تراریوم از جنس غیر از شیشه
تراریوم از جنس غیر از شیشه
هر نظری که بدین ممنون میشم.
rezakoohi- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: تراریوم از جنس غیر از شیشه
اول اینکه اگر وان بگیری یا همچین چیزی دگر نمی توانی در جلوی دید بگذاری چون دیگر لاکپشت دیده نمیشود وبا شیشه چه مشکلی داری اگر شیشه نمی خوای بایت اکواریوم فایبر گلاس بخری اما خیلی گران است یکی در اندازه ی طول100وعرض30 وارتفاع45 تقریبا150هزارتا200هزار تومان است این در حالی است که شیشه اش 18 هزار تومان تمام میشود ویا اگر خاستی طرح خاصی بسازی(دایره ای بیضی یا حتی معمولی)میتوانی نقشه اش رو بکشی با اندازه دقیق بد طلق(یا همون فایبر) مورد نیاز بخری وبدهی با لیز برایت برش دهند وبعد گوشه هایش را که باز مانده است را با چسبه اکواریوم بچسبانی من این کار را برای بدنه ی ربات مسیر یابم کرده ام ولطفا اطلاعات خودر را مانند سن شهر وغیره کامل کنید
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
منظور من هم فایبر بیرنگ است شما هر شکلی که خواستید میتوانیید در بیاوریر رودخانه معمولی که هیچ امازون رو هم میتوانیید بسازید که این همگران تمام میشو د مال ربات من که تقریبا طولش 10 وعرضش10 بود با طلق وخم وسوراخ شد10هزارتومانیا کمی بیشتر مال شما میشود تقریبا یک 100 هزارتوامنی باز میگم شیشه بهتر است چون ارزان است جابجا کردن هم برای چیست من الان به مدت 1سال است که تراریوم جابجا نشده
با تشکر
شاید یک چنین زیستگاهی بیشتر مناسب شما باشد. عکس و توضیحاتش را در زیستگاه لاک پشتی ببینید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
درواقع تو ذهن من اینه که یک همچین جایی با کف سنگ درشت ، بدنش اگه بشه سنگ نازک یا با چیزی شبیه به فوم و اینها به شکل سنگ، یک طرفش چندتا سوراخ برای تصفیه آّ و این حرفا.
حالا چجوری این کارو بکنم؟
من هم همین مشکل رو دارم.
شیشه خیلی سنگینه.
من یک ظرف پلاستیکی خریدم که حدود 50 در 30 هستش. اما هنوز آماده اش نکردم. اصلا ظرف پلاستیکی براش خوبه؟
نگار- کاربر متوسط لاک پشتی
غیر شیشه ای ها خیلی گرونن ...پلاستیک نه مشکلی درست نمیکنه اما بهتره شیشه باشه بالاخره پلاستیک هم ماده شیمیایی هست...اگر مخصوص اکواریوم باشه نه اما هر پلاستیکی شاید ماده شیمیایی به اب بده....در هر صورت شیشه بهتر یه اکواریوم جم و جور شیشه ای ....
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
» چگونگی به هم چسباندن شیشه ها؟!
» شیشه های افقی کف تانک؟
» جدا کردن ماهی ها با شیشه
» چگونه یک باغ شیشه ای داشته باشیم