زخم بدن گلدفیش
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها
زخم بدن گلدفیش
ماهی دیگه ای پیشش نیست و شرایطشم مثل همه ماهیهای عید دیگه هستش. اصلا هم بیحال نیست.
ممنون میشم بگید مشکلش چیه و چطوری میشه درمانش کرد .
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
رد: زخم بدن گلدفیش
قرص Sera backtopur direct رو ابتیاع بفرمایید و طبق دوزش تا سه روز استفاده کنین( به زخم ماهی گلدفیش روی عکس دقت کنین) اگر بهتر نشد، دوباره سه روز تکرار کنین
توصیه:
دمای آب رو باید کمی بیشتر کنین تا شرایط قارچ و باکتری از بین بره.
بعد از سه روز آب تازه تهیه کنین؛
هر بار که آب رو تعویض میکنین مقدار اندکی نمک بدون ید داخلش بریزین تا شرایط پیدایش قارچ از بین بره.
وجود انتی بیوتیک در آب، اکسیژن رو به شدت کم میکنه، پس باید به فکر سنگ هوا باشین!
از اونجایی که این محلول، حاوی متیلن بلو هست، نباید از محلول دیگری که حاوی متیلن بلو باشه استفاده کنین.
اگه شرایطش خیلی وخیم باشه، میتونین یک قرص رو داخل یک پارچ آب بندازین تا حل بشه و بعد سنگ هوا رو بذارین تا اکسیزن دهی بشه، همه چیز که ردیف شد، ماهی رو دقیقا به مدت بیست دقیقه داخل پارچ بذارین. بعد از بیست دقیقه اون رو به تانک منتقل کنین.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
آقا افشین ماهی عید هم یه موجود زنده است. گناه که نکرده اسیر دست ما آدما شده . حتما ارزش 8تومن رو داره.
زخم درست مثل عکسیه که گذاشتین فقط در انتهای بدنشه و بزرگتره. مشکل اینجاست که ماهی داخل تنگه. فکر کنم روشی که با پارچ گفتید بهتر باشه.
یه سوال دیگه. این بیماری امکان داره بکشه ماهی رو؟ چون کرج هستش و باید تا آخر هفته صبر کنم.
خوشحالم که به دردتون خورد.
ماهی گلدفیش ترجیحا نباید داخل ظروف کروی شکل باشه چون انعکاس صدا ها مثل بلندگو عمل میکنه و به شدت استرس زایی میکنه. لیکن در این مورد خاص، او انجا که یه قرص مخصوص 50 لیتر آبه، هر چه قدر آب بیشتری استفاده کنین بهتره... استفاده از پارچ آب( حدود دو لیتر) هم توسط شرکت سازنده، در صورتی پیشنهاد شده که ماهی وضعیت حادی داره اما این به این معنی نیست که بعد از بیست دقیقه ماهی کاملا مداوا خواهد شد. لذا اگه از این روش استفاده میکنین، یک روز به ماهی استراحت بدید و دوباره سه روز درمان عادی رو شروع کنین.
مشکل اینجاست که ماهی داخل تنگه. فکر کنم روشی که با پارچ گفتید بهتر باشه.
به نظر من بهتره ماهی رو موقتا داخل تشت نگه دارین که حدود 10 لیتر اب جا میگیره، این طوری دوز دارو رو راحتتر میتونین به دست بیارین.
متاسفانه بله؛ عامل این قبیل بیماری ها خطرناکن و منجر به بی اشتهایی، ترس، تغییر رنگ، حرکات چرخشی، بزرگ شدن چشم و حتی مرگ ماهی میشه.
این بیماری امکان داره بکشه ماهی رو؟
تا یادم نرفته یاد آوری کنم که :
هر وسیله ای رو که با ماهی در تماس باشه(مثل دستتانتون) رو حتما ضدعفونی کنین.
این آنتی بیوتیک قویه و ماهی رو ضعیف میکنه پس ترجیحا بهتره کمی از غذاهای مقوی استفاده کنین.
داروهای به شکل قرص و پودر(حتی نمک) رو حتما تو یه لیوان آب حل کنید و بعد به تانک اضافه کنید.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
http://www.apbaquaterrarium.com/sitehaye%20digar.htm
ظرف های کروی بسیار نامناسبند! موفق باشید ، پرهام.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
» زخم شدن گلدفیش
» گلدفیش و بامبو
» گلدفیش - GoldFish variety
» بیماری گلدفیش (باد کردن شکم)
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی آبزیان و آکواریوم :: بهداشت و بیماری های آبزیان :: انواع بیماری آبزیان و طریقه درمان بیماریها