مقابله با هوای سرد شبانه
صفحه 1 از 2 • 1, 2
مقابله با هوای سرد شبانه
دوباره گیگیلی مشکل تنفسی پیدا کرده.من فکر میکنم دلیل این بیماری اینه که شبا وقتی چراغارو خاموش میکنم و لاکیارو از آب میارم تو خشکی تا بخوابن سرمای هوا بهشون آسیب میزنه.
یه راه بهتون پیشنهاد میکنم تا لاکیاتون دچار مشکل نشن.
وقتی لاکیتون رو میارین تو خشکی که بخوابن حتما با دستمال کاغذی خشکشون کنین.نه فقط روی لاک رو دستا و پاهاو. . . (اینم بگم لاکیای من یه کم پررو هستن و من باید بزور بذارمشون تو خشکی و زندانیشون کنم و چراغ رو خاموش کنم تا بخوابن)
لاکیارو تو یه ظرف پلاستیکی که زیرش رو با دستمال پوشوندین بذارین و یه کم دستمال هم به عنوان پتو بذارین کنارشون که برن اون زیر بخوابن و ظرف پلاستیکی رو روی آب تراریوم که بخاری توش روشنه بذارین
این کارا برای گیگیلی مفید بوده چون شبا توی خواب جیغ میکشید ولی الان دیگه جیغ نمیکشه
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: مقابله با هوای سرد شبانه
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
Saeid- کاربر خوب لاک پشتی
به نظر من خفه میشه.چرا باید توی آب بخوابه
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
لاکپشت ها می تونن نفس شون رو بسته به نژادشون تا مدتی نگه دارن و به موقع از آب برای دوباره نفس گرفتن خارج میشن ، نگران نباش، این طبیعت لاکپشته
nightlight- کاربر خوب لاک پشتی
راستی آقای محمدفر شما تحصیل کرده هستین پس بهتره در انتخاب واژه هاتون بیشتر دقت کنید.میتونستین بجای اینکه بگین فکر بچگانه بگین اطلاعاتتون در مورد لاکپشتا کمه
مثلا گیر کردن به جایی، زخمی شدن ، یا هر دلیلی که مانع برگشتن لاکپشتت به سطح آب بشه ...
و اینکه ، عادت کن ...
nightlight- کاربر خوب لاک پشتی
در مورد نوشته کتاب در مورد خفه شدن لاک پشت در آب ، شما هم کتاب را درست نخواندید، اونکه من نوشتم در مورد لاک پشتهای مریض، زیاد بودن فشار آب کخ باعث شود لاک پشت نتواند روی آب بیاید و گیر کردن لاک پشت است. لاک پشت خود من همیشه در آب می خوابد و شکر خدا مشکلی هم ندارد. البته در روز ساعتها آفتاب می گیرد.
زیزی هم شبا توی آب میخوابه و مشکلی هم نداره...........بگذار لاکپشتت خودش انتخاب کنه که توی آب بخوابه یا خشکی.......انقد حساس نباش...........منم از وقتی زیزی خدبیامرز چشمش عفونت کرد انقد توی مراقبتهام ازش وسواس خرج دادم که فکر کنم همین قضیه کار رو بدتر کرد.....
mina-b- کاربر خوب لاک پشتی
آره مینا جون خیلی حساس شدم
بله آقا عباس باید عادت کرد
آقای محمدفر ما هم همه شمارو و بقیه بچه هارو دوست خودمون میدونیم ولی مشکل اینه که توی متن لحن گفتار مشخص نیست و هر کسی یه جوری میخونه و برداشت میکنه
ولی یه سوال چرا وقتی من از آقای دکتر پرسیدم لاکپشتا باید توی آب بخوابن یا خشکی ایشون فرمودن اصولا توی خشکی و وقتی من گفتم من موقع خواب این دوتا رو تو خشکی زندانی میکنم چیزی نگفتن؟
صفحه 1 از 2 • 1, 2
» دمای آب نرمال در هوای گرم یزد
» حال و هوای عید در نقاط مختلف شهر و کشور
» زلزله ژاپن شبانهروز را كوتاه كرد
» مقابله با گرمای آب در تابستان