فایتر - Fighter
صفحه 5 از 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
رد: فایتر - Fighter
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
من امروز به دو آكواريومي سر زدم براي خريد –آب سبز و لارو آرتميا نتيجه رو خودتون ببينيد و قضاوت كنيد:
آكواريومي اول:
1- آب سبز همان آب كاهو است و بيرون فروخته نمي شه، كاهو را در آب بخيسانيد و بعد از دو روز كه آب سبز شد آن آب را به بچه فايتر ها بدين
2- لارو آرتميا همان خاويار آرتمياست كه در بسته هاي 40 هزارتوماني است كه بايد بخرم و فال فال كنم و در بسته 1000 توماني به شما بدم كه بايد 24 ساعت قبل از مصرف خيسانده شود
آكواريومي دوم:
1- آب سبز نه ، مرمر سبز كه يك ماده ي شيميايي و براي ضد عفوني كردن است و سمي است
2- لارو آرتميا آرتمياي زنده است در بسته هاي 500 توماني كه در صورت سفارش 10-20 بسته براتون ميارم
بعد هم بهم قطره ضد عفوني كننده داد تا بريزم توي آب فايترم و قرص كه هم قطره هم قرص آبي لاجوردي هستند. هر يك قطره در يك ليتر اينم عكسشه. به نظرتون استفاده كنم؟
شما بگين من با اين اختلاف نظر چه كنم و كدومشون درست ميگن و از كجا اين آب سبز و آرتميا رو بخرم؟؟
راستي بچه فايتر ها بعد از 24 ساعت هنوز به دنيا نيومدند.يعني اصلا تخمي نمي بينم چون توي لانه خيلي كف هست و اصلا زير اون ديده نمي شه. ولي فايتر پدر خيلي حساسه و همش مراقبه كسي به لانه نزديك نشه.تكان دادن لانه خيلي خطر ناكه من چكار كنم؟
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
آرتمیای آماده هم در در بازار هست ، که باید طبق دستور روش نمک و آب توش ریخت!
اینم یه مدلش:
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f24/topic-t1124.htm
در مورد ضدعفونی کننده چون نمی دونم چه نوعی هست و شما هم اسشم رو نگفتین(مثلا متیلن بلو و ...) هیچ نظری ندارم!
ماهی رو راحت بگدارید ، اگه تخم ها رو نبینید دلیل بر عذو وجودشان نیست ، لاروها بسیار کوچکند! و ممکنه به راحتی دیده نشوند! موفق باشید ، پرهام.
يعني اگه اصلا همو نزنن آماده ان؟
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
ولي روي ديگه ي خوي آنها رو توي اين چند روز كه فايتر پدر داره از تخم هاش مواظبت مي كنه ديدم.
خيلي زيباست 3 روزه غذا نخورده و با دهنش فداكارانه همه اش در حال جمع كردن لارو هاست..
وقتي مي رم بالاي ظرفش با عصبانيت مياد طرفم يه دوري مي زنه و وقتي مي بينه امنه دوباره ميره بچه هارو جمع و جور مي كنه.
نمي دونين چقدر زيباست
ولي شكل لارو نيستند يه نقطه هاي سفيدند كه حركت مي كنند و با سختي ديده مي شوند و مدام از لانه سقوط مي كنند.
من مديون و وامدار راهنماييهاتون هستم.
روز شنبه عصر تخم ريزي انجام شده.سه شنبه عصر خوبه كه فايتر پدر رو از تانك خارج كنم؟
من فردا پس فردا براي خريد آب سبز و لارو آرتميا ميرم پلاسكو.
راستي اون قطره كه عكسشو گذاشتم بهم گفتن همون متابلو ست مي تونم براي آب لاكپشت و آكواريوم هم ازش استفاده كنم؟
آب سبز رو زود تهیه کنید! چون ممکنه عمل آوری کمی طول بکشه! موفق و شاد باشید ، پرهام.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 12/1/2009, 01:10 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
معصومه جان دخترمو اذیت نکنی.دخترم مشکل پسنده سر یه شوهر رو هم خورده
خوب چرا عكساشو نمي گذارين؟اينجا فروم عموميه يه جوري صحبت كنين كه ما هم بفهميم
عكس مامان فايتر
اينم بابا فايتر فدا كار و لونه ي حبابي
و حالا بچه فايترا هنوز كيسه هاي غذا شون بهشون وصله
امروز بابا فايتر رو از تانك در آوردم توي يه تانك تمييز گذاشتمش و براش غذا ريختم خيلي عصباني شده بود كه از بچه ها جداش كردم و هنوز هيچي غذا نخورده.
با بيرون اومدن بابا بچه هاي شيطون هم شروع كردن از لانه خارج شدن و توي كل ظرف پخش شده اند.اين ريزه فايترا به هوا و سنگ هوا نياز ندارند؟
.براي بچه فايترا لارو آرتميا خريدم و گذاشتم تا آماده بشه و فردا بدم بخورند.ولي آب سبز رو هيچ يك از مغازه هاي پلاسكو نداشتند.
خودم مي خواهم درستش كنم.كاهو رو بندازم توي آب و بگذارم جلو آفتاب درست مي شه؟فكر كنم بشه
در مورد آب سبز آقتاب از کجا می آورید؟
masi عزیز ، فایتر ماده شما هم بسیار زیباست و جر باله های بلند چیزی از نرها کمتر نداره!
ممنون آقاي مهندس.
masi جان فايتر ماده ي قوي ايي هست فكر كنم سنش زياده و آماده شدنش راحته فقط توجه مي خواهد.و بايد در انتخاب جفت دقت كني.يه جفت مسن مثل خودش كه از نظر اندازه از خودش يزره بزرگتر باشه.
بايد كنار هم باشن طوري كه نر و ماده همديگرو ببينند.البته از پشت شيشه يعني تنگشون كنار هم باشه.مال من توي يك تانك بودند و با يه شيشه بينشونو جدا كرده بودم
مواظب باش شيشه تكون نخوره چون اينجوري پيش هم ميرند و همو مي كشند.(يكي از فايتر نر من قبلا همينجوري اونيكي رو كشت)
بعد از يه مدت مي بيني ماده هه شكمش بزرگ شده و نر هم خيلي بيشتر از قبل حباب مي سازه اين يعني هر دو آماده اند و مي تونند به تانك زايمان منتقل بشن
تانك زايمان بايد ميزان زيادي آب توش باشه 10-15ليتر و ارتفاع آب بايد15-20 باشه.وگرنه چون جاشون كمه همو مي كشند.البته تانك من 7ليتر گنجايش داره و چون ظرفه ارتفاع آب 12 سانت بيشتر نيست ولي خدارو شكر تا اينجا كه جواب داده.
سلام آقاي apb راست مي گيد توي اين زمستان من از كجا آفتاب بيارم
حالا نمي شه اين آب سبز رو بهشون ندم و فقط از همون آرتميا بخورند؟زنده مي مونند؟آخه آب سبز توي پلاسكو نبود.خيلي ها اصلا نشنيده بودند.يكي فقط شنيده بودو گفت من آب سياه دارم.
در مورد خشونت پدر به بچه ها . نه طفلكي خيلي مهربون بود و اصلا خشونت نداشت.ولي من توي مقاله خونده بودم از روز3-4 بعد از تخم ريزي بايد جداش كنم.ترسيدم حالا كه بعد از 3 ماه موفق شدم بچه هارو بخوره.آخه من صبح تا شب نيستم ترسيدم شب بيام ببينم همه ي بچه ها از بين رفتن اين شد كه جداش كردم.يعني نبايد اين كارو مي كردم؟آخي چه كار بدي كردم.
حالا كه جداش كردم اگه به تانك برش گردونم ممكنه عصباني بشه و ديگه از بچه ها مواظبتنكنه.حالا بچه ها زنده مي مونند بدون پدرشون؟
صفحه 5 از 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13