گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فال روزانه

+42
بیتا
کیم
samir
پیام
مونا
sharareh
shinili
spider
محمد
پریسا
mahshid_laki
Innocent
apb
melika
Foad
alex_pk
کیمیا
rira
honey
maria alexio
hamed_myh
مروارید خانوم
Ronia
mahssa
amir hosein
شیوا
نازی
maryam.m
Salma
Sahra
Farshad.roger
hengameh
sara_b211
masi
siamak
Samantha
hana.mn
پریا
الهام
فرهاد
arefkarimzadeh
فریده
46 مشترك

صفحه 13 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  الصفحة التالية

فال روزانه - صفحة 13 Empty رد: فال روزانه

پست من طرف masi 6/1/2010, 14:21

دقيقا امروز براي من همينطوري بود.مرسي.
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پست من طرف پریا 6/1/2010, 14:40

مررررررررسی فریده جونم قلب
پریا
پریا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 6/1/2010, 14:59

سلما جون خواهش می کنم قابل شما رو نداره. سلما جون اگه واقعاً فکر می کنی آدم بدیه. پس یک نصیحت خواهرانه بهت می کنم دیگه باهاش رابطه ات رو ادامه نده چون به امید خوب شدن کسی نمی شه نشست. هیچ وقت منتظر نباش تا کسی رو بتونی عوض کنی. این امر محاله بعد از یک مدتی به شخصیت اصلیش بر می گرده. این حرف دروغه که کسی با زن گرفتن یا بچه دار شدن آدم بشه یا تغییر رفتار بده. آمار و تجربیات این رو ثابت کرده که هیچ گاه درست نبوده و بعد از مدت کوتاهی به اصل خودش برگشته و برمی گرده. من هر چی با این کسی که میگم خوب رفتار می کنم باز هم بعد از این همه سال بد رفتاری و بد دهنی می کنه پس نتیجه گرفتم هر چقدر من بهش خوبی کنم فایده ای نداره. ذات اون عوض بشو نیست. منم از چند روز پیش که باهام برخورد بدی داشت در حالی که منو بعد از 2 ماه دیده بود به جای سلام و احوالپرسی به من بی ادبی کرد تصمیم گرفتم مقابله به مثل کنم و ادب رو کنار بزارم و منم مثل خودش رفتار کنم. اگر رفتارش شایسته است پس می پسنده اگر که نه ناراحت می شه و می فهمه که توی این همه سال من تحملش کردم.

مرسی فریده جون بابت این همه لطف و بابت نصیحت خواهرانه عزیزم :*

آدم بدی نیست ، اگه اینطور بود کارم راحت میشد D\'oh خیلی آدم خوبیه . از بهترین دوستامه. فقط به قول معروف بعضی وقتا رو اعصابه خیلی خوشحال D\'oh

حرفاتون درباره عوض شدن آدما رو هم کاملا قبول دارم. قبلا طور دیگه ای فکر میکردم.

به نفع شماست که کمی دست نگه دارید و تا آنجایی که می‌توانید مهربان و موثر باشید.
ممنون بابت فال امروزتون، عشق
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/2/2010, 09:59

ملیکا جون به فال روزانه ما خوش اومدی. ممنون که نظر دادی و خوشحالم که خوشت اومده. ملیکا جان من ترجیح می دم دوستام فریده صدام کنن بدون هیچ پسوند و پیشوندی خیلی خوشحال ملیکا جون فروردینی هستی؟

ریرا جان یکم صبور بودن و صبر کردن ممکنه مشکلات رو حل کنه

خواهش می کنم مصی جون

قابل شما رو نداره پریا جون عشق

سلما جون من کاری نکردم. فقط نظرات و تجربه هایی که رو در طی این سالها بدست آوردم در مواجه با افراد مختلف چه در زمینه کار چه در زمینه زندگی باعث شده تا گاهی اوقات در دو راهی بمونم که آیا باید ببخشم یا نه؟
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/2/2010, 10:32

فال روز 12 خرداد ماه 1389

فال روزانه - صفحة 13 3gemini

فروردین

فال روز متولدین فروردین: گاهي اوقات دوست داريد قانون شكني كنيد. هيچ كس نمي تواند مانع شما شود. سعي كنيد احساساتتان را پنهان نكنيد زيرا همسرتان ناراحت مي شود. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: می توانید بسیاری از حقایق را که در پس پرده بوده اند کشف کنید. با اراده ای که دارید به راحتی می توانید حقایق را بیابید حتی پیچیده ترین و مرموز ترین مسائل را می توانید دریابید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: ستارگان به كساني كه در موسسات بزرگ، بانك ها و شركت هاي بيمه و مكان هايي مانند اين ها كار مي كنند، كمك خواهند كرد. يكي از نزديكانتان از نظر مالي وضع خوبي دارد. و به طور مستقيم يا غير مستقيم شما نيز سود مي بريد. لازم است در مورد مسائل احساسي خود كمي بيشتر فكر كنيد، اگر عجله اي هم براي تصميم گيري نداريد بنابراين هيچ كس هم نمي تواند شما را مجبور كند. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: امروز مهربان هستید و یک نفر از این احساس مهربانی سود می برد.اگر همسرتان سرش شلوغ است سعی کنید با جذابیت و مهربانی او را از این نگرانی ها دور کنید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: امروز ستاره ها شما را در شرايطي بسيار محبت آميز قرار مي دهند و شما، از چنان شرايطي در هر موقعيت، كاملاً لذت خواهيد برد. اما به عنوان يك شير سخاوتمند، از تشويق خود دست بر نمي داريد. تقريباً بدون آن كه خودتان بدانيد، رفتاري بسيار خوب با نزديكان و عزيزانتان خواهيد داشت. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز صبر و طاقت شما را یکی از اعضای خانواده امتحان می کند.مدام نظرشان عوض می شود و خستگی ناپذیر و خیلی هم نامرتب هستند.چیزی که شما را واقعاًعصبانی می کند شلختگی است. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: مهم نیست که شما تا چه اندازه در برنامه ریزی امروز احتیاط به خرج دهید،شما باید آماده باشید که ناگهان برنامه هایتان به هم بریزند.مردم ممکن است شما را ناراحت کنند و یا این که نظر خودشان را تغییر دهند ولی این احتمال نیز هست که شما با مشکلاتی روبرو شوید که کنترل از دست شما خارج است.همسایگان و نزدیکان رفتاری عجیب و غیرعادی داشته و موجب شگفتی شما می شود که واقعاً چه خبر است.نگران نباشید،ممکن است این یکی از این روزها باشد. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: اگر ناراحت هستید که دیروز کارها را خراب کرده اید اکنون زمان آن رسیده که عذرخواهی کنید.شما می توانید از صمیم قلب تان عذرخواهی کنید زیرا از احساسات تان به خوبی با خبر هستید.از اینکه زمان زیادی را تنها و بدون یار بوده اید خسته هستید و اکنون تمایل دارید وقت تان را با افرادی بگذارنید که برای تان مهم هستند. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: به نظر مي رسد كه يك فصل مشكل زندگي شخصي تان دارد بسته مي شود و توسط امكانات جديد جايگزين مي شود. شما به احتمال زياد احساس مي كنيد مسن تر و عاقل تر شده ايد و اعتماد داريد كه تجربياتتان تا به امروز از شما يك فرد با تجربه و كامل تري ساخته. ...

دی

فال روز متولدین دی: از جاهايي كه انتظار نداريد به شما كمك مي شود، بنابراين اگر مي خواهيد كاري را انجام دهيد با انرژي زياد به طرف آن برويد. فضاي بسيار هماهنگ، مخصوصاً‌ در رابطه با كارهاي گروهي، حاكم است....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: ستارگان امروز روز آرامتری را فراهم می کنند که این آرامش مانند نفس راحتی بعد از هیجانات دیروز می باشد . اگر احساس می کنید که خیلی افراط کرده اید و پایتان را از گلیم خود فراتر گذاشته اید اکنون زمان عذرخواهی است . به خصوص اگر سعی دارید که شخصی را تحت تاثیر قرار دهید. کارهای خوب انجام دهید زیرا می توانید موفقیت های زیادی بدست آورید. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: کشمکش امروز می تواند غیر قابل تحمل باشد این در حالی است که شما تلاش می کنید هر کس را شاد نگه دارید . در انتها شما به درد نخور نیستید. چند لحظه اگر می توانید سکوت کنید و به صدای درونتان گوش دهید. ...
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 6/2/2010, 10:36

چه فال خوبی فریده جون مرسی عزیزم رز :*
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/2/2010, 10:45

خواهش می کنم الهام جون.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف apb 6/2/2010, 10:49

فریده عزیز ، ممنون از فال روزانتون! اشاره
apb
apb
کاربر باتجربه لاک پشتی
کاربر باتجربه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 6/2/2010, 11:38

دست شما درد نکنه فریده خانم عزیز

بسیارر عالی بود

:;;>: رز رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف honey 6/2/2010, 13:00

ممنون فریده جان رز قلب
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف melika 6/2/2010, 14:21

اجازه بدین که من رسم ادب رو رعایت کنم و حداقل فریده جون صداتون کنم, ممنون از فال امروز! فال روزانه - صفحة 13 877119
melika
melika
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف hengameh 6/2/2010, 15:14

هر روز میخونمتون
مرسی فریده جون اما من هنوز منتظرم ... منتظر یه اتفاق شاید...
اما....

:* عشق بابت زحمت هر روز....
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف rira 6/3/2010, 03:50

فال دیروز امروز خوندم اما واقعا دیروز عالی بود و دقیقا درست بود
ممنون از شما منتظر به روز شدن فال روزانه هستم لبخند
rira
rira
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/6/2010, 08:28

با عرض معذرت از دوستان عزیز. این 3 روز من سفر بودم و نتونستم فال روزانه رو به موقع در سایت قرار بدم.

به به مهندس پرهام. خوش آمدین به فال روزانه. خواهش می کنم مهندس رز

خواهش می کنم آقا فرهاد رز

قابل شما رو نداره هاله جان عشق رز

خواهش می کنم ملیکا جون. خانمی هر چی صدا کنی برای من خوبه و ایرادی نداره رز عشق

خواهش می کنم هنگامه جون عشق رز

خواهش می کنم ریرا جون رز عشق
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/6/2010, 08:49

فال روز 16 خرداد ماه 1389

فال روزانه - صفحة 13 3gemini

فروردین

فال روز متولدین فروردین: امروز عطارد به برج جوزا مي رود. سلول هاي خاكستري و قوه تخيليتان فعاليت زيادي دارند و هم چنين فعاليت فيزيكي زيادي داريد. با دوستان برويد بيرون آنها را شاد كنيد. ...

اردیبهشت

فال روز متولدین اردیبهشت: امروز عطارد به برج جوزا می رود. این قسمت از چارت شما به پول مربوط می شود. بدانید که هر کاری انجام دهید درست است. خیلی یکدنده نباشید به خصوص اگر با شخصی مذاکره می کنید ممکن است با این کار چیزی را خراب کنید. ...

خرداد

فال روز متولدین خرداد: امروز عطارد به برج خودتان مي رود. باز هم مي توانيد براي لحظه اي يك جا بنشينيد. براي آينده برنامه سفر مي ريزيد و افراد جديدي را ملاقات مي كنيد. البته شما به سرعت عاشق نمي شويد تنها براي سرگرمي و تفريح مي باشد و خيلي جدي نيست. ...

تیر

فال روز متولدین تیر: عطارد به برج جوزا می رود.دوست دارید افکارتان را پیش خودتان نگه دارید.شاید همسرتان بخواهد بداند چرا شما این قدر ساکت هستید.اگر دیگران رشته افکارتان را پاره کردند سعی کنید عصبانی نشوید. ...

مرداد

فال روز متولدین مرداد: از روحيه بسيار بالايي برخوردار هستيد، بنابراين تعجبي ندارد كه همه مايلند اوقاتي را با شما بگذرانند. به شدت احساس اجتماعي بودن و خوش صحبتي مي كنيد و اوقات بسيار زيادي را با افراديد مي گذرانيد كه نقاط مشتركي با آنها داريد. صحبت در مورد برنامه هاي آينده، با كسي كه كاملاً شما را درك مي كند، بسيار مفيد خواهد بود. ...

شهریور

فال روز متولدین شهریور: امروز عطارد به برج جوزا می رود.فکرتان به مسائل کاری موقعیت اجتماعی و آرزوهای طولانی مدت مشغول است.بهترین فرصت برای تغییرات خانه در محل کار است.شاید ارتقاء رتبه پیدا کنید یا کار بهتری پیدا کنید. ...

مهر

فال روز متولدین مهر: امروز الهام و اشتیاق همانند آب در بدن شما جریان دارد.پس افکارتان را متوجه کارهای کنید که احتیاج به هدف گیری و دقت در عمل دارد. امروز شما استعدادهایتان را نشان خواهید داد. به خصوص در موارد حقوقی و برنامه های سفری. اگر وقت آزادی دارید،از این که لم داده و کتاب بخوانید که ذهنتان را آرام کرده و به شما موضوعات زیادی برای فکر کردن بدهد بسیار لذت خواهید برد. ...

آبان

فال روز متولدین آبان: امروز عطارد وارد برج جوزا می شود و اعتماد به نفس شما بالا می رود.اکنون زمان مناسبی برای اجرای طرح های تان می باشد.بنابراین از خلاقیت تان استفاده کنید.ستارگان در هر راهی که بخواهید به شما کمک می کنند و شما می توانید از حمایت آن ها برخوردار باشید. ...

آذر

فال روز متولدین آذر: روز را در حضور عزيزان گذراندن لذت بزرگي خواهد بود .شما داريد جنبه هاي جديد شخصيت يك آدم خاص را كشف مي كنيد واين شما را به هم نزديكتر مي نمايد. از اين كه مي گذريد احساستان جريان پيدا مي كند و روي شاد بودن تمركز مي كنيد و در لحظه هستيد لذت ببريد. خيلي برايتان نفع دارد. ...

دی

فال روز متولدین دی: امروز به ديگران اجازه نمي دهيد كه با بي ارادگي خودشان شما را تنبل كنند. عطارد به برج جوزا وارد مي شود و شما تصميم داريد برنامه ها و نقشه هايتان را عملي كنيد. فشار روحي مسئله اي است كه تحملش برايتان مشكل است بنابراين امروز به آن توجه نكنيد....

بهمن

فال روز متولدین بهمن: بعضی روزها زندگی به آرامی جریان دارد و امروز یکی از آن روزهاست. احساس فوق العاده ای خوبی به عشقتان دارید و از این که در کنارش باشید لذت می برید. اگر اخیراً‌ تغییر منزل داده اید . دوست دارید که محیط اطراف و همسایگان را بشناسید و با آنها آشنا شوید . همچنین پیاده روی در طبیعت روحتان را شاد می کند به خصوص اگر بخواهید پس از یک هفته کار و استرس استراحت کنید. ...

اسفند

فال روز متولدین اسفند: همانطور که عطارد به جوزا وارد می شود شما ممکن است در انتخابهایتان به تامل بپردازید. همان طور که شما هم صحبتی را بسیار دوست دارید حقیقتاً به تنهایی نیز احتیاج دارید. هر چیزی را به ذهن خودت بسپارید بسیار آسان تر است که مردم گیج بسپارید . ...

اين مطلب آخرين بار توسط فریده در 6/6/2010, 13:02 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 6/6/2010, 08:58

خیلی خیلی خوب بود
ممنون فریده خانم عزیز

دستتون درد نکنه رز رز رز رز
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف honey 6/6/2010, 09:11

ممنون فریده جون هر چند من زیاد هوش نکردم خیلی خوشحال
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف apb 6/6/2010, 12:46

فریده خانم عزیز ، ممنون ، من دفعه های قبلی هم اگه چیزی نمی نوشتم ، شما مطمئن باشید که همه مطالبتون رو می خوندم! چون به هر صورت مجبورم که همه مطالب رو ببینم! بسیار ممنون از شما! موفق باشید ، پرهام.
apb
apb
کاربر باتجربه لاک پشتی
کاربر باتجربه لاک پشتی

پست من طرف Sahra 6/6/2010, 12:50

مرسی فریده جان
خیلی برام معنی داشت
امیدوارم همیشه شاد و سالم و موفق باشید
رز
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/6/2010, 13:01

خواهش می کنم آقا فرهاد قابل شما رو نداشت.

خواهش می کنم هاله جان

خواهش می کنم مهندس. اصلاً یادم نبود شما همه مطالب رو چک می کنین

خواهش می کنم مهتاب جون
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 6/6/2010, 13:48

فریده جون!ببخشید که به فال روزانه این چند روز سر نزدم!اصلا فرصت اب خوردن نداشتم!چون امتحان های سختمو میدادم از جمله علوم!شما دیگه به بزرگی خودتون ببخشید! خیلی خوشحال خیلی خوشحال :* رز

ولی فال امروزم عالی بود.خوشحالم کرد!یعنی من اینقدر روحیه دارم؟
واقعا زحمت کشیدی خانمی!دستت درد نکنه! :* :* قلب رز رز
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Innocent 6/6/2010, 13:51

من فردا باید برم بیرون :;;>: برام دعا کنید لطفا :[-o<:
Innocent
Innocent
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 6/6/2010, 13:55

مرسی فریده جون اما این روزا احساس می کنم دنیا میخواد رو سرم خراب شه میام فال روزانه رو می بینم باز امیدوار میشم :[-o<:
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 6/6/2010, 14:26

کیمیا جون. خواهش می کنم خانمی. امیدوارم امتحانات رو خوب داده باشی. خوشحالم که فال امروزت خوب بود. عشق رز

زکیه جان هر کاری داری برات آرزوی موفقیت می کنم

الهام جون خوشحالم که یک امید کوچیکی برات وجود داره. فکر کنم باید خودت رو از تنش دور کنی و یکم از محیطی که برات تنش پیش میاره دور بشی برای 1 روز یا چند روز. اونوقت حالت بهتر می شه.
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 6/6/2010, 14:28

فریده جون من میخوام از اون محیط دور شم اما نمیشه این قدر کار دارم که نمیشه نرم سر کار گریه
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 13 از 28 الصفحة السابقة  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة