انواع غذای منجمد ماهیان آکواریوم
انواع غذای منجمد ماهیان آکواریوم
از کرم خونی، بد غذاترین ماهیان هم استقبال می کنند. هر بسته آن 32 تا حبه دارد و قیمت یک ورق آن در فروشگاههای ماهیران 1000 تومان است.
می توان حبه ها را به صورت منجمد درون آب آکواریوم قرار داد تا کم کم آب شود و ماهیان از آن بخورند.
من برای آکواریوم زنده زاها هر هفته 2 تا 3 بار از غذای منجمد استفاده می کنم و در هر وعده یک حبه کرم خوبی منجمد و یک حبه آرتمیا منجمد می دهم.
به جز کرم خوبی منجمد، آرتمیا منجمد، میگو منجمد و غذاهای منجمد دیگری نیز وجود دارد، که می توانید از فروشگاههای ماهیران در مورد آنها سوال نمایید.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
رد: انواع غذای منجمد ماهیان آکواریوم
در برخی فوروم های فارسی، از کیفیت بد و گاها آلوده شدن ماهی ها علی الخصوص دیسکس که سیستم ایمنی ضعیفی داره، بعد از استفاده از کرم خونی ماهیران شکایت شده و گفته شده که بعد از مصرف کرم خونی ماهیران، ماهی ها انگل روده ای گرفتن.
لذا بنده توصیه می کنم فقط از آرتمیای زنده استفاده بشه که در تقویت رنگدانه های ماهی هم بسیار عالی عمل میکنه. لیکن از کرم خونی برای ماهی های بیمار که از خوردن غذا امتناع میکنن استفاده بشه.بهرحال در صورت ضرورت برای استفاده از کرم خونی منجمد، حتی با وجود فریز شدن ، قبل از مصرف برای چند دقیقه در آب نمک غلیظ خوابانده شود.
کرم خونی لارو نوعی پشه است که قبلا از تبدیل شدن به پشه منحمد میشه وغذای اصلی ماهی گپی رو تشکیل میده
صد البته از مصرف دافنی جدا" خودداری کنین. چونکه محیط رشد دافنی بسیار آلوده است و در محیطی که اوره زیاد داشته باشه زندگی میکنه لذا واسه پرورش دافنی، در استخرهای پرورش، دیده شده که ادرار می ریزن...
توجه کنین که بهتره از مصرف غذای زنده، بیش از یکبار در ماه برای ماهی های نابالغ (مثلا دیسکس های جوان) خودداری کنین چون این توع تغذیه ماهی رو سریعا بالغ میکنه و نمیذاره به رشد طبیعی برسه.
بنده توصیه میکنم در کتار هر نوع تغذیه، هفته ای یکبار، از قطره Sera Fishtamin استفاده بشه. این قطره واقعا معجزه میکنه.
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
من نظر آقای افشین را ممکن است این غذاهای منجمد کیفیت پایینی داشته باشند می پذیرم و به عنوان تنوع غذایی و به صورت تفننی از غذاهای منجمد برای تغذیه ماهی هام استفاده می کنم.
اگر تو رشت آرتمیا منجمد پیدا کردم حتماً می گیرم
فواد جان چند خریدی تو تهران؟
-
هر ورق غذای منجمد ماهیران، 32 تا حبه دارد و قیمت یک ورق آن در فروشگاههای ماهیران 1000 تومان است.
-
» آکواریوم ماهیان من (محمدفر)
» انواع غذاهای لاکپشتی
» چه طوری بهش کف دریا بدم پودر شده؟
» حیوانات منجمد شده در زمان