری که گفتی بکنم یه جورایی 3 ماه دیگه کل اکواریوم پر ماهی میشه جا برای شنا کردن نمیمونه
mehrshad- کاربر خوب لاک پشتی
من هفته ای یکبار 20 درصد آب رو عوض می کنم و هر 2 هفته یکبار هم اسفنج فیلتر اینترنال خودم رو تمیز می کنم
-
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
گاهی پیش میاد که ماهی مادر تخمهای نرسیده را از شکمش بیرون میندازه
-
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
mary.m- کاربر تازه وارد لاک پشتی
یادتون نره، حتی بهشون غذای مخصوصا بچه ماهی مثل Tetra min baby و پودر مغز میگو و پودر بیومار بدین که زود رشد کنند.
دوست عزیز به همین علتی که شما هم ذکر کردید من اصلا چه زمان تولد چه تا حالا از زابشگاه استفاده نکردم چون منفذهای زایشگاه بزرگتر از بچه هاست وامکان بیرون رفتن هم دارن. من ازشون تو یه جای مخصوص که هیچ نوع امکان فراری ندارن نگهداری میکنم.هیچ جایی هم برای قابم شدن ندارن چون کاملا خالیه من حتی جسدشونم پیدا نکردم.اولش فکر کردم مردن و جسدشون رو بقییه بچه گوپی ها خوردن ولی اونا خودشون اونقدر کوچولو هستن که غذای پودر شده رو به زور میخورن چه برسه به اینکه جسد یه ماهی هم اندازه خودشونو بخورنFoad نوشته است:شاید از زایشگاه بیرون رفتند و یا جایی قایم شدن. من تجربه اش را دارم، بچه گوپی ها خیلی شیطونن!!!
یادتون نره، حتی بهشون غذای مخصوصا بچه ماهی مثل Tetra min baby و پودر مغز میگو و پودر بیومار بدین که زود رشد کنند.
mary.m- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 11 از 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
» سایت نژادهای گوپی (انجمن گفتگوی لاک پشتی و فیشنا)
» گلد فیش - Gold fish
» color fish
» شيرماهي ( آب شور) - Lion Fish