آکواریوم ماهیان من (محمدفر)
صفحه 6 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: آکواریوم ماهیان من (محمدفر)
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
این دونه های پلت انرژی اسپیرولینا ماهیران است. این پلت را همه ماهی های من می خورند. تصویرش را در تاپیک برنامه غذایی ماهی های شما چیست؟ قرار دادم. به دلیل وجود اسپیرولینا برای حلزون سیب مناسب است. البته من سعی می کنم به حلزونها بیومار و کاهو بدم.
به نظرتون در تصویر لوچ دلقکم، شکمش مشکلی ندارد؟
به لوچ دلقک هاتون چه غذاهایی میدین؟
مهندس چرا از گلی عکسی نمی زارین؟
دلمون واسش تنگ شده
-
عکس گلی هم میزارم، پدر سوخته خیلی حرکت می کنه و عکاسی ازش سخته! (بر عکس بی خودی الملک)
مراقب باشید زیاد غذا ندین
-
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
آقای افشین توضیحات کاملی را در حلزون سیب - Apple Snail دادند. باید بگم که حلزون سیب آبزی بی دردسر و به نظر من زیبایی است. شرایط نگهداری سختی هم ندارد و می توانید در یک تانک کوچک و با یک پمپ هوا از آن نگهداری کنید و برای تغذیه آن از پلت بیومار استفاده کنید.
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
بیماری ورم شکم یا معده در لوچ دلقک - Clown Loach شایع و تا آنجا که من می دانم کشنده است و باید با تغذیه و جیره غذایی مناسب از آن پیشگیری کرد. منم بعد از دیدن شکم لوچهای دلقکم، تغذیه اشون را متعادلتر کردم و الان دیگه ورمی در شکمشون ندارند. اینم باید بگم که لوچهای دلقک من رشد خوبی دارند و من چون از اول دوست داشتم خوب رشد کنن با وسواس جیره غذاییشون را کنترل می کرد. خانم شیوا، پیشنهاد می کنم از نخود سبز پخته و پوست گرفته در جیره غذایی لوچها استفاده کنید که خیلی دوست دارند.
تصویر گلی در حال نگاه کردن با فیگور خاص
تصویر گلدفیش دم چتری با دم آویزون
آقای صافدل
به نظر شما و با توجه به تصاویر شکم گلدفیشهای بالا، این دوستان بیش از حد چاق هستند؟ یا بیش از حد بهشان غذا داده شده است؟ فکر می کنم شاید این مورد از روی تصاویر مشخص باشد.
من روی غذا دادن بهشون حساسیت بیشتری پیدا کردم و بیومار فرانسه و کاهو آب پز بهشون می دم.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
- مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
در مورد غذا خوبه که به فکرشون هستی ولی باید کمی تنوعشو بیشتر کنی. گلدفیشها خیلی سخت گیر نیستن بنابراین می تونی غذای ماهی های دیگه هم تو برنامه غذاییشون بذاری. باید ببینی از چه غذاهایی بیشتر استقبال می کنن.
من یه غذای دست ساز هم به گلدفیشام میدم، البته فرمولش یه رازه فقط به تو میگم تو هم به کسی نگو
کمی جو پرک تو یه ظرف کوچک بذار تا خیس بخوره. جو پرکی که تهیه می کنی باید هیچگونه مواد افزودنی مثل رنگ غذاها، شکر، نمک و غیره نداشته باشه. بعد از نیم ساعت که نرم شد می تونی بدی گلدفیشها بخورن. من هفته ای حداقل یه بار از این غذا به گلدفیشام میدم. فقط باید مواظب باشی باقیمانده غذا رو از تانک خارج کنی (البته اگه گلدی ها چیزی بذارن)
یه سری غذای مخصوص گلدفیش هم هست که می تونی تهیه کنی من خودم از اینا استفاده می کنم:
Tetra TetraFin Gold Exotic
Tetra TetraFin
Tropical Goldfish Color Pellet
تصادفا متوجه شدم که گلدی های من خیلی به غذای Tetra Red Parrot علاقه دارن حتی از غذاهای مخصوص گلدفیش هم بیشتر علاقه نشون میدن
کاهو هم که هفته ای دو سه مرتبه حتما بهشون میدم. خوب هم استقبال می کنن
تنوع غذاهای گلدفیش و کوی شرکت Tripical از همه شرکتها بیشتره. دارم بررسی می کنم ببینم کدوماشون بهتره تا به رژیم غذاییشون اضافه کنم
بد نیست شما و دوستان دیگه که تجربه نگهداری گلدفیش دارن رژیم غذایی ماهی هاشونو به اشتراک بذارن. شاید به تاپیک جداگانه در این مورد باز کنم!
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
آقای صافدل
خیلی ممنون از توجه و راهنماییتون
جیره غذایی گلدفیشها را در تاپیک برنامه غذایی ماهی های شما چیست؟ توضیح دادم. جو پرک را هم حتما امتحان می کنم، فقط جوی پرک را می توان به لوچها و زنده زاها (مولی و گوپی) هم داد؟
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
صفحه 6 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» انواع غذای منجمد ماهیان آکواریوم
» لاک پشت گوش قرمز من (محمدفر)
» کمک فوری به لاکی شلاله
» آکواریوم من (محمد ر.ن)