گلدفیش - GoldFish variety
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3
رد: گلدفیش - GoldFish variety
چون گلدفیشها سنگها رو برای پیدا کردن غذا تو دهنشون می کنن بهتره از سنگهای گرد استفاده بشه چون سنگهایی که لبه های تیز داشته باشن ممکنه اونا رو اذیت کنه. سنگهای سیلیس انواع مختلفی داره پیشنهاد می کنم اگه می خواید سنگ سیلیس استفاده کنید نمونه هایی را تهیه کنید که ریز هستن و خیلی شبیه شیشه هستن. این نوع سیلیس جنسش خیلی سخته و توی آب رسوب نمیده. یه پیشنهاد دیگه هم دارم: اگه از سنگهای گرد سیاه رنگ ریز استفاده کنید نمای آکواریوم گلدفیشها خیلی متفاوت میشه. ماهیران نمونه هایی از اونها را داره. بد نیست قبل از خرید اونها را هم از نزدیک ببینید.
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من از 2-3 روز پیش که به گل فیش هام از این کرم های خونی دادم دیدم گلد فیشهام 2-3 تاشون کف آب ثابت میمونن و تنفسشون تند شده و رگ های خونی ازشون زده بیرون (زیر چشم یا روی باله ها) و یکی دیگه هم (از ایمن 2 پره هاست) تمام دمش ریش ریش شده.
اگه غذا بدم باز میخورن اما این علایم رو دارن و فکر میکنم بد جور مریض شده باشن. لطفا کمکم کنین
ممنون
ef_3pehr- کاربر تازه وارد لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
اینم عکساشونه
www.kgv.ir/1.jpg
www.kgv.ir/2.jpg
DIABOLO- کاربر تازه وارد لاک پشتی
در تکثیر ماهی ها فقط نگهداری نر و ماده در کنار هم شرط نیست. موارد دیگه ای هم با توجه به نوع ماهی مورد نظر باید رعایت بشه.
-
با ماهیران که تماس گرفتم گفتن نباید بهش کرم خونی میدادی! (البته فکر میکنم چون کرم خونی منجمده و اینا از چین میارن و حداقل 30 روز بدون یخچال توی کانتینر آبپر میشن، بهتره نه به گلد فیشها نه به ماهی های دیگه از این کرمهای منجمد بدیم)
درهرحال خواستم یادآوری کنم
منم تازه عضو شدم.کار من پرورش و تکثیر گلدفیش بود.تقریبآ اکثر گلدفیشایی که دیدین یا شنیدین رو دارم از یه سریشونم تکثیر کردم .خوشحال میشم بتونم کمکی بهتون بکنم
matin- کاربر تازه وارد لاک پشتی
يه سوال خيلي فوري دارم.شارك سياه يا همون دكترفيش دارم.ديروز گلدفيش ردكپ خريدم ،شارك اذيتش ميكرد جدا كردم حالا ايد چكار كنم ؟؟ يعني اگه با هم باشن گلدفيشام ميميرن ؟؟؟
hooman04- کاربر تازه وارد لاک پشتی
hooman04- کاربر تازه وارد لاک پشتی
هرچه سریعتر اونها را از هم جدا کنید.
-
بماند که فروشنده هم چیزی نگفت
اما دوستان نکته اینجاست که اینها هیچ مشکلی با هم نداشتن و با مسالمت دارن زندگی می کن.ولی پلاتی گلد فیش ها رو اذیت می کرد مجبور شدم از آکواریوم درش بیارم!
ماهی کوچولو282- کاربر تازه وارد لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مگه این دوتا با هم نمی سازن؟
پس چرا اون یکی آنجل کاری به کار گلد فیش ها نداره؟
ماهی کوچولو282- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 3 از 3 • 1, 2, 3