مقابله با گرمای آب در تابستان
مقابله با گرمای آب در تابستان
دماسنج تراریوم من این روزا دمایی نزدیک به 30 درجه رو نشون میده در حالیکه بخاری رو هم خاموش کردم و میدونم که این دما واسه لاکپشتها اصلا مناسب نیست.به همین دلیل لاکپشتم به شدت دچار پوستریزی شده و روی سطح آب مملو از ریزه های پوست لاکپشت شده و این واقعا نگران کننده هست.
خودم هم هرروز مقداری از آب رو بر میدارم و با آب خنک جایگزین میکنم ولی بازم جوابگو نیست و سریعا گرم میشه.
پیشنهاد شما برای خنک کردن آب چیه؟
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
رد: مقابله با گرمای آب در تابستان
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
pareparvaz51- کاربر خوب لاک پشتی
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
نه نور آفتاب اصلا" بهش نميخوره فكر كنم چون آكواريوم در داره دماي آب پايين نمياد ! اگر هم در آكواريوم رو بردارم ممكنه لاك پشت سرما بخوره فكر كنم تنها راهش همون خنك كننده هاست .
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
speedy عزيز گفتند كه بخاطر گرما پوسته ريزي لاك پشتشان زياد شده. آيا پوسته ريزي مگر با دماي آب ارتباط دارد. اينو واسه اين پرسيدم كه من برعكس ايشان نگران دماي كولر هستم كه باعث بشه لاكي روي خشكيش نياد و تماما توي آب باشه براي همين كاري كردم كه اصلا باد كولر بهش نخوره. ضمن اينكه بخاري هم همچنان روشن است.
از طرفي كمي پوسته ريزي هم داره كه عليرغم گذشت دو هفته كم شده ولي خوب نشده. آيا اين مي تونه دليلش زياد گرم بودن آب باشه؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
دوستان خنک کننده یک صفحه ی سفیدکوچک است و می توانید از مغازه هایی که قطعات الکترونیکی(آی سی)وغیره می فروشن تهیه کنید این ها با ولتاژ 12 ولت وغیره کار می کنند این رو هم بگم که رشته ی من الکترونیک است و از این ها برای ترانزیستور استفاده می کنیم واز این ها در دستگا ه های اب خنک کن استفاده می شود و قیمتش هم 5هزار تومان می باشد
با تشکر
arefkarimzadeh- دوست گفتگوی لاک پشتی
من برای خنک کردن آب، چند قطعه یخ متوسط داخل میندازم و دمای آب پایین میاد.روزی دو بار.یک بار ظهر و یک بار شب البته اگه دما خیلی بالا باشه.
speedy- همکار گفتگوی لاک پشتی
اين خنك كننده هاي 5000 توماني داخل آب كار ميكنه ؟
دماي بالا ( 32 درجه ) چه صدماتي ممكنه به لاك پشت بزنه ؟ من دماي آب رو با كيسه ي يخ به 28 ميرسونمو در عرض 1 ساعت دوباره ميشه 32
پر پرواز توی اب کار نکنه فکر می کنی چطور پس اسم خنک کننده روش گذاشتن گفتم که از این ها توی خنک کننده های اب که جدید اند نه قدیمی ها استفاده می شن اون رو باید طوری قرار بدی که سیم هاش بیرون باشه و اون قسمت سفیر رنگش توش
با تشکر
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
صبح به صبح میگذاشتمش بیرون آب. البته اینجا یک مغازه تخلیه شده بزرگ داریم. برای خودش راه میافتاد یک جای تاریک و خنک گیر میاورد ( جایی که من معمولا با روزنامه و پارچه براش گرم و نرم درست کرده بودم ) و 4 -5 ساعت میخوابید.
و من به زور بیدارش میکردم بیاد غذا بخوره.
خیلی خوشش میامد.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
» پسر یخ زده با گرمای بدن یک سگ زنده ماند
» تعطیلی به دلیل گرمای هوا
» بخاری در تابستان ؟
» مقابله با هوای سرد شبانه