باغ وحش پارک ارم
گفتگوی لاک پشتی :: مسایل مربوط به حیوانات :: باغ وحشها، مراکز درمانی و موسسات و فروشگاهای مربوط به حیوانات
رد: باغ وحش پارک ارم
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
niloofar20 عزیز ، امیدورام حالش خوب باشه!
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
فقط اردک ها و غاز ها توی اون محوطه ی بزرگ جاشون خیلی خوبه.
جناب MohamadFar از اون لاک پشت ها که داخلند و و خشکی ندارند و لاک پشت های زمینی و گرگ ها و اون سگ هم اگر تصویری دارین بگذارین ممنون.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
مسئولین باغ وحش ها باید بدانند این حیوانات مجسمه یا اسبای بازی نیستند ، این آفریده های منحصر به فرد خداوند ، روح دارند احساس دارند و مثل ما انسان ها حق حیات دارند ، ولی بدست انسان های خودخواه از محیط طبیعی شان دور شده و اسیر شده اند،کاش به وضع باغ وحش ها رسیدگی جدی شود.
زمين فقط متعلق به ما انسان ها نيست ! بايد حق زندگي را براي جانداران ديگر بپذيريم ! و بپذيريم كه براي حفظ حياتمان نيازمند شراكت با گونه هاي مختلف هستيم .
--------------------------------------------------------------------------------
تا زمانی که انسان یک نابود کنندۀ ظالم برای موجودات پایینتر است، هرگز سلامت و صلح را تجربه نخواهد کرد چون تا زمانی که انسانها حیوانات را میکشند، همدیگر را خواهند کشت.
Fereshteh_N- حامی حیوانات لاک پشتی
همون موقع هم با این موضوع مخالفت کردم ولی بابام گفت حد اقل میدونی غذاش سر وقته. ولی چه فایده. کاش نمیذاشتم بره اونجا
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
آقا فرزاد قصد من نگهداری از روباه نبود. این روباه رو پدر من توی کارگاه ساختمونیشون نزدیک باغای تجریش پیدا کرد. خیلی کوچیک بود و سگ نگهبان اونجا گازش گرفته بود. وقتی بابام اوردش خونه حتی نمیتونست غذا بخوره (به خاطر سو تغذیه). ولی بردیمش دکتر و فهمیدیم علاوه بر سو تغذیه یه ضربه سنگین هم به پاش وارد شده .روزای اول با سرنگ شیر و مولتی ویتامین بهش میدادم تا تونست سر پا وایسته و گوشت بخوره. خیلی جالب بود که وقتی داشت گوشت میخورد و یکی به فقسش نزدیک میشد سریع گوشت رو میذاشت رو زمین و میشست روش و به آدم نگاه میکرد. شیرینترین و بامزه ترین حیوونیه که من دیدم. ولی خوب جاش تو آپارتمان نبود و بعد از 2هفته دادیمش به باغ وحش ارم
پریا- دوست گفتگوی لاک پشتی
farzad- همکار گفتگوی لاک پشتی
» نجات یک گربه از پارک
» در پارک ژوراسیک چند دایناسور جا میشود؟
» سفرنامه پارک شهر به همراه تصاویر
» چه کسی از گربه های پارک چیتگر خبر دارد؟!
گفتگوی لاک پشتی :: مسایل مربوط به حیوانات :: باغ وحشها، مراکز درمانی و موسسات و فروشگاهای مربوط به حیوانات