فایتر - Fighter
صفحه 7 از 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
رد: فایتر - Fighter
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
واي جدي؟يعني من و مهسا مامان بزرگ ميشيم؟
مهسا جون دخترت خوبه.انگار خيلي خوبه.
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
اين مباحثي است كه دوستاني در يكي از فروم هاي اينتر نت اضحار نظر داشتند به نظرم مفيد اومدند و اينجا قرار دادم((
عوامل سبز شدن آب سبز یکی نور زیاد مخصوصا خورشید که میتونید یک آکواریوم 20 در 30 رو بزارین جلوی نور خورشید بعده 3 هفته آب شیز میشه و یا میتونین از قرصهای مخصوص جلبک
قرصهائی که مخصوص خوردن میباشد که در داروخانه ها اکثرا میفروشند برای چاقی دو عدد رو بندازین توی بطری بعد حسابی تکون بدین چون قرصها خیلی دشوار توی آب حل میشن و فشردگی بالائی دارند بهد که دیدین آب ته حدی سبز شد برزین توی همزن برقی حسابی حم بزنین آبی که تهیه میشه سبز رنگ هست اگه بو هم کنید تا حدی بوی آب دریا رو میده که این روش مصنوعیش هست
دوستان روش تولید آب سبز خیلی راحت است میتونین مقداری از آب آکواریومتون رو بردارین و بریزین توی یک ظرف نوشابه خانواده و به مدت یک هفته در مقابل نور آفتاب قرار بدین بعد از گذشت یک هفته آب سبز میشه و جلبک میبنده ولی حتماً از آب آکواریوم بردارید چون باکتری و جلبک های ریز که ما قادر به دیدن اونها نیستسم وجود دارد ولی اگر از آب لوله کشی استفاده کنیم یک هفته به دو الی سه هفته تبدیل میشود
یه روش دیگه که من توی کتاب دکتر عایلی ( تالیف 1372)خوندم این بود که علف (هرعلفی که در باغچه هست مثل هرز ) رو خشک کنید مانند چای دم کرده (علف همچنان در آب غوطه ور باشد) و در مقابل نور غیر مستقیم خورشید و در جای خیلی روشن قرار بدهید بعد ازدو ، سه هفته آماده هست ،
من از اون (البته 12 سال پیش) برای تغذیه بچه گورامی هام استفاده کردم و جواب هم گرفتم
http://forum.niksalehi.com/showthread.php?t=30681
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
چه خوب.گفتم دخترم داره عاشق میشه.
ببخشید معصومه جون که همه زحمتا با شماس
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
اگه رفتارشون فقط به خشونت ختم بشه بهتره سريعا جداشن.
توي تانك كه مي اندازينشون چند روزي ماده رو توي يه كيسه يا يه ليوان يا بايه شيشه از نر جدا كنين يعني توي تانك باشه ولي توي يه كيسه يا يه ليوان، تا نر ترغيب به لانه سازي بشه و هر دو با محيط جديد آشنا بشن بعد كه نر لانه سازي رو شروع كرد با هم بياندازينشون
ممنون سارا جون از راهنمايي هاتون.
نه من ممنونم بخاطر راهنمايي هاي بي دريغ تون
masi عزيزم اگه همديگرو انتخاب كنند حتي خشونتشون هم فرق مي كنه ديگه وحشيانه به هم حمله نمي كنند و همو به قصد كشت نمي زنند. حمله ي نر ديگه اونجوري كه به يه نر ديگه حمله مي كنه نيست.گاز هايي كه نر ميگيره ديگه آسيب نمي زنه و فقط جنبه ي مطيع كردن ماده رو داره.ولي اگه ديدي واقعا نره داره صدمه ميزنه و اگه ديدي خيلي وحشيانه همو مي زنند يعني اخت نشدن.
چقدر پرروه نر.همه نرا خودشون رو ميكشن واسه ماده ها،اون وقت اين ميخواد ماده رو مطيع كنه؟!!
ممنون ساراي عزيزم.
فقط سه تاشونن كه هنوز حركت دارند.اونارو جدا كردم توي ليوان.
يعني همه شون مردند؟ اين حاصل زحمت شش ماهه ي من بود.
فكر كنم بخاطر دماي هوا مردند آخه دماشون بايد 29 باشه ولي 24-25 بوده
من تونستم از مرحله ي تخم به لارو تبديلشون كنم ولي مهم ترين مرحله، تبديل لارو به ماهي انجام نشد. من شكست خوردم
يه سوال دارم حالا بچه لارو هاي مرده رو مي تونم بدم ماهي هام بخورند؟
ماهي هام كله شيري و كاليكو هستند
ان شاء الله دفعه های بعدی بهتر این کار رو انجام خواهید داد!
نمي دونم ولي آخه چرا همه شون باهم مردند؟اينقدر توي ذوقم خورده كه فعلا اصلا دوست ندارم دوباره سعي كنم.
ولي تا بهار صبر مي كنم و توي روزهاي گرم اينكارو دوباره امتحان مي كنم تا هم بتونم آب سبز درست كنم هم بشه دما راحت تر كنترل بشه.هم پدر رو دير تر بيارم بيرون
ممنون آقا پرهام
اين مطلب آخرين بار توسط apb در 12/17/2009, 09:07 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
بيشتر حال گيري بود تا خبر ناراحت كننده آخه همه يهو مردند و نشد كه حتي ماهي بشن حالم خيلي گرفته شد.دوباره اگه بخوام سعي كنم ميزارم فصل بهار كه هوا گرم تر بشه. و بشه آب سبز تهيه كرد.
البته فايتر هاي نر من همه شون خيلي آماده اند و لي فكر كنم براي ماده خيلي زوده به هر حال يه چند ماهي صبر مي كنم تا بهار بشه
صفحه 7 از 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13