آکواریوم ماهیان من (محمدفر)
صفحه 5 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
رد: آکواریوم ماهیان من (محمدفر)
برای شستن سنگها، ابتدا آنها را در یک ظرف بزرگ ریختم و روی آنها آب ریختم، با این کار قطعات چوب و برگ که روی آب میان را ازش جدا کردم و سپس در یک آبکش سنگها را خوب شستم، تا خاک و ماسه و سنگها ریز آن جدا شود و سپس آن را کف تانک پخش کردم.
فکر می کنم گلی ها و دلقکها از سنگها خوششون آمده. گلی که مرتب سنگها را جابه جا می کنه و تو دهانش می گیره! دلقکها هم مرتب لای سنگها را جستجو می کنند. تنها چیزی که الان نیاز دارم یک میز برای قرار دادن تانک روی آن است و البته پس زمینه و لامپ برای تانک.
اینم اضافه کنم که گلدفیشهایی که خانم ستاره و رونیا به من دادند (کومت و کالیکو) ، خیلی خوب و سرحال هستند.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
آكواريوم قشنگي دارين
setareh- دوست گفتگوی لاک پشتی
در تاپیک انواع گلدفیش - GoldFish variety را قرار دادم تا با دنیای زیبای گلدفیشها آشنا شوید.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
کت فیش باله بادبانی تانک زنده زا را به تانک "گلدفیش + لوچ دلقک" انتقال دادم. این شازده، کت فیش جدید شکلاتی یا صورتی من هستند. به نظر من نسبت به کت فیشهای معمولی و باله بادبانی قشنگتر است:
ماهی های گوپی با وجود اینکه خیلی بعدتر از مولی ها به تانک من اضافه شدند، ولی به دلیل زاد و ولد بیشتر، در حال حاضر تعداد بیشتری از مولی ها دارند. چون همه به گوپی های نر بیشتر توجه می کنند، در اینجا تصویر یک گوپی ماده ام را قرار می دهم تا نشان بدم گوپی های ماده هم زیبایی خاص خودشان را دارند:
تصویر ماهی های مولی که در تانک من به دنیا آمدند و دوباره در همین تانک در حال جفت گیری هستند:
اینم تصویر ماهی گوپی نر جدیدم که تا حالا عکسی ازش قرار نداده بودم. باله های شنای این گوپی نر، سیاه رنگن و موقع شنا واقعا منظره زیبایی را ایجاد می کند:
چقدر زیاد شدن
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
کت فیش صورتی شما کلا همین رنگ و شکل هست؟یعنی مثل کت فیش های دیگه روی بدنش نقش نداره؟
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
عزیزم. گربه ماهی، شکلها و نژادهای بسیار زیادی داره که یکی از این ها کت فیش جناب محمد فره که سازگاری بسیار زیادی با ماهی دیسکس داره. چون برخلاف لجن خوار هایی که شما دیدید به هنگام غذا، حمله نمیکنه و به بدن دیسکس نمی چسبه!کت فیش صورتی شما کلا همین رنگ و شکل هست؟یعنی مثل کت فیش های دیگه روی بدنش نقش نداره؟
Developer Programmer- کاربر خوب لاک پشتی
اگه کت فیشتون به سیچلایدها می چسبن، سریعا باید از تانک حذف بشن و به جاش از ماهی های سازگار با سیچلاید استفاده کنین.
اگه فعلا امکان حذفشون نیست. حتما از یک کنده چوپ استفاده کنین. این کار باعث میشه کت فیش به کنده بچسبه و تا مدتها کاری به کار سیچلاید نداشته باشه.
گفتم اینجا تاپیک آکواریوم آقای فواد هست اون پستم رو حذف کردم...
-------------------------------------------------------------------------------------
یعنی انقدر جدیه موضوع؟من فکر میکردم بازی میکنن.فکر میکنم زیادی کت فیشام بزرگن!نمیدونم چیکارشون کنم چوب توی آب مشکلی ایجاد نمیکنه؟
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
بله. علاوه بر استرس شدید بر ماهی، میتونه باعث مرگ ماهی هم بشه.یعنی انقدر جدیه موضوع؟من فکر میکردم بازی میکنن
ترجیحا فقط از خانواده کوریدوراس استفاده کنین
هر چوبی رو در آکواریوم استفاده نمیکنن. به آکواریوم فوروشی ها سر بزنین. تکه هایی از چوب های مناسب در تانک رو که علاوه بر اسیدی کردن آب. همیشه در کف تانک می مونن رو خریداری کنین یا همونطور که در تاپیک راهنمای راه اندازی اکواریوم نوشته بودم از نارگیل استفاده کنین.نمیدونم چیکارشون کنم چوب توی آب مشکلی ایجاد نمیکنه
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
خوستم بگم اون گوپی نره یکم شکمش ناجوره(pot belly) یکم غذادهی رو کمتر کن
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
چون من همه ماهی هام تو یک تانک هستند و بچه ها را جدا نمی کنم (فضا برای تانک دیگه ندارم و گرنه خیلی دوست دارم جداشون کنم)، مجبورم طوری غذا بدم که به همه غذا برسه و اشکال آن اینکه بعضی از ماهی ها بیشتر غذا می خورند. به هر حال سعی ام را می کنم.
من الان در روز دو تا سه وعده غذا می دهم و غذا را با اندازه های مختلف می دهم، تا ماهی های بزرگ غذاهای بزرگتر و ماهی های کوچک غذای پودر شده را بخورند.
به نظرتون یک روز غذا ندادن یا دادن تعداد وعده های غذایی کمتر مناسب تر است؟
ممنون از توجهتون به ماهی های من
علاوه بر کار های بالا بهتره غذاهای چرب در جیره غذایی کمتر بشه ،تعداد وعده های غذایی برای بزرگ سال ها روزی 2 - 3 بار کافیه ولی کوچیکتر بیشتر از 5 بار در روز باید غذا دهی بشن
movaffaq- همکار گفتگوی لاک پشتی
اینم یک عکس جدید از تانک زنده زا های من شامل ماهی گوپی و مولی:
یکی از گلدفیشهای دم قشنگ من:
تصویر دلقکها که همیشه با هم هستند:
کت فیش شکلاتی:
کت فیش باله بادبانی (این کت فیش شبیه بی خودی الملک است و فقط ماهی ها را می ترساند و اذیت می کند):
صفحه 5 از 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
» انواع غذای منجمد ماهیان آکواریوم
» لاک پشت گوش قرمز من (محمدفر)
» کمک فوری به لاکی شلاله
» آکواریوم من (محمد ر.ن)