کمک فوری به لاکی شلاله
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار
کمک فوری به لاکی شلاله
لاکپشت من خیلی بی حال شده و فکر کنم با مطالعه ی متن های موجود به فهم چی شده
من ماهی های قرمز عید در طرف دیگر آکواریم نگه می داشتم که یک روزی دستم به شیشه خورد و ماهی ها به طرف لاکپشت رفتند و فقط تونستم یک دونه شو نجات بدم و دیگری شو لاکی خورد اما حالش درآن روز خوب بود 2ساعت بد وقتی هوا آفتابی بود بردم حیاط تا کم آفتاب بخوره دیگه از لامپ خسته شده بود بعد دیدم 30دقیقه دیگه دیدم هوا بادی رفتم آوردم فکر کنم کمی باد خورده بود غذا هم با خوندن مطالب فهمیدم زیاد میدهم غذا میگو و بیومارمیدم حالا خواهش می کنم به من بگویید چطور مشکلش رو حل کنم چون خیلی یه هش وابسته شدم این رانیز بگوشم که قبلا"مسگو را با عشق می خور قورت می داد حالا می جود می خورد
با تشکر کریمزاده از تبریز
Aref_karimzadeh1369
arefkari- مهمان
رد: کمک فوری به لاکی شلاله
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: کمک فوری به لاکی شلاله
در حیوانات خونسرد تغییر دمای ناگهانی بخصوص در زمانهایی مثل زمانهای بعد از دریافت غذا باعث اختلال در عمل هضم و جذب غذا شده و این مشکل در صورت رفع نشدن با اصلاح دما و جایگاه بعد از 24 ساعت احتیاج به پیگیری دامپزشک و استفاده از داروهای محرک دارد.
با تشکر
دکتر معماریان
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
تشکر از آقایان محمدفر و دکتر معماریان
باتشکر از همه ی شما
Aref_karimzadeh1369
:* :\m/:
arefkari- مهمان
» فوری : لاکپشت هیچی نمیخوره - فوری
» تراریوم شلاله(عارف کریم زاده)
» زخم پای فنچ(فوری)
» دعوای لاک پشت های من (فوری)
گفتگوی لاک پشتی :: گفتگوی لاک پشتی :: بیماریهای لاک پشت، درمان و روشهای جلوگیری از بیماری لاک پشت :: تجربه و سوالات نگهداری از لاک پشت بیمار