گزیده عکسهای پارک ساعی
گزیده عکسهای پارک ساعی
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
رد: گزیده عکسهای پارک ساعی
خیلی لطف کردین که تصاویر پارک ساعی را قرار دادین. من خیلی بیشتر از این حرفها نیاز به آموزش عکاسی از شما دارم. خودم تفاوت زیادی را در این عکاسها و عکسهای قبلیم در تاپیک عکاسی از گلهای بهاری مشاهده می کنم. امیدوارم بازم هم فرصتی داشته باشید تا از راهنمایی ها و آموزش شما بهرمند شویم. باز هم خیلی ممنونم که اجازه دادین با دوربینتون عکاسی کنم و این تجربه فراموش نشدنی را داشته باشم.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
msafdel- همکار گفتگوی لاک پشتی
-
آقا فواد هم انگار استعداد عكاسي شان خيلي خوبه
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
جای شما همیشه خالی هست و من منتظر هستم به زودی بتوانیم شما را هم ملاقات کنیم.
مهندس صافدل
ما منتظر هستیم باز، هم برای اینکه ببینیمتون و هم آموزش بیشتری از شما دریافت کنیم.
خانم شیما
من همیشه سعی می کنم به راهنماییها و آموزشها توجه کنم و بهترین موقعیت را به وجود آورم. با اینکه دوربین حرفه ای ندارم، سعی می کنم از تمام امکاناتش استفاده کنم. این تصاویر هم با دوربین مهندس صافدل گرفتم، برای همین به نظر خودم خیلی سطح این تصاویر؛ از تصاویر دیگرم بالاتر است.
من به اقتضای رشتم چندین واحد عکاسی تو دانشگاه گزروندم و اون موقع هم وقتی دوربین کانون 17 مگایی ( اون موقع خیلی زیاد بود) فوق حرفه ای استادمون رو دست می گرفتیم احساس می کردیم که می تونیم عکس های بهتری بگیریم ولی استادمون مجبورمون می کرد با دوربین های آنالوگ!! اون هم عکس های سیاه و سفید بگیریم تا از وسوسه خرید دوربین اون هم در قدم اول بیاییم بیرون.
نمی دونم گفتن این مطلب براتون مفید هست یا نه ولی از کات کردن و کادر بندی عکسها بعد از عکاسی با نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ به جد بپرهیزید که بدجوری بد عادت میکنه و مضره.به گفته استاد هرگنه دستکاری عکس بعد از عکاسی روند یادگیری رو مختل می کنه به همین خاطر ما رو مجبور می کرد با نگاتیو عکس بگیریم و خودمون ظاهر کنیم.
آقا محمد دستتون بابت این تایپیک درد نکنه بعد مدتها بدجوری من رو به هوس عکاسی انداخت.
tortoise- دوست گفتگوی لاک پشتی
لنز دوربین مهندس صافدل فکوس دستی داشت که واقعا برای من جذاب بود و می توانستم با آن پس زمینه را تا حدی محو کنم، چیزی که در عکاسی به آن علاقه دارم و حالت سه بعدی به عکس می دهد. ال ای دی های چشمی دوربین هم واقعا جذاب بودن که محل نورسنجی و فکوس را نشان می دادند.
چیزی که در عکس هایم خیلی دوست دارم نمایش دهم؛ چیزها و جزییاتی است که در حالت عادی نمی بینیم و یا به آن توجه نمی کنیم، مانند عکاسی ماکرو که واقعا دوست دارم و عکاسی از زاویه و یا تصاویری که کمتر به آن نگاه می کنیم. مثلا در تاپیک عکاسی از گلهای بهاری تصویر زیر را دوست دارم، چون پس زمینه محو است و عکاسی از جزییاتی است که نمی توان با نگاه کردن عادی به گل دید و تنها می توان در یک چنین عکسی آن را نمایش داد.
» باغ وحش پارک ارم
» رهاسازی لاک پشت ها در حوض یکی از پارک ها
» در پارک ژوراسیک چند دایناسور جا میشود؟
» نجات یک گربه از پارک