کثیف شدن آب تراریوم
کثیف شدن آب تراریوم
مردم بس که آب تراریوم لاک پشتمو عوض کردم
3سوته فاتحه ی آب تمیزو میخونه. ماکزیمم یه هفته ای باید آبو عوض کنم
چیکار کنم دیرتر کثیف شه؟؟؟؟
مروارید خانوم- کاربر خوب لاک پشتی
رد: کثیف شدن آب تراریوم
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
مروارید خانوم- کاربر خوب لاک پشتی
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f8/topic-t2646.htm
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f8/topic-t2651.htm
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f8/topic-t794.htm
https://lakposhtha.forumfa.net/montada-f8/topic-t151.htm
موفق باشید ، پرهام.
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 6/7/2010, 05:21 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
homayoon- کاربر تازه وارد لاک پشتی
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
honey عزیز ، تاپ فیلتر آتمن سایز متوسط یا کوچک! اندزه کوچک رو پیشنهاد نمی کنم ، متوسط بهتره! طول لاک لاک پشتتون چقدره؟ من می تونم براتون به صورت کامل ارسال کنم تا تبدیل به بیوفیلتر هم بشه! اگه خواستید پیام دهید! موفق باشید ، پرهام.
اینجا نمیتونم پیدا کنم یه عکس ازش دارین ببینم چیه؟
لاکی من 5 سانتیه
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
منم از تمیز کردن کامل آب کل تراریوم خسته شدم...یه چند ماهی هست که فقط ماهی یه بار آب تراریوم رو کامل عوض می کنم تا شیشه و کف تراریومو بشورم ، بقیه موارد آب تراریوم رو کامل عوض نمی کنم فقط مقداری از روش با یه ظرفی بر می دارم تا نصفه و چندتا پارچ آب که از 2 روز قبل پر کردمو می ریزم روش....می خوام بدونم این کار خوبه و کافیه برای تعویض آب؟
مشکلی که دارم اینکه فضولات لاک پشت به هر حال ته تراریوم می مونه و با تعویض آب تراریوم با این روش ، کامل تمیز نمی شه و خارج نمی شه.....
بااین مشکل چیکار کنم؟؟ فیلتری که توی تراریوم دارم یه مدل ایستاده سیاه رنگه که یه اسفنج داخل خودش داره که روزی 1-2 ساعت روشن می کنمش.
Cleopatra7th- کاربر متوسط لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
این فیلتری که دارم کار می کنه .... 1) یعنی از ضعیف بودن فیلتره؟؟ 2) مشکلی نیست تمام روز روشن باشه؟ از جهت حرکت موجی آب می گم...فکر کنم تا اونجایی که از کتاب نگهداری از لاک پشت های شما پارسال خریدم و خوندم نوشته بود این لاک پشت ها مال آب های آرام هستن و من فکر کردم اگه فیلتر دائم روشن باشه حرکت موجی آب اذیتش کنه...( توی اسباب کشی این کتاب و گم کردم خیلی دقیق دیگه یادم نمی یاد)
3) اسم این فیلتر تاپ فیلتره؟؟
و مرسی بخاطر جواب دادنتون ...فکر نمی کردم به این زودی جواب بگیرم!!
نه مشکلی نیست(اگه مارک خوبی باشه!) - نه اگه قدرات مناسبی داشته باشه ، حرکت موجیی که در آب ایجاد میی کنه زیاد نیست و قابل استفاه می باشد! اگه باز کتاب رو خواستید از طریق همین سایت و با پیام دادن به من می تونید تهیه کنید!
همون طور که مهندس حان گفت ، اسمش تاپ فیلتره و یه نوع ذیگه هم هست که برای لاک پشت خوبه ، ولی نه به اندازه این یکی(و بسیار گرون هم هست) اسمش فیلتر اکسترنال هست!
برای تصفیه بهتر آب باید سیکل ازت طی بشه! و شما به 1 بیوفیلتر نباز داید ، شما می توانید با خرید تاپ فیر و اضافه کردن موادی به آن به بیوفیلتر بسازید!
اگه دوست داشتید ما در سایت بهترین نوع تاپ فیلتر و موادش رو داریم! فقط اندازه تانک و لاک پشت هاتون رو به من با پیام خصوصی ارسال کنید ، تا براتون هزینه و ... رو بگم! موفق باشید ، پرهام.
1)من نمی تونم به همین فیلترم موادی رو اضافه کنم که به قول شما بیوفیلتر بشه؟ حتما باید فیلتر رو هم عوض کنم؟ از این نظر می گم که چون کار می کنه و فقط من روزی 1-2 ساعت روشن می کردم و اگه ضرری واسه لاک پشت نداشته باشه و همیشه روشن کنم خوب می دونم آب تمیز تر می شه.
2) اون اسفنج داخل فیلتر رو من هفته این یه بار می شورم..این مقدار کافیه یا باید زودتر بشورمش؟ ..بازم مرسی، رزا.
شنشتن اسفنج هم بستگی به حجم فیلتر و تمیز و کثیف بودن اون داره! موفق باشید ، پرهام.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
» مشکلات تراریوم منو میشه بگین
» کثیف شدن زود به زود آب لاک پشت ها
» تراریوم ما خوب هست؟
» تراریوم از جنس غیر از شیشه