فایتر - Fighter
صفحه 2 از 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
رد: فایتر - Fighter
مادهاش معمولین مثل نرها خوشگت نیستند سادترند کمی هم تغییر رنگ مده روشن وخیلی تیره مشه
LAKI _GOEE- کاربر تازه وارد لاک پشتی
sara_b211 عکس ها که دیده نمی شوند ، ولی اگه دیدم ، بهتون می گم.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
طبیعیه فایتر اینطوری از اکسیژن استفاده می کنه برای همین هم هست که می گن ارتفاع آب فایتر ها نباید خیلی زیاد باشه اینطوری می تونه توی آب های راکد زندگی کنه و توی آکواریوم های بدون پمپ اکسیژن که البته ارتفاع کمی دارند دوام بیاره.میاد روی اب مثل اینکه بخواد نفس بگیره دهنشو میبره بیرون اب و بعدش دوباره میره زیر اب بنظرتون طبیعیه
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
به نظر برای تغذیه بیش از اندازه است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
همه ی ماهی ها آبشش دارند و داشتن آبشش به این معنیه که اونها از اکسیژن محلول در آب استفاده می کنند. در آب راکد این اکسیژن به اندازه ی کافی وجود نداره چون از آب خارج می شه، از طریق پمپ اکسیژن و حبابی که در آب ایجاد می کنه و تا سطح آب میاد اکسیژن وارد آب می شه و در اکثر مواقع فایتر خودش زحمت این کار رو می کشه.پس اگه اینجوریه چرا ابشش داره
خیلی ممنون!فکر میکنم همین باشه!چون من نمیدونم چقدر باید بهش غذا بدم!روزانه حدود 2سانتی متر گوشت مرغ میخوره! : خیلی ممنون :m/:
من فایترهامو از یه اکواریمی تازه باز شده در بازار تره باره فرحزاد خریدم
مادهاش معمولین مثل نرها خوشگت نیستند سادترند کمی هم تغییر رنگ مده روشن وخیلی تیره مشه
ميشه لطفا آدرسشو برام تايپ كنين؟
كسي نمي تونه به من كمك كنه كه بفهمم فايتر هام نر هستند يا ماده؟اين تصويرشونه
اينم آدرس تصاوير اگه عكسها ديده نشد
http://a.imagehost.org/view/0062/01_7
http://a.imagehost.org/view/0499/02_3
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
راستی چرا باله مخرجی پایینیه پاره شده؟
فایترهای نر رنگ پررنگتری نسبت به ماده ها داشته و زیباترند ، درشت تر بوده و باله های برلندتری دارند ف آشیانه جباب هوا در سطح آب می سازند ، ماده ها معمولا بسیار کم رنگ و کرم با قهوه ای هستند و کم رنگ تر و کوچک تر از نرها و لو باله های کوتاه تری دارند و برعکس شکمشون کمی چاق تره.
فابترهای نر من:
فایتر ماده من:
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
مهندس پرهام شما فكر مي كنيد فايتر ماده از كجا مي تونم پيدا كنم اين پيدا كردن فايتر ماده واقعا برام معضلي شده مركز معتبري كه بتونم ازش خريداري كنم
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
لاکی جان ، من اون ظرف های مخصوص فایتر رو با فیمت گرانی اولین سری مه وارد شد خریدم که جنسشون هیلی خوبه ، هم اکنون تو بازار هست ، ولی اندازه شون تصف شده !!! و از اون بد تر کیفیت شیشه اش بد شده ، شده مثل پلاستیک و از همه بدتر فیمتش بعضی جاها گرون تر شده و بعضی جا ها همون قیمت مونده :scratch: قیمتش اون موقع اگه اشتباه نکنم 15000 - 16000 تومن بود ، چراغ هم داره که رنگ نورش آبیه ، ولی اکسیژن نمی ده ، برای همین باید پمپ هوا داشته باشی تا بتونی توش مولی نگه داری. در ضمت در فدیمی هاش که بزرگند می شه ، جدیدهاش که!!!
اسمش روشه دیگه. فایتر
اين مطلب آخرين بار توسط available404 در 8/31/2009, 15:42 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
:
پيشنهاد مي كنم آقاي محمد فر يه دستي به سر و روي اين انجمن بكشن و بخش هاي مربوط به ماهي هاي آكواريومي هم اضافه كنند. همون طور كه مي بينيد خيلي از دوستاني كه تو اين انجمن هستند ماهي آكواريومي دارند از جمله خود آقاي محمد فر و پرهام بيهقي
volvox68- کاربر متوسط لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13