سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
صفحه 7 از 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
رد: سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
نه صحرا جون.از پسر و دخترای در و همسایه جور می کنم.
کیس هم برای خانم ها هست هم آقایون.
امیر آقا این همه کیس خوب.خب شما هم یکی رو انتخاب کنید. :m/:
اين مطلب آخرين بار توسط marye در 3/28/2010, 07:17 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
چی دیر میشه امیر حسین عزیز؟
اگر شما از الان شروع کنید به سن آقا فرهاد برسین باید 10 همسر و 100 فرزند داشته باشید جانم
گفتم که فعلا چیکار کنید
ولی اگر خیلی اصرار دارید دست به کار بشیم
ضمنا براي اميرحسن جان هم من گلروح (تو صفحه قبل) رو پيشنهاد ميكنم واسه دست گرمي و اگر تونست با اين كيس بسازه ميتونه حتي تمساح رو هم اهلي كنه و به درجات عاليه همسرداري برسه :;;>: :m/:
راستي كسي با برد پيت ازدواج نكنه چون احتمال داره خانواده اي كه تشكيل ميده در پيتي از آب در بياد
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
من خیلی فکر کردم دیدم فرخ علی رغم تحصیلات بالا و مال و اموال، نمیتونه برام زندگی رمانتیکی را فراهم کنه بنابراین تصمیم گرفتم غولمراد مهربون را انتخاب کنم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صحرا جان از معرفی این مرد استثنایی،ممنون.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
غولمراد بسیار مرد خوش قلب و مهربونیه، بسیار بانمک و خوش خنده ،و بسیار صادق و ساده است.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن................... منـــــــم که دیده نیالــــــودم به بد دیدن
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم................... که در طریقت ما کافــــریست رنجیـــدن
به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات ...................بخواست جام می و گفت عیب پوشیـدن
مــراد دل ز تماشای باغ عالــم چیست...................... به دست مردم چشم از رخ تو گل چیدن
به می پرستی از آن نقش خود زدم بر آب ...................که تا خراب کنــــم نقش خـود پرستیدن
به رحــــمت سر زلــــــف تو واثقـــم ور نه.................... کشش چو نبود از آن سو چه سود کوشیدن
عنان به میکــده خواهیم تافت زین مجلس.................. که وعـظ بی عمـلان واجب است نشنیدن
ز خط یـــــار بیامــــــوز مهـــــــر با رخ خوب................... که گرد عارض خوبان خوش است گردیدن
مبـــوس جز لب ساقی و جام می حافظ ...................که دست زهــدفروشان خطاست بوسیدن
امروز غولمراد را ناهار دعوت کردم.(خیلی ذوق کرد و بهش خوش گذشت[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]) حالا بعدا بهش رژیم میدم
اینم عکس غولمراد که امروز اومده بود خونمون[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی
ایشالا به پای سفره غذا .... ببخشید به پای هم پیر بشین.
به حرف اقا فرهاد هم نکن. خانواده درپیتی صد بار می ارزه به خانواده قدقدی.
اقا فرهاد شما هم مواظب باشین با قدقدسی خانم عروسی مریم و غولمراد نرین. ظاهرا علاقه خاصی به خوراک جوجه و مرغ دارند.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
پس دیگه باید بگیم
بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادااااااااااا[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضمنا من اگه با قدقدسي بخوام برم قبلش منجمدش ميكنم و بصورت يخ زده مي برمش تا كسي هوس خوردنش رو نكنه
به سلامتي اين تاپيك هم ختم بخير شد و چند جوون خوب و اهل زندگي راهي خونه بخت شدن
ما هم رفتیم. خدانگهدار
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
بهتره خلاصه شو ندوني وگرنه مجبور ميشي يكي از كيسهاي پيشنهادي رو به همسري آيندت قبول كني
بنفعته يواشكي و بي سرو صدا جيم شي
مبارکه مریم جون
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
مهسا جان بیا تو صف من و مرضیه جون که انتخاب کردیم. سمیرا جون و پریا خانم و نیلوفر جون هم هنوز انتخابشون را نکردند [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بعد از اونا نوبت شما میشه
آقا فرهاد هم که فعلا انتخابشون را کردند(قدقدسی خانم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] و ماهرخ خانم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]و اقدس خانم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]) امیدوارم بتونن به صورت مسالمت آمیز با هم زندگی کنند [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] و آقا فرهاد هم تبعیض قائل نشوند [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وگرنه
آقا فرهاد امیدوارم به آرزوهاتون سریعا برسید [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
آقا پرهام که فرار کردند[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[color=green]آقا امیر حسین خیلی مشتاق هستند ولی از موقع ای که صحرا خانم نصیحتش کرد ، دیگه نیومد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[b]آقا اسپایدر هم وقتی از اول تاپیک را خواندند یا فکر کردند ، هنوز وقتشون نشده ! یا روشون نشده چیزی بگویند[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 3/30/2010, 17:37 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
3 سال دیگه اینا را هم گیر نمیاری : از من گفتن بود[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] =(این تصویر مربوط چند سال آینده است)
گوش کن به حرف من
پس تو بازم کیس های مناسب داشتی و رو نکردی!!! :
اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 3/30/2010, 17:40 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
آره خوشبختانه تو درو همسایه و خیابون و ... پر از این کیسهای جذابه :;;>:
راستی قرار بود یک روز منو ناهار دعوت کنی خونتون!!!!! پس چی شد؟[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
اونوقت خودم یک فرشته براتون پیدا میکنم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فرشته خطرناک اگه عصبانی بشه ممکنه سوسکم کنه
همون انسان بهتره
amir hosein- کاربر خوب لاک پشتی
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مریم جونم مبارک
<:-p <:-p
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
صفحه 7 از 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
» حيوان خانگيتان را از دست داده ايد؟اينجا را بخوانيد
» ميخواهيد زبان خرگوشها را بفهميد؟پس اينجا را بخوانيد
» سفيد شدن لاك
» لکه کوچيک سفيد روي سر لاک پشت