گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فال روزانه

+42
بیتا
کیم
samir
پیام
مونا
sharareh
shinili
spider
محمد
پریسا
mahshid_laki
Innocent
apb
melika
Foad
alex_pk
کیمیا
rira
honey
maria alexio
hamed_myh
مروارید خانوم
Ronia
mahssa
amir hosein
شیوا
نازی
maryam.m
Salma
Sahra
Farshad.roger
hengameh
sara_b211
masi
siamak
Samantha
hana.mn
پریا
الهام
فرهاد
arefkarimzadeh
فریده
46 مشترك

صفحه 22 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28  الصفحة التالية

فال روزانه - صفحة 22 Empty رد: فال روزانه

پست من طرف Salma 7/11/2010, 12:38

دوستان عزیز یکم این روزها حالم خوش نیست. مایکل داره جلوی چشمام می میره. داره هر روز کوچکتر و کوچکتر می شه و دیگه تمرکزم رو از دست دادم.
خیلی ناراحت شدم فریده جون ناراحت گریه
کاش میشد براش براش کاری کرد ........... حیف ناراحت

بابت فال هم ممنون رز
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پست من طرف فرهاد 7/11/2010, 13:58

به به

دست شما درد نکنه فریده خانم عزیز

خیلی لطف کردین رز رز رز رز رز رز

واقعا متاسفم که مایکل روند بهبودش امیدوار کننده نیست .

خیلی نگرانم

امیدوارم زحمتاتون نتیجه بده

پریسا جان بابا منو اینقدر شرمنده نکن

من کاری نکردم برات عزیز جان

رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/12/2010, 11:04

نباید اینجا این خبر رو می نوشتم اما خواستم شما دوستان عزیز بدونین. با مخلوط ماهی له شد و کلسیمی که به زور تو حلق مایکل ریختم. امروز لارو 2 تا ماهی رو مایکل با اشتها خورد و یه چندتایی هم میگو خورد. چشماشم باز کرده

نه پریسا جون. جونم داره در میاد همش باید به مایکل برسم. کار خونه، کار بیرون و این گرما هم باعث سر درد شدید برام شده که سر دردهام معمولاً 2 روز کامل طول می کشه. به هر حال مبارک باشه

مریم جون هر روز یک جوریه یک روز خوبه یک روز بد.

ممنون مهندس فرهاد. منم امروز امیدوار تر شدم
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/12/2010, 11:28

فال روز دوشنبه 21 تیر 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: مي توانيد در رسيدن به آرزوهايتان قدرت خود را نشان دهيد. اگر در مورد مسائل مالي تان با كسي مشورت مي كنيد خوب فكر كنيد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: اگر با دوستان قدیمی تان هم صحبت می شوید . مراقب نحوه رفتارتان باشید. خیلی زود عصبانی می شوند آنها بسیار حساس هستند و احتیاج به توجه و دلسوزی شما دارند. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: اگر احساس مي كنيد به خاطر انجام كارهاي روزمره يا كارهايي كه فاقد هرگونه الهام هستند بي حوصله شده ايد، اكنون ستارگان تغييراتي ايجاد مي كنند كه شما از آن استقبال مي كنيد. نه تنها تغييراتي در مورد مسائل خانوادگي است بلكه شايد هم تغييراتي در مورد مسائل احساسي باشد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: این حس قوی تر می شود و من امیدوارم که مجرد باشید .اگر می خواهید مشکلی در خانه پیدا نکنید بهتر است سریعاً تصمیم بگیرید.سیارات بسیار متغییر هستند و این موضوع هر روز برای تان بوجود می آید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: يك بار ديگر، زمان براي انجام كارهاي مهم و انجام كار با مدارك مناسب نمي باشد. بدون اطلاع شما، اين اوراق داري يك اشتباه و يا نقصي مي باشند و ايجاد مشكل خواهند كرد. مجدداً فردا آنها را بخوانيد و يا نزد يك وكيل يا مشاور حقوقي كه بتواند آنها را براي شما چك كند، بفرستيد. هم چنين ممكن است در روابطتان با شريك زندگي تان، اختلافي رخ دهد، چرا كه شما هر برداشتي كه مي خواهيد از حرف هاي او مي كنيد در نتيجه مجبور هستيد با مشكلات دست و پنجه نرم كنيد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: مراقب باشید!امروز یک نفر سعی دارد اعتماد به نفس و انرژی شما را بگیرد.شاید این طور به نظر می رسد زیرا شما را تضعیف روحیه می کند.مشکل می توانید از خودتان دفاع کنید بنابراین بهتر است از این شخص دوری کنید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز اتفاقی عجیب رخ خواهد داد که باعث می شود نسبت به کسی شدیداً مظنون شوید که آیا شما را بازی می دهد ممکن است حتی یک کلام از حرفهای آنها را قبول نکنید و فکر کنید آنها می خواهند سر شما را کلاه بگذارند.بخصوص مراقب هر کسی باشید که چیزهایی به شما می گویند که خیلی بهتر از واقعیت به نظر می رسند چرا که احتمال دارد دقیقاً همانی باشد که آنها می گویند.این دریافتی مخفی است و این ممکن است به ضرر شما تمام نشود ولی در غیر این صورت باید حواس خود را جمع کرده و گوش به زنگ باشید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: هرچه قدر بیشتر یک موقعیت را بررسی کنید دیدگاه بهتری به آن پیدا می کنید.بسیاری ا ز مسائل برای تان روشن می شوند.شاید آمادگی ایجاد تغییر نداشته باشید اما با موانع که بر سر راهتان هست کنار می آیید.اگر کمی بی خیال تر باشید کارها بهتر پیش می روند. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: ستاره ها انرژيهاي مثبتي را بطرف شما مي فرستند. اعتماد به نفس شما از هميشه بيشتر است و احساس مي كنيد كه از جنبه قدرت داريد عمل مي كنيد. اين احساس را قوي تر مي كنيد از طريق صحبت كردن با ديگران و آنهائي كه مي توانند شما را در رسيدن به اهداف كمك كنند. بعضي از آنها ممكن است بخواهند كه شما را حمايت مالي بكنند. در حاليكه بعضي ديگر به شما حمايت معنوي با ارزشي خواهند كرد. ...

دی

فال روز متولدین دی: امروز از محبوبيت زيادي برخوردار هستيد و اگر تقاضايي از كسي داريد، با مهرباني درخواست كنيد مطمئنم كه مي پذيرد. هيچ تملق و چاپلوسي در شما اثر ندارد و يكي از همكاران از اين موضوع تعجب خواهد كرد. شايد لازم باشد اين كار را كمتر انجام دهيد!...

بهمن

فال روز متولدین بهمن: از آنجایی که عنصرتان هوا می باشد تمایل دارید که ایده هایتان را برای دیگران بازگو کنید و خبر خوب این است که روابط شما بی وقفه پیشرفت می کند. با صحبت کردن در هر موضوعی با دیگران بهترین استفاده را ببرید. همچنین امروز روز مناسبی برای مذاکره و گفتگو می باشد و در عین حال گفتگوهای معمولی نیز سودمند می باشد زیرا می توانید به راحتی طرز فکرتان را بیان کنید . ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: شما از بحث با شریک زندگی تان ناچارً چیزی را می پذیرید. او خوشحال است و بالاخره شما تصمیم گرفته اید که موضوع را باز کنید. ...
سایر بخشهای مرتبط با فال:
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 7/12/2010, 12:29

واقعا ستاره ها قراره تغییراتی در زندگی من ایجاد کنن !!! دستشون درد نکنه خیلی خوشحال
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/12/2010, 12:41

خواهش می کنم الهام جون. البته می شه با راز مثبت فرسادن به دنیا بسیاری از مسائل رو تغییر داد
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/13/2010, 00:03

فال امروز 22 تیر 1389
(از صبح تا شب امروز به شما چه خواهد گذشت!؟)
فروردین

فال روز متولدین فروردین: مي توانيد در رسيدن به آرزوهايتان قدرت خود را نشان دهيد. اگر در مورد مسائل مالي تان با كسي مشورت مي كنيد خوب فكر كنيد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: اگر با دوستان قدیمی تان هم صحبت می شوید . مراقب نحوه رفتارتان باشید. خیلی زود عصبانی می شوند آنها بسیار حساس هستند و احتیاج به توجه و دلسوزی شما دارند. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: اگر احساس مي كنيد به خاطر انجام كارهاي روزمره يا كارهايي كه فاقد هرگونه الهام هستند بي حوصله شده ايد، اكنون ستارگان تغييراتي ايجاد مي كنند كه شما از آن استقبال مي كنيد. نه تنها تغييراتي در مورد مسائل خانوادگي است بلكه شايد هم تغييراتي در مورد مسائل احساسي باشد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: این حس قوی تر می شود و من امیدوارم که مجرد باشید .اگر می خواهید مشکلی در خانه پیدا نکنید بهتر است سریعاً تصمیم بگیرید.سیارات بسیار متغییر هستند و این موضوع هر روز برای تان بوجود می آید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: يك بار ديگر، زمان براي انجام كارهاي مهم و انجام كار با مدارك مناسب نمي باشد. بدون اطلاع شما، اين اوراق داري يك اشتباه و يا نقصي مي باشند و ايجاد مشكل خواهند كرد. مجدداً فردا آنها را بخوانيد و يا نزد يك وكيل يا مشاور حقوقي كه بتواند آنها را براي شما چك كند، بفرستيد. هم چنين ممكن است در روابطتان با شريك زندگي تان، اختلافي رخ دهد، چرا كه شما هر برداشتي كه مي خواهيد از حرف هاي او مي كنيد در نتيجه مجبور هستيد با مشكلات دست و پنجه نرم كنيد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: مراقب باشید!امروز یک نفر سعی دارد اعتماد به نفس و انرژی شما را بگیرد.شاید این طور به نظر می رسد زیرا شما را تضعیف روحیه می کند.مشکل می توانید از خودتان دفاع کنید بنابراین بهتر است از این شخص دوری کنید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز اتفاقی عجیب رخ خواهد داد که باعث می شود نسبت به کسی شدیداً مظنون شوید که آیا شما را بازی می دهد ممکن است حتی یک کلام از حرفهای آنها را قبول نکنید و فکر کنید آنها می خواهند سر شما را کلاه بگذارند.بخصوص مراقب هر کسی باشید که چیزهایی به شما می گویند که خیلی بهتر از واقعیت به نظر می رسند چرا که احتمال دارد دقیقاً همانی باشد که آنها می گویند.این دریافتی مخفی است و این ممکن است به ضرر شما تمام نشود ولی در غیر این صورت باید حواس خود را جمع کرده و گوش به زنگ باشید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: هرچه قدر بیشتر یک موقعیت را بررسی کنید دیدگاه بهتری به آن پیدا می کنید.بسیاری ا ز مسائل برای تان روشن می شوند.شاید آمادگی ایجاد تغییر نداشته باشید اما با موانع که بر سر راهتان هست کنار می آیید.اگر کمی بی خیال تر باشید کارها بهتر پیش می روند. ...
[
آذر

فال روز متولدین آذر: ستاره ها انرژيهاي مثبتي را بطرف شما مي فرستند. اعتماد به نفس شما از هميشه بيشتر است و احساس مي كنيد كه از جنبه قدرت داريد عمل مي كنيد. اين احساس را قوي تر مي كنيد از طريق صحبت كردن با ديگران و آنهائي كه مي توانند شما را در رسيدن به اهداف كمك كنند. بعضي از آنها ممكن است بخواهند كه شما را حمايت مالي بكنند. در حاليكه بعضي ديگر به شما حمايت معنوي با ارزشي خواهند كرد. ...

دی

فال روز متولدین دی: امروز از محبوبيت زيادي برخوردار هستيد و اگر تقاضايي از كسي داريد، با مهرباني درخواست كنيد مطمئنم كه مي پذيرد. هيچ تملق و چاپلوسي در شما اثر ندارد و يكي از همكاران از اين موضوع تعجب خواهد كرد. شايد لازم باشد اين كار را كمتر انجام دهيد!...

بهمن

فال روز متولدین بهمن: از آنجایی که عنصرتان هوا می باشد تمایل دارید که ایده هایتان را برای دیگران بازگو کنید و خبر خوب این است که روابط شما بی وقفه پیشرفت می کند. با صحبت کردن در هر موضوعی با دیگران بهترین استفاده را ببرید. همچنین امروز روز مناسبی برای مذاکره و گفتگو می باشد و در عین حال گفتگوهای معمولی نیز سودمند می باشد زیرا می توانید به راحتی طرز فکرتان را بیان کنید . ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: شما از بحث با شریک زندگی تان ناچارً چیزی را می پذیرید. او خوشحال است و بالاخره شما تصمیم گرفته اید که موضوع را باز کنید. ...
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف rira 7/13/2010, 01:42

دقیقا همنیطوره عالیه
ممنون پریسا جان و همینطور فریده عزیز لبخند
rira
rira
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/13/2010, 01:51

خواهش میکنم ریرای گل خیلی خوشحال
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف الهام 7/13/2010, 05:27

پریسا جون چرا فال امروز با دیروز یکیه یه نگاهی به بالا بنداز متفکر مثل اینکه ستاره ها راست راستی مصمم هستند که زندگی منو تغییر بدن چون 2 روز پشت سر هم اینو می بینم اشاره
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/13/2010, 12:45

پریسا جون زحمت کشیدی اما فال رو اشتباه گذاشتی.

الهام جون این فال امروزه عزیزم

فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/13/2010, 12:51

اینم فال امروز

فال روز سه شنبه 22 تیر 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: قدرت خلاقيت شما فرصت هاي زيادي را در شغل شما ايجاد كرده است. معطل نكنيد. هدف مشخصي را انتخاب كنيد و با قدرت به سوي موفقيت گام برداريد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: ستارگان قسمت مرموز احساسی و ایده آل گرای شخصیت شما را افزایش می دهند. اگر از این خصوصیات در مسائل کاری تان استفاده کنید موفق می شوید. سعی کنید احساسی و احساس گرا باشید و آن ها را نادیده نگیرید . ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: اگر متوجه شديد كه هر چه قدر تلاش مي كنيد ديگران موضوعي را متوجه شوند بي فايده است ، دست از تلاش برداريد و اجازه دهيد همه چيز خودش به موقع حل شود. بدون دخالت شما پيشرفت هاي خوبي صورت مي گيرد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: زمان مناسبی است که به یک موضوع مجدداً فکر کنید،بهتر است بیشتر از این فکر نکنید و آینده را خوب نگاه کنید و اجازه ندهید تا دیگران متوجه شوند.پیش از اینکه متوجه شوند دست بکشید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: ستارگان بيانگر اين مطلب هستند كه امروز روزي مالي براي بودن با دوستان و همفكرانتان مي باشد. بحث با يكي از اين افراد، شما را به مسيري جالب هدايت خواهد كرد(احتمالاً با معرفي شما به شخصي كه بعدها در زندگي تان بسيار مهم خواهد شد) واقعاً امروز روزي نيست كه وقتتان را به تنهايي بگذرانيد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: یک نفر شما را مجبور به انجام کاری می کند و چون اعتماد به نفس تان کم شده است شاید پیشنهاد او را بپذیرید.البته این کار او هیچ سودی ندارد و تنها شما را ناراحت و رنجیده می کند.بهتر است خودتان را از این شرایط دور کنید تا همه چیز بدتر نشده است. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز قدرت تخیل شما بیش از اندازه کار می کندو ذهن شما پر از عقاید و تصورات فریبنده است.پس اجاز ندهید استعدادهایتان به هدر برود.اگر باید فردی جدید را ملاقات کنید به اولین اثری که روی او می گذارید اهمیت دهید چرا که به صورتی شگفت انگیز تاثیرگذار خواهد بود. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: درمورد یک موضوع مالی تفکر می کنید وسعی می کنید تا ثیر آن را بر زندگی تان بررسی کنید. روشی را در زندگی انتخا ب می کنید که لیاقت آ ن را دارید. بیشتر از حد توانتان کارهای سخت انجام می دهید بنا بر این مراقب باشید وتمام نیا ز های تان را برطرف کنید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: شايد اخيراَ يك در را بسته ايد ولي با درهاي زيادي كه در حال باز شدن هستند روبرو مي شويد. با اينهمه راه هايي كه در پيش داريد ممكن است مجبور باشيد كه تصميم بگيريد روي كدام جنبه از زندگي تان تمركز كنيد.وقتي كه تصميمي گرفتيد، آنوقت همه چيز جاي واقعي خود را پيدا خواهند كرد و شما مسير را بهتر تشخيص مي دهيد. در ضمن، خود را تحت فشار بي دليل براي تصميم گيري نگذاريد. ...

دی

فال روز متولدین دی: حتماً بايد از خنده هاي بيجا دست برداريد وگرنه دوست يا همكارانتان را با اين كار ناراحت مي كنيد. شما از تمام اتهامات بي گناه هستيد و نمي خواهيد كه همسرتان به شما مشكوك شود. اين طور نيست؟...

بهمن

فال روز متولدین بهمن: امروز انرژی شما فوران می کند . کار و مسوولیت اضافی همه بسیار مفید و سودمند می باشد .شاید شخصی شما را غافلگیر کند یا حالت تدافعی در مقابلش بگیرید اما سعی کنید بیشتر منطقی باشید تا این که با هر چیزی شخصی برخورد کنید . اگر امشب در اجتماع هستید و شخصی سعی می کند که جلوی آزادی شما را بگیرد شما هم سیاستی مشابه در پیش بگیرید . ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: نگران هستید که چگونه توازن بین کار و خانه را برقرار کنید. به یک مرحله شلوغ وارد خواهید شد و می دانید چه قدر به صلح و آرامش نیاز دارید تا اعتدال خود را حفظ کنید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 7/13/2010, 16:34

ممنون فریده جان و پریسا جان بوس کردن
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/14/2010, 04:21

خواهش می کنم الهام عزیز
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/14/2010, 05:30

فال روز چهارشنبه 23 تیر 1389

فروردین

فال روزانه - صفحة 22 I158439_1Aries

فال روز متولدین فروردین: امروز افراد جديدي را ملاقات مي كنيد. روابط دوستانه با ديگران برقرار كنيد. ...

اردیبهشت

فال روزانه - صفحة 22 I158440_2Taurus

فال روز متولدین اردیبهشت: سعی کنید رابطه اجتماعی تان را افزایش دهید . اکنون زمان است که باید مسائل را روشن و واضح نگهدارید. زیرا نیازی به سازماندهی و نقشه کشیدن ندارید.متوجه می شوید که بدون این که زحمت زیادی بکشید موفقیت های زیادی به دست می آورید. ...

خرداد

فال روزانه - صفحة 22 I158441_3Gemni

فال روز متولدین خرداد: شايد در مورد يك طرح نظر شما درست باشد اما بايد ديگران را متقاعد كنيد مانند شما فكر كنند. در هر صورت با احتياط رفتار كنيد زيرا ممكن است با افراد غير قابل اعتمادي صحبت كنيد كه از ايده هاي شما به نفع خودشان استفاده كنند. ...

تیر

فال روزانه - صفحة 22 I158442_4Cancer

فال روز متولدین تیر: احساس در سطح قرار دارند.اما شما سیاستمدار خوبی هستید،این طور نیست؟اگر نمی توانید اطرافیان را خوب بشناسید بهتر است به آنها نزدیک نشوید.و تا آنها را نشناخته اید رازتان را بیان نکنید! ...

مرداد

فال روزانه - صفحة 22 I158443_5Leo

فال روز متولدین مرداد: امروز اگر به كسي كه دوستش داريد بي محلي كنيد، مطمئن باشيد كه حسابتان را مي رسد.او مطالبي را كه شما انتظار داريد نخواهد گفت، گرچه ممكن است از آن چه كه رخ مي دهد، به شدت هيجان زده شويد. زماني كه راجع به مسائل مالي و شراكتي با كسي صحبت مي كنيد، ممكن است تصميمي غير معمول گيريد. اين تفريح خوبي خواهد بود ، اما مطمئن شويد كه مي دانيد چه داريد مي كنيد، خصوصاً اگر پاي پول زيادي در ميان است. ...

شهریور

فال روزانه - صفحة 22 I158444_6Virgo

فال روز متولدین شهریور: امروز دوست دارید کارهای غیرمعمول و جدید انجام دهید.اگر ساعت 11 شب به مهمانی دعوت شدید بی فکر آن را رد نکنید.شاید دوستان جدیدی پیدا کنید و به شما خوش بگذرد. ...

مهر

فال روزانه - صفحة 22 I158445_7Libra

فال روز متولدین مهر: دنبال راه هایی بگردید که زندگی عادی را کمی تغییر دهید چرا که از دانستن آن بسیار قدردان خواهید شد.سعی کنید کارها را به طریقی متفاوت از گذشته انجام دهید و یا کاری را برای اولین بار تجربه کنید تا خسته و کسل نشوید.در حال حاضر کارها و تفریحات غیرمعمول بسیار برای شما لذت بخشند.حتی اگر به خوبی بدانید که به آنها نیازی ندارید با انجام آنها تفریح خواهید کرد. ...

آبان

فال روزانه - صفحة 22 I158446_8Scorpio

فال روز متولدین آبان: اگر بخواهید زندگی را خیلی جدی بگیرید کار بسیار راحتی است اما سعی کنید به خاطر داشته باشید که زندگی لذت بخش است اکنون می توانید ارزش تمام تغییراتی را که ایجاد کرده اید،بدانید. زمانی که همه چیز را مد نظر قرار می دهید می توانید مسا يل زیادی را کشف کنید. ...

آذر

فال روزانه - صفحة 22 I158447_9Sagittarius

فال روز متولدین آذر: به الهامات خود گوش بدهيد چون غرايزتان دارند خوب عمل مي كنند. و اگر الهامي در مورد شخصي كه با زندگي خانوادگي تان مربوط است داريد، فقط به اين دليل كه با منطق جور نيست آن را ناديده نگيريد. اگر روحيه آرام بودن و استراحت داريد امشب، از شنيدن موسيقي يا ديدن يك فيلم سرگرم كننده لذت خواهيد برد. ...

دی

فال روزانه - صفحة 22 I158448_10Capricorn

فال روز متولدین دی: امروز تا جايي كه مي توانيد براي ديگران سودمند هستيد. اگر يكي از آشنايان يا دوستان اخيراً سرد و رسمي رفتار مي كند، به او توجه بيش تري داشته باشيد. از اين كه سعي كرده ايد تا دلش را به دست آوريد، خوشحال مي شويد....

بهمن

فال روزانه - صفحة 22 I158449_11Aquarius

فال روز متولدین بهمن: اگر اخیراً سلامتی خود را از دست داده اید و اوضاعتان رضایت بخش نبوده است . امروز حتماً احساس مثبت تر و خوش بین تری خواهید داشت . در محل کار از تمام انرژی تان استفاده می کنید تا حتماً همه با هم روابط خوبی داشته باشند . حتی اگر گاهی اوقات با همدیگر گلاویز شوند . یک همکلاسی یا همکار یا صاحبکار شاید لطفی به شما بکند که عمیقاً شما را تحت تاثیر قرار می دهد . ...

اسفند

فال روزانه - صفحة 22 I158450_12Pisces

فال روز متولدین اسفند: ایده ها و تصورات شما واقعاً بزرگترین دارایی های شما هستند. اما اگر به خیالبافی نامربوط غیرواقعی تبدیل شود شما نمی توانید حرکت کنید. سعی کنید یک گیره روی واقعیت پیدا کنید والا در می یابید که چیز مهم واقعی را از دست داده اید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف shinili 7/14/2010, 05:34

امروز باید مواظب باشم با کسی حرف نزنم
خانوم خرچنگ ساکتی باشم
shinili
shinili
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف sharareh 7/14/2010, 05:39

فریده عزیز ممنونم فال روزانه - صفحة 22 Rose
sharareh
sharareh
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف rira 7/14/2010, 05:44

فریده عزیز ممنون فال دیروزم که خوب نگو اشتباه بوده خیلی خوشحال
rira
rira
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/14/2010, 06:49

شیوا جون و نسترن عزیز به فال روزانه خوش آمدید.

خواهش می کنم ریحانه جون. من دیروز استودیو بودم و دیر رسیدم خونه و دیدم پریسا جون فال رو کذاشته ولی اشتباه به خاطر همین تصحیحش کردم.

اين مطلب آخرين بار توسط فریده در 7/15/2010, 04:38 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/14/2010, 06:50

ماه تولد دوستانی که از فال روزانه بازدید می کنن

آقا محمد(محمد) شراره جون، مونا جون و شیوا جون (shinili) به لیست بازدید کنندگان اضافه شدند

(فروردین)

فال روزانه - صفحة 22 I158439_1Aries

مریم جون (maryam.m)
مهندس محمد فر

(اردیبهشت)

فال روزانه - صفحة 22 I158440_2Taurus

هانیه جون
مونا جون
ملیکا جون

(خرداد)

فال روزانه - صفحة 22 I158441_3Gemni

الهام جون
پریا جون

(تیر)

فال روزانه - صفحة 22 I158442_4Cancer

شیوا جون (shinili)
آقای امیر حسین

(مرداد)

فال روزانه - صفحة 22 I158443_5Leo

مهسا جون
کیمیا جون

(شهریور)

فال روزانه - صفحة 22 I158444_6Virgo

نجمه جون
مهشید جون

(مهر)

فال روزانه - صفحة 22 I158445_7Libra

هنگامه جون
مهتاب جون
مریم جون (salma_007)
رونیا جون
آقا فرشاد

(آبان)

فال روزانه - صفحة 22 I158446_8Scorpio

ریحانه جون
پریسا جون

(آذر)

فال روزانه - صفحة 22 I158447_9Sagittarius

آقا فرهاد
سامانتا جون
آقا محمد (اسپایدر)
آقا میثم
آقا محمد (محمد)
سارا ب 211 عزیز

(دی)

فال روزانه - صفحة 22 I158448_10Capricorn

آقا حامد

(بهمن)

آقا عارف

(اسفند)

شیوا جون (available404)
مصی جون
مروارید جون
مهندس پرهام
هاله جون

اين مطلب آخرين بار توسط فریده در 7/15/2010, 04:51 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف Salma 7/14/2010, 06:51

ممنون فریده جون
این روزها همش از همین کارها میکنم اشاره
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/14/2010, 07:01

خواهش می کنم مریم جون. چه جالب مریم جون اما من اصلاً دنبال تغییر و این چیزها نیستم دنبال یکم حوصله هستم که بتونم کارها رو زودتر انجام بدم.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 7/14/2010, 07:19

بسيار ممنون خانم مهندس

اتفاقا امشب يه فيلم خيلي عالي دستم رسيده ميخوام نگاه كنم .

خيلي زحمت كشيدين

رز رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 7/14/2010, 07:24

آخه فریده جون من بعد از امتحانام که خیلی خستم کرده بود ، واقعا به تغییر و تنوع نیاز داشتم

هرکاری بگید از روز آخر امتحانام تا حالا کردم خیلی خوشحال

Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مونا 7/14/2010, 09:41

ممنون فریده جون.
مونا
مونا
مدیر گفتگوی لاک پشتی