کثیف شدن آب تراریوم بعد از 2 روز
کثیف شدن آب تراریوم بعد از 2 روز
آب تراریوم من هر 2 روز 1 بار باید عوض شه خیلی خیلی کثیف میشه.
قسمت بیوفیلتر هم ابر با بافت درشت هست بیو سرامیک - پشم شیشه - زغال اکتیو - بیوبال ولی آب اصلا تمیز نمیشه میشه راهنمایی بفرمایید؟
اینم عکس:
مرسی.
sina- کاربر تازه وارد لاک پشتی
رد: کثیف شدن آب تراریوم بعد از 2 روز
jigili- کاربر خوب لاک پشتی
میشه یه عکس از تراریوم خودتون بزارید؟
بعد اگه پمپ جدید بگیرم آب همین قدر که هست تمیز میکنه آب رو یا باید آب بازم زیاد شه؟
مرسی.
چشم شب عکس میزارم.من قیلا هر 2 روز باید آب عوض میکردم ولی الان 1 هفته راحت آب رو میشه نگه داشت
نمیشه تا 1 ماه بکشه
فکر کنم این ترم تمام واحدامو بیوفتم.
من یک فیلتر با پمپ معمولی دارم از همین عمودیا که توی آکواریومها می ذارند که دو قسمت داشت. یکیش را گذاشتم ابر خودش بمونه و یکیش را پر از ذغال اکتیو و بیوسرامیک کردم. البته بیوسرامیک ها نیازمند یک آمپول فعال کننده باکتریها هستند. الان سه ماه شده که آبش نه بو می ده و نه کدر شده. البته دیگه الان می خوام آبش را عوض کنم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
من الان 1 ساعته آب تراریوم رو زیاد کردم آب یکم شفافتر شد ولی خورده غداها گرفته نشد همه ی خورده غذاها رفتن زیر مرجان در نمیان.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
دوست عزیز jigili و sina
اینطوری که من دیدم سیستم شما مواد لازم شامل بیوسرامیک یا ذغال اکتیو را دارد. پس باید ریشه یابی کنید که مشکل چیست؟
اول چک کنید که سیکل آب بهخوبی انجام می شود یعنی پمپ از تمام ظرفیتش برای کشش و سپس دمش آب استفاده می کنه؟ ایا اگر سیکل انجام می شود، چینش مواد شما به گونه ای است که آب از آنها رد شود.
مسلما می دانید که حضور بیوسرامیک یا ذغال یا فیلتر بدون آنکه آب بخوبی از آنها رد شود فایده ندارد.
من سیستم تصفیه شما را نمی دانم چطوری است ولی می توانید مواد را پخش کنید، مثلا مقداری بیوسرامیک در ابتدای مسیر ورودی آب به فیلتر قرار دهید، مقداری انتها و به اینصورت که مطمئن شوید حتما آب از آنها رد می شود تا آنها بتوان عملیات خود را انجام دهند.
نکته مهم در رفع کدر شدن آب استفاده از بیوسرامیک هاست. بیوسرامیکها همانطور که می دانید بواسطه باکتریهایی که در خود دارند می توانند آلودگی آب را تجزیه کرده و از بین ببرند (به زبان ساده).
حالا دو تا نکته در کارکردن بیوسرامیکها وجود دارد، یکی اینکه در آبتان اکسیژن دمیده شود که امکان فعالیت باکتریها را بدهد و دوم اینکه اصلا بیوسرامیکهای شما باکتری داشته باشند. مثلا بیوسرامیکی که من می گیرم و به شکل توپ است نیازمند یک آمپول کوچولو است که هر زمان که آب تراریوم را عوض می کنم، آن را در یک لیتر آب حل می کنم و به تراریوم اضافه می کنم که باعث فعال شدن باکتریها در بیوسرامیک می شود.
امیدوارم مطالب مفید بوده باشد. من چون خودم بی تجربه بودم، سعی کردم به زبان ساده همانگونه که خودم مشکلم را حل کردم برای شما توضیح دهم.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
من که یکی از لاکپشتام دیروز مرجان خورد گرسنش شده بود.
امروز رفتم تاپ فیلتر رو دیدم یه واتر پمپ داشت که آب کثیف رو میبرد تو جعبش دوباره آب تصفیه میداد بیرون گفت تو جعبشم میتونی زغال اکتیو بیو سرامیک ابر پشم شیشه و بیوبال بزاری.
فقط تنها مشکل اینه که باید در تراریوم باز باشه.
قیمت هم 15 هزار تومن بود.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
آب تصفیه 6 مرحله ای کلر آب رو میگیره یا نه؟
اصلا به درد لاکپشت میخوره؟
» مشکلات تراریوم منو میشه بگین
» کثیف شدن زود به زود آب لاک پشت ها
» تراریوم ما خوب هست؟
» تراریوم از جنس غیر از شیشه