گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فال روزانه

+42
بیتا
کیم
samir
پیام
مونا
sharareh
shinili
spider
محمد
پریسا
mahshid_laki
Innocent
apb
melika
Foad
alex_pk
کیمیا
rira
honey
maria alexio
hamed_myh
مروارید خانوم
Ronia
mahssa
amir hosein
شیوا
نازی
maryam.m
Salma
Sahra
Farshad.roger
hengameh
sara_b211
masi
siamak
Samantha
hana.mn
پریا
الهام
فرهاد
arefkarimzadeh
فریده
46 مشترك

صفحه 17 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28  الصفحة التالية

فال روزانه - صفحة 17 Empty رد: فال روزانه

پست من طرف فریده 6/21/2010, 07:20

فال روز 31 خرداد ماه 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: خوب است كه كمي شاد باشيد و روز خوبي را آغاز كنيد اما خودتان را به خاطر مشكلات اخير مقصر ندانيد. اگر يك نفر پيشنهاد جالبي داشت بد نيست كه آن را بپذيريد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: مسائل مالی و کاری شرایط بهتری دارند اما باز هم به حمایت دوستان تان نیاز دارید به خصوص اگر فرصتی برای ورزش کردن یا به مهمانی رفتن دارید حتماً از آن استفاده کنید زیرا به شما آرامش می دهد. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: شايد حوصله نداشته باشيد كه ببينيد كه كاري كه انجام مي دهيد از نظر وقت صرف كردن و انرژي بودن منطقي است يا نه، اما اگر چنين كاري را نكنيد و اين موضوع را بررسي نكنيد در خطر اين مسئله هستيد كه در رابطه با فرصت ها خطا كنيد و درآمدتان را خرج كنيد كه اين خودش ناراحت كننده است. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: عطارد به برج سرطان می رود و اگر دیروز دعوا کرده اید امروز نتیجه اش را می بینید.خودتان را به جای همسرتان بگذارید،آنها که نمی دانند در ذهن شما چه می گذرد بنابراین در تصمیمی که گرفته اید کنجکاوی می کنند. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: در برخورد با ديگران بسيار شفاف و رك هستيد اما امروز حالت عجيبي داريد و زياد طول نمي كشد كه احساس آزردگي مي كنيد. در صورتي كه چيزي يا شخصي، موجب ناراحتي شما شود، به سرعت يك جرقه، به جر و بحث منجر خواهد شد. سعي كنيد از مسائل كوچك دوري كنيد و فقط در خصوص مسائل اصلي حساسيت نشان بدهيد! ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز عطارد به برج سرطان می رود.دوستان نقش مهمی در زندگی تان دارند.می توانید کار و تفریح را با هم ترکیب کنید.می توانید شخص مهمی تاثیرگذار باشید.سعی کنید در خوردن افراط نکنید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: برو،برو هیچ جای ایستی برای شما نیست چرا که شما با عجله پر شده اید و تصمیم گرفته اید نهایت سعی خود را در مواجه شدن با کارها انجام دهید.شما امروز با سرعتی بسیار زیاد برنامه ریزی شده اید و برای دیگران هم پایی با شما بسیار مشکل است.متاسفانه این که دیگران بخواهند شما را کمی آرامتر کنند بی طاقت خواهند کرد ولی به خاطر بسپارید که در این زمینه آنها کاری از پیش نخواهند برد.در این زمان شما مصم تر از هر کس دیگری هستید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: در موقعیت فوق العاده ای هستید و می توانید به خوبی مذاکره کنید و از دیگران موفق تر باشید.سعی کنید از قدرت تان استفاده کنید و همان طور که به خودتان قدرت دارید بر دیگران هم داشته باشید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: امروز بودنبا دوستان دنيا را زيباتر مي سازد و شما بسيار در حضور ديگران شادتر خواهيد بود تا اين كه تنها بمانيد. امروز در ضمن خيلي صميمي و بخشنده هستيد و اگر كسي كاري مي كند كه طبق سليقه و رضايت شما نيست آن را ناديده مي گيريد. ...

دی

فال روز متولدین دی: عطارد امروز به علامت مخالف شما،‌برج سرطان مي رود. امروز بايد حرف هايتان را رك و راست بزنيد. لازم نيست براي روبه رو شدن با مسائل خودتان را اذيت كنيد. هر چه قدر كه بتوانيد كافي است. شما با وجود مخالفت ها، هر كاري كه توانستيد براي نگه داشتن يك رابطه دوستي انجام داده ايد. حالا بايد تصميم بگيريد كه تمامش كنيد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: ما اغلب در زندگی با مشکلاتی زیادی روبرو می شویم زیرا نمی توانیم با دیگران رابطه خوبی برقرار کنیم اما امروز در این مورد هیچ مشکلی نخواهید داشت و ابراز احساسات از همیشه برایتان راحت تر است . اگر در حال حاضر شخصی در زندگی تان نیست همچنان از معاشرت با دوستان و افراد مورد علاقه تان لذت خواهید برد. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: حرکت عطارد به داخل سرطان باید شما را بیشتر دلگرم کند که عقاید منحصر به فردتان را بیان کنید. بنابراین کمرو نباشید و بدانید حرفهای شما حداقل روی یک نفر هم که شده اثر می گذارد. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پست من طرف پریسا 6/21/2010, 07:36

ممنون فریده خانم امید اور بوذ :[-o<:
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/21/2010, 07:47

خوشحالم که باعث امیدواری شده فال امروزت خیلی خوب بود
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/22/2010, 12:58

فال روز 1 تیر ماه 1389

فال روزانه - صفحة 17 4cancer

فروردین

فال روز متولدین فروردین: امروز خورشيد به برج سرطان مي رود. اين قسمت از چارت شما به خانه و خانواده مربوط مي شود. اگر ميخواهيد تغييراتي ايجاد كنيد با همسرتان مشورت كنيد. تا بعداَ مشكل پيدا نكنيد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: خورشید به برج سرطان می رود . این قسمت از چارت شما به ذهن مربوط می شود. فوق العاده خلاق هستید . همکاران تحت تاثیر نظرات شما قرار می گیرند و این عنوان یک مشوق برای شماست. علاوه بر آن اگر مجرد هستید امشب فرصتی دارید تا رابطه ای عاشقانه پیدا کنید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: معمولاً‌ به افرادي كه شور و شوق ندارند اجازه نمي دهيد اين بي اشتياقي آنها باعث شود كاري را انجام ندهيد، اما با وضعيت سياره اي اخير لازم است در مورد انجام يك كار كمي صبر كنيد. البته به زودي همه چيز درست مي شود و نظر اين افراد نيز عوض مي شود. به خاطر داشته باشيد كه پيش از اين زمان هرگونه تلاشي بي نتيجه است. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: امروزخورشید به برج خودتان،سرطان می رود.می توانید تقریباًً یک نفس راحت بکشید.بعضی از مشکلات را از بین برده اید.و اکنون آمادگی دارید که بقیه را حل کنید.همسرتان از این که مجدداً سرحال شده اید،خوشحال می شود. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: تا اين جا ماه پركاري بوده است ولي از حالا به بعد، به تدريج فعاليت ها فروكش مي كنند. سعي كنيد هر چند وقت يكبار به خودتان برسيد، در غير اين صورت انرژي خود را از دست مي دهيد يا آن اندازه كه احتياج داريد، انرژي برايتان باقي نمي ماند. بنابراين، از آن جا كه حوادث جالبي در پيش است، اين موضوع باعث شرمندگي خواهد بود. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: در چند هفته آینده دوستان وقت شما را پر می کنند.از بودن با افرادی که مهربان هستند و با شما هم دلی می کنند ،لذت می برید.اما تنها وقت تان را صرف معاشرت با دیگران نکنید مقداری از آن را هم صرف تفکر در مورد نقشه های آینده کنید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز بیش از گذشته بلند پرواز شده اید و آنها بیشتر از گذشته در ذهن تان تکرار می شوند چرا که امروز خورشید به اوج جایگاه خود در چارت شما رسیده است.جای هیچ توقفی برای شما نیست و اگر از به دست آوردن آن چیزی که می خواهید دست بکشید،پشیمان خواهید شد.در هر حال نگذارید دوستان و افراد خانواده تان احساس کنند که بخشی از زندگی شما هستند در غیر این صورت مجبور خواهید شد با عواقب آن مواجه شوید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: امروز فکرتان مشغول است و شما نگران این موضوع هستید که می توانید مسائل را بهتر ببینید اما در حقیقت می توانید دید بهتری پیدا کنید.اکنون خورشید وارد برج سرطان می شود،این قسمت از چارت شما به افکار بزرگتر مربوط می شود.سعی کنید با فکر کردن از این موقعیت استفاده کنید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: اگر مي خواهيد كه يك مورد مالي را با كسي مطرح كنيد برايتان سخت خواهد بود كه آن شخص را گير بياوريد و جواب درستي از او بگيريد. ممكن است دليلش مشغوليت هاي زيادي باشد كه او دارد ولي شايد هم در پس آن رفتار، يك مسئله ديگر پنهان باشد. ...

دی

فال روز متولدین دی: گاهي اوقات احساساتتان را پنهان مي كنيد. بنابراين لازم است هرازگاهي درد دل كنيد و حرف هاي دلتان را بيان كنيد. هيچ ناراحتي را در دلتان نگه نداريد. افراد زيادي در خارج از خانه هستند كه مي خواهند شما را بهتر بشناسند پس برويد بيرون و آن ها را ببينيد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: ستارگان به شما فرصت می دهند تا با دیگران همکاری کنید و پایه یک دوستی عمیق تر یا همکاری آینده را بنا کنید . مشروط بر این که بتوانید با صداقت و احترام به طرز فکر همدیگر درباره عقایدتان صحبت کنید کارها با موفقیت پیش می روند . خبرهای خوبی از طریق نامه یا تلفن دریافت می کنید . خبری که واقعاً شادتان می کند. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: اطمینان شما به وضعیت تان بالاست . شما با تعصب غیر عادی به امور عادی تان حمله می برید . اما مقداری انرژی تان را برای هنگامی که معاشرت هیجان انگیز به نظر می رسد نگهدارید. شما تمام عمر را با دوستان تان مشغول خواهید بود و امکان ندارد تا دیر وقت به رختخوابتان بخزید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف honey 6/22/2010, 13:05

ممنون رز
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/22/2010, 13:14

خواهش می کنم هاله جون
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف masi 6/22/2010, 14:00

گل گفته.از ظهر دارم ميشورم و ميسابم.فردا كلي مهمون دارم.
مرسي فريده خانوم.
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پریا 6/22/2010, 14:41

مررسی فریده جان قلب
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/22/2010, 16:15

خواهش می کنم مصی جون بیام کمک. فریده خانم نه فریده جون بهتره

خواهش می کنم پریا جون
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف پریسا 6/22/2010, 22:48

ممنون فریده جون متشکرم lol!
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف پریسا 6/22/2010, 22:51

با اجازه فریده خانم امروز و من بزارم
امروز 2تیر 89
متولدین فروردین:
جریانی در حال وقوع است که اگر به خود نیایید رسوایی به بار خواهد آورد. به یک دعوت نامنتظره برای رفتن به یک سفر کوتاه، پاسخ منفی بدهید. رویداد خوشی مانند یک تولد یا برپایی یک جشن عروسی، شادی را به خانواده شما ارزانی خواهد کرد.

متولدین اردیبهشت:
امروز نباید زندگی را خیلی جدی بگیرید.سعی کنید از لحظات تان لذت ببرید.سعی کنید چیزهای جدید را امتحان کنید.این می تواند زندگی تان را عوض کند.اگر بتوانید دل به دریا بزنید چیزهای زیادی هست که می توانید پیدا کنید.انتخاب با شماست.

متولدین خرداد:
خبر خوشی خواهید شنید که موجب خوشحالی شما خواهد شد ممکن است به سفری دور و دراز بروید. با احتیاط در انجام کارهایتان عمل کنید تا موفق شوید. امروز برای شما آرام و دلپذیری خواهید بود

متولدین تیر :
داوری شما درباره خودتان امروز زیاد زننده و ناگوار نیست، در حقیقت احتمال دارد که گامی آزمایشی بردارید برای فهمیدن اینکه اخیرا کاری را عالی به اتمام رسانده‌اید، اگر چه آن طوری که شما انتظارداشتید نتیجه نداده است. شما اکنون قادرید که آن بخش پرورش یافته وجو خود را به نمایش بگذارید، بنابراین با حمایت خود از آنهایی که دوستشان دارید حمایت کنید.

متولدین مرداد :
اگر بعضی از جدا شده ها و طلاق گرفته ها به مرحله منطقی رسیده اند، نباید قصور و کوتاهی کنند، چرا که آشتی از هر سویی سبب میشود زندگی و آینده خیلی ها نجات یابد. سعی کنید فرزندانتان را بیشتر درک کنید و بیشتر به آنها گوش کنید.

متولدین شهریور:

شما امروز زیاد تمایل ندارید که خونسرد و تحلیل گر باشید، حتی اگر روش معمول شما در زندگی همیشه اینگونه باشد! شما تحت تاثیر احساسات عمیق خود هستید و آماده پریدن شده اید!! باهمه این احوال ترس و نگرانی تان در حالیکه مانع از رفتن به مراحل بعدی می‌شود، شما را نیز در هم می‌شکند. اما اگر فقط یک بار بتوانید بر محدودیت‌هایی که خودتان ایجاد کرده و دوستشان دارید غلبه کنید، آن وقت اوضاع بر وفق مراد می‌شود. اگر نمی‌خواهید از قوانین خود پیروی کنید، پس تغییرشان دهید

متولدین مهر :
ازدواج دوم برای آن عده که از زندگی گذشته خود ناکام بودند با دوراندیشی و تعمق اغلب ثمربخش است. تولد بچه های تازه، ناگهان زندگی بعضی زوج ها را دگرگون میسازد . در کل روز شادی را پیشرو دارید .

متولدین آبان :
رنج و اندوه زیادی را در برابر عشق تحمل میکنید. عواطف و احساساتتان را به راحتی بروز نمی دهید. این موجب گوشه گیری و انزوای شما می شود.

متولدین آذر :
خبر خوشی خواهید شنید که موجب خوشحالی شما خواهد شد ممکن است به سفری دور و دراز بروید. با احتیاط در انجام کارهایتان عمل کنید تا موفق شوید. امروز برای شما آرام و دلپذیری خواهید بود .

متولدین دی :

دیدار ماه از نشان شما نشان دهنده این است که تا دو روز احساسات شما شدت می‌یابند، با این حال تغییراتی که در حال تجربه کردن شان هستید می‌تواند مهم بماند. ممکن است در رابطه با ناشناخته‌ها هراسان باشید و با چسبیدن به عادات یا رابطه‌های قدیمی به آن واکنش نشان دهید اما آ نها دیگر نیاز شما را تامین نمی‌کنند. اما این درباره این نیست که دیگران را نادیده بگیرید و نسبت به احساسات شان بی اعتنا باشید؛‌ بلکه باید روشی اتخاذ کنید که نیروی تان را تقویت کنید تا منجر به تکامل شما شود.

متولدین بهمن:
در هنگام اتخاذ یک تصمیم به تنهایی، زمانی دشوار و بغرنج را در پیش رو خواهید داشت، ولی با بهره گیری از عقل سلیم و شعور، این دوره بلاتکلیفی را به راحتی پشت سر خواهید گذاشت.

متولدین اسفند:
در یك جمع صمیمی قرار می‌‌گیرید كه باید خود را نشان دهید. برای اینكه در گذران زندگی به اهداف خود برسید بهتر است امروز به نصایح بزرگ‌تر‌ها گوش دهید. به همكار خود در محل كار و به همسر خود در زندگی احترام بگذارید. اول فكر كنید و بعد سخن به زبان بیاورید. احساسات خود را پنهان نكنید خیلی خوشحال
پریسا
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/23/2010, 08:50

مرسی پریسا جون کار خوبی کردی روزهایی که می بینی دیر شده و من فال رو توی سایت نذاشتم لطف کن توی سایت قرار بده. چون گاهی اوقات سرم خیلی خیلی شلوغه. گروه و ایمیل رو برات ارسال می کنم تا بتونی از توی ایمیل های گروه مارشال طالع بینی رو در اینجا قرار بدی
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف honey 6/23/2010, 09:10

خیلی خوشحال من تکذیب می کنم این فال رو خیلی خوشحال
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/23/2010, 10:23

وای چی شده هاله جون؟ قراره فالی رو که هر روز می ذارم رو پریسا جون هم داشته باشه تا روزی که من نتونستم توی سایت قرار بده تا فال دو تا نشه
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/24/2010, 08:28

فال روز 3 تیر ماه 1389

فروردین

فال روز متولدین فروردین: امروز در محل كار و خانه كمي سردرگم هستيد. بهتر است از كسي ايراد نگيريد. اتفاقات عجيبي مي افتد و فهميدن آن ها به خودتان بستگي دارد ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: ذهنتان مشغول موضوعی است بنابراین نمی توانید به مسائل وسیع تر نگاه کنید. این موضوع را تا حدی برای خودتان تجزیه و تحیلیل کرده اید که معنی خودش را از دست داده است. اکنون زمان خوبی برای مذاکره است اما برای نتیجه ای بهتر تصمیم نهایی را برای زمانی بعد بگذارید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: آماده باشيد تا از هر چيز غيرمنتظره يا هر شخص غير معمولي بهره مند شويد، زيرا اين درست همان مسئله اي است كه شانس را با خود دارد. شايد در مورد روابط اجتماعي اعتقاد داشته باشيد كه هيچ چيز برنامه ريزي نشده است و انتظار زمان كسل كننده اي را داريد اما خوشحال مي شويد زماني كه غير منتظره به جايي دعوت شويد. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: سفرهای کوتاه مدت در پیش است مخصوصاً اگر می خواهید دوست یا فامیلی را ملاقات کنید.درست زمانی که می رسید،می بینید که یکی از دوستان بسیار قدیمی که مدت هاست او را ندیده اید نیز آنجاست. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: اگر از انواع معمول شيرها مي باشيد، آن قدر صبور نيستيد كه كارها سر فرصت انجام شوند و امروز مي خواهيد كه آنها را حتي سريع تر از روزهاي عادي پيش ببريد. اين حس سرعت، به شما اراده اي عظيم خواهد داد كه بسيار مورد استفاده است ولي ممكن است باعث ايجاد اختلاف با مردمي شود كه قادر به فعاليت با سرعت شما نمي باشند. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: زیاد حوصله ندارید و باید خودتان را برای انجام کارها تحت فشار قرار دهید.کمی گیج کننده است اما نگران نباشید زیرا اگر این احساس را ادامه دهید دیگران از شما سودجویی می کنند و بر شما تسلط می یابند. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز مارس دارای علامت آتشین شیر شده و زندگی اجتماعی شما را پرانرژی تر خواهد ساخت حالا زمان آن نیست که با خود تنها باشید چرا که اگر بیرون بروید با افراد تماسهایی جالب برقرار خواهید کرد.هر جنسی که هستید امروز دوستان مذکرتان شما را بسیار مشغول نگاه خواهند داشت و حتی ممکن است آنها شما را درگیر کارهایی کنند که به انرژی بسیاری نیاز دارد که قبلاً هرگز امتحان نکرده بوید. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: خورشید در برج سرطان می باشد.می توانید در همه کارها موفقیت کسب کنید.اما اگر عجله کنید تمام این فرصت های موفقیت را از دست خواهید داد.سعی کنید با صمیمیت و مهربانی محبوب باشید و نشان بدهید که تا چه اندازه خون گرم هستید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: اگر كسي در زندگي تان و جود دارد كه خيلي به او احترام مي گذاريد شايد بهتر باشد امروز مقداري وقت با او بگذرانيد. شما خيلي چيزها از او مي توانيد ياد بگيريد بخصوص اگر كه تجارب و نصيحت هاي خوبي را از زندگي خود با شما در ميان بگذارند. اين شخص حتي اگر خيلي سنش با شما فرق مي كند ولي زبان هم را بخوبي درك مي كنيد. و اين به اندازه طلا ارزش دارد. ...

دی

فال روز متولدین دی: چيزي كه دكتر پيشنهاد مي كند اين است كه امشب رابا افراد جديد بگذرانيد. شما عاشق اين هستيد كه بفهميد ديگران تصميم دارند چه كارهايي انجام دهند و چه چيزي به آن ها اعتبار مي دهد. ترجيح مي دهيد كه با افراد جديد و جالب صحبت كنيد تا كساني كه مي شناسد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: امروز مریخ به طرف مرداد با عنصر آتش می رود . علامت متضاد شما به قسمت چارت شما مربوط می شود . اگر هم اکنون روابط دوستانه ای دارید شاید فکر کنید که یک قدم جلوتر بروید . از طرف دیگر اگر مجرد هستید اکنون زمان آن رسیده است که برای خودتان دست به کار شوید . زیرا جاذبه جنسی قوی دارید وشاید زن و مرد نظرتان را جلب کند. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: یک پیشنهاد جالب و غیرمنتظره سر را شما قرار می گیرد اما باید آنرا با شریک زندگی تان در میان بگذارید این می تواند به معنای تغییرات مهم در زندگی باشد . بنابراین به خانواده تان احتیاج دارید همه همدیگر را دوست بدارید و از حمایت کامل یکدیگر برخوردار شوید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف spider 6/24/2010, 08:32

من که آذرم!
نمیدونم این یه نفر کیه! خیلی خوشحال
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/24/2010, 08:56

ماه تولد دوستانی که از فال روزانه بازدید می کنن

آقا محمد (اسپایدر) به لیست بازدید کنندگان اضافه شدند

(فروردین)

فال روزانه - صفحة 17 1aries

مریم جون
مهندس محمد فر

(اردیبهشت)

فال روزانه - صفحة 17 2taurus

هانیه جون
ملیکا جون

(خرداد)

فال روزانه - صفحة 17 3gemini

الهام جون
پریا جون

(تیر)

فال روزانه - صفحة 17 4cancer

آقای امیر حسین

(مرداد)

فال روزانه - صفحة 17 5leo

مهسا جون
کیمیا جون

(شهریور)

فال روزانه - صفحة 17 6virgoq

نجمه جون
مهشید جون

(مهر)

فال روزانه - صفحة 17 7libra

هنگامه جون
مهتاب جون
سلما جون
رونیا جون
آقا فرشاد

(آبان)

فال روزانه - صفحة 17 8scorpio

ریرا جون
پریسا جون

(آذر)

فال روزانه - صفحة 17 9sagittarius

آقا فرهاد
سامانتا جون
آقا محمد (اسپایدر)
آقا میثم
سارا ب 211 عزیز

(دی)

فال روزانه - صفحة 17 10capricorn

آقا حامد

(بهمن)

فال روزانه - صفحة 17 11aquaris

آقا عارف

(اسفند)

فال روزانه - صفحة 17 12pisces

شیوا جون
معصومه جون
مروارید جون
مهندس پرهام
هاله جون
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/24/2010, 08:57

آقا محمد به فال روزانه خوش آمدید. منظور شخص خاصی نیست ممکنه مادر، پدر، برادر، خواهر یا یکی از نزدیکان منظورش باشه
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف amir hosein 6/24/2010, 09:36

فریده خانم مرسی که اسم من رو سبز نوشتید رز خیلی خوشحال
amir hosein
amir hosein
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/24/2010, 10:05

خواهش می کنم آقای امیر حسین. ترکیب رنگها رو انتخاب کردم. نمی دونستم سبز دوست دارین. البته من سبز و قرمز و آبی رو دوست دارم
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف honey 6/24/2010, 10:11

نه فریده جون من اصلا منظورم این نبود که چون پریسا جون نوشته تکذیب می کنم دستتون درد نکنه من جنبه احساتیشو تکذیب می کنم
خیلی خوشحال ممنون رز
راستی امروز بچه کلاغمون از بالا درخت افتاد و مرد با اینکه از صداش بدم میومد ولی دلم تنگیده براش ناراحت
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 6/24/2010, 11:12

خیلی ممنون فریده خانم :cheers:

میشه از این بعد عکس هارا از ShiaUpload آپلود کنید؟
شرمنده ها من یه کم پرروام lol!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف rira 6/24/2010, 12:41

ممنون فریده جان اوضاع رو به بهبود رز
rira
rira
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف masi 6/24/2010, 15:19

كدوم شريك زندگي فريده جون؟!!!خانواده هم كه نيستن.تنهاي تنهاااااااااااااااام. ناراحت
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/25/2010, 10:57

آخی طفلکی. هاله جون ناراحت کننده اس

باشه آقا محمد. سعی می کنم

خواهش می کنم ریرا جون

مصی جون چقدر ناامید. صبر کن. فقط با صبر می تونی بهش برسی
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

صفحه 17 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة