فال روزانه
صفحه 12 از 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
رد: فال روزانه
فال روز متولدین مرداد: اكنون رفتار خوب شما شاید فقط روشتان برای پنهان كردن یك نگرانی رو به رشد باشد. مادامی كه شما خنده بر لب دارید، دیگران شاید حتی متوجه نشوند كه شما زمان سختی را می گذرانید. اكنون برای شما بهتر لست كه احساسهایتان را با دیگران در میان بگذارید، سپس پس از اینكه آنها آشكار شدند نتیجه ای منطقی بگیرید.
کاملا راسته و من دارم از امتحان دادن رنج میکشم!؟
مرسی فریده جانخیلی عالی بود.خسته نباشی خانمی! :* :*
کیمیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
ولی من کاملا بیکارم کار ولی هه کارام نصفس حوصله انجام هیچکدومم ندارم
honey- همکار گفتگوی لاک پشتی
سلما جون در مورد اون شخصی که من فکر می کردم بد کرداره. می تونم بگم سالهاست که داره ثابت می کنه آدم بدیه. تو هم می تونی همه بدی ها و خوبی های فرد مورد نظر رو روی یک صفحه کاغذ بنویسی و در رفتار فرد مورد نظر بیشتر دقت کنی و تمام رفتارها رو در طی روزهای مختلف بنویسی و بعد نتیجه بگیری که بد کرداره یا نه. البته سعی کن یک طرفه به قاضی نری. مث یک شخص بی طرف رفتارها رو در نظر بگیر!
فریده جون کار خیلی سختیه. خیلی وقته دارم این کارو میکنم . ولی نتیجه نمیده
اگر شما نتوانسته اید انتظاراتتان را برآورده كنید به خودتان سخت نگیرید. برای تمام كردن آنچه كه امروز شروع كرده اید فردایی هم وجود دارد.
تا فردا ساعت 3 وقت دارم. امیدوارم خوب پیش بره
ممنونم فریده جون مثل همیشه زحمت کشیدید
Salma- دوست گفتگوی لاک پشتی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
اگر امروز شخصی با یك ایده جالب به سمت شما می آید، قبل از اینكه به خوبی آن را بررسی كنید، با دید منفی ذهنتان را كاملاً به روی این ایده نبندید
اتفاقا اخیرا یه ایده جدید راجع به یه نرم افزار به ما پیشنهاد شده البته دید منم منفی نیست ممنون بابت زحمتت فریده جان
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
خواهش می کنم مهندس فرهاد. حتماً اینطوره چون منم گاهی اوقات فالم درست در اومده.
به به مهندس محمد فر عزیز مدیر محترم سایت به فال روزانه خوش آمدید. متولد فروردین هستید؟؟
خواهش می کنم کیمیا جون. آخی خانمی امتحان همیشه زجر آوره مخصوصاً امتحان مدرسه.
خواهش می کنم مروارید جون. خانمی قابل شما رو نداره
هاله جان به فال روزانه خوش آمدی. خواهش می کنم هاله جان. فروردینی هستی؟
خوبه مصی جون که همه فن حریفی
الهام جون بالاخره تو این همه خبرای بد یک خبر خوب شنیدم. خیلی خوبه تبریک می گم. در مورد چه نرم افزاری و در چه زمینه ای؟؟ برنامه نویسی، آموزشی یا فارسی کردن یا اتوران و موارد دیگه؟؟
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی
هیچوقت به خاطر اینکه فکر می کنید گذر زمان ممکن است اوضاع را بهتر کند، در یک رابطه نمانید. ممکن است یکسال بعد به خاطر اینکار از خودتان عصبانی شوید، چون اوضاع هیچ تغییری نکرده است.
تنها کسی که در رابطه می توانید کنترلش کنید، خودتان هستید. برای رفتاری که با شما دارد، حد و مرز بگذارید.
اگر چیزی ناراحتتان می کند، حتماً با او در میان بگذارید.
هیچوقت اجازه ندهید، طرفتان همه چیزتان را بداند. ممکن است بعدها بر ضد شما از آن استفاده کند.
شما نمی توانید رفتار هیچ مردی را تغییر دهید. تغییر از درون ناشی می شود.
هیچوقت نگذارید احساس کند او از شما مهمتر است...حتی اگر تحصیلات یا شغل بهتری نسبت به شما داشته باشد. او را به یک بت تبدیل نکنید.
او یک مرد است، نه چیزی بیشتر، و نه کمتر.
اجازه ندهید مردی هویت و وجود شما را توصیف کند.
هیچوقت مرد کس دیگری را هم قرض نگیرید.
اگر به کس دیگری خیانت کرد، مطمئن باشید که به شما هم خیانت خواهد کرد.
مردها طوری با شما رفتار می کنند که خودتان اجازه می دهید رفتار کنند.
همه مردها بد نیستند.
نباید فقط شما همیشه انعطاف از خودتان نشان دهید...هر مصالحه ای دو جانبه است.
بین از دست رفتن یک رابطه و شروع یک رابطه جدید، به زمانی برای ترمیم و التیام نیاز دارید....قبل از شروع کردن یک رابطه تازه، مسائل قبلیتان را باید به کل فراموش کنید.
هیچوقت نباید دنبال کسی باشید که مکمل شما باشد. یک رابطه از دو فرد کامل تشکیل می شود. دنبال کسی باشید که مشابهتان باشد نه مکملتان.
بیشتر از این هستش که جاش در این تاپیک نیست
فال روز متولدین فروردین: بيشتر امروز را در محل كار فردي مفيد و فعال هستيد. ذاتاً فرد تنبلي نيستيد و جداً دوست داريد به ديگران كمك كنيد. در زندگي خصوصي فردي مثبت انديش هستيد. ...
فال روز متولدین اردیبهشت: عشق در فضا جریان دارد. در چند روز اخیر زندگی احساسی تان در شرایط عادی قرار داشته است و تقریباً از شرایط لذت برده اید . نمی توانید چیزهایی را که به شما تعلق دارد نادیده بگیرید. حتی اگر هم بخواهید نمی توانید این کار را بکنید باید همه چیز را بپذیرید و خودتان را به جریان زندگی بسپارید و به آن اعتماد کنید. ...
فال روز متولدین خرداد: امروز يك عالمه انرژي داريد كه كنترل آن راحت نيست اما سلامتي تان خوب است و خسته نمي شويد. بعداً اتفاقي مي افتد كه بر زندگي تان اثر مي گذارد و باعث مي شود تا امروز به يادماندني شود. شايد جذب جذابيت يك نفر شويد، شايد هم فرصتي به دست آوريد كه كاري را با لذت انجام دهيد. ...
فال روز متولدین تیر: امروز می توانید کاری کنید که همه از دیدگاه شما اطراف را ببینند،بنابراین اگر می خواهید همسرتان را قانع کنید تا ایده ای را بپذیرد اکنون بهترین موقع برای این کار است.اما زیاد اصرار نکنید. ...
فال روز متولدین مرداد: امروز كساني را ملاقات مي كنيد كه خودشان را خيلي قبول دارند! در ابتدا شما آنها را به علت اعتماد به نقستان تحسين مي كنيد ولي بعد از مدتي ديدگاه از خود متشکر بودن آنها شما را عصباني مي سازد. هر اشاره اي به فخر فروختن به نقش آنها نيز شما را شاكي مي كند. خصوصاً اگر آنها دارايي ها و حساب هاي بانكي خود را به نمايش بگذارند. ولي به خودتان اجازه ندهيد كه غرق بازي آنها شويد. ...
فال روز متولدین شهریور: شخصی خوبی شما را می خواهد و از این موضوع با خبرید.اما از نحوه رفتار او که می خواهد نشان دهد از شما بهتر می داند چه چیز برای تان بهتر است عصبی می شوید.به حرف های آن گوش دهید و سپس بگویید می خواهید در موردش فکرکنید.زمانی که این عصبانیت برطرف شود بهتر می توانید به حرف های آن فکر کنید. ...
فال روز متولدین مهر: صرف نظر از این که چه اتفاقی در زندگی تان در حال رخ دادن است،شما توانایی این را دارید که به نکات مهم و اساسی توجه کنید.با اعتماد به نفس احساس می کنید که همه چیز بسیار عالی پیش خواهد رفت.هیچ شکی نیست که داشتن یک نگرش مثبت به مسائل،افراد و موقعیت های مثبت را جذب کرده و به شما کمک می کند تا با هر مشکلی که در حال حاضر دارید روبرو شوید. ...
فال روز متولدین آبان: امروز استعداد های تان افزایش پیدا می کنند و می توانند بدون خجالتی توانایی های تان را به دیگران نشان دهید.برای رقابت نیز آماده هستید. ...
فال روز متولدین آذر: سازش با يك شخص آسان تر از آنچه فكر مي كنيد خواهد بود .گرچه هر دو در عقيده خود پايداريد ولي مانعي بين تان ايجاد نمي كند. با يكديگر به صحبت ادامه دهيد چون ممكن است بيش از آنچه با هم اختلاف نظر داريد وجه مشترك بين خود پيدا كنيد. ...
فال روز متولدین دی: اگر اشتباهات باعث شوند كه كار شما اضافه شود واقعاً عصباني مي شويد، اين طور نيست؟ اما واقعاً ارزش دارد كه خودتان را آن قدر ناراحت كنيد؟ در هر صورت شما هميشه بدترين ديد را به خود داريد، اين را بدانيد كه گرچه هميشه به دنبال بهترين بودن هستيد اما هميشه نمي توانيد آن را به دست آوريد....
فال روز متولدین بهمن: امروزشخصی سعی می کند نسبتاً با تهدیداتش شما را تحت نفوذ خود در آورد و او این کار را زیرکانه انجام می دهد اما برای شما کاملاً واضح است . متاسفانه یار و شریکتان از موقعیت های مالی برای ضربه زدن به شما استفاده می کند. روابط صمیمی و عشقی ممکن است با مشاجره ای از هم گسیخته شود . روی هم رفته امروز روز سختی است بنابراین سعی کنید هر چقدر می توانید نیروی منفی را کم کنید. ...
فال روز متولدین اسفند: امروز به نظر می رسد که خنده های شما در سرکارتان پیشرو است. حقیقتاً به عنوان یک همکار خوب صحبت جدی را شروع نکنید . اگر شما کاری را اداره کرده اید پس خودتان آنرا کنترل کنید. ...
اين مطلب آخرين بار توسط فریده در 5/31/2010, 18:07 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
شايد هم فرصتي به دست آوريد كه كاري را با لذت انجام دهيد. ...
امروز واقعا فرصت انجام یه کار بزرگ که آرزوشو داشتم به دست اومده این واقعا لطف خداست که تلاش منم می طلبه ممنون از این انرژی مثبت فریده عزیزم من که به فال های روزانت عادت کردم :*
الهام- دوست گفتگوی لاک پشتی
فال روز متولدین مرداد: امروز كساني را ملاقات مي كنيد كه خودشان را خيلي قبول دارند! در ابتدا شما آنها را به علت اعتماد به نقستان تحسين مي كنيد ولي بعد از مدتي ديدگاه cocky آنها شما را عصباني مي سازد. هر اشاره اي به فخر فروختن به نقش آنها نيز شما را شاكي مي كند. خصوصاً اگر آنها دارايي ها و حساب هاي بانكي خود را به نمايش بگذارند. ولي به خودتان اجازه ندهيد كه غرق بازي آنها شويد. ...
واقعا درسته!یه دنیا ممنون فریده جون.خسته نباشی خانمی! :* :* :*
الهام جون خوشحالم که تونستم انرژی مثبت برات داشته باشم. ممنون از لطفت. منم به پیامهای شما دوستان عادت کردم
مهندس فرهاد. ممنون از اظهار نظرتون. شما هر روز برای فالهای من نظر می ذارین. ممنون از توجه اتون به فال روزانه و نظرهاتون
کیمیا جون خواهش می کنم. امیدوارم فال همه همیشه خوب باشه. این آرزوی قلبی من برای همه دوستان خوب این فروم هستش
به مرور زمان و در ابنده همه چیز مشخص میشه
ممنون فریده عزیز
rira- دوست گفتگوی لاک پشتی
فال روز متولدین فروردین: احتمالاً امروز از دنده چپ بلند شدهاید، اما گذشته را فراموش کنید و به حال فکر کنید.دوستان و همکارانتان میخواهند شما را بی گناه بدانند اما شما باید با آنها بسازید. میدانید که زندگی کردن در زمان حال چقدر مهم است پس بدون اینکه خود را درگیر خاطرات شخصی بکنید با زمان و اتفاقاتی که در حال اتفاق میافتند پیش بروید.
فال روز متولدین اردیبهشت: مهم نیست که یک چیزی یا کسی الان چقدر خوب نشان میدهد، چند دلیل عملی وجود دارند برای اینکه شما نتوانید به آنچه میخواهید برسید. خوشبختانه، اراده شما در صبر کردن برای رسیدن به خواستهتان به شما کمک زیادی میکند.عجله ممکن است همه چیز را خراب کند اما اگر قدم به قدم پیش بروید مطمئناً به هدف خود میرسید.
فال روز متولدین خرداد: شاید امروز دیگران منظور شما را بد برداشت کنند، اما شانس دوباره به سوی شما رو کرده و تا دو هفته دیگر نیز با شما خواهد بود. خوشبختانه امروز راحتتر میتوانید منظور خود را بیان کنید اما اگر کسی تلاش شما را به هم زد، غافلگیر نشوید.
فال روز متولدین تیر: شاید امروز اگر کسی از شما بخواهد که بین اختلافات همکاران یا دوستان نظر بدهید دچار شک و تردید بشوید. اما شما باید تأمل کنید، چون شما دو طرف قضیه را میبینید و به هر حال این مشکل شما نیست. با این وجود این موضوع تأثیری روی کار شما ندارد و باید در بی طرف بودن خود یا در مقابل اصرار دیگران برای پاسخ دادن به آنها، سفت و محکم باشید.
فال روز متولدین مرداد: شما اختیار برنامه کار امروز خود را دارید اما باهوشتر از آن هستید که اجازه بدهید روزگار چیزی را به شما تحمیل کند. یک راه عاقلانه برای روبرو شدن با شرایط تغییر یافته مثلاً حزب باد بودن وجود دارد. هر چه به خودتان سخت نگیرید و وابسته به زمان نباشید شانس شما هم در بدست آوردن موقعیتها بیشتر خواهد بود.
فال روز متولدین شهریور: از یک طرف دقیقاً میدانید که برای رسیدن به هدف خود چه باید بکنید و از طرف دیگر ترجیح میدهید یک کار دیگری انجام دهید. این دو دلی، شما را دیوانه کرده و جلوی عملی کردن آرزوی شما را میگیرد. شانس آوردید که بیشتر از آن چیزی که فکرش را بکنید کنترل خود را دارید، چون شادی شما نه تنها به وقایع خارجی وابسته نیست بلکه به عکس العملی که در مقابل آنها دارید بستگی دارد.
فال روز متولدین مهر: اگر بگذارند شما به سر کار برگردید و با دیگران خوب رفتار کنید احساس بد شما پس از شکستی که داشتهاید از بین میرود. اگر مراقب اوضاع باشید اصلاً کار سختی نیست. از بد شانسی، یک نفر هست که خیلی منصف نیست و این موضوع باعث خشمگین شدن شما میشود. به نفع شماست که کمی دست نگه دارید و تا آنجایی که میتوانید مهربان و موثر باشید.
فال روز متولدین آبان: گرچه نیتتان خیر است اما صبرتان به سر رسیده. از چیزهای تکراری که هر دفعه اتفاق میافتند، خسته شدهاید. خوشبختانه، دیگران دارند واقعاً تلاش میکنند و شما میتوانید حرکت مثبت آنها را ببینید. اما از بد شانسی شما، سریع عمل نمیکنند و مجبورید خیلی صبر کنید. با ناامیدی خودتان صادق باشید بدون اینکه آن را به یک جنجال تبدیل کنید، میتوانید فشار را کم کرده و روابط خود با دیگران را بهتر کنید.
فال روز متولدین آذر: گرچه به داشتن روابط اجتماعی خوب شناخته شده اید، اکنون نیز موقعیت آن فراهم شده تا بیشتر از آن بهره ببرید. اما باید پرانرژی بودن خود را خوب کنترل کنید که میتواند شخص مهمی را برنجاند. نشاط خود را خیلی نشان ندهید اما متعادل رفتار کنید. امروز مودب بودن به این معنی نیست که سکوت کنید بلکه باید بدانید که چه چیزی درست است که بگویید، چقدر صحبت کنید و چه موقع آن را قطع کنید.
فال روز متولدین دی: امروز نشانههایی را دریافت میکنید مثل روز اولی که میخواستید یاد بگیرید که چطور کاری را انجام بدهید و چه وقت آن را انجام ندهید. ممکن است از آن خوشتان نیاید اما بلاتکلیفی ای که این تغییر با خود به همراه دارد را نیز دوست ندارید. بدبختانه، کنجکاوی در مورد آن نیز مشکلاتی را به وجود میآورد که بهتر است فعلاً آن را رها کنید. پذیرفتن وضعیت فعلی روش عاقلانه تری است تا اینکه راه حلی برای آن پیدا کنید.
فال روز متولدین بهمن: شما ممکن است احساس کنید که دارید به موفقیت دست پیدا میکنید اما شاید مسائل خاصی باشند که در این مورد نقش داشته باشند. با این وجود نباید از کار خود دست بکشید. شاید مجبور بشوید ساعتها برای آن وقت بگذارید. به وظیفه خود عمل کنید و از الهامات خود کمک بگیرید.
فال روز متولدین اسفند: شاید امروز از ضمیر ناخودآگاه خود پیامهایی را دریافت کنید. آنقدر احمقانه هستند که نمیدانید چه معنیای میدهند. هرچه بیشتر آنها را تحلیل میکنید کمتر برای شما مشخص میشوند. گرچه دارید سعی میکنید چیزی که نمیفهمید را تعبیر کنید، اما کمتر به هدف میرسید. به جای خرده گرفتن بگذارید کار خود را بکند.
دست شما درد نکنه
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
یه دنیا ممنون خانمی!خسته نباشی! :* :*
درسته آقای امیر حسین آیکون تیر و آبان به هم نزدیکن
خواهش می کنم آقا فرهاد
خواهش می کنم کیمیا جون خانمی لطف داری عزیزم. خوشحالم که امروز فالت خوب دراومد.
melika- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 12 از 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
» برنامه غذايي - مقدار غذاي روزانه ؟
» روزانه چه مقدار لوفاك بايد به لاكيم بدم؟
» تعداد وعده هاي جيره غذايي روزانه لاك پشت
» تاثیرات مخرب برخی از عادات روزانه بر مغز