ماهی خوراک
صفحه 1 از 4 • 1, 2, 3, 4
ماهی خوراک
میخواستم بدونم ماهی خوراک تا چند روز قابل خوردنه؟
وقتی میمرن میزارمشون فریزر...تا چند روز بمونه خراب نمیشه؟برای لاک پشت؟
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: ماهی خوراک
ماهی را تا زنده است بدی که از همه بهتره. ولی چون زیاد میمیرن ناچاری فورا در فریزر نگهداری کنی.
اونها را روی یک کیسه فریزر با فاصله بچین و کتابی تا کن در فریزر بگذار و فقط به تعدادی که میخواهی بهش بدی از فریزر و از کیسه جدا کن و یکمی که یخش باز شد بده بخوره.
به نظرم خیلی زود فاسد میشن. چون حتی یک روز هم توی یخچال بگذاری بوی بدی میگیره و مارکی من که نمیخوره و تفشون میکنه.
امیدوارم توضیحاتم کامل باشه.
سوالی داشتی بپرس.
Sahra- دوست گفتگوی لاک پشتی
من ماهی خوراک را تا یک ماه الی دوماه توی فریزر نگه می دارم. فقط نکته ای که باید توجه کنی این هست که وقتی خریدی ده تا ده تا بسته بندی کنی توی کیسه های کوچک که هر وقت خواستید به لاک پشت بدید همش را درنیارید که یخشون هر بار باز بشه.
من هنگام چیدن ماهی ها داخل کیسه، مرتب و کنار هم ماهی ها را می ذارم که همونطور که یخ زده هستم ، تعدادی که می خوام را با فشار دست می کنم و توی ظرف غذاش می ذارم که اونجا یخش باز بشه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
پس من ماهی رو میگیرم اول زنده میدم بخوره دوست دارم شکارشو ببینم وقتی هم مردن میزارمشون تو کیسه فریزر 10 تا 10 تا هر بار یه کیسه رو در میارم میدم چون هم یه برکه ای هست هم گوش قرمز مصرف بالا هست....با تشکر از هردوی شما
من کسی رو فرستادم به اکواریومی مصطفی و میگفت اونجا چندین اکواریومی بوده که از یکیشون اینهارو خریده
اما من قبل که از ماهیران باغ فردوس میگرفتم سر ماهی ها شبیه این رنگ های عجیب نداره و هم تعدادی از اینها بزرکن که تا الان انقدر ندیدم فکر کنم نراد اینها شبیه اون قبلی ها نباشه این ماهیا خوبه بدم به لاکی؟
شک کردم!؟
فقط اینهارو حتما باید تو ابنمک بزارم یا نزارم طوری نمیشه؟....و اگه باید بزارم چقدر نمک ؟ چه قدر باید تو ابنمک باشن؟ و چجوری نمک زدایی کنم بعد؟
مرسی
( شوخی بود معذرت )
زنده ها اب نمک نمیخوان. مرده ها را اب نمک میزنند برای احتمال آلودگی یا بیماری. اب نمک 10 درصد.
اين مطلب آخرين بار توسط sahra1970 در 3/24/2010, 07:34 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
از اینجا اطلاعات را میتونید ببینید.
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f21/topic-t1841.htm
کف دریا فراموش نشود.
شما لطف دارین
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
کف دریا رو با بزرگ شدن راحت تر می خورند. چون شما دارید بهشون لاشه کامل ماهی را می دهید می تونید خیالتون راحت باشه که از استخوانهای ماهی کلسیم مورد نیاز را دارند دریافت می کنند. گرچه حضور لامپ فلورسنت در خشکی و دادن کف دریا هرزگاهی اطمینان بیشتری ایجاد می کنه.
مثلا مارکی از بچگی تا حالا عاشق کف دریاست
حتی وقتی به غذا میلی هم نشون نمیداد نمیتونست در مقابل کف دریا مقاوت کنه.
ولی خوب بعضی از لاکی ها لب نمیزنند .
چطوره توصیه های من رو برای کف دریا خوردنش امتحان کنید.
کف دریا کهنه نباشه.
خیس نشه و بعد که خشک شد بهش بدی بخوره.
ببین در مقابل پوست کف دریا چه واکنشی نشون میدن. مارکی عاشق پوستشه و انگار بوی آن مستش میکنه. شاید تشویق به خوردنش بکنه.
مقدار خیلی کوچک آن را به خون گوشت یا ماهی آغشته کن و بده ببین میخورند یا خیر.
فروشنده ها متفاوت قیمت میگذارن
ماهی خوراک
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
بیاندازی بهتره. در آب نمک رقیق در حد یک ساعت یا کمتر. البته ماهی خوراک ها به دلیل نیاز به اکسیژن زیاد اگر در ظرف معمولی ریخته باشید، تلفات زیاد می دن.
hamed_myh- دوست گفتگوی لاک پشتی
آرین- کاربر خوب لاک پشتی
دوستان در مورد نگهداری ماهی خوراک در یخچال ( زنده در یک ظرف آب ) نظرتون چیه ؟ اینطوری چون اکسیژن در آب سرد بهتر حل میشه و مدت زیاده اکسیژن در آب سرد به صورت محلول باقی میمونه تلفات ماهی خوراک خیلی کمتره
اینو مهندس پرهام باید نظر بدن. باید ببینید دمای مطلوب برای این ماهیها چند درجه است. تو یخچال شاید اذیت بشن.
صفحه 1 از 4 • 1, 2, 3, 4
» تشخیص شگ ماهی از ماهی خوراک
» ماهی خوراک
» ماهی خوراک
» در مورد ماهی خوراک