گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فال روزانه

+42
بیتا
کیم
samir
پیام
مونا
sharareh
shinili
spider
محمد
پریسا
mahshid_laki
Innocent
apb
melika
Foad
alex_pk
کیمیا
rira
honey
maria alexio
hamed_myh
مروارید خانوم
Ronia
mahssa
amir hosein
شیوا
نازی
maryam.m
Salma
Sahra
Farshad.roger
hengameh
sara_b211
masi
siamak
Samantha
hana.mn
پریا
الهام
فرهاد
arefkarimzadeh
فریده
46 مشترك

صفحه 20 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  الصفحة التالية

فال روزانه - صفحة 20 Empty رد: فال روزانه

پست من طرف فریده 7/2/2010, 06:16

خواهش می کنم آقا محمد.

خواهش می کنم پریسا جون. اینم راز کار منه دیگه. عکسها رو آپلود می کنم

ممنون کیمیا جونم. مرسی خانمی. لطف داری به من عشق بوس کردن
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پست من طرف پریسا 7/2/2010, 12:45

من نمیتونم اپلود کنم گریه
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/2/2010, 21:26

فال روز شنبه 12 تیر 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: امروز ماه در برج جدي كامل است. اگر دوست متولد دي داريد بهتر است مدتي از اودوري كنيد زيرا بداخلاق، زودرنج و بي توجه است. زمان خوبي براي انجام كارهاي نيمه تمام است. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: امروز ماه در برج کامل است .این قسمت از چارت شما به تحصیلات عالیه و کارهای مربوط به خارج که کمی مشکل است مربوط می شود اگر سعی کنید همه چیز را به خوبی بررسی کنید بنابراین جایی برای نگرانی نیست می توانید راحت باشید و از شرایطی که ستارگان برایتان ایجاد می کنند سود ببرید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: امروز ماه در برج جدي كامل است. اين قسمت از چارت شما به كارهاي بزرگ، فعاليت هاي گروهي و رابطه هاي شما مربوط مي شود. اما خيلي مراقب باشيد. چشم هايتان را كاملاً باز كنيد و مطمئن باشيد كه اشتباه نمي كنيد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: حالا که مشکلات و سوءتفاهم ها برطرف شده است زمان خوبی برای شروع جدید است.چرا همکارتان را به یک ناهار یا نوشیدنی بعد از کار دعوت نمی کنید؟می توانید بیش از آن چیزی که فکر می کردید با هم تفاهم دارید.با وجود ماه کامل در برج مخالف شما برج جدی، شاید امشب آنطور که انتظارش را دارید آرام نباشد. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز ماه كامل است و تاثير به سزايي روي كار و شلامتي شما دارد. اگر در حال حاضر، نارضايتي اي در زندگي شما وجود دارد كه فكر مي كنيد اوضاع، بهتر از اين مي توانست باشد، ببينيد كه براي اصلاح آن امروز چه مي توانيد بكنيد. زمان هايي كه ماه كامل است فرصت هاي خوبي است به اهدافي كه داريم،‌نزديك شويم. پس ببينيد كه چگونه مي توانيد كارها را سروسامان دهيد. پس م يتوانيد سراغ مطالب بعدي برويد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز ماه در برج جدی کامل است.باید به همسرتان اهمیت دهید و اگر مشکلی دارید،برطرف کنید.راحت تر از آنچه هست که فکر می کنید بنابراین درنگ نکنید.اگر برنامه ای خلاق دارید آنرا اجرا کنید حتماً موفق می شوید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز ماه کامل است و در علامت خاکی بز کوهی می باشد.این بدان معنا است که شما باید تصمیمی سخت راجع به خانه و خانواده تان اتخاذ کنید به خصوص اگرمی دانید که در این بین موجب ناراحتی کسی شده اید.هم چنین ممکن است در این زمان شما بتوانید تعادل بهتری بین کار و وظایف خانه تان برقرار کنید تا این که همواره روی یکی از آنها تمرکز کنید و نگران یکی دیگر از آنها باشید.همان طور که خودتان متوجه شده اید،این راهی نیست که ثمربخش باشد. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: امروز عقلانی تر فکرمی کنید.معاشرت با افراد هم فکرسودمند و مفید می باشد.سعی کنید در رابطه با مسائل خودتان با یک دوست مشورت کنید و از این موضوع نترسید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: امروز در خانه دي ماه يك ماه كامل است كه خانه پول و منابع مالي است. امور مالي شما ممكن است جهش خوبي داشته باشد كه حس اعتماد براي خريدن چيزي كه مدتها چشمتان بدنبالش بوده را به شما مي دهد. خوشبختانه، فعلاً درمورد بودجه خود خيلي واقع بين هستيد پس احتمال خرج كردنتان كم است. ...

دی

فال روز متولدین دی: ماه در برج خودتان(جدي) كامل است. اگر اخيراً كمي ناراحتي داشته ايد اكنون احساس آرامش مي كنيد. هميشه تمايل داريد كه احساساتتان را پنهان كنيد و استرس باعث مي شود كه سرسخت تر از هميشه شويد. شايد كمي به نظر خودتان بي خيال برسيد، اما از يك پيغام كاملاً شگفت زده مي شويد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: امروز ماه کامل در دی قرار دارد که به قسمت نسبتاً مرموز چارت شما مربوط می شود . بنابراین شاید دچار ترس های غیر عقلانی می شوید که در حقیقت هیچ نوع پایه و اساس حقیقی ندارند . شاید وسوسه شوید که افکارتان را برای کسی بازگو نکنید اما می دانید که گفتن مشکلات به دیگران باعث می شود که نیمی از مشکلات حل شود و عاقلانه است که به این نصیحت عمل کنید. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: بدر ماه در برج خاکی شما را وادار می کند تا درباره یک رابطه منحصر به فرد فکر کنید. این می تواند یک دوستی تصادفی باشد اما به نظر می رسد که خیلی بیشتر از برخورد در نگاه است . اگر شما مطئن نیستید که آن را جدی بگیرید بهتر است سریع عذرخواهی کنید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 7/3/2010, 00:29

دست شما درد نكنه فريده خانم عزيز

مثل هميشه صفحه آرائي زيباي شما جذابيت فال روزانه رو بيشتر مي كنه

خيلي زحمت كشيدين

رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 7/3/2010, 01:51

ممنون فریده جون رز رز رز
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 7/3/2010, 03:20

فریده جون عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود!مرسی
بازم مثل همیشه گل کاشتین!خسته نباشی!

این دسته گل هم تقدیم شما:

فال روزانه - صفحة 20 45373772630735544260
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/3/2010, 14:19

ممنون لطف دارین. دیگه شرمنده نفرمایید مهندس فرهادرز

خواهش می کنم مریم جون. رز

مرسی کیمیا جونم. چه دسته گل خوشگلی مثل خودت خوشگله قلب
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 7/3/2010, 15:46

قابلتو نداشت فریده جونم!بازم واست از این چیزا میذارم میدونم که دوست داری! رز رز بوس کردن بوس کردن
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/3/2010, 15:47

فال روز یکشنبه 13 تیر 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: مشكلات قديمي دوباره ظاهر شده اند و واقعاً خسته شده ايد. فكرتان مملو از ايده هاي خوبي است كه شما را پولدار تر مي كند. نبايد انتظار داشته باشيد همه شما را حمايت كنند. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: از شرکت در مذاکرات ملاقات ها و صحبت ها یا امضای قراردادها سود می برید.ایده های شما بکر و تازه و الهام شده هستند و اگر از این خصوصیت استفاده کنید در واقع باعث موفقیت خودتان می شوید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: امروز تنها به دنبال مسائل ” متفاوت و عجيب“ هستيد و به حرف هاي ديگران هم اهميت نمي دهيد. فرصتي داريد تا تمام دعوت هاي غير منتظره يا فرصت هاي عشقي را بپذيريد. سعي كنيد حقايق را بپذيريد هر چه قدر هم برايتان مشكل باشد. فوق العاده جذاب هستيد بنابراين از اين روز به خصوص خوب استفاده كنيد. مسائل مالي نيز در اوج خود هستند. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: هوای تازه در خانه وجود دارد و اکنون تابستان است.بیرون رفتن از خانه فکر بسیار عالی می باشد.از آن جا که رویا پرداز خیلی خوبی هستید.مطمئن اید که می توانید بدون مشکل کارها را بسیار عالی انجام دهید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز كسي آماده است كه شما را زير بال و پر خود گرفته و از شما مراقبت كند و شما از اين موضوع خوشحاليد. در حال حاضر او شما را تحت حمايت خود دارد و خيرخواه واقعي شماست. هم چنين يكي از آن روزهائيست كه نمي توانيد جلوي پول خرج كردنتان را بگيريد. اگر اين انگيزه آن قدر قوي بود كه نتوانستيد با آن مقابله كنيد، ممكن است بخواهيد براي مدت زماني، خريد خود را به صورت مخفي از بقيه نگه داريد. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز زمانی را برای فکر کردن به نقشه های آینده قرار دهید.خوش بین و با اعتماد به نفس هستید.دوستان نیز شما را تشویق می کنند و فرصتی به دست می آورید که قبلاً آن را از دست داده بودید.از اتفاقاتی که در حال حاضر می افتد خوشحال می شوید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز مری کوری وارد علامت آتشین شیر شده که حاکم بر روابط دوستی ،مطالب روحی و آرزوهای شما برای آینده است.این ترقی بزرگی برای زندگی اجتماعی شما می باشد و شما از پیوستن با گونه های متفاوت افراد،لذت خواهید برد.اگر متولد خرداد یا شهریوری رامی شناسید،آنها در این زمان نقش زیادتری در زندگی شما بازی می کنند وشما را کاملاً مشغول نگه می دارند. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: امروز تمایل دارید در کنار خانواده و دوستان و نزدیکان باشید زیرا بیشترین زمان ماه جولای را صرف مسائل کاری خواهید کرد بنابراین نمی توانید آن قدر که دوست دارید با افراد مورد علاقه تان باشید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: امروز مركوري خانه خود را عوض مي كند و بدرون خانه آتشين مرداد كه خانه نقشه هاي طولاني مدت و يادگيري آموزشهاي عالي است. عجيب نيست كه اين خيلي بگوشتان خوش آيند است. به شما اين فرصت داده شده كه بزرگ فكر كنيد و بدنبال يك روياي خود در زندگي برويد و اين مفهوم واقعي زندگي است براي شما. ...

دی

فال روز متولدین دی: شايد تمايل داريد كه پول هايتان را كمي خرج كنيد اما حتماًً مطمئن شويد كه پول خودتان باشد. اگر در پولي با يكي از دوستان شريك هستيد، پولش را مي خواهد. مي توانيد براي خرج كردن آن پول شريكي، دوستان را هم با خودتان ببريد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: عطارد به مرداد می رود امروز شما را تحت تاثیر قرار می دهد و به نظر می رسد که این موضوع در زندگی عشقی شما تاثیر خوبی داشته باشد. در حقیقت به نظر می رسد که رابطه ای بین شما و دیگران برقرار می شود که همدیگر را به خوبی درک می کنید. اگر اخیراً‌ با همسرتان مشکل داشته اید با تشکر از ارتباط صادقانه و روراست فی مابین همه چیز جبران می شود و همدیگر را می بوسید . ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: شما ممکن است بعد از آشفتگی دیروز خودتان را ملامت کنید اما نمی توانید روز را در خانه مخفی شوید. بهترین شرط بندی شما قرار است از پذیرش خطا سربار زند (‌خطار را قبول نکند ) هر چند که این شیوه شما نیست . شما وقتی عصبانی می شوید خیلی جذاب و ملیح به نظر می رسید پس این را به عنوان زینت تان استفاده کنید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/3/2010, 15:52

مرسی کیمیا جون مرسی
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف honey 7/3/2010, 15:52

مرسی فریده جون رز
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 7/3/2010, 16:55

این یکی واقعا درست بود و من کلی حال کردم! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز كسي آماده است كه شما را زير بال و پر خود گرفته و از شما مراقبت كند و شما از اين موضوع خوشحاليد. در حال حاضر او شما را تحت حمايت خود دارد و خيرخواه واقعي شماست. هم چنين يكي از آن روزهائيست كه نمي توانيد جلوي پول خرج كردنتان را بگيريد. اگر اين انگيزه آن قدر قوي بود كه نتوانستيد با آن مقابله كنيد، ممكن است بخواهيد براي مدت زماني، خريد خود را به صورت مخفي از بقيه نگه داريد. ...

مرسی فریده جون!مثل همیشه عالییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود!خسته نباشی!

این بوته ی گل رز نیز تقدیم شما:

فال روزانه - صفحة 20 98932930324936883091
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/3/2010, 16:58

خواهش می کنم هاله جون
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/3/2010, 16:59

خواهش می کنم کیمیا جون. چه تصویر زیبایی ممنون خانمی خیلی خوشگله. از کجا می دونستی من رز دوست دارم متفکر بوس کردن
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 7/3/2010, 17:08

قابل شما رو نداره!چون خودم خیلی رز دوست دارم و چون فکر کردم دیدم ما تفاهم های زیادی داریم پس باید فریده جون نیز مثل من باشه و از رز خوشش بیاد!
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف melika 7/4/2010, 08:18

فریده جون من هر روز به این بخش سر می زنم! ممنون از زحمتی که واسه این بخش می کشی! خدا قوت!
من امروز یه قرار دادی بستم که خیلی از نتیجش مطمئن نبودم!
الان که فالم رو خوندم خیلی خوشحال شدم! امیدوارم که واقعاَ فالم درست از آب در بیاد! پیروزی
melika
melika
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریسا 7/4/2010, 08:29

ممنون فریده جون مثل همیشه عالی بود
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف محمد 7/4/2010, 09:23

فال روز متولدین دی: شايد تمايل داريد كه پول هايتان را كمي خرج كنيد اما حتماًً مطمئن شويد كه پول خودتان باشد. اگر در پولي با يكي از دوستان شريك هستيد، پولش را مي خواهد. مي توانيد براي خرج كردن آن پول شريكي، دوستان را هم با خودتان ببريد....

دقیقا درست میگه
خیلی خوشحال
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف masi 7/4/2010, 13:56

يعني همش عصبي باشم فريده جون؟!!
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/5/2010, 10:05

کیمیا جون تعجب می کنم با اینکه اختلاف سنیمون زیاده اما تو برخی موارد اشتراک داریم. بله من فقط رز دوست دارم اونم همه رنگش رو قرمز، صورتی، زرد، سفید. اما اگه بخوام یکی رو انتخاب کنم اول قرمز رو انتخاب می کنم

خواهش می کنم ملیکا جون. امیدوارم فال برات درست دربیاد. البته طالع بینی و فال تاثیر ماه و ستارگان بر روی زمین و ماههای سال هستش.

به به پریسا جون عزیز خواهش می کنم خانمی

محمد جان خدا رو شکر که به طالع بینی معتقد شدی

نه مصی جون قربونت برم حالا این نفهمی کرده یه چیزی گفته تو که نباید گوش بدی
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/5/2010, 10:21

فال روز دوشنبه 14 تیر 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: ايده هاي جالب و خلاقانه اي داريد. به طور كلي اعتماد به نفس زيادي داريد اما از نزديك شدن به ديگران مي ترسيد. شما به شجاعت معروف هستيد بنابراين اولين قدم را برداريد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: نمی توانید آن طور که دوست دارید کار کنید.بنابراین لازم است به خودتان استراحت بدهید . البته نحوه این استراحت به خودتان بستگی دارد که رفتن به کلاس های ژیمناستیک باشد یا دیدن مکانی زیبا روز خوبی برای تفریح شماست . ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: افرادي كه دوستشان داريد، كارتان، موفقيت هايتان همه به اعتماد به نفستان مربوط مي شوند اما بايد به خاطر داشته باشيد كه زندگي با همين مسائل كوچك و كم اهميت سپري مي شود. شايد سوء تفاهم هاي كوچكي ايجاد شود و به اين خاطر متوجه مي شويد كه تا چه اندازه اين مسائل كوچك مهم هستند. شايد در آينده آنها را ناديده بگيريد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: امروز افکارتان به روابط خارجی مشغول است و اگر به تعطیلات می روید به نظر می رسد اوقات خوبی خواهید داشت.اگر نمی توانید فرصتی برای سفر پیدا کنید،می توانید از هر چیز خلاق و غیرمعمول و جالب لذت ببرید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز با خود، صادق باشيد. خصوصاً زماني كه وضعيت احساسي تان را مدنظر قرار مي دهيد. ستارگان گوياي اين مطلب هستند كه در مورد احساس خود نسبت به شخص به خصوصي، خود را گول مي زنيد ولي حالا زمان آن است كه با خودتان بيشتر صادق باشيد. احتمالاً شما جذب شخصي شده ايد و تا لحظه حال او را تصديق نكرده ايد. اگر چنين است، بايد ببينيد كه قدم بعديتان چه بايد باشد؟! ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز برخلاف دیروز دوست ندارید گوشه گیر و تودار باشید.بنابراین با دیگران معاشرت کنید.بهترین زمان برای گردش کردن با یک دوست است.اگر مجرد هستید نامزد خوبی برای خودتان می یابید.بنابراین در خانه نمانید و منتظر شوید تا در منزلتان را بزنند. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: آستین ها را بالا بزنید چرا که امروز فردی بسیار سازنده و موثر شده اید.نمی خواهید هیچ وقتی را تلف کنید و ممکن است تا آنجا که ممکن است کار کنید.زمانی فرا می رسد که به شما فرصت درخشیدن داده می شود و شما دو دستی آن را می چسبید.شما می دانید که در طی گذشت زمان این شانس منجر به موارد بهتری خواهد شد و کاملاً در این زمینه حق دارید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: امروز در تضاد هستید زیرا نمی توانید بین چیزی که دیگران از شما انتظار دارند وچیزی که خودتان تمایل دارید ارتباط برقرار کنید.از بین بردن این تضاد کار راحتی نیست و باید با دقت رفتار کنید.برای حل آن می توانید به گذشته رجوع کنید و جواب تان را بدست آورید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: انتظار نداشته باش كه همه چيز به نرمي برايتان اتفاق بيفتد چون ستاره ها دارند در امور روزمره شما اخلال ايجاد مي كنند. يك تلفن از يك دوست قديمي يايك برخورد اتفاقي با يك فرد امكان دارد احساسات جمع شده شما را منفجر سازد. تازماني كه احساساتتان دست خوش تغييرات سريع است هيچ چيز از خود بروز ندهيد. به خود كمي وقت بدهيد كه به همه چيز عميقاً فكر كنيد. ...

دی

فال روز متولدین دی: تفكر خلاقي داريد و ايده هاي جديد و فوق العاده اي داريد، هر كس كه به شما لقب ”عشق كار“ مي دهد را مي توانيد به راحتي با عقايدتان شگفت زده كنيد. شايد در مورد روياهايتان به هيچ كس نگوييد اما مطمئناً رويايي در سر داريد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: امروز روحیه شما تضعیف می شود شاید چون شخصی از اعتماد شما سوء استفاده کرده است . امروز به آسانی به دیگران اجازه می دهید تا به اعتماد به نفس شان را پایین آورند و به شما احساس طرد شدن یا حماقت بدهند . ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: تصمیم شما مطمئناً مورد توجه قرار گرفته و بر شما تبریکات زیادی خواهند گفت و ملاحظه می کنید که کسی شهامت خود را به دست آورده و به شما نزدیک می شود و این دقیقاً عین میل است . ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 7/5/2010, 10:30

فریده جونبازم مثل همیشه گل کاشتین!
کاملا درست بود!خسته نباشی!

من خیلی خوشحالم که خیلی با هم دیگه تفاهم داریم و موجب افتخار منه گلم!واییییییییییییییی!منم رز صورتی و قرمزو خیلی دوست دارم!

بابت فال هم یه دنیا ممنون و مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی!....................فال روزانه - صفحة 20 24493308629557744255

فال روزانه - صفحة 20 73107324055598847609
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/5/2010, 10:52

کیمیا جونم لطف داری عزیزم. خواهش می کنم. رز
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 7/5/2010, 10:59

ممنون خانم مهندس

خیلی خیلی زحمت کشیدین مثل همیشه

رز رز رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 7/5/2010, 11:09

لطف دارین ممنون مهندس فرهاد
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

صفحه 20 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة