گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اموزش اشپزی(خوراک)

2 مشترك

اذهب الى الأسفل

اموزش اشپزی(خوراک) Empty اموزش اشپزی(خوراک)

پست من طرف teresa 1/27/2011, 06:26

ناسی گورنگ ایام پاپریک

ناسی گورنگ پاپریک یک نوع غذای مالیایی می باشد که اصلیت آن به تایوان بر می گردد. گورنگ به معنای سرخ شده می باشد. در این دستور برنج همراه با سبزیجات سرخ می شود و با خورش مرغ سرو می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه ناسی گورنگ آشنا می شوید.

مواد لازم برای 2 نفر

1. برنج پخته: 2 پیمانه
2. سینه مرغ: 1 عدد
3. نخود سبز، هویج و ذرت مخلوط کنسروی: 1 پیمانه سرخالی
4. پیاز کوچک: 1 عدد، خلال درشت
5. سیر: 3 تا 4 حبه، ریز یا رنده شده
6. لوبیا سبز: 2/1 پیمانه، 3 سانتی برش خورده
7. هویج خلال شده: 2/1 پیمانه
8. گل کلم: 2/1 پیمانه گل شده
9. رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
10. سس تند قرمز: 1 قاشق غذاخوری
11. سویا سس: 2/1 قاشق غذاخوری
12. زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
13. نمک و فلفل: به مقدار لازم
14. آب: 1 و 2/1 پیمانه
15. روغن: به مقدار مناسب

طرز تهیه

مرحله 1 - پیاز خلالی شده را در تابه مناسبی ریخته، روغن را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

مرحله 2 - سینه مرغ را باریک و بلند برش بزنید، همراه با حبه از سیر به پیاز نرم شده افزوده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

اموزش اشپزی(خوراک) Dsc02665

اموزش اشپزی(خوراک) Dsc02667

مرحله 3 - زردچوبه، نمک، فلفل، هویج خلالی شده، لوبیا سبز و گل کلم را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید. سپس رب گوجه، سس تند، سویا سس و آب را افزوده، درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید مرغ و سبزیجات پخته شوند.

اموزش اشپزی(خوراک) Dsc02671

مرحله 4 - در تابه مناسبی با حجم برنج، روغن را ریخته و مابقی سیر را بهمراه نخودفرنگی، هویج و ذرت اضافه کنید و تفت دهید ولی مراقب باشید تا تغییر رنگ ندهد. سپس برنج را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید.

اموزش اشپزی(خوراک) Dsc02674

اموزش اشپزی(خوراک) Dsc02679

مرحله 5 - برنج سرخ شده را در کاسه ای ریخته و کمی فشار دهید، سپس در ظرف مورد نظر برگردانده، خورش آماده شده را کنار برنج ریخته و با کاهو، خیار تزئین کرده و سپس سرو کنید.


نکات

# در اصل دستور برنج به صورت کته پخته می شود که شما می توانید به روش معمول دم کنید.

اموزش اشپزی(خوراک) Dsc02685

اموزش اشپزی(خوراک) Dsc02689

http://malekbanoo.ir/
teresa
teresa
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

تشکر : 198

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اموزش اشپزی(خوراک) Empty رد: اموزش اشپزی(خوراک)

پست من طرف مونا 3/2/2011, 14:37

پاستا گوشت

طرز تهيه:

ابتدا گوشت‌ها را به صورت تكه‌هاي ريز بريده و همراه با سس سويا روي حرارت تفت مي‌‌دهيم. سپس اسپاگتي را به مدت 10 دقيقه در آب مي‌‌جوشانيم و آبكش مي‌‌كنيم. به ترتيب پياز، كلم بروكسل (خردشده) فلفل دلمه‌اي (خلال شده) سير و زنجبيل را به آن اضافه كرد و كمي حرارت مي‌‌دهيم. در پايان گوشت، سركه بالزاميك را نيز به مايه مي‌‌افزاييم و بعد از تفت دادن سرو مي‌‌نماييم.

گوشت گوساله (راسته).. 300 گرم

اسپاگتي......................... 400 گرم

سير................................... دو حبه

پياز................................ يك عدد

روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري

فلفل دلمه‌اي........................ يك عدد

كلم بروكسل (فندقي).........هشت عدد

سركه بالزاميك... دو قاشق غذاخوري

زنجبيل.......................... دو سانتي‌متر

سس سويا........... سه قاشق غذاخوري
مونا
مونا
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

تشکر : 98

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد