فایتر - Fighter
صفحه 11 از 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
رد: فایتر - Fighter
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
shima- کاربر متوسط لاک پشتی
mrh عزیز ، اگه بچه ماهی داری ، حتی خود والدینش هم ممکنه بخرونش ، ولی اگه تقریبا هم انداره فایترتون باشه ، مشکلی نیست! موفق باشید ، پرهام.
mrh- کاربر متوسط لاک پشتی
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 5/4/2010, 00:29 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فايتر ماده من دوباره آماده شد و شكمش گنده شده بود وزير دمش نشون مي داد كه شكمش تخم داره منكه از دفعه پيش نا اميد شده بودم ولي دوباره سعي كردم يكي از فايتر قرمزامو با ماده گذاشتم توي يه تانك چند روزي فايتر ماده تو همون تان ولي با يه شيشه جدا شده بود بعد كع نر لانه سازيش تموم شد ماده رو تا آب تانك رها كردم همه چيز خوب بود رفتم مهموني اومدم ديدم كف تانك پر از پر هاي فايتر نره ماده هه كلي زده بودش.
بعد اون نر رو بيرون آوردم و آب تانك رو عوض كردم و دوباره با يه نر ديگه امتحان كردم.
عكساشونو بعدا مي گذارم الان بچه فايترام5روزشونه و امشب براشون آرتميا درست مي كنم تا حالا با آب سبز و زرده تخم مرغ تغذيه مي شدند خيلي بانمك هستند
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
parsa_91- کاربر متوسط لاک پشتی
parsa_91 عزیز ، اونم قشتگه ، من بعد از این همه سال یه تانک مخصوص زنده زا ها دارم! موفق باشید ، پرهام.
اينكه تو اين چند روز مراقبت هيچي غذا نمي خورد و مدفوع هم خيلي كم داشت پس آب كثيف نمي شد. مدفوعش رنگ هميشگي نبود بلكه سفيد رنگ بود و از همه جالب تر اينكه ميرفت دور ترين نقطه ي جايگاه جاي كه خيلي از لانه دور باشه و اونجا مدفوع مي كرد اين خيلي برام جالب بود.
[b]در مورد آب سبز:من به دو روش اقدام كردم و از هر دو راه استفاده كردم.
1-راه اول روش مصنوعي( منبعشو بعدا اعلام مي كنم الان خاطرم نيست.) اينكه قرص هاي مخمر كه توي بازار هستند و دارو خانه ها براي چاقي مي فروشند رو تهيه كنيد اين قرص ها براي ايجاد جلبك سازي هستند.و 2تا از اونهارو توي شيشه نوشابه حسابيحل مي كنيم و بعد توي هم زن مي ريزيم و بازم مخلوط مي كنيم(چون حل شدنش خيلي سخته)بعد آب سبز مايل به زرد ميشه و بوي كف دريا مي گيره.حالا آب سبز مصنوعي مون آماده است.توي هر 20 ليتر آب 2 ظرف نوشابه در هر وعده مي تونيم استفاده كنيم.(من دارم از اين روش استفاده مي كنم البته كنارش آب سبز طبيعي هم آماده كردم.
2-روش طبيعي.از آب آكواريوم ور داشتم ريختم توي شيشه نوشابه و جلوي نور آفتاب قرار دادم 2-3هفته طول مي كشه تا آب سبز بشه ولي الان يك هفته گذشته و هنوز آب سبز نشده به همين خاطر كمتر ازون استفاده مي كنم.
من 2-3بار با اين آب در روز به بچه فايترام ذا مي دهم و بين اين 2-3 بار اونارو با زرده تخم مرغ تغذيه مي كنم تا بچه هايي كه غذا گيرشون نيومده سير بشوند.
تخم مرغ هم آب پز كردم و بعدزرده شو جدا كردم گذاشتم توي فريزر و هر ميان وعده اندازه يه نخود در جدا مي كنم مي گذارو توي جوراب نازك زنانه و شيره اش رو به ماهي هام ميدم جوراب رو توي چهار طرف و وسط ظرف مي زنم و بعد اونو تمييز مي شورم تا ذره هاي غذا بهش نمونه.
جوحه فايترا بعد از بيرون آمدن از تخم تا 3 روز غذا نمي خوان(تا وقتي كه يه كيسه كوچيك بهشون وصله)من از روز دوم بعد از تولد شروع به غذا دهي كردم.تا3-4رو ز با آب سبز و مكمل زرده تخم مرغ غذا دهي مي شوند و بعد ازون با آرتميا و باز مكمل زرده تخم مرغ
براي آرتميا هم امروز اقدام كردم و تجربياتم رو چشم مي نويسم[b]
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
همچنین زئوپلانکتون
در نتیجه کیفیت آب آکواریوم من 20 هست از این نظر
-
-
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
دوست من داشت میگفت تو اکواریوم اونقدر دنبال هم کردن که مجبور شدم درش بیارم از پیش اون یکی ماهیا
گوپی های من که 24 ساعته سر جنگ دارن با هم نمیدونم چیکارشون کنم فقط همدیگرو میزنن
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 11 از 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13