گلدفیش - GoldFish variety
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3
رد: گلدفیش - GoldFish variety
از روی عکس نمیشه خیلی دقیق قضاوت کرد ولی به نظرم رگهای خونی توی دم ماهی هست؟ درسته فواد جان؟
لوچها این رفتارو با بقیه گلدفیشها هم دارن؟ (احتمالا به خاطر اینکه پر و بال این گلدفیش بزرگه و حرکتش خیلی کنده خیلی اذیتش می کنن)
فواد جان چرا جداشون نمی کنی؟
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
بله آقای صافدل، متاسفانه این گلدفیش (گلی) را با آروانا انداخته بودند و این بلا سرش آمده بوده. الان باز شرایطش بهتر است.msafdel نوشته است:از روی عکس نمیشه خیلی دقیق قضاوت کرد ولی به نظرم رگهای خونی توی دم ماهی هست؟ درسته فواد جان؟
لوچها با بقیه گلدفیشها کاری ندارند، من چیزی ندیدم. کت فیشها هم تا حالا ندیدم کاری با گلدفیشها داشته باشند. راستش را بخواین خیلی دوست دارم جدا شون کنم، علتی که می خواستم واگذارشونم کنم همین بود. متاسفانه اصلا فضا برای قرار دادن یک تانک دیگه ندارم. دو تا تانک دارم؛ تانک زنده زا هام که از مولی و گوپی و بچه هاشون اشباع شده! تانک گلدفیشها هم چنین وضعیتی دارد. نمی دانم باید چه کنم.msafdel نوشته است:لوچها این رفتارو با بقیه گلدفیشها هم دارن؟ (احتمالا به خاطر اینکه پر و بال این گلدفیش بزرگه و حرکتش خیلی کنده خیلی اذیتش می کنن)
فواد جان چرا جداشون نمی کنی؟
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
-
به جوشهای سفیدی که روی لبه باله ها و روی صورتش هست نگاه کنید و به لبه باله ها که ضمخت هستن. البته همیشه علائم به این واضحی نیستن.
-
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
شیوا خانم تا خدیجه آقای بیچاره توهم نزده اسمشو عوض کنید.
خواهش می کنم فواد جان. آره یه خورده شبیه به سفیدکه. تشخیص این جوشها توی بعضی از نژادها مثل کوی یه کم سخت میشه
-
این همه تولید مدفوع گلدفیشها طبیعی است؟
نتیجش میشه همین دیگه
البته بهتره سلامتی گلدفیشها را هم چک کنی چون ممکنه اسهال داشته باشن
-
مجيد- کاربر متوسط لاک پشتی
-
با مولی که اصلا، یا مولی خورده می شود (اگر کوچک و لارو باشد) و یا مولی به بدن گلدفیش حمله می کند و گلدفیش را اذیت می کند.مجيد نوشته است:ميشه آنهاروبا مولي در يك آكواريوم نگهداري كرد؟
-
می خوام برای اکواریوم گلدفیش از زد جلبرگ استفاده کنم می خوام بدونم بدونم مشکلی برای گلدفیش ایجاد نمیکنه؟
و از این زد جلبرگ های تترا و سرا کدام بهتره؟
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
درگیری و زد و خورد بین گلدفیش ها هم وجود داره؟
(امروز آقا خدیجه(همون ماهی گلدفیش معمولی که امسال 4سال میشه که توی تنگ بوده و قرار بود به آکواریوم منتقل شه)وارد تانک 60لیتری شد که یه ریوکین هم توی اون تانک بود هم جثه هستن جفتشون .ساعتهای اول خبری نبود و فقط خدیجه یکم دنبال ریوکین میکرد اما کم کم درگیری جدی شد دنبالش میکرد و به شکمش ضربه میزد و اون بیچاره تپلی هم میخواست فرار کنه اما حرکاتش خیلی سریع نیست...متوجه شدم باله ی مخرجی ریوکین یکم کنده شده!!!نمیدونم کار خدیجه بوده یا به سنگها گیر کرده.این شد که آقا خدیجه به تنگ کذایی برگشت و از این بابت کلی هم مشعوف شده بود و الان میتونم برق شادی رو توی چشماش ببینم!البته ایشون 2سال پیش هم یه گلدفیش کوچک رو طی یک شب تا صبح به قتل رسونده بود نمیدونم چطوری!)
وقتی گلدفیشها به شکم همدیگه ضربه می زنن ممکنه برای جفتگیری باشه. این ضربه ها اگه با پهلوها باشه معمولا برای جفتگیریه.
پی نوشت: تبریک میگم هم بابت آکواریوم جدید و هم بابت اینکه با خرید یه ریوکین نگهداری از گلدفیش را جدی تر ادامه میدید
-
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
msafdel نوشته است:بله درگیری بین گلدفیشها هم وجود داره. معمولا گلدفیش معمولی Common Goldfish را پیش گلدفیش های فانتزی نگهداری نمی کنن. چون گلدفیش معمولی حرکاتش سریعه می تونه باعث اذیت و آزار گلدفیشهای فانتزی بشه. میشه اونها رو با کوی ها نگهداری کرد (البته من خودم در این زمینه تجربه ای ندارم و اینو فقط تو یه سایت در مورد کوی خوندم).
وقتی گلدفیشها به شکم همدیگه ضربه می زنن ممکنه برای جفتگیری باشه. این ضربه ها اگه با پهلوها باشه معمولا برای جفتگیریه.
پی نوشت: تبریک میگم هم بابت آکواریوم جدید و هم بابت اینکه با خرید یه ریوکین نگهداری از گلدفیش را جدی تر ادامه میدید
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟نگین که خدیجه میخواسته جفت گیری کنه پسرم میخواسته داماد شه من نزاشتم؟؟؟آخه بنظرم اومد خیلی ریورو آزار میده چه خشن.
ممنونم!
چشم آقا محمد حتما عکس هم قرار میدم تاحالا که هرچی عکس گرفتم ماهیا توش در حال حرکت بودن خوب نشده...
ابش رو الان یک هفته هست عوض کردم.
abtin3- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
-
قصد داره با سینگ های سیلیسیه سفید که ریز هم هستن تعویضشون کنم
2تا مشکلی که پیش میاد و میخوا م راهنماییم کنید اینه:
1.سنگهای سیلیسی باعث سنگینی آب میشه این واسه گلدفیش ها ضرر داره؟
2.من دیدم ریوکینم سنگ ها رو کم کم جابهجا میکنه ممکنه سیلیسیهارو بخوره یا گیر کنن داخل دهانش؟
ممنون
صفحه 2 از 3 • 1, 2, 3