گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

+28
siamak
sara_b211
Samantha
vahid.t
hana.mn
masi
Ronia
agrin
الهام
Foad
mahsa
spider
niloofar20
amir hosein
پریا
oskar
apb
فریده
سارا س
mehdix622
مرضیه
samira
محمد
شیوا
maryam.m
Sahra
ultra
فرهاد
32 مشترك

صفحه 20 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  الصفحة التالية

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 20 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف masi 4/17/2010, 14:29

اييييييييش.محمد اول دماغ داداشتو پاك كن حالمونو بهم زد.
masi
masi
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز) - صفحة 20 Empty رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)

پست من طرف maryam.m 4/17/2010, 14:38

آخخخخخخخخخخخخیییییییییی جوووووووون :*
خب بیچاره چمیدونه که بده!
یک دستمال بدید خودم مَماخشو پاک میکنم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] خیلی خوشحال
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف sara_b211 4/18/2010, 01:09

زودتر يكي يه دستمال برسونه به مريم خانم حالمون بهم خورد ازين كاراي داداش
آقا محمد
sara_b211
sara_b211
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف Sahra 4/18/2010, 01:18

خییییییییییلی با نمکه. از این بهتر داداش برات پیدا نمیشه محمد جان. فقط مشکلی نداری که نژادش زرده؟ :scratch:
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 4/18/2010, 06:19

عشق در نگاه اول

فرهاد جان خیلی باحالی!!!!!

عالیه! خیلی خوشحال

دوستان شرمنده ! از این به بعد درست ادبش میکنم!!!!!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف hana.mn 4/18/2010, 13:17

با سلام !
من خیلی وقته فرصت سر زدن به این تاپیک رو پیدا نکردم خیلی خوشحالم که سارا جون یه بخت خیلی خوب پیدا کرده و آقا محمد عزیز یه برادر خوب.
ان شاءالله که سایر دوستان هم از جمله مار آقا سیامک به مراد دلشون برسن!

ولی این که من این مدت کجا بودم ..........
راستش از این مشاور به اون مشاور... من و ممل کاموا همه اش گرفتار این برنامه ها بودیم تلاش برای تفاهم و زمینه سازی یک ازدواج موفق کمک از هر روان شناس و مشاور گران قیمتی که به ما معرفی کردن کمک گرفتیم! اما... ناراحت ناراحت ............ گریه سنگ اول گر نهد معمار کج و این حرفا....
نشد که نشد ، قسمت نبود ممل هم چون از هزینه های گزاف زندگی مشترک شروع نشدۀ ما کلافه شده بود به جنگل برگشت!

خیلی خوشحال البته آقا فرهاد عزیز من پیرو مکتب شما هستم و شکست عشقی و این حرفا حداکثر 30 ثانیه برام طول می کشه بی صبرانه منتظر کیس مناسبی هستم که قبلا هم یه بار قولش رو داده بودین........
hana.mn
hana.mn
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف hana.mn 4/18/2010, 13:25

راستی آقا فرهاد عزیز

می خوام دوستانه یه چیزی رو بهتون بگم
نه این که فکر کنین خدای نکرده می خوام دخالت کنم یا زندگی تون رو به خطر بندازم ولی با توجه به تلاشهای عدیده ای که در هفتۀ گذشته کردم آگاهی های زیادی در این زمینه کسب کردم

به نظر من طولانی شدن نامزدی شما و لی لی بیوتی نشانۀ بدیه یا حداقل می تونه منجر به عواقب بدی بشه !!!!! متفکر:
از من می شنوین هر چه سریعتر دست زنتون رو بگیرین و برین سر خونه زندگیتون یا این که لی لی بیوتی رو تحت نظر بگیرین و خودتون رو از منجلابی که ممکنه توش بیفتین نجات بدین!!!! lol!
hana.mn
hana.mn
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/19/2010, 00:32

هانيه خانم عزيز

پس با ممل كاموا به توافق نرسيديد ؟؟؟؟؟ عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول :8-pخب بجاي روانپزشك و خرج اضافي يه سر ميرفتيد كافي شاپ دو كلوم با هم حرف ميزديد همه چي درست ميشد
عجب كيس خوبي از دست داديد.
خب حالا دوباره براتون آستين بالا ميزنم و اقدام ميكنم

ضمنا يه اتفاق بد واسه لي لي بيوتي افتاده كه فعلا نميتونم بگم از ترس مريم خانم .[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/19/2010, 04:16

پريروز يه سشوار واسه لي لي بيوتي خريدم بعنوان هديه آشنائي كه از اين ماركهاي چيني هم بودش و با خوشحالي بهش كادو دادم .
شب هرچي زنگ زدم خونشون ديدم جواب نميده و فوري رفتم دم در خونشون . زنگ زدم ديدم درو باز نمي كنه و از بالاي ديوار پريدم رفتم داخل و با اين صحنه مواجه شدم

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

طبق اظهار نظر پليس جنائي بعلت بنجل بودن قطعات سشوار و استفاده از المنت قوي در سيستمش و بطبع اون ايجاد حرارت زياد ، سشوار مثل پريموس فشار قوي عمل كرده[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] و اين بلا رو سر لي لي آورده

بقدري شوكه شدم كه با برانكارد رسوندنم خونه

البته امروز بهترم و فكر ميكنم اين سرنوشت لي لي بوده كه با سشوار از دنيا بره و خوشحالم از اينكه عاشق مرد

ضمنا جنازش چون حرارت ديده بود و خشك شده بود ديگه بدرد دفن كردن نميخورد و براي همين جسد رو ريختم تو يه گوني و با پا كوبيدم تا خوب پودر شه و بعد خالي كردم تو چاه دستشوئي

خدا بيامرزدش
دختر خوبي بود

مريم خانم من معذرت ميخوام كه سر كيسي كه معرفي كرديد اين بلا اومد.تقصير من نيست
تقصير اين جنساي وارداتي چيني هستش .
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/19/2010, 04:27

باورم نمیشه آقا فرهاد شما قاتل لی لی هستید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اون با سشوار کادویی شما مرده اونوقت انداختیدش تو چاه دستشویی [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/19/2010, 04:31

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] چه بالایی سر دوست عزیزیم آوردییییییییییییییییییییییییییید!!!!!! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اون که سنی نداشت! عاشق شما بووووود تمام نامه هایی که بهش داده بودید را طلا گرفته بود! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اون که هیچ وقت از شما توقع هدیه نداشت!!! حالا چه اصراری بود که براش هدیه گرفتید؟ اونم چینی؟!!!! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

با پا کوبیدید تا خوب پودر شه!!!!! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بعد ریختید تو چاه دستشویی!!!!! [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

آقا فرهاد اگه دستم بهتون برسهههههههههههه
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/19/2010, 04:34

مریم جون عزیزم به آقایون فروم کیس معرفی نکن چون این بلاها رو سرشون میارن می بینی آقا فرهاد چه ریلکس راجع به مرگ غم انگیز لی لی حرف زده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 4/19/2010, 04:44

راست میگید الهام جون گریه دیگه پشت دستم را داغ میکنم!!

هانیه جون، عزیزم
خودم برات کیس های خوب معرفی میکنم![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اصلا شما دو تا بهم نمیخوردید ، اون موقع نخواستم بهت بگم چون گفتم شاید بهم دل بستید.
حالا تو شرایطت را بنویس تا مطابقش ، کیس یابی را شروع کنیم. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/19/2010, 04:57

مریم جون منم کیس آقا فرهاد رو نمی خوام گریه گریه گریه
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/19/2010, 05:27

من چه تقصيري دارم بابام جان

ديگه كسي كه از طريق حرارت ديدن سشوار خاكستر شده قابل دفن كردن نيست .تازه وصيت خودش بود كه منو طوري نابود كنيد كه اثري از من رو زمين نماند.

ضمنا هانيه خانم عزيز

ممل كاموا يه برادر داره كه عذبه و اونم مجرده و دنبال ازدواجه

من مشخصات اوليه شو ميگذارم .اگه ظاهرشو پسند كردين بفرمائيد مشخصات بيشتر بدم
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

نام : ساسي
تحصيلات : سوم ابتدائي
شغل : صبحها در كنار اتوبانهاي داخل تهران قالپاق جمع ميكند،عصرها در كنار خيابان قالپاقهاي مربوطه رو مي فروشد

ميران درآمد ماهيانه : بستگي به تعداد قالپاق پيدا شده دارد.حداقل 640 هزار تومن در ماه

خیلی خوشحال خیلی خوشحال
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/19/2010, 05:32

آقايان و بانوان عزيز

جنس واگذار شده تعويض و يا پس گرفته نميشود ، حتي شما دوست عزيز

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 4/19/2010, 07:04 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/19/2010, 05:36

آقا فرهاد شما واسه واگذاری همچین اجناسی واقعا چیزی هم گیرت میاد؟؟ یعنی در اصل می خوام بدونم که هنوز در بازار مشتری برای اجناس بنجل پیدا میشه یا دیگه نسل این خریداران منقرض شده؟؟
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 4/19/2010, 05:51

گریه گریه گریه آقا فرهاد خوب به تفاهم نرسیدیم دیگه نکنه می خواین منم به سرنوشت لی لی دچار بشم تازه کیس شما دست بزن هم داره [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/19/2010, 06:53

سيامك عزيز

سودي كه تو اين كار هست بي نظيره .تازه كلي هم براشون سر ودست ميشكونن .الان كيس يابي واسه ازدواج رو بورسه

الهام خانم عزيز

بايد بسوزيد و بسازيد

مگه يخچال خريديد كه مي خوايد عوضش كنيد.

هميني كه هست .بايد از اول چشاتونو بازميكرديد
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/19/2010, 06:58

آقا فرهاد با عرض سلام
من چند تا چک وصول نشده دارم، شما در زمینه ی نقد کردن اینها هم دستی بر آتش دارین یا نه؟؟
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/19/2010, 07:11

بابا سيامك جان

اونو بايد بدي شر خر

الان يه شرخر خوب معرفي ميكنم

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.

نام : بهادر خان
متخصص وصول چكهاي برگشتي و سوخت شده
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/19/2010, 07:16

آقا فرهاد، راستشو بخوای من چکم نزدیک دو میلیونه و فکر کنم اگه ایشونو به زحمت نندازیم بهتر باشه چون هزینه ی جابجایی این هیکل نزدیک خود مبلغ چک میشه، نه؟
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/19/2010, 07:24

فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف siamak 4/19/2010, 07:29

راستشو بخوای این هیکل خود من رو هم می ترسونه و راستش به نظرم نمیشه تنهایی یا کمتر از ده نفری سراغش رفت، نمیشه یه شرخر کوچیک تر بهم معرفی کنین؟؟
siamak
siamak
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 4/19/2010, 13:34

شر خر زياد دارم منتها همشون مثل اين ترسناكن

فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 20 از 23 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة