آکواریوم من (محمد ر.ن)
صفحه 1 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
آکواریوم من (محمد ر.ن)
در مورد غذا هم باید بگم که لوفاک داد بهم
در ضمن کت فیشم گرفتم به اون چی باید بدم؟
اين مطلب آخرين بار توسط MohammadRN در 8/31/2010, 14:24 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
رد: آکواریوم من (محمد ر.ن)
کت فیش غذاهایی که کف آکواریوم باقی میمونه رو میخوره. همین لوفاک خوبه به نظرم. اگر جلبک هم در آکواریومتون باشه میخوره.
من چون خودم میخوام آنجل بگیرم یه سوال دارم: تنوع غذاییشون نباید بیشتر باشه؟
اين مطلب آخرين بار توسط niloofar20 در 4/3/2010, 04:44 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
چند روزه آکواریوم رو اب کردی ؟
دمای اب رو هم باید تنظیم کنی .
اون لوله ی هوا برای وارد کردن اکسیژن داخل اب هست .
farzadprogram- دوست گفتگوی لاک پشتی
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
niloofar20 عزیز این احتمال هم میتونه باشه اما من مستقیم ماهی جدید را به تانک معرفی نکردم. با کیسه اول تو آب آکواریوم گذاشتم.در مورد مرگ آنجل شاید همون تغییر دما بوده. یعنی توی آب آکواریوم فروشی که بوده دما بالاتر نبوده؟
اینم جواب سوال شمامن چون خودم میخوام آنجل بگیرم یه سوال دارم: تنوع غذاییشون نباید بیشتر باشه؟
سیکل ازت بله طی نشده چون گیاه طبیعی هنوز تو آکواریوم نذاشتم. آکواریوم رو هم از چهارشنبه پیش آبگیری کردم و ماهی دار کردم 12 ساعت بعدشمحمد شاید سیکل ازت طی نشده و انجل ها هم ماهی های حساسی هستند .
چند روزه آکواریوم رو اب کردی ؟
شاید گاز کلر هم عامل مرگ فرشته ماهی باشه! اما بازم باید بگم که قبلش گلد فیش تو آکواریوم گذاشتم و هوادهی بالایی انجام دادم!
شیوا خانم ممنون همین طوره که میگید منم دریچه شیلنگ هوای فیلتر و بستم به خاطر صدای زیاد.در مورد فیلتر استوانه ای اسفنجی...اگر پمپ هوا داری و اکسیژن تامین میشه اون شلنگ رو کلا جدا کن.من هم همین کار رو کردم به خاطر صدایه زیاد!
جا داره اینجا از شیوا تشکر کنم به خاط اینکه من این آکواریوم و با راهنمایی های ایشون درست کردم وگرنه شاید الان آکواریوم نداشتم. حتی در انتخاب وسایل و انتخاب سایز و سوالات دیگه ای که داشتم ایشون به من کمک کردند. واقعا از شما سپاسگذارم
-
ممنون بابت جواب. فعلا یه نوع پولکی و لوفاک بهشون میدم تا بعدا برم غذا بخرم :cheers:
اما خب من خودم دیروز رفتم یه آنجل سفید دیگه خریدم که الان با آنجل قبلیه دوست شده و همش پیش هم هستند . ولی اینو چون 4 تا ماهی خریده بودم همه رو تو یه پلاستیک گذاشته بود آکواریومی به خاطر اینکه دچار کمبود اکسیژن نشن 10 دقیقه سریع با همون پلاستیک گذاشتم تو آکواریوم بعد 10 مین با ساچوک ماهی ها رو گذاشتم تو آکواریوم . آب داخل پلاستیک رو هم دور ریختم
ماهی هایی که دیروز خریدم اینا هستند:
1 ماهی کماندو
2 ماهی گوپی
1 ماهی آنجل
الآن موجودی آکواریومم :
2 ماهی آنجل
2 ماهی پلاتی
2 ماهی گوپی
1 ماهی کماندو
1 ماهی لجن خوار
4 ماهی گلد فیش معمولی که 2 تاشون 2 تا دم دارند
-
آیا با وجود اینکه دمای آب آکواریوم من در محدوده 25 تا 27 هست باز هم نیاز به نصب بخاری هست یا نه؟
-
آره اما خب فکر نکنم خارج از این محدوده بره با توجه به دمای محیط و رعایت این مسئله که برای تعویض آب 24 تا 48 ساعت آب و یه جایی بزاریم تا هم هم دما بشه و هم گاز کلرش خارج بشه100% تغییر دما توی آب پیش میاد دیگه...
نیلوفر بله اشتباه گفتند چون دمای مطلوب برای زیست این ماهی ها در محدوده حرارتی بین 24 تا 28 درجه سانتیگراد هستبه من گفتن ماهی آنجل احتیاج به آب 30 درجه داره. یعنی اشتباه گفته؟
-
نیلوفر دمای مطلوب زیست سیلور شارک هم در محدوده حرارتی 24-27 درجه سانیگراد هست!!!!!!!خوب شاید به خاطر سیلور شارکها گفتن. این دما به آنجلها آسیب نمیرسونه که؟
-
niloofar20 عزیز ، آنجل هم مثل سایر ماهاین در محدوده دمای 25 تا 28 خوب زندگی می کنه! 30 رو برای این که در ابتدا نسبت به شرایط حساسه گفتن و وقتی جا بیفته ، می تونید دما رو در محدوده ای که گفتم قرار دهید! البته یکی دو درجه بالا و پایین موردی نداره!
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 4/6/2010, 14:46 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
-
-
-
-
mohammad24=volvox68 :
volvox68- کاربر متوسط لاک پشتی
چه جالب!
من چند وقت پیش میخواستم یه تانک واسه ماهی های گیاه خوار هم راه اندازی کنم که ....نشد!
ولی 2 تا ماهی بود که قشنگن البته من چیزی ازشون نمیدونم فقط آقا پرهام لطف کردن اسمشونو بهم گفتن ولی به نظر که خوبن!
زبرا دانیو
کالر ویدو
:m/:
volvox68- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 1 از 5 • 1, 2, 3, 4, 5
» کدر شدن آب آکواریوم
» آکواریوم های من (parsaa_91)
» مشکل در آکواریوم کمک!
» سیاه شدن چسب آکواریوم