گوپی - Guppy Fish
صفحه 6 از 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
رد: گوپی - Guppy Fish
اولین نشانی در بروز زخمها در پوسیدگی باله و دم عبارت از خط سفیدی است که روی لبه خارجی باله ها دیده میشود که به طرف پایه باله ها در حال پیشرفت است.با ظهور زخم ، لبه خارجی بر اثر تحلیل رفتن نسوج نرم بین شعاع باله ها حالت رشته رشته ای پیدا میکند.تخریب تا از بین رفتن تمام باله ادامه یافته و در مورد زخم باله دمی ، تنها اثری از آن باقی میماند.چنانچه غضروف پایه باله مخرجی یا سینه ای مورد هجوم قرار گیرد ممکن است باله به جای پوسیدگی قطع گردد.
پوسیدگی دم ظاهرا بیشتر در ماهیان دریايی که در آکواريوم نگهداري میشوند شایع است. و معمولا نواحی خونریزی داده نزدیک باله دمی را مبتلا کرده و لبه باله ها نیز ضخیم میشود وبه سرعت پیشرفت کرده و عموما در عرض چند روز پس از ظهور نشانه های عمده به مرگ منتهی میشود.
ولی ماهی های من زخم نداشتن تو بدنشون که همون طوری اول تغییر رنگ دادن بعد دمشون به تدریج کم و کم شد تا ممیرن البت جز 2 تاشون
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
در مورد نحوه استفاده هر دارو هم بر روی بسته آن نوشته شده!
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
یه سوال داشتم می شه به گوپی ها میگو داد؟ غذایی که من الان استفاده می کنم هم برای بچه ها و هم برای بزرگا بیومار و گاهی پولکیه این کافیه براشون و اینکه من چون بچه ها رو تو ی تنگ نگه داری می کنم ابشون زود زود کثیف می شه به دلیل نداشتن فیلتر این برا گوپی هام بده؟
منظورتون همین میگو های خوراکیه؟بله گوپی همه جور غذایی می خوره هر چقدر رنگ میگو ها قرمز تر باشه مفیدتره
گوپی نر نامرغوب را چه جوری از مرغوب تشخیص بدم؟ از روی چه صفات و یا رنگی یا طرح بدنی؟ نر من که گفتید نیمه وحشی هست، نامرغوب است؟
دوست عزیز به نظر من چیزی به نام گوپی مرغوب و نامرغوب وجود نداره و هر کسی خودش میتونه تشخیص بده که از چه نژاد گوپی ای خوشش میاد حتی نژاد وحشی هم تنوع بسیاری چشم گیری داره که میشه به گوپی های دم شمشیری اشاره کرد زیبایی اصلی گوپی های وحشی به نقش و نگار بنشونه الان همین گوپی دم قرمز شما هم ریشه هایی در گوپی وحشی داره
چند عکس زیبا از نژاد wild
برای بزرگ شدن هعکسا روشون کلیک کنین
[
آخرین تصاویر آکواریوم من را ببینید، من در همین تانک تعداد زیادی بچه گوپی دارم ولی جدا نمی کنم و جوری غذا می کم که ماده ها احساس گرسنگی و میلی به خوردن بچه ها نداشته باشند. چه پیشنهادی برای تانک من دارید؟
من هم یه برا همچین کاری کردم ولی وقتی ماده ها بزرگتر شدن دیگه بچه ای ندیدم و همون قبلی ها بزرگ شدن بهتره با یه سری تخته سنگ برای بچه ها مکان های مخفی درست کنی استفاده از گیاه جاوا موس هم خوبه
چه غذایی برای بچه مولی ها پیشنهاد می کنید؟ من از پودر لوفاک و اسپیرولینا انرژی ماهیران - TetraMin Baby - پودر میگو و کرم خونی خشک - آرتمیا و کرم خونی منجمد استفاده می کنم
شما مگه گذاشتین غذایی هم بمونه!ولی جای اسفناج آبپز خالیه
یکی دیگه از گوپی های نر هم مرد دلیلشو نمی دونم ولی همه گوپی هایی که مردن او رنگشون تغییر میکه کبود می شن بعد چند روز دمشون نیست می شه و تا صبح می میرن نمی دونم دلیلش چیه فقط 1 دون نر تو اکواریومم موند بقیه همشون فوت کردن دلیلش چیه؟ و چطور می شه از مرگشون جلوگیری کرد؟
آیا رنگ دهن بعضی از گوپی ها سفید شده؟
]
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
یکی از گوپی های از دیروز سفید شده قبلا قرمز قرمز بود الانم سفید سفید شده حتی اون دوقلویی که بهش چسبیده از چی می تونه باشه؟
من هنوز با نژادها و رنگهای مختلف در طبقه بندی گوپی ها آشنا ندارم، آیا مطلبی در این مورد دارید؟
در ویکیپدیا این عکس موجود است:
http://en.wikipedia.org/wiki/Guppy
من خیلی دوست دارم رنگها و گونه های مختلف گوپی را داشته باشم، در این مورد چه پیشنهادی می دید؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
اول من شروع می کنم.
[left]Mosaic Guppy (male):
Blonde-red tuxedo Guppy (male):
Dragonhead tuxedo Guppy (male):
Gold Guppy (male):
Neon-blue Guppy (male):
Flame Guppy (male):
Green Snakeskin Guppy (male):
Metallic-red-tail Guppy (male):
Mikari Guppy (male):
[left]
-
-
یکی از گوپی های از دیروز سفید شده قبلا قرمز قرمز بود الانم سفید سفید شده حتی اون دوقلویی که بهش چسبیده از چی می تونه باشه؟
همون طور که حدس میزدم گوپی هاتون کلومناریس گرفتن هر چه زودتر ماهی های مریض رو جدا کنید و به آب یکم کلر آمفینیکل اضافه کنید من از قطره چشمیش استفاده کردم جواب داد رو گیاه ها هم تاثیر نداشت
این دارو با البته کپسول و قرص هم داره که من پیدا نکردم این دارو با پیوند برگشت ناپذیر با کروموزوم های باکتریایی باعث متوقف شدن زندگی باکتری ها میشه
در ضمن کلرآمفینیکل روی باکتری های سیکل هم تاثیر منفی داره!
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f10/topic-t3777-135.htm#80606
Foad جان اکواریوم ساده ای داری برخلاف من که در گیر سنگ بودم بدون سنگ خیلی قشنگم شده
این بچه گوپی هات خیلی باحالن میرن لای اون گیاه مصنوعی ها؟
فکر نکنم این استوانه اسفنجی جا بشه تو ارتفاع 25 سانت!!! ((خدایی تو یه چیز تحقیق نکردم چی دادم ساخت طرف نکرد بگه کوچیکه))
دارم به این فکر میکنم تانک رو کلا عوض کنم این جریان اندازه خیلی اذیت میکنه این استوانه اسفنجی اگه کف سنگم داشته باشه تمیز میکنه!
از بچه ها کسی میدونه این ماهیی من کی زایمان میکنه؟
mehrshad- کاربر خوب لاک پشتی
به نظر من بهتر بود 4 تا ماده و 2 تا نر می گرفتید. انواع مختلف استوانه اسفنجی موجود است و ازین کوچکتر هم و نوعی که در کف تانک قرار می گیرد نیز وجود دارد. فکر نمی کنم خیلی زود زایمان کند، چون هنوز لک سیاه در وسط بدن ماهی ماده به وضوح مشخص نیست.
در مورد نر و ماده هم جفت میفروخت مجبور شدم جفت بخرم البته میشد باهاش حرف زد من حالو حوصله نداشتم باهاش حرف نزدم!!!
اول از همه لازم دونستم مشخصات گوپی حامله رو براتون بزارم
گوپی شما طی همین هفته آماده زایش میشه فقط هر روز 2 - 3 بار بهش سر بزنید و هر وقت دیدن که مقعد پف کرد به یه ظرف دیگه ترجیحا سطل سفید رنگ منتقلش کنید قبل از 24 ساعت زایمان شروع میشه!
بهتره یه آکواریوم بزرگتر تهیه کنید و از این آکواریوم برای بچه گوپی هاتون استفاده کنید
برای مشکل تاپ فیلتر هم میتونید ورودی پمپ رو با یه جوراب زنونه و کش ببندید
حتما از فیلتر اسفنجی استفاده کنید و سعی کنید هیچ وقت خاموشش نکنید
اگه دوست دارین زایمان در آکواریوم اصلی صورت بگیره از چمن مصنوعی روی آب استفاده کنید بهتره، چون بچه ها تمایل دارن به سطح آب بیان و گرفتنشون در سطح آب راحت تر از کف آکواریومه
این گوپی از اول یک زایده زیر شکمش داشت که کم کم بزرگ شد و حالا به اندازه ای شده که میشه فهمید قل دوم آن است. نمی دانم باید چیکارش کنم. آیا باید از بقیه جداش کنم؟ یا باید بزارم بزرگ بشه؟ یا باید یوتانیزش کنم؟ (هر چند که محاله دلم بیاد) آیا درد و رنج میکشه؟ نمی دانم باید اصلا کاری کنم یا بزارم همین طور باقی بماند.
آدم نمیتونه بگه که مریضه ...که بگه خداکنه خوب شه.... نه میتونه بگه درد داره میکشه خداکنه....
ولی قل دوم که حتماً درد نمیکشه.....قل اول هم اگه درد میکشید حتماً نشون میداد..... پس نگران نباشید
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
امیدوارم مشکلی برایشان پیش نیاد.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
امروز میرم یدونه سفارش میدم با همون ابعاد که نوشتم 60 طول عرض و ارتفاع 50 خوبه دیگه؟
میخوام یه اکواریوم ساده مثل دوستمون درست کنم
خیلی خوشم امده ازشون هم قشنگن هم سر غذا خوردن مثل بچه ادم میام غذاشون رو میخورن
راستی بچه هاشون چی میخورن همون تترامین رو میخورن؟اگه نه یه غذایی بگین مثل تترامین خیلی دوست داشته باشن سریع بیان طرفش!
این چمن مصنوعی روی اب چه شکلیه؟
ولی در عرض کم علاوه بر اینکه مشکلات بالا وجود نداره عکس گرفتن از گوپی ها هم راحت تر میشه!
البته اگه طرح خاصی تو ذهنتون دارین قصیه فرق میکنه
منظورم همون چمن مصنوعی خودمون بود منتی روی آب شناور میذاری و اگه 20 - 30 تا ماده مولد داشته باشی می تونی هر روز از روی سطح آب بچه ماهی بگیری
البته اگه می خوای اکواریومت جلوه طبیعی تری داشته باشه میتونی از گیاه هایی مثل دم گربه ای هم استفاده کنی
فواد جان به نظر من با ماهیت کاری نداشته باشی خیلی بهتره بزار زندگیشو بکنه
70 طول 50 ارتفاع 30 عرض
بچه ها غذای بچه کوپی رو بهم نگفتین
ماده مولد چیه؟
دم گربه ای چه نوع گیاهی هست از کجا میشه خرید چی باید برای رشدش بهش بدم
ماهی مولد به ماهی ای گفته میشه که حداقل 3 بار زایمتان کرده باشه و توی هر زایمانی که در پیش داره حداقل 30 بچه بدنیا بیاره
گیاه دم گربه ای یا الودیا ( egeria ) عکس و اطلاعات تکمیلیش رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید
http://www.thetropicaltank.co.uk/Plantdir/egeriad.htm
طبق تجذیه و تحلیل هایی که انجام دادم یکی از گیاه های خوب و سازگار با ماهیه گوپیه یکی از اشکالاتی که به این گیاه گرفته میشه عدم تحمل دماهای بالاست(رنج دمایی مناسب 10 -26 درجه سانتی گراد)ولی طبق آخرین تحقیقاتی که روی دمای مناسب برای ماهی گوپی صورت گرفته نتایج زیر به دست اومده (لازم دونستم اینجا عنوان کنم تا با مطالب غلطی که پشت ماهی گوپی در اومده مبارزه بشه)
محققان پی برده اند که
میزان تلفات ماهی های ماده آبستن و همچنین بچه ماهی هایی که تازه به دنیا آمده اند در دمای 29 درجه سانتی گراد ودما های بالاتر نسبت به ماهی هایی که در دمای 22.5 درجه یا پایین تر نگه داری می شوند بیشتر است.
ماده ها در دمایی بین 26 – 21 درجه سانتی گراد بچه های بیشتری بدنیا می آورند.
بچه ماهی ها در دمایی بین 26 -22.5 درجه سانتی گراد رشد بیشتری دارند.
منبع:http://www.guppydesigner.com
همون طور که میبینید از نظر دمایی و سختی آب با گوپی همخونی داره
چون این گیاه از طریق یرگ و ساقه مواد مورد نیازش رو جذب میکنه مثل یه فیلتر باعث تمیزی آب میشه و به همین دلیل هم باید از کود های مایع برای رشد بهترش استفاده کرد(مثل کود های مایع کنت)
صفحه 6 از 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
» سایت نژادهای گوپی (انجمن گفتگوی لاک پشتی و فیشنا)
» گلد فیش - Gold fish
» color fish
» شيرماهي ( آب شور) - Lion Fish