فایتر - Fighter
صفحه 13 از 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
رد: فایتر - Fighter
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
آوردمش توی اتاقم که گرم ترین جای خونه است
گیاهاشم لای قلوه سنگه راحت در میاد کاری می تونم برای سالم موندن گیاها بکنم؟
shinili- دوست گفتگوی لاک پشتی
بی شباهت به شوید نیست گیاهاش
یک روز در میون که گفته چون آب تبخیر میشه آب کلردار هم بریزی برای فایتر مشکلی پیش نمیاد. فایتر به کیفیت آب حساس نیست، به اکسیژن آب حساس نیست (چونکه مکانیزم تنفسش با ماهی های دیگه فرق می کنه)، به غذا حساس نیست و تقریبا هر غذایی براش بریزید می خوره. ماهی نسبتا سخت جونیه. تمیزی آب خیلی براش مهم نیست ولی همونطوری که قبلا هم گفتم اینا شرایط زنده موندنشه نه زندگی کردنش.
اگه می خوای فایترت سالم باشه و سرحال بهتره که آبو بذاری کنار کلرش بپره و یه ذره مونده بشه و مثلا هفته ای یه دفعه (در صورتی که تبخیر آب تنگ زیاد نباشه) با استفاده از یه شیلنگ نازک نصف آب تنگو به همراه آشغالهای کف تنگ، خالی کنی و بعد همون آبی را که گذاشتی کنار بریزی براش. چون توی تنگ نگهداری می کنی پس شرایط استفاده از هیتر را نداری پس بهتره یه جایی بذاریش که دمای هوای اتاق بالا باشه. فایتر یه ماهی به شدت گرمسیریه بنابراین در مقابل سرما ضعیفه. در مورد غذا هم که دیگه کاری نداره می تونی به نزدیکترین آکواریوم فروشی مراجعه کنی و یکی از غذاهای تترا یا سرا که برای فایتر مناسب باشه تهیه کنی.اگه دیگه خیلی نخوای هزینه کنی براش می تونی یه بسته کرم توبیفکس یا کرم خونی بخری براش ولی فقط یادت باشه باید مقدار کمی غذا بهش بدی. چون فایترتو داری به تنهایی و توی تنگ نگهداری می کنی می تونی از موجودات خاص هم برای تغذیه استفاده کنی مثل کرم خاکی شسته شده، دافنی شسته شده، حشرات کوچک که عشق فایتره (این غذاها برای ماهیهای آکواریوم عمومی به هیچ وجه توصیه نمیشه)
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
مشکل هزینه نیست وقته
وسط امتحاناست من هیچی وقت ندارم یعنی ختا 1 ساعت
فروشگاه ماهی تزیینی و لوازم آکواریوم
البته سایتهای دیگه ای هم دیدم تا حالا ولی اینو همین الان جستجو کردم و پیدا کردم.

راستی تا یادم نرفته بگم می تونی به فایترت تیکه های کوچک گوشت یا جگر بدی. مطمئن باش خیلی استقبال می کنه.
==================
حال فایتر خوبه غذا نمی خوره ولی
فکر نمی کنم زیاد جوون باشه
من فایتر خریدم میخوام بدونم هر چند وقت یکبار باید آبش عوض بشه ؟؟؟؟
آبش آب تصفیه باشه مشکلی داره یا اب شیر؟؟
غذا بهش لوفاک - پولکی (البته نه ایرانی) - بیومار میدم
با مولی کوپب میشه انداختش؟؟ تویه تانک 90 لیتری؟؟
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
یه غذای مخصوص فایتر هم هست اگه اشتباه نکنم از Tetra. بهتره از اونا هم بهش بدی. می تونی هر چند روز یه بار قطعات ریز گوشت مرغ یا گوشت قرمز و یا جگر هم بهش بدی.
اگه می خوای تو تانک 90 لیتری بزاریش دیگه برای چی می خوای آبشو عوض کنی؟
اگه مولی ها درشت باشن میشه نگهداری کرد البته تو آکواریوم 90 لیتری. بهتره براش کوزه یا چوب و یا همچین چیزایی بزاری تا بتونه اونجا قایم بشه. اینجوری ماهیهای دیگه رو هم زیاد اذیت نمی کنه. البته باید قید بچه ماهی هاتو بزنی چون فایتر یه شکارچی فوق العادست.
msafdel نوشته است:استفاده از آب تصفیه شده شهری بصورت مستقیم برای همه ماهی ها مشکل سازه مگر اینکه یه سری از کارها روی اون آب انجام بشه مثل استفاده از داروها برای از بین بردن کلر آب و ....
یه غذای مخصوص فایتر هم هست اگه اشتباه نکنم از Tetra. بهتره از اونا هم بهش بدی. می تونی هر چند روز یه بار قطعات ریز گوشت مرغ یا گوشت قرمز و یا جگر هم بهش بدی.
اگه می خوای تو تانک 90 لیتری بزاریش دیگه برای چی می خوای آبشو عوض کنی؟
اگه مولی ها درشت باشن میشه نگهداری کرد البته تو آکواریوم 90 لیتری. بهتره براش کوزه یا چوب و یا همچین چیزایی بزاری تا بتونه اونجا قایم بشه. اینجوری ماهیهای دیگه رو هم زیاد اذیت نمی کنه. البته باید قید بچه ماهی هاتو بزنی چون فایتر یه شکارچی فوق العادست.
جدیدا داره حباب سازی میکنه و بیشتر باله هاش بازه!!!! حباب هاشم ریزن
یکی دیگه دارم که فعلا حباب نساخته و حالت مجسمه میشه یعنی ثابت یجا وایمیسه بدون اینکه باله های کوچیک بغل آبشش رو تکون بده . برای چیه؟؟؟
parsaa_91- دوست گفتگوی لاک پشتی
تمام فایترهای نر حباب سازی میکنند و این چیز عجیبی نیست. بی تحرکی می تونه از دما یا فضای کوچک باشد.
آب 24 مانده از شیر سرد استفاده کنید. در تنگ نیاز به تعویض آب ندارند. فقط برای اینکه آب که بخاری می شود، آب سنگین نشود، آب 24 مانده اضافه کنید.
از وقتی هم غذا می خوره خیلی شیطون شده
لابه لای سنگهاش کلی بازی می کنه
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
ميخواستم بدونم ايا فايتر دم ريش ماده هم هست؟؟؟
اگه هست چه فرقي با نرش داره؟؟؟
اخه يدونه دارم باله هاش كوتاه تر از نرهام هست
پيشاپيش ممنون
sarvar956- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 13 از 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13