کثیف شدن زود به زود آب لاک پشت ها
کثیف شدن زود به زود آب لاک پشت ها
یه سوالی واسم پیش اوومده دوست دارم تمام کسایی که اینجا میان جواب بدن لطفا ! مرسی !!
راستش من چند ماه قبل واسه لاک پشت هام یه تراریوم ساختم و تهش رو پر کردم از سنگ دریا ( که نه زیاد ریزن نه زیاد درشت) و یه تصفیه کن هم گذاشتم توو آبشون ولی با این وجود آبشون هر هفته باید عوض بشه چون یک هفته طول نمی کشه که آبشون کثیف میشه و بوی بد مده و وقتی آبشون کثیف میشه خودشون هم از اوون جنب و جوش میفتند مخصوصا روزایی که پوست اندازی می کنن خیلی زود کثیف می شه !!
می خواستم ببینم همه این مشکل رو دارن ؟؟؟ آخه من خسته شدم از بس آبشونو عوض کردم و سنگارو شستم
محمدفر : سوالتون را در بخش مناسب آن بپرسید. انتقال داده شد به بخش شرایط آب.
Ata- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: کثیف شدن زود به زود آب لاک پشت ها
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
خوشبختم از آشنایی تون. آتا جان منم دقیقا این مشکل رو دارم اندازه آکواریومم کوچیکه و دو تا لاکپشت ده سانتی دارم تازه من فیلتر و اینجور چیزها رو ندارم یعنی با حداقل امکانات سه چهار ساله که دارم از این لاکپشتها مراقبت میکنم منم مثل شما همه سعی مو میکردم که آب تمیز بمونه ولی خوب همچنان کثیف میشد تنها پیشنهاد من به شما اینه که اگه میتونید سنگهای آکواریوم رو بردارید چون تمیز کردن با وجود اون سنگها واقعا خیلی سخته منم چند سال بود که کف آکواریومم پر سنگ بود ولی متاسفانه یکی دو ماه پیش گوشه لاکپشتم عفونت کرد که علتش کثیفی آب بود هرچند بنظر تمیز می اومد بالاخره همه سنگها رو بیرون ریختم. الان کارم به مراتب راحت تر شده و تصمیم گرفتم یک آکواریوم بزرگ براشون بخرم . اگه فعلا امکان خرید یک فیلتر بهتر رو ندارید لطفا سنگها رو بردارید تا لاکپشتهاتون سالم بمونن. ضمنا اگه یه فیلتر نو خریدید و ازش راضی بودید لطفا مارکش و مغازه ای که ازش خریدید رو به من هم بگید چون منم قصد تعویض آکواریوم رو دارم.
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
من زنگ زدم انتشارات گفتن فردا تماس بگیرم تا ببینن واسه تبریز واسه کودوم کتاب فروشی فرستادن ! اگه هم که نفرستادن خودم از تهران تهیه کنم !!!
استی تو کتاب نگهداری از لاک پشتهای گوشت قرمز رو داری ؟
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی